Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Paşam sana özel mesajla gönderdim çizelgeni.
dediğim gibi kendi profiline girip çizelge denilen yere gönderdiğim bağlantıyı kopyalayıp yapıştır.

canım ben seve seve yaparım dedigini bugün bir saat yürüdüm :10::10:anam ne yoruldum he hamlamışım namazı bile zor kıldım :9::9:ama azimliyim anca pazar belkim yürüyüşe gitmem ama belkimde giderim :27::27:ben deliyimdir biraz:17::17:

Sorma canım bende hamlamışım.Bu arada aldığım fazlalıkların bir kısmı gitmiş gerside inş cumaya kadar giderde listeye artı kilo yazmak zorunda kalmam

Sorma canım bende hamlamışım.Bu arada aldığım fazlalıkların bir kısmı gitmiş gerside inş cumaya kadar giderde listeye artı kilo yazmak zorunda kalmam
canım keşke hepimiz biryerde olsaydıkta yürüyüş yapsaydık :9::9:ne ka güzel olurdu
Olmuş paşam ben gördüm sen de görüyor musun artık çizelgeni.

canım çizelge için sagol çok hosuma gitti:14::14::14:bebegim şimdilik çizelgede olsun bakalım sonra bebegim karnıma düşerde bu sefer o hastaneden ellerim boş çıkmam :14::14:bu sefer pozitif olucam karar aldım ben aglamak üzülme istemiyorum evladım için her yolu denicem ona kavuşmak için aç kalıcam gerekirse ama başarıcam bu sefer kaçamak yok kararsızlık yok azim var irade var aman ye yarın devam edersin yok aman yersem bana zararı var demek var varda var işte:9::9::9:işşallah mükafatımı alıcam bizim fıstık gibi kırmızı gül gibi işşallah o başardı biz neden başarmayalım azim irade azim hayde düşün peşime gelin arkamdan :52::52::52:

canım keşke hepimiz biryerde olsaydıkta yürüyüş yapsaydık :9::9:ne ka güzel olurdu

canım çizelge için sagol çok hosuma gitti:14::14::14:bebegim şimdilik çizelgede olsun bakalım sonra bebegim karnıma düşerde bu sefer o hastaneden ellerim boş çıkmam :14::14:bu sefer pozitif olucam karar aldım ben aglamak üzülme istemiyorum evladım için her yolu denicem ona kavuşmak için aç kalıcam gerekirse ama başarıcam bu sefer kaçamak yok kararsızlık yok azim var irade var aman ye yarın devam edersin yok aman yersem bana zararı var demek var varda var işte:9::9::9:işşallah mükafatımı alıcam bizim fıstık gibi kırmızı gül gibi işşallah o başardı biz neden başarmayalım azim irade azim hayde düşün peşime gelin arkamdan :52::52::52:

Paşam su içmeyi de ihmal etme en az 2 lt. Yağların atılması için vücuda su lazım unutma. Haşi bakalım ben de takıldım peşine...

Paşam su içmeyi de ihmal etme en az 2 lt. Yağların atılması için vücuda su lazım unutma. Haşi bakalım ben de takıldım peşine...

canım günde 3 litre içiyodum kızımda oda zorla doktor dikişlerin iltaap olmasın diye ama şimdide içmem lazım degilmi yarın diyorum yürüyüşe giderken suyumuda alsam yanıma acaba düş peşime bebem pişman olmucen :9::9::9:eski halim yeni halim diye koyucem buraya işşallah ozaman görün zamanında 118 kiloydum nasıl düştüm şimdi 60 kiloyamı düşemicem :18::18:işşallah düşerimde sizleri mahçup etmem :14::14:bende birşey paylaşıyım sizlerle sabah aç karnına ananas yerseniz peşinede bir bardak yeşil çay içerseniz selülitler gidiyomuş haberiniz ola:52::52:

Paşam ben de başarı hikayesi yazmayı çok istiyorum burda. Olacak paşam inşallah. Sen suyu yürüyüşü ihmal etme. Ben yazılı hazırlıyorum şimdi yarın sınav yapacağım çocukları.
Uğrarım yine.
Kendine iyi bak.

Kızlar tüm yarumlara cevap yazmuıştım tam gönderecektim.

Hatırladıklarımı yazayım hemen

Shopcım 70 leri görmüşsün çok sevindim senin adına. ne güzel duygudur uzun zamandır görmediğimiz sayıları görmek tarıda. Darısı tüm takımdak,ilere....

saliscimm. 14 değil 4 saatlik kesintisaiz uykuya razıyım ben. Kıymetini bil bu günlerin. ama sen de o kadar koşturmadan sonra iyi bşir dinlenmeyi haketmiştin. yarın yine başlar koşturma keyfini çıkar bugün.

Kelebekcim oğlunun ve süt oğlunun doğum günleri iyi geçmiştir umarım. İyi ki doğmuşlar... Allah uzun sağlılı ömürler versin.

Dukan diyetini bırakmışsın olsun yediklerine dikkat ettikten sonra hangi diyet olduğunun bir önemi yok.

Evetttt canımm yaaa yarınnn en zor günn çünkü haftanın ilk günü:52::52:

Kızlar Nevciğimin uygulamasını tekrar başlatmak istiyorum.Ben başladım ya herkes gaza gelsin istiyorum nedense.Kaptancım da kabul ederse başlatalım bu hafta spor yarışmasını.Ben listeyi tutmaya gönüllüyüm.Eskidende yaptığımız gibi günlük sporlar bana mesaj atılırsa cuma akşamı haftanın ilk 3ünü ilan ederim.
Her tarafım ağrıyor ama aklım fikrim sporda

Yaaa süperrr fikirrr amaaa tamm olarakkk nasıll oluoooo bendeee çokkk meraklandımm:52::52::52::52:

Paşam ben de başarı hikayesi yazmayı çok istiyorum burda. Olacak paşam inşallah. Sen suyu yürüyüşü ihmal etme. Ben yazılı hazırlıyorum şimdi yarın sınav yapacağım çocukları.
Uğrarım yine.
Kendine iyi bak.
taam canım kib kızlar ya düşüp duruyorum pc kafayı yidi he:14::14:

Evetttt canımm yaaa yarınnn en zor günn çünkü haftanın ilk günü:52::52:

Yaaa süperrr fikirrr amaaa tamm olarakkk nasıll oluoooo bendeee çokkk meraklandımm:52::52::52::52:

salisimmmmmmmmmmmmm gelmiş hoş gelmişşşşşşşnaber tombul kuşum :48::48:

1 litre suyum bitti darsı 2 litreye işşallah wc gidip gelip olmasa:9::9:kızlar ses verin geçmişimi okuyosunuz ney:8::8:

Selamun aleyküm takim kardesciklerim :)
gecen cuma 3. geldik ,insallah bu hafta 1. geliriz
dag bayir demeden habere yürüyoruz ama kilo yerinde sayiyor sanki..

Selamun aleyküm takim kardesciklerim :)
gecen cuma 3. geldik ,insallah bu hafta 1. geliriz
dag bayir demeden habere yürüyoruz ama kilo yerinde sayiyor sanki..

Yok yerinde saymaz akabecim gidecek hepsi biraz sabır gerekiyor sadece....

sabah kahvaltim
2 dilim ekmek
1 yumurta
maydanoz,salatalik domates
1 elma

öglen menüm
1 tabak kabak yemegi
1 porsiyon haslanmis patates
3 hurma

aksam menüm

1 tabak coban salatasi
2 dilim ekmek
1 kase yogurt

Menülerin gayet güzel. Afiyet olsun canım.
kizlar hava cok güzel,birazdan esimle cikariz yürümeye..

ohh ne güzel. Bol bol yürüyün. Cumaya göreceğiz bu yürüyüşlerin sonucunu inşallah.

Allaha emanet olun canlar :71:

Saol sen de...

Ben de bu günkü yediklerimi yazıp çıkıyorum. Yarın okuldan sonra doktor işi var yine. Geç geleceğim eve.

sabah
2 tane dukan krebi

Öğlen
tavuk haşlama yoğurt

Akşam
Yoğurt

Arada bir sürü sütlü neskafe

hepinize iyi akşamlar....

sabah kahvaltim
2 dilim ekmek
1 yumurta
maydanoz,salatalik domates
1 elma

öglen menüm
1 tabak kabak yemegi
1 porsiyon haslanmis patates
3 hurma

aksam menüm

1 tabak coban salatasi
2 dilim ekmek
1 kase yogurt

menü güzel ama akşam 2 dilim değil en fazla 1 dilim ye bence çünkü akşam protein ağırlıklı beslenmek zayıflamaya yardımcı oluyor

Ben de bu günkü yediklerimi yazıp çıkıyorum. Yarın okuldan sonra doktor işi var yine. Geç geleceğim eve.

sabah
2 tane dukan krebi

Öğlen
tavuk haşlama yoğurt

Akşam
Yoğurt

Arada bir sürü sütlü neskafe

hepinize iyi akşamlar....

afiyet olsun dukan iyi gidiyor anlaşılan

Back
X