• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar
SABAH 2 lokma pizza biraz krep 2 çatal patates kızartması domates salatalık
ÖĞLEN 3 lokma tatlı
AKŞAM tavuklu krep light ayran domates
çikolata
yarın dukana başlıyorum bu gün biraz cıssss lardan yedim

kilo hesaplama nasıl yapılıyor bi türlü beceremedim
şimdi
91-90,5=0,5
??
gerisi nasıl hesaplanıyor:26:

Shopaaa buralardamisiin...
Ben telle yapamiyoruum sen listemizi eklermisiin...
Sonuc listeleri sayfaaindan kopyalayip ekliceksin...etap nosunu degistir bide gecen haftaki kilolar kalicak diger rakamlari sileceksin uyelerin yanindan...
Gerbera...ecemavi...angeria..bi de doga eklenicek liste sonunaa...

Saphiram sabah liste hala yoksa sen ekle caniim..esaplamaya beraber bakariiz...

Dogaa yarin bwkliyoruuz...

Gerbera sen daha once baska takimdaymissin...sorun cikti bu hafta tekrar obceki kilondan hesaplayip eklicez seni listeye ..205.etapta 82,5kiloyla ayrilmissin...

***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (81.8/81.4/0.4/0.49%)
Saliss(101.5/
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/
gerbera1987 (82.5/ ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)
doga3 (92.4/ (231.etapta izine ayrilmisti..aldigi kilo 19a bolundu)

7.takim toplam yuzdesi:

safisimm tam yataga girmistim size bakiyordum..baktiim liste eklenmemis geri kalktim yataktan listeyi ekleyip tekrar yaticam...
gunlerdir sizleri takib ediyorum ama bir turlu yazma firsatim olmadi..isyerine yeni gelen tell santrali baya sorun acti..neti kestiler..problemi bir cozemediler..felaket zorlaniyorum..ama duzelir duzelmez yine damlarim buraya..
buarada dikkat ettim ipek 226 etapta 76 kiloymus ve gecen hafta (24 hafta sonra) 74 kilo icinde...dondugunde kulagini cekin bukadar uzun sure iki kiloylan ugrasilmaz..

***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Saliss(101.5/
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/
gerbera1987 (82.5/90.5/-8/-9.7%) ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)

7.takim toplam yuzdesi:

safisimm tam yataga girmistim size bakiyordum..baktiim liste eklenmemis geri kalktim yataktan listeyi ekleyip tekrar yaticam...
gunlerdir sizleri takib ediyorum ama bir turlu yazma firsatim olmadi..isyerine yeni gelen tell santrali baya sorun acti..neti kestiler..problemi bir cozemediler..felaket zorlaniyorum..ama duzelir duzelmez yine damlarim buraya..
buarada dikkat ettim ipek 226 etapta 76 kiloymus ve gecen hafta (24 hafta sonra) 74 kilo icinde...dondugunde kulagini cekin bukadar uzun sure iki kiloylan ugrasilmaz..

doğrumudur acaba?

ah kıyamam benim agrılarım geçtide kanamam çok oluyo dogumlardan sonra:18::18:ah canım geçen 9 kız kkdan buluştuk birinin evinde millet götürdü yediklerini vallahi ben yazdımya buraya az öz yedimm yasakları yemedim nede özledim hamur işlerini yaw ah ah ne zaman ödüllendiricez kendimizi :31::31:bu arada karataymı dukanmı yapsam yada kendi diyetimemii devam etsem kararsız kaldım ya :27::27:
sağol tatlım :16:
benim iradem artık öyle değil maalesef çok üzülüyorum :14: eskiden günlerimde bile dikkat ederim ve gururla gelir anlatırdım burda.şimdilerde ise maalesef nefsime yenilip utancımdan yerin dibine geçiyorum :17::14:
ben dukanı da denemiş biri olarak sağlıklı olmadığı kanısındayım,tabi bu benim fikrim.Karatay 10 numara
Shopaaa buralardamisiin...
Ben telle yapamiyoruum sen listemizi eklermisiin...
Sonuc listeleri sayfaaindan kopyalayip ekliceksin...etap nosunu degistir bide gecen haftaki kilolar kalicak diger rakamlari sileceksin uyelerin yanindan...
Gerbera...ecemavi...angeria..bi de doga eklenicek liste sonunaa...

Saphiram sabah liste hala yoksa sen ekle caniim..esaplamaya beraber bakariiz...

Dogaa yarin bwkliyoruuz...
tatlım ben eklerdim listeyi ama kırmızım eklemiş zaten sağolsunnnn :71:
tamam kuşum hesaplamayı da ben sana faceten yazarım yine,ordan hallederiz :16:
***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Saliss(101.5/
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/
gerbera1987 (82.5/ ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)

7.takim toplam yuzdesi:

bitaneeemm ellerine sağlıkk :16:
özletme kendiniii :70:

iyi gecelerr
bu saatte kimsecikler yok tabi
ben ancak fırsat bulup gelebildim.Gündüz girip yazdıktan sonra,biraz dinlendim ve ağrım geçmişti.Kalktım temziliğimi yaptım.Misafirlerim geldi.Akşam yemeğe de kaldılar,sohbet muhabbet çok güzel bir gündü..
Yarın da misafirlerim olacak ama onlar akşama kalmaz...

Bugün kahvaltımla çok güzel başlamıştım güne.öğlen ve akşam yemeği olarak da yoğurt yiyecektim ama o kadar çok ısrar varı ki ayıp olacaktı.Maalesef yine gitti diyet..Üzüldüğüm şey zaten iradem eskisi gibi değil,eskiden çelik gibi iradem vardı,herkes hayran olurdu.Şimdilerde o çelik irade uçtu gitti,çok üzülüyorum.Yalnızken kaçamak yapmıyorum pek,çünkü diyetime yasak bir yemek de yapmıyorum,bulundurmuyorum evde..ama birileri gelince,ya da ben gidince yapılan mamalara dayanamıyorum.Hem çok üzülüyorum,hem çok kızıyorum.Zaten regl dönemimin en zor günlerindeyim,bir de diyete uymayınca tartıda iyice yüksek çıkıyorum bu da çok demoralize ediyor.İnsanlarla bir arada olmayı çok seviyorum,a-sosyal yaşayamam ben,irademi yeniden güçlendirmenin yollarını bulmam lazım,kızlar ne olur yardım edin bana daha önce yaptığım gibi diyeti ya tamamen bırakır ve kiloları geri alırsam diye çok korkuyorum:14:

saphira sakın bak bana iradem yok 45 haftada -8le geldim ve annanemi hastaneye kalkırdığımızda (29 eylül)96-97 falan çıkıyordum sonra 93e düştüm 94 çıktım sizinle beraber 90.5 ile 45. haftayı tamamlamışım

Bugün kahvaltımla çok güzel başlamıştım güne.öğlen ve akşam yemeği olarak da yoğurt yiyecektim ama o kadar çok ısrar varı ki ayıp olacaktı.Maalesef yine gitti diyet..Üzüldüğüm şey zaten iradem eskisi gibi değil,eskiden çelik gibi iradem vardı,herkes hayran olurdu.Şimdilerde o çelik irade uçtu gitti,çok üzülüyorum.Yalnızken kaçamak yapmıyorum pek,çünkü diyetime yasak bir yemek de yapmıyorum,bulundurmuyorum evde..ama birileri gelince,ya da ben gidince yapılan mamalara dayanamıyorum.Hem çok üzülüyorum,hem çok kızıyorum.Zaten regl dönemimin en zor günlerindeyim,bir de diyete uymayınca tartıda iyice yüksek çıkıyorum bu da çok demoralize ediyor.İnsanlarla bir arada olmayı çok seviyorum,a-sosyal yaşayamam ben,irademi yeniden güçlendirmenin yollarını bulmam lazım,kızlar ne olur yardım edin bana daha önce yaptığım gibi diyeti ya tamamen bırakır ve kiloları geri alırsam diye çok korkuyorum:14:

aaa saphisim ne bu hal kiziyorum artik sana..
tamam biliyorum kolay gunler gecirmiyorsun..ama bana misafirler israr etti mazeretiylen gelme..a-sosyal masosyal ol diyende yok...ama toparlan artik..unutmaki o kilolarla dolanan sensin..sagligi tehlikede olan sensin..millet hep israr eder..nasil olsa kilo onlarin degil..birak israr etsinler..asosyal olmayada gerek yok...gunlere al yanina bir kase salatani git..ama boyle devam edersen hem diyeti birakacaksin uzerine verdigin onca kiloyu alacaksin...Artik biran evvell toparlan ve mazeret uydurmayi birak !!! benim yasadiklarimi biliyorsun oyuzden actirma agzimi ve eski disiplinli haline don yoksa elimde kalacaksin haa:47::47::47::47:

iradem yok ama allah daha da arttırmasın hiç birimizin kilosunu bide ben esmaül hüsna çok ama çok inanıyorum hergün 520 ya samed okucam
bide böyle bişey okuyunca yada eskiden zayıflatıcı hapta kullanmıştım ondada yiyemiyorum iştahım olmasına rağmen iştahsızlık oyunu oynuyorum sanki:9::9::9:çok komik oldu :9::9::9:ama ayetel kürside 400ü yeni devirdim 380 tane daha var sabahlıcam ben sanırım:17::59::78:ama hep benim hatam koca hafta otur sonra bi gecede oku işmi bu tam sopalığım varya:57::57::57::57::57::57:işte böyle:27::27::27:

saphira sakın bak bana iradem yok 45 haftada -8le geldim ve annanemi hastaneye kalkırdığımızda (29 eylül)96-97 falan çıkıyordum sonra 93e düştüm 94 çıktım sizinle beraber 90.5 ile 45. haftayı tamamlamışım

yok yok saphis dayak istio artik..cok rahat biraktik kasiniyor...masallah guzel kilo vermissin...hayatta he ne olursa olsun yasamak zorundayiz ve bunu niye kendimize eziyet ederek yapalim ki..her ne olursa olsuun kendimiz iicn eniyisi icin ugrasalim...uzulmek sikilmak icin hayat kisaa...

***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Saliss(101.5/
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/
gerbera1987 (82.5/90.5/-0.18/-0.22%) ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)

7.takim toplam yuzdesi:

boyle canim..aldigin 8 kiloyu 45e boleceksin..sonucu 82.5a boleceksin cikan sonuc carpi 100...yuzden cikiyor

***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Saliss(101.5/100/1,5/%1.48)
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/
gerbera1987 (82.5/90.5/-0.18/-0.22%) ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)
doga3 (92.4/ (231.etapta izine ayrilmisti..

kızlarrrr benn kaçarrrr bu haftaa yemekhane sayesinde gitmiş 1.5 kilooo çokkk sevindirikk oldumm kanımcaaa:52::52::52::52::52:

Günaydın kızlar

Ben yine listede yokum. 14 martta takıma katıldım 17 gün oldu. Geçen haftada listeye katılmayacak mıyım diye ısrarla sormama rağmen listeye dahil edilmemiştim.

Ben kilo bilgilerimi buraya yazayım yine de.

Takıma girdiğimdeki kilom 90.5 bugünkü kilom 87.7 fark 2.8 kg 2 haftaya bölünce 1.4 kg % 1.54 hedef kilom 62

Listede olmadığım için ben ekleme yapmadım

Şimdi ben derse gidiyorum. Öğleden sonraya kadar gelemem. Birisi benim adıma eklerse sevinirim.

Hepinize iyi günler

***7. TAKIM 250. ETAP***

SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Saliss(101.5/100/1.5/%1.48)
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/
doga3 (92.4/96/-0.18/%-0.19) (231.etapta izine ayrilmisti..aldigi kilo 19a bolundu)

7.takim toplam yuzdesi:

Son düzenleme:
Back
X