Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tüh benden önce davranmışın bende diyorum benim tombul kuşlarım uyuyodur yürüyüşe gitmeden bir günaydın deyim dedim ama benden önce davranınmış kanımca:9::9::9:istanbul sabahındanda günaydın benim sizin orda akrabalarım var bir bakmışsın görüşmüşüz kaç senedir çagırıyoular gel diye bir kısmet olmadı gitmek için :27:kız banada ver ver benimde bilgiye ihtiyacım var:24::24::24:

işallah kızlar ya benim azda olsun anneligi tattım işşşallah akabeye yaradanım tez eliyle veiri benden önce bebege hamile oldugunu duyuyosunya tekmelerini hissediyosunya o bile insana yetiyo ah diyosun içimde bir canlı var:14::14:dün annemlere gittimya elimi gelinin karnında hiç kaldırmadım gelinde anladı tabi taciz yapacagımı:27::27:kaç paşam kaç sapık halan geliyo dedi gene seni taciz etmeye:9::9: saklan deyip durduallah var çok iyi iyikide kardeşim onunla evlenmiş :16:abla sen hamile kal ben sana bakarım dedi dedim nasıl olucak ev işi temizlik birde benle uyraşıcan dedim dediki sen mutlu ol gerisi boş çok hakkediyosun dedi mutlu olmayı:16::16:eltim hamile oldugunda hiç unutmuyorum bize gelmişleri eşiyle ozaman 7 aylık ancaydı galiba balkonda oturuyoduk komsunun kızı gelmişti yani yegenim yengesi oluyorum neyse elimde cep telefonu müzek dinliyorduk o kızına ilahi dinletiyomuş gebeyken bende hareketli bir şey dinleteyim dedim karnına götürdüm elimi benim elime bir vurdu elimdeki canım telefon az kalsın düşüyodu uzak dur karnımdan dedi ben çocuguma ilahi dinletiyorum diye aklıma geldikçe sinirim oynuyo:47::47:halen yegenim der paşa teyze sen ona nasıl tahamül ediyosun çok bencil hep kendini düşünüyo:19::19::19:hiç sevmem kendini düşünen helede bencil olan insanı:47:bugün yürüyüşü eşimle yapıcem onunda işi biizm evin buralarda paşada coştu kuşların sesini duyunca konuşuyo şimdi aşkım benim yakışıklı kusum benim babacım benim demeye kız bir anne demiyo anca baba sıpa:57::57: gel kuşum diyo gel babacım cici kuş yakışıklım en büyük cimbom başka büyük yok diyo sıpan babacı paşa babacı okadar bakan doyuran kafesini temizliyen ben kaymagınıda yiyen eşim :9::9::9:kızlar hayde spora:8::8::8::8:

üzülme canım allah seni onunla imtihan ediyor sen ona havale et kafanı onlarla meşgul etme senin dahada asılman lazım diyet -spor işine amacın harika ve ona kavuşacaksın inşallah :emir_bebek:

PAŞAAAAA sen yarın sayıcan şimdi baktım bu gün salişşş sayıcak

salişş dün görünmedi ortalıklarda. Yoğun geçti günü sanırım. Bugün sayımı ben onun yerine yapayım. Şu an müsaitim zaten ben

üzülme canım allah seni onunla imtihan ediyor sen ona havale et kafanı onlarla meşgul etme senin dahada asılman lazım diyet -spor işine amacın harika ve ona kavuşacaksın inşallah :emir_bebek:
annemin bir lafı var canım gruurlanma padişahım senden büyük allah der her zaman :47::47::47:ben yaradanımı sevdim yaradandan ötürü her lafını sineye çekerim ama 2 lafı varki canımı acıtır ilki oglumda mandelina çekmişti canım benle dalga eder gibi suratıma gülüp mandelina yiyebildimi demesi birde eee napıcaksın herkez çocuk sahibi olamıyuor demesi herşey allahtan dedi durdu:14::14::14:helede kızımda rahime dikiş uygulandı biz eşimle çapaya gitmiştik kontrol olmaya genetiklere bakılıcak facede bir yorum yaptım allahım onun bana gelmesi için duamı kabul et diye bizim bu hatun faceyi birbirinine katmış:53::53:banada okadar kişi kayıtlıki burdan hepsininde bebegi öldü benim gibi yazmış aman onun işi çok zor dikişi rahim kabul etmedi anne olamaz ona mucize lazım diye o anki pspkolojiyi siz düşünün ekranın önünde ne agladım :14::14:eşimle eve geldik dedim telefona bakıyım arayan varmışarjı yoktu mesaj gelmiş eltinin defterini dürdük diye koştum pc açarımki ne küfür etmiş :53::53:tabi bizimkiler geri kalırmı lafı koymuşlar ortada 40 kişi hucum etmiş üstüne kızmışlar sen kimsinki canını acıtıosun arkadaşımızın diye :14::14:eşim sinirlendi hemen aradı kardeşini şu hanımını uzak tut eşimden yoksa çok fena olucek:47::47:eşim olmasa beni ezerler allahım basşımdan eksik etmesin:16::16:ban eltim dediki günün birinde ben senin gibi olsam kendimi atarım aşagıya dedi:53::53:şimdi bende kilolu :9::9:ne demişler kınadıgın şeyler gün gelir dönr dolaşır sana gelir hiç birşey olmasada ona inat vericem bu kiloları görsün bakalım nasıl oluyomuş:9::9::9:
PAŞAAAAA sen yarın sayıcan şimdi baktım bu gün salişşş sayıcak

anladım bebem top bende ozaman yarın ay çok heyecanlıyım ya bugün evraklarımı düzenlicem doktor için yarında 16.30 randevum var işşallah olumlu şeyler söyler ya benim içimi feratlatmak için söylemeyinde birşey dicem hani ben dikiş attırdımda durmadıya bebegim gene attırırcam durumu bu doktor atınca birde ne ilaç nede igne oldun sadecebir düşük hapı içtim okadar sizce şansım yüzde kaç:18::18::18:inanın korkumdan bebeg vesile olamıyorum azim etmem lazım yürümem aç kalmam ve vermem lazım bu kiloyu eylüle kadar bu azimle gisetsem acaba kaça düşerim eylüle kadar:26::26:

dünün menüsü akşam eşimden laptopu alamadığım için anca şimdi yazabiliyorum
SABAH
haşalama yumurta peynir domates salatalık sadece 1 lokma ıspabaklı börek (böreği ben yapmıştımda illa tadına bak dediler kkeşke insanlar bize bu kadar ısrar etmese komşuda kahvaltıdaydık)
ÖĞLEN
kahve yaklaşık 1 dilim sütlü tatlı
AKŞAM
2 adet fırında baget,2 kaşık türlü küçük bir lokma ekmek 3 kaşık yoğurt
ARADA
light yoğurt

dünün menüsü akşam eşimden laptopu alamadığım için anca şimdi yazabiliyorum
sabah
haşalama yumurta peynir domates salatalık sadece 1 lokma ıspabaklı börek (böreği ben yapmıştımda illa tadına bak dediler kkeşke insanlar bize bu kadar ısrar etmese komşuda kahvaltıdaydık)
öğlen
kahve yaklaşık 1 dilim sütlü tatlı
akşam
2 adet fırında baget,2 kaşık türlü küçük bir lokma ekmek 3 kaşık yoğurt
arada
light yoğurt

ben normal yogurt tüketiyorum laytmı alsam acaba bebeler ya menün enfes bu arada ben kahvaltı yapmadım yürüyüşten sonra yapmayı düşünüyorum :27::27:yed
ktem sonra yürüyüşe çıkınca eve gelince gene karnım acıkıyoda:17::17:

annemin bir lafı var canım gruurlanma padişahım senden büyük allah der her zaman :47::47::47:ben yaradanımı sevdim yaradandan ötürü her lafını sineye çekerim ama 2 lafı varki canımı acıtır ilki oglumda mandelina çekmişti canım benle dalga eder gibi suratıma gülüp mandelina yiyebildimi demesi birde eee napıcaksın herkez çocuk sahibi olamıyuor demesi herşey allahtan dedi durdu:14::14::14:helede kızımda rahime dikiş uygulandı biz eşimle çapaya gitmiştik kontrol olmaya genetiklere bakılıcak facede bir yorum yaptım allahım onun bana gelmesi için duamı kabul et diye bizim bu hatun faceyi birbirinine katmış:53::53:banada okadar kişi kayıtlıki burdan hepsininde bebegi öldü benim gibi yazmış aman onun işi çok zor dikişi rahim kabul etmedi anne olamaz ona mucize lazım diye o anki pspkolojiyi siz düşünün ekranın önünde ne agladım :14::14:eşimle eve geldik dedim telefona bakıyım arayan varmışarjı yoktu mesaj gelmiş eltinin defterini dürdük diye koştum pc açarımki ne küfür etmiş :53::53:tabi bizimkiler geri kalırmı lafı koymuşlar ortada 40 kişi hucum etmiş üstüne kızmışlar sen kimsinki canını acıtıosun arkadaşımızın diye :14::14:eşim sinirlendi hemen aradı kardeşini şu hanımını uzak tut eşimden yoksa çok fena olucek:47::47:eşim olmasa beni ezerler allahım basşımdan eksik etmesin:16::16:ban eltim dediki günün birinde ben senin gibi olsam kendimi atarım aşagıya dedi:53::53:şimdi bende kilolu :9::9:ne demişler kınadıgın şeyler gün gelir dönr dolaşır sana gelir hiç birşey olmasada ona inat vericem bu kiloları görsün bakalım nasıl oluyomuş:9::9::9:

anladım bebem top bende ozaman yarın ay çok heyecanlıyım ya bugün evraklarımı düzenlicem doktor için yarında 16.30 randevum var işşallah olumlu şeyler söyler ya benim içimi feratlatmak için söylemeyinde birşey dicem hani ben dikiş attırdımda durmadıya bebegim gene attırırcam durumu bu doktor atınca birde ne ilaç nede igne oldun sadecebir düşük hapı içtim okadar sizce şansım yüzde kaç:18::18::18:inanın korkumdan bebeg vesile olamıyorum azim etmem lazım yürümem aç kalmam ve vermem lazım bu kiloyu eylüle kadar bu azimle gisetsem acaba kaça düşerim eylüle kadar:26::26:

benim bi huyum var bana bunu yaptımı ondan kendimi çekerim hayatımın dışına atarım ilgilenmem varlığını unuturum kulagımı tıkarım biri onu anlatacaksa anlatma ilgilenmiyorum derim duymam dolayısıyla sinirlerimi yıpratmammmm boş ver aynı ortamlarda olmamaya çalış eskiyide unut hedefine odaklannn:10::10:

Bugün okula geç gidiyorum

Kızımı babasıyla babaansine gönderdikten sonra uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktim var diye keyfini çıkardım kahvaltının.

Kahvaltı menüm

2 yumurta süt, peynir ve yulaf kepeğinden krep

tere, domates, salatalık

Arkasında sütlü neskafe...

kahvaltı süperrr

ablacım ben sana yardım ederim sıra sana gelince..teyzesi kuzum bugün aşı oldu..babası beni ziyarete getirmişti 1 yaşaşısı vardı yaptık bi baktım süt oglumda gelmiş onuda aşıladım..fatih nasıl kızıyo hemşireye beniaşıladın diye..

geçmiş olsun paşama onu şöyle sıkıca kucakla bide öp
benim sıram yarın galiba bu sıranın kayıtlı olduğu bir yer varmı

kahvaltı:3 cerry
3 zeytin
keçi peyniri
1dilim çavdar

ara:10 adet badem
sütlü kahve

öğle:dünden kalan kabak kavurmasına 2 yumurta kırıp yedim
yogurt

ara:1adet cevz

akşam
1 tabak yeşil fasulye
yogurt

cok erken yedim akşamı
1 adet hurma
3 adet ceviz
3adet erik kurusu
fazlamı oldu:26::26::26:

bence fazla değil ama akşam kuruyemiş yeme light yoğurt veya ayran daha iyi bence

Son düzenleme:
benim bi huyum var bana bunu yaptımı ondan kendimi çekerim hayatımın dışına atarım ilgilenmem varlığını unuturum kulagımı tıkarım biri onu anlatacaksa anlatma ilgilenmiyorum derim duymam dolayısıyla sinirlerimi yıpratmammmm boş ver aynı ortamlarda olmamaya çalış eskiyide unut hedefine odaklannn:10::10:
bende öyle yapıyorum canım inan cep telimi onun yüzünden degiştirdim vermiyorumda numarayı:27::27:hedefim 60 düşmek komutaNIM:18::18:NASIL DÜŞÜCEKSEK :9::9:DÜŞE KALKA VERİCEZ ARTIK :8::8:BU SEFER AZİMLİYİM DÜN ANNECİM NE YEMEKLER HAZIRLADI ABLAMDAD TATLI VARDI TULUMMBA OKADARS EVMEM RAGMEN YEMEDİM:19::19::19:AMA ATLADIGIM BİRŞEY VAR DÜN MİNNACIK MUZ YEDİM ONU YAZMAYI UNUTMUSUM:17::17::17:
bu gün misafirim var hazırlık yapmam lazım arada bir uğrar kontrol ederim

OH OH NE GÜZEL GÜN GEÇİRİCEN MENÜNDE NE VAR BEBEM YAZDA ÇIK BAKEM YİYEMİYORZ BARİ HAYAL EDELİM DEGİLMİ AMA:9::9::9::9:SEN SAKIN YEME HE MİSAFİR VAR DİYE DÖCERİM YOKSAM:9::9::9:

herkese günaydın..cok yogun bir gün hastaların ardı arkası kesilmiyor.gecmişe sadece göz atabildim umarım önemli birşeyi kaçırmadım.

Kizlaar mesaj sayimlari sirayla yapilacakti ama hep atlamissiniiz..tekrar tarihleri yaziyoruum....lutfen dikkat edeliim..gorev yapmama ceza puani sebebidiir...mazareti olan baskasiyla degisebilir....

*
SAPHIRA
saferan
Shopaholic. (p.tesii). (dunun sayimi sende shopaa)
Saliss. . (sali sayimii)
Pasam3402. . (carsamba sayimi)
Kelebekolcam. (sayim yapti)
Akabe. (. Persembe sayimi)
gerbera1987. (cuma sayimi)
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)
Angiera. ( Sali )
Ecemavi. (carsamba)
ipekyol. (persembe)

kizlar lutfen dikkat....bu listeyi kopyalayip yanlarina yazalim mesaj sayilariniii ...gunleri silmeyeliim

Kızlar ben müsait olduğum için pazartesi ve salı sayımlarını yaptım

Pzartesi
Kelebekolacam 13
ecemavi 12
Saphira 18
doğa 1
saliss 8
pasam 27
gerbera 7
Shopacolic 11
ipekyol 14
Angiera 17
akabe 6
saferan9

Salı
gerbera 8
pasam3
Shopacalic6
kelebekolacam 8
saferan 6
Doğa 7
ipekyol 12
Saphira 9
ecemavi 10
Angiera 4
akabe 12

Tek tek kontrol ettim bir hatam olduysa affola şimdiden

herkese günaydın..cok yogun bir gün hastaların ardı arkası kesilmiyor.gecmişe sadece göz atabildim umarım önemli birşeyi kaçırmadım.
allah yazdımcın olsun bebem :48::48:günaydınlarrraslında biryandan sizleri kıskanmı degilim he ne güzel ekmek parnızı kazanıyosunuz insana ondan guru veren birşey yoktur herhalde bende sosoyalleşsem ne iyi olur:16::16:
kızlar ben müsait olduğum için pazartesi ve salı sayımlarını yaptım

pzartesi
kelebekolacam 13
ecemavi 12
saphira 18
doğa 1
saliss 8
pasam 27
gerbera 7
shopacolic 11
ipekyol 14
angiera 17
akabe 6
saferan9

salı
gerbera 8
pasam3
shopacalic6
kelebekolacam 8
saferan 6
doğa 7
ipekyol 12
saphira 9
ecemavi 10
angiera 4
akabe 12

tek tek kontrol ettim bir hatam olduysa affola şimdiden

pazartesi bende zafer şöyle bir tadını çıkarayım bari:9::9::9:oh ohh:32::32::32:yarın sayım bende :34::34:ben bugünü sayıcam degilmi ozaman 12 sayımı yapayım bari :17::17:

kahvaltı süperrr

geçmiş olsun paşama onu şöyle sıkıca kucakla bide öp
benim sıram yarın galiba bu sıranın kayıtlı olduğu bir yer varmı

bence fazla değil ama akşam kuruyemiş yeme light yoğurt veya ayran daha iyi bence
akşamları canım deli gibi tatlı istiyor.en sonunda hurma yiyorum..dün kendimi ütüye verdim cocukları ben uyuttum mutfagı ben topladım ama tatlıyı aklımdan çıkaramıyorum:56::56::56:

kızlar benim okula gitme vaktim geldi. Hazırlanıp çıkacağım birazdan.

Çalışanlara kolay gelsin diyorum.. Evde olanlar siz de keyfini çıkarın. (Gerçi ev işi de bitmez hiç. )

Çok güzel bir gün geçirin hepiniz....

bugün eşimin dogum günü yaşasın aramızdaki yaş farkı 1e iniyor 2 aylıgına kendisi benden 2 yaş küçükte:9::9::9::1::1::1:

Back
X