Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben seve seve yaparım dedigini bugün bir saat yürüdümanam ne yoruldum he hamlamışım namazı bile zor kıldım
ama azimliyim anca pazar belkim yürüyüşe gitmem ama belkimde giderim
ben deliyimdir biraz
![]()
sen keyfine bak bebem ben buralardayım sevgiyle bekliyorum bakalım bu sefer olucekmi![]()
canım keşke hepimiz biryerde olsaydıkta yürüyüş yapsaydıkSorma canım bende hamlamışım.Bu arada aldığım fazlalıkların bir kısmı gitmiş gerside inş cumaya kadar giderde listeye artı kilo yazmak zorunda kalmam
Olmuş paşam ben gördüm sen de görüyor musun artık çizelgeni.
canım keşke hepimiz biryerde olsaydıkta yürüyüş yapsaydıkne ka güzel olurdu
canım çizelge için sagol çok hosuma gittibebegim şimdilik çizelgede olsun bakalım sonra bebegim karnıma düşerde bu sefer o hastaneden ellerim boş çıkmam
bu sefer pozitif olucam karar aldım ben aglamak üzülme istemiyorum evladım için her yolu denicem ona kavuşmak için aç kalıcam gerekirse ama başarıcam bu sefer kaçamak yok kararsızlık yok azim var irade var aman ye yarın devam edersin yok aman yersem bana zararı var demek var varda var işte
işşallah mükafatımı alıcam bizim fıstık gibi kırmızı gül gibi işşallah o başardı biz neden başarmayalım azim irade azim hayde düşün peşime gelin arkamdan
![]()
Paşam su içmeyi de ihmal etme en az 2 lt. Yağların atılması için vücuda su lazım unutma. Haşi bakalım ben de takıldım peşine...
Kızlar tüm yarumlara cevap yazmuıştım tam gönderecektim.
Hatırladıklarımı yazayım hemen
Shopcım 70 leri görmüşsün çok sevindim senin adına. ne güzel duygudur uzun zamandır görmediğimiz sayıları görmek tarıda. Darısı tüm takımdak,ilere....
saliscimm. 14 değil 4 saatlik kesintisaiz uykuya razıyım ben. Kıymetini bil bu günlerin. ama sen de o kadar koşturmadan sonra iyi bşir dinlenmeyi haketmiştin. yarın yine başlar koşturma keyfini çıkar bugün.
Kelebekcim oğlunun ve süt oğlunun doğum günleri iyi geçmiştir umarım. İyi ki doğmuşlar... Allah uzun sağlılı ömürler versin.
Dukan diyetini bırakmışsın olsun yediklerine dikkat ettikten sonra hangi diyet olduğunun bir önemi yok.
Kızlar Nevciğimin uygulamasını tekrar başlatmak istiyorum.Ben başladım ya herkes gaza gelsin istiyorum nedense.Kaptancım da kabul ederse başlatalım bu hafta spor yarışmasını.Ben listeyi tutmaya gönüllüyüm.Eskidende yaptığımız gibi günlük sporlar bana mesaj atılırsa cuma akşamı haftanın ilk 3ünü ilan ederim.
Her tarafım ağrıyor ama aklım fikrim sporda
taam canım kib kızlar ya düşüp duruyorum pc kafayı yidi hePaşam ben de başarı hikayesi yazmayı çok istiyorum burda. Olacak paşam inşallah. Sen suyu yürüyüşü ihmal etme. Ben yazılı hazırlıyorum şimdi yarın sınav yapacağım çocukları.
Uğrarım yine.
Kendine iyi bak.
Evetttt canımm yaaa yarınnn en zor günn çünkü haftanın ilk günü
Yaaa süperrr fikirrr amaaa tamm olarakkk nasıll oluoooo bendeee çokkk meraklandımm![]()
taam canım kib kızlar ya düşüp duruyorum pc kafayı yidi he
salisimmmmmmmmmmmmm gelmiş hoş gelmişşşşşşşnaber tombul kuşum![]()
kizlar hava cok güzel,birazdan esimle cikariz yürümeye..
Selamun aleyküm takim kardesciklerim :)
gecen cuma 3. geldik ,insallah bu hafta 1. geliriz
dag bayir demeden habere yürüyoruz ama kilo yerinde sayiyor sanki..
sabah kahvaltim
2 dilim ekmek
1 yumurta
maydanoz,salatalik domates
1 elma
öglen menüm
1 tabak kabak yemegi
1 porsiyon haslanmis patates
3 hurma
aksam menüm
1 tabak coban salatasi
2 dilim ekmek
1 kase yogurt
kizlar hava cok güzel,birazdan esimle cikariz yürümeye..
Allaha emanet olun canlar![]()
sabah kahvaltim
2 dilim ekmek
1 yumurta
maydanoz,salatalik domates
1 elma
öglen menüm
1 tabak kabak yemegi
1 porsiyon haslanmis patates
3 hurma
aksam menüm
1 tabak coban salatasi
2 dilim ekmek
1 kase yogurt
Ben de bu günkü yediklerimi yazıp çıkıyorum. Yarın okuldan sonra doktor işi var yine. Geç geleceğim eve.
sabah
2 tane dukan krebi
Öğlen
tavuk haşlama yoğurt
Akşam
Yoğurt
Arada bir sürü sütlü neskafe
hepinize iyi akşamlar....