Selam kızlar
Evime geldim sonunda. Evim evim güzel evim...
Hasta oluyorum galiba her tarafım ağrıyor. Benim kız da inadına anne anne diye tepemde uyutmadı bir türlü. Babası dışarı çıkardı şimdi.
Paşam bravo sana hayor demişsin o kadar yemeğe. Bu arada bol su içmeyi unutma ama tamam mı. Su yağların erimesi ve atılması için önemli
Salişşim çok güzel kararlar almışsın. Uygulamaya da başlamışsın ne güzel. Ne olur tartıya çıkınca moralini bozma. Vücudun pes edecek bak bir kaç gün içinde cumaya kızlar 90 lara geldim diyeceksin eminim.
İpekcim çok teşekkür ederim yarın aktara gidip soracağım şu sabır taşını. Artık kesin bırakacağım. KIzım beni 1 dk bırakmıyor artık meme memeee diye peşimde devamlı. 20 ayını da doldurdu. Daha fazla uzatmaya gerek yok sanırım. Bu arada sen hangi ülkedesin dışarısı 40-41 derece demişsin merak ettim
Bu arada eve gelince tartıldım annemin tartısıyla 100 gr fark vardı arada. Bu hafta kaçamaklar yüzünden fazla kilo verememişim. Yarından itibaren yürüyüşe de başlayacağım.
İpekcim şu spor konusunda bir yarışma yapalım demişti. Tekrar dile getiriyorum bu konuyu. Belki daha motive oluruz bu şekilde haftalardır yürüyüş yapmadım çünkü.
Şimdilik bu kadar
:80::80::80::80::80:
Evett canım ya olacak ya olacakk çünkü benimde sabrım kalmadı artık daha hızlıı gidecekler çünkü mezuniyette tombul olamam
Hatırlattığın için çokk saolllll bendeeee çokkkkkkkk istiyorummmmmm sporrr yarışmasıııı yapalımm