Canım sen okulda ne bulursan onu yiyorsun ve zaman buldukça yiyorsun,o yüzden olmuyor bence.sonra düzenli uyku diye bir şey yok sende.gece 2-5 arası leptin salgılaman lazım ama sen o saatte uyumadıüın için salgılayamıyorsun.gece 3 te kalkıp ders çalışıyorum diyorsun.sabah 5 te kahvaltı ettim diyorsun..bunlar normal bir düzen değil ki ve sağlıklı değil..Sonra bu kadar düzensizlikte mutlaka ödem oluyordur vücudunda..bir de çok önemli bir sebep daha söyliyim sana;stresss!!! stres kilo vermenin en büyük düşmanı! karaciğerde yağlanma ypıp kilo almamızı sağlıyor diyor Canan Hoca..Bence en rahat,en yasaksız ve çalışanlara da uyabilecek tek diyet Karatay..ama tabiki sen bilirsin..diyetisyenin verdiği listeyi uygulayabilecekmisin bu yoğunluğunda? Karatayda öğlen yemeği olarak yanında muz+kuru yemiş götürüp,bir küçük kutuda süt alıp kantinden yiyebilirsin.En az 4 saat tutacaktır seni..bir de omega 3 takviyesi almalısın bence..ya da ben karatayı kolaylıkla yapıyorum diye belki de bana güzel geliyordur canım bilemiyorum..karar senin

kırmızıgülün diyetini uygulayabilirsin ama çok sıkıydı onunki,bilmem yapabilir misin?günde 2 öğün 300 er gr. yoğurt yiyordu sadece,3. öğünde de salata ve et yiyordu o kadar..bir de çok spor yapıyordu..muhtemelen günlük 1000 kalorinin altında kalıyordu ama ne oldu tam bir fıstık olduuu

sen o gelince ayrıntıları sor istersen
canım ben karatayla verdim kilolarımı..son 1-2 aydır bi ileri bi geri oldum çok zaman kaybettim ama tamamen benim suçumdu,çok kaçamak yapıyordum.çok şükür bu hafta yapmadım
hayır olsun canım?üzme kendini
ovvvv

tebrik ederim canım süper vermişsinnn

canım karatay topiğinde bir arkadaş var,verdiği kilo 55 oldu

tamı tamına uyuyor karataya

omega 3 alll metabolizmanı hızlandırır..metabolizma çayı iç..maydanoz-limon kürü uygulaa..lahana suyu iç..sonuç almamana imkan yok
afiyet olsun canım çok fazla yememişsin ama yediklerin fazla yemişsin gibi kalori vermiş olabilir sana..olan olmuş artık,yarasın

hepimiz yapıyoruz,insanz sonuçta,robot değiliz ki