Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo hesaplama nasıl yapılıyor bi türlü beceremedim
şimdi
91-90,5=0,5
??
gerisi nasıl hesaplanıyor:26:
***7. TAKIM 250. ETAP***
SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (81.8/81.4/0.4/0.49%)
Saliss(101.5/
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/
gerbera1987 (82.5/90.5/-8/-9.7%) ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)
doga3 (92.4/ (231.etapta izine ayrilmisti..aldigi kilo 19a bolundu)
7.takim toplam yuzdesi:
safisimm tam yataga girmistim size bakiyordum..baktiim liste eklenmemis geri kalktim yataktan listeyi ekleyip tekrar yaticam...
gunlerdir sizleri takib ediyorum ama bir turlu yazma firsatim olmadi..isyerine yeni gelen tell santrali baya sorun acti..neti kestiler..problemi bir cozemediler..felaket zorlaniyorum..ama duzelir duzelmez yine damlarim buraya..
buarada dikkat ettim ipek 226 etapta 76 kiloymus ve gecen hafta (24 hafta sonra) 74 kilo icinde...dondugunde kulagini cekin bukadar uzun sure iki kiloylan ugrasilmaz..
doğrumudur acaba?
sağol tatlımah kıyamam benim agrılarım geçtide kanamam çok oluyo dogumlardan sonra:18::18:ah canım geçen 9 kız kkdan buluştuk birinin evinde millet götürdü yediklerini vallahi ben yazdımya buraya az öz yedimm yasakları yemedim nede özledim hamur işlerini yaw ah ah ne zaman ödüllendiricez kendimizibu arada karataymı dukanmı yapsam yada kendi diyetimemii devam etsem kararsız kaldım ya
![]()
tatlım ben eklerdim listeyi ama kırmızım eklemiş zaten sağolsunnnnShopaaa buralardamisiin...
Ben telle yapamiyoruum sen listemizi eklermisiin...
Sonuc listeleri sayfaaindan kopyalayip ekliceksin...etap nosunu degistir bide gecen haftaki kilolar kalicak diger rakamlari sileceksin uyelerin yanindan...
Gerbera...ecemavi...angeria..bi de doga eklenicek liste sonunaa...
Saphiram sabah liste hala yoksa sen ekle caniim..esaplamaya beraber bakariiz...
Dogaa yarin bwkliyoruuz...
bitaneeemm ellerine sağlıkk***7. TAKIM 250. ETAP***
SAPHIRA (85.2/
saferan (118.5/
Shopaholic (81.8/81.4/0.4/0.49%)
Saliss(101.5/
Pasam3402(90/
Akabe (134.7/
kelebekolacam(87/
gerbera1987 (82.5/ ( baska takimdan geri donmek uzere ayrilmis,aldigi kilo 45e bolundu)
doga3 (92.4/ (231.etapta izine ayrilmisti..aldigi kilo 19a bolundu)
7.takim toplam yuzdesi:
safisimm tam yataga girmistim size bakiyordum..baktiim liste eklenmemis geri kalktim yataktan listeyi ekleyip tekrar yaticam...
gunlerdir sizleri takib ediyorum ama bir turlu yazma firsatim olmadi..isyerine yeni gelen tell santrali baya sorun acti..neti kestiler..problemi bir cozemediler..felaket zorlaniyorum..ama duzelir duzelmez yine damlarim buraya..
buarada dikkat ettim ipek 226 etapta 76 kiloymus ve gecen hafta (24 hafta sonra) 74 kilo icinde...dondugunde kulagini cekin bukadar uzun sure iki kiloylan ugrasilmaz..
Bugün kahvaltımla çok güzel başlamıştım güne.öğlen ve akşam yemeği olarak da yoğurt yiyecektim ama o kadar çok ısrar varı ki ayıp olacaktı.Maalesef yine gitti diyet..Üzüldüğüm şey zaten iradem eskisi gibi değil,eskiden çelik gibi iradem vardı,herkes hayran olurdu.Şimdilerde o çelik irade uçtu gitti,çok üzülüyorum.Yalnızken kaçamak yapmıyorum pek,çünkü diyetime yasak bir yemek de yapmıyorum,bulundurmuyorum evde..ama birileri gelince,ya da ben gidince yapılan mamalara dayanamıyorum.Hem çok üzülüyorum,hem çok kızıyorum.Zaten regl dönemimin en zor günlerindeyim,bir de diyete uymayınca tartıda iyice yüksek çıkıyorum bu da çok demoralize ediyor.İnsanlarla bir arada olmayı çok seviyorum,a-sosyal yaşayamam ben,irademi yeniden güçlendirmenin yollarını bulmam lazım,kızlar ne olur yardım edin bana daha önce yaptığım gibi diyeti ya tamamen bırakır ve kiloları geri alırsam diye çok korkuyorum![]()
saphira sakın bak bana iradem yok 45 haftada -8le geldim ve annanemi hastaneye kalkırdığımızda (29 eylül)96-97 falan çıkıyordum sonra 93e düştüm 94 çıktım sizinle beraber 90.5 ile 45. haftayı tamamlamışım