• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:1::1::1:seni seviyorum deli kız seniiiiiiiiiiii:48::48::48::48::48:benim çıkmam lazım mutfagı toplucem eşime çay vericem sonra görüşürz kılzar buarada ben yarın erkenden gelini götürücem doktora canlarım giremem yane ama diyeyim kilomu :18::18::18:ama demin tartıldım 91geliyorum sabah ne gelirim bilemiyorum :14::14::14:ah bu adetler maffetti beni 90 kiloydum 91 olmuşum az daha şişim var işşallah haftaya güzel haberlerle gelirim inan salisim becerebilsen eklemeyi yapıcemde yapamıyorumki :14::14:beceriksizim bu konuda maleesef:5::5:

Son düzenleme:
selamun aleyküm canlar
insallah herkes iyidir..
benim günüm berbaht gecti
kiyafet almaya gittik üzerime birsey olmadi
baya bir agladim
insallah bir 10 kilo sonra tekrar bir cikarim alis verise :(

paşammm urda bir çoğumuzun kilosu aynı sayılır hepbareber verelim asker arkadası gibi olalım
saalisscim ben yıgun bakımda 2 hafta staj yaptım 5 kilo vermiştim mide bulantısı ve uykusuzluktan
sophaholicim hayırlı olsun netin..

akabecim sıkma canını bir bakmıssın 2li rakamlara inmişsin..tez zamanda sağlıkla inşallah..

paşammm urda bir çoğumuzun kilosu aynı sayılır hepbareber verelim asker arkadası gibi olalım
saalisscim ben yıgun bakımda 2 hafta staj yaptım 5 kilo vermiştim mide bulantısı ve uykusuzluktan
sophaholicim hayırlı olsun netin..

ahh kelebekolacammm anestezi yoğun bakımdayım birde düşünnn gördüklerimii sürekli insanlar ölüyor burada alıştım diyordum amaa bugün daha hiçbirşey görmediğimi anladımmm bende böle giderse vereceğimm sanırımm tahmin edersin nelerr görüyorummm dahaa 3 hafta dahaa buradayım sonra psikiyatri stajım var psikolojimi düzeltip öle çıkarım artık banada bir yatak ayarlayacaklar bu gidişle:52:

selamun aleyküm canlar
insallah herkes iyidir..
benim günüm berbaht gecti
kiyafet almaya gittik üzerime birsey olmadi
baya bir agladim
insallah bir 10 kilo sonra tekrar bir cikarim alis verise :(
ağlama canım yaa...bizler kendimiz için adımları attık ve zayıflıyoruz be geçecek bugünler...güzel zayıf sağlıklı ve mutlu günler bizi bekliyor inşaallah...
aksam da
1 kase coban salatasi
2 kase cacik
2 dilim ekmek
1 elma yedim

2 kase cacıkkk süper ben de çok acıkınca cacığa yükleniyorum....

menüüüüüüüüüüü:nazar:
sabah bir kaç fındık..2kk peynir...yarım domates..3 zyetin...1 salatalık...1 yumurta...
öğleyin 1 kase tarhana çorba..
akşam bir pors haşlanmış brokoli ve yogurt...
yarım saat yürüyüş ve bol bol ev işi.....

KELEBEK cim zayıflamışsın tepkilerine çok sevindim cnm..daha neler neler duyucazzz inşaallah..herkes bizden sırlarımızı paylaşmamızı isticek ama sölemicez...hıhhh onlaraaa:1::1::1:

kızlarr özlemişimmm ben buraları....yarın tartı günüüü umarım hepimizin yüzü güler....su anda beni bekleyen dandini bir mutfak var...hemen gideyimde gireyim savaşa:)))
hepinizee iyi geceler....

bu arada kelebekcim dukan nasıl gidiyor..kaç gün atak yapıyorsun...sen detayları iyice ögrenn...kilo vermem durdugunda dukan yapıcam ilerde...o zaman benim dukan koçum ol:)))

ECEMAVİİ hoşgeldin canım aramıza....umarım hep beraber eririz.hayal ettiğimiz kilolara inerizzz:16:

inş canım hep beraber

olurda dua edilicekse seve seve yardım ederim bebem unutma olurmu:16::16:

vay be senin şimdi havandanda geçilme he:9::9:aynı benim gibi :9::9::9:

:53::53::53:ozaman ver çabukta bend pastalarıma kavuşuyum:52::52::52::52::52:kızlar şişliklerim indi işallah bu ssfer verdim kiloyu hadi bismilaah korkumdan tartılmadım yarın nasıpse bakalım ne çıkıcem:18::18:

canım yumurtayı bire düşür pilav ve patates yeme ben hayatımdan çıkardım makarna bile yesem yogurtlu yiyorum çok haslıyorum diri oluyo onudan kiloda almıyosun :9::9:pilavıda yemek istersen lapa yapıcak kilo almak istemiyosan ay çok severim lapa pilanv bak şimid canım istedi :27::27:

canım menü devamda çorabyı degiştirdim kabak çorbası yaptım googlle amcan sagolsun :27::27::27:yeminle tadı güzel olmuştu kahvaltıdan sonra avuş içi kadar ceviz 2 elma yedim haşlamalarımı yiyemedim işlerim anca bittide:17::17::17:pazartesi trafigim yok yürüyüşe gidicem bu arada kızlar perşembeye randevuyu aldık kadın dogumcuya bakalım ne dicek testlerimi götürücem dua edinn ne olur bende anne oluyum yavrularım beni bırakıp gitmesin yürecigim yanmasın :14::14::14::14:yarım kilo hamsi vardı onu temizledim altına sogan domates patates balık bol maydonoz limon az sıvı yag az su kusuk ateşte lokum gibi olmuş onu yicem salatayla birlikte kabak çorbasınıda yicem bundan sonra yaparım kabak çorbası çok güzel oldu :16::16::16::16:bu arada gene greyfurt suyumu içmeyi unutmuşum iyimi:57::57::57:ne yapsamda unutmasan yav:44::44:

kimse bana hamsi demesinnnnnnn:43:

menü:
sabah:2 yumurta
peynir
salam

ara:goji berry kahve

öğle:salam
1 tabak dünkü çorbadan

akşam:
yumurtalı kıyma
azcık tere
ayran

o çorbada nesi dukana uygunmu

menüüüüüüüüüüü:nazar:
sabah bir kaç fındık..2kk peynir...yarım domates..3 zyetin...1 salatalık...1 yumurta...
öğleyin 1 kase tarhana çorba..
akşam bir pors haşlanmış brokoli ve yogurt...
yarım saat yürüyüş ve bol bol ev işi.....[/QUOTE

menün güzelmiş

Back
X