• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım sagol komiginize gitmesin ama birşey dicem kaç gündür sucuklu yumurta istiyo canım hamile kadınlar gibi:9::9: Bende ne yicem biemiyorum yumurtamı haslasam diyorum ama paşadan zor biraz gene ayak parmagımdan kamp kurdu şansım olsa şuan çeker koyardım sizlere görün diye bir ayagaını kaldırmı konuşuyo gene çenesi düştü anası gibi:9::9::9:

bende kuşları çok severim.öp onuuuu..

canım günaydın kızlar cumanız mubarek olsun işşallah rabbim duLARINIZI KABUL ETSİN BEBELER CANIM SELEVATLAR BİTTİ KANKİ HABERİN OLSUN ÇEKTİM :30::30:RABBİM KABUL ETSİN İŞŞALAH DUALARIMIZI CANIM BANA GELELİM ŞİMDİ SİZLERE BİRŞEY DANIŞICAM PAZARTESİ PERŞEMBE ARKADAŞ DEDİKİ PLATES YAPALIM BENDE DEDİM BEN ZATEN EVDE YAPIYORUM BENİM İSTEDİGİM ALETLERE BİNMEK ODA 2 AY GİDELİM PLATESE SONRA DEDİ GİTSEMMİ GİTMESEMMİ KARARSIZ KALDIM YA ASLINDA GİTMEYİDE İSTİYORUMDE EŞAORTMAN ALMAM LAZIM SPORA YA DİYEMEDİM KIZA ALETLERE BİNELİM DİYE KENDİMİZİ YORMAYALIM PLATESLE ISINALIM SONRA ALETLERE BİNERİZ DEDİ NE YAPSAM ACABA YA AKIL VERİN YÜÜRYÜŞEDE BAŞLICAM ÇOK ŞÜKÜR HAVALAR GÜNEŞLENDİ:8::8:

KİLOMA GELİNCEDE AYNIYIM 88 MALESEF DÜN TARTIILDIM EVDEN ÇIKMAdan kahvaltımı yazmıyorum ne yiyecegimi bilemiyorum akşama ayrıntılı yazarım olarmı:9::9:

toplamda ne kadr oldu 1500 okumuştun galiba önceden

canım günaydın kızlar cumanız mubarek olsun işşallah rabbim duLARINIZI KABUL ETSİN BEBELER CANIM SELEVATLAR BİTTİ KANKİ HABERİN OLSUN ÇEKTİM :30::30:RABBİM KABUL ETSİN İŞŞALAH DUALARIMIZI CANIM BANA GELELİM ŞİMDİ SİZLERE BİRŞEY DANIŞICAM PAZARTESİ PERŞEMBE ARKADAŞ DEDİKİ PLATES YAPALIM BENDE DEDİM BEN ZATEN EVDE YAPIYORUM BENİM İSTEDİGİM ALETLERE BİNMEK ODA 2 AY GİDELİM PLATESE SONRA DEDİ GİTSEMMİ GİTMESEMMİ KARARSIZ KALDIM YA ASLINDA GİTMEYİDE İSTİYORUMDE EŞAORTMAN ALMAM LAZIM SPORA YA DİYEMEDİM KIZA ALETLERE BİNELİM DİYE KENDİMİZİ YORMAYALIM PLATESLE ISINALIM SONRA ALETLERE BİNERİZ DEDİ NE YAPSAM ACABA YA AKIL VERİN YÜÜRYÜŞEDE BAŞLICAM ÇOK ŞÜKÜR HAVALAR GÜNEŞLENDİ:8::8:

KİLOMA GELİNCEDE AYNIYIM 88 MALESEF DÜN TARTIILDIM EVDEN ÇIKMAdan kahvaltımı yazmıyorum ne yiyecegimi bilemiyorum akşama ayrıntılı yazarım olarmı:9::9:

çok uykum var gece yattım aklıma kötü üzücü olaylar gelmesin diye tesbih çektim 400 salavat çektim sonra uyuyuverdim rahatça :27:teyzem tesbih almıştı hediye onla çektim güzel ama kokusu kalmadı sinir oldum:47::47:mor mor çok güzel:52:vee eve gidince yürüyüş yerimin fotolarını koycam size harika bir yürüyüş yaptık tam 90 dk:52::52: sonra gelelim kahvaltıya 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir zeytin bide 2 mincik köfte şu markette satılanlardan fabrikasyon yemek istemedim ama elin evinde bişey diyemedim :26:

şeey günde keskek yedim ama kalorisini diyet açısından durumunu bilmediğimden çekinerek yedim:44:+++hiç hoşumada gitmedi ya güzel yapamadılar yada ben keskeği beğenmedim ilk defa yedim çünkü:44::44:

bu ayağınla oynayan paşa kim?
canım benim sıpan o aşkım herşeyim muhabbet kusum canım dün annemden geldim kafesinden uçtu kondu babasının omuzuna :16::16:yatmadan her akşam sevişiirm oglumla öperim koklarım oda herzamanki gibi bagırır ne oluyo diye:9::9:rabbim evladıma sabır versin işşallah dogunca:9::9:
toplamda ne kadr oldu 1500 okumuştun galiba önceden

canım 1000 tane dün çektim arkadaşta 500 aldı biri daha okucekti dönmei ban daha açık kaç tane var :26::26:bu arada çok pis açıktım ben yumurtamı gidiyimde haşlıyım bari:10::10:

Slm bayanlaarr. :3: Nasılsınız bakalım? :16: Gitti mi kilocuklarınız? :66::66: Rica etsem şu bizim listeyi de bir kontrol etseniz. Olur mu? :29:

*** 6.takım / 252. Etap ***

fatos0808 ( 118.7 / 118 / 0.7 / %0.59 )
Ecz.imis ( 68.7 / 67.6 / 1.1 / %1.60 )
yst38 ( 88.4 / 87.9 / 0.3 / %0.34 ) Verdiği kilo 2'ye bölündü.
ipo ( 90.5 / 89.2 / 1.3 / %1.44 )
zubus ( 73.4 / 73.3 / 0.1 / %0.14 )
tugay2000 ( 64 / 64.5 / -0.5 / -%0.78 )
anissa ( 73,5 / 73.3 / 0.2 / %0.27 )
merve10er ( 68.5 / 67.4 / 1.1 / %1.61 )
beyazzambak ( 58.2 / 58.2 / 0.0 / %0.0 )
ayça0750 ( 80 / 79.7 / 0.3 / %0.38 )
akıllıbıdıkk ( 66.5 / 66.5 / 0 / %0 )

6. Takım Ortalama Yüzdesi: %0.51

Bu arada özellikle yst nin yüzdesini kontrol etmenizi istiyorum. Çünkü onun hesaplamasında 2 kere yuvarlama yapmam gerekti. Haliyle doğru yaptığımdan emin değilim. :17:

maalesef kızlar biraz geç kaldım mağlum haftasonu kahvaltısı hazırladım eşim evde
ama kilo vermemişimde almamışımda geçen hafta cuma günü tartıma göre:43:
yani sıfıra sıfır elde var sıfır %o

ekle ekle liste şenlensin:13:

hayırlı cumalar...veririz hep beraber inşallah.

bende hasta arası kaçıp yaptım kahvaltımı
sabah:1 yumurta
az light peynir
taze tere nane maydanoz (pazarda bi kadın keşfettim bahçesinden toplayım getiroyor mis gibi tazecik)
1.5 dilim kadar çavdar ekmeği

şimdide sütlü kahvemi içiyorum..kaçamak yapıp yanında bitter yiyecektim ama markette kalmamış:9::9::9:buda market desteği:37::37::37:

canım kardeşim ne güzel kahvaltı yapmışsın on numara

bu arada sen sütlü kahveyi kahveden saymazdın ama:1:

maalesef kızlar biraz geç kaldım mağlum haftasonu kahvaltısı hazırladım eşim evde
ama kilo vermemişimde almamışımda geçen hafta cuma günü tartıma göre:43:
Yani sıfıra sıfır elde var sıfır %o

al bendende okadar kardeşim:43::43:

Bugün yaptıgım kahvaltı şunlar :56::56:

Bir adet haşlama yumurta badem domates birer tane 6 yeşil zeytin yarım demet maydonoz 2 adet kurutulmuş çavdar ekmegi:32::32:çay içmedim su içtim 1.5 litreyi doldurdum yanıma koydum bugün gene bana wc yolları göründü:57::57::57:çok atvsiye ediyorum çok güzel oluyo wc lw oda arasında gelip gitmek bir taşla iki kuş vuruyorum hem su içiyorum hemde evde yürüyüş yapıyorum:60::60::60:kazamız mubarek olsun :32::32: öglenede ne yerim bilemiyorum yiyince yazarım sizlere:40::40:

abla 12 olmadan kilonu liseteyede ekle

***7. TAKIM 252. ETAP***

SAPHIRA (84.6/83.6/1/%1.18)
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/88/0/0)
Akabe (132.0/132.0/0/%0
kelebekolacam(85.5/85.5/0/%0)
gerbera1987 (91/92/-1/%-1,1)
doga3 (95.6/95.6/0/%0)
Angiera(87.3/85.2/2.1/%2.41
Ecemavi(73.3/73.3/0/%0)
ipekyol(76/76/0/%0)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI

ben ekledim wawwww tam 12den vurdum..:1::1::1:

Abla ben burda yanlızım diye sakın bana dert yanma maşallah gidecek ne cok kimsen var cok sevindim walla.ben en son ne zaman misafirlik yaptım hatırlamıyorum 2 adım ötemdeki 40 yıllık arkadasım sonradan eltim olan dostuma bile gidemiyorum dün beni aradı ben gezmeye gidiyorum bi tanıdıga sende iş çıkışı gel die nasıl gideyim eve gidip yemek yapmam lazım eşimin zaten beli rahatsız.aklım evde..izinde umarım dagıtabilirim.çok yoruldum ve gezmeye ihtiyacım var..:14:

annen yanında baban yanında kardeşlerin pasaport kullanmadan gelebilecek mesafede etrafındaki insanların dilini anlıyorsun özelliklede kendi alışverişini kendin tek başına gidip yapabiliyorsun caddelerde özgürce dolaşıyorsun ... ya bu gariban ne yapsın ev gezmelerinden başka alternatif mi var
zatenn oda diyet düşmanı güzel güzel mamalar
zaten bu yaz buralarda kaldık:43:
buna da şükür elhamdülillah demek lazım

gel ben seni gezdireyim anam babam :48::48:ne var ne yok arkadaşlar kilo vermenize çok sevindim ben veremedim ya paşagülün suçu ney:14::14:

ney ki suçu:44:

Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar olsunnnn :16: 1 kg vermişim :nazar: hemen listeye eklememi yapayım :124:

MAAŞALLAH bu hafta biz dökülüyoz bari siz kurtarın listemizi

Hayirli cumalar canlarim

maalesef kilo ayni
insallah haftaya verebilirim..

birazdan esimle akraba ziyaretine gidecegiz ,bugün daha giremem ,pazar aksami geri döneriz galiba

aynıyız canım kilolar olduğu yerde saydı
sabah kahvaltim

2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
közlenmmis biber,salatalik
1 elma

menün güzelmiş

al bendende okadar kardeşim:43::43:

Bugün yaptıgım kahvaltı şunlar :56::56:

Bir adet haşlama yumurta badem domates birer tane 6 yeşil zeytin yarım demet maydonoz 2 adet kurutulmuş çavdar ekmegi:32::32:çay içmedim su içtim 1.5 litreyi doldurdum yanıma koydum bugün gene bana wc yolları göründü:57::57::57:çok atvsiye ediyorum çok güzel oluyo wc lw oda arasında gelip gitmek bir taşla iki kuş vuruyorum hem su içiyorum hemde evde yürüyüş yapıyorum:60::60::60:kazamız mubarek olsun :32::32: öglenede ne yerim bilemiyorum yiyince yazarım sizlere:40::40:

bu listede suçluyu bulamadım bana pek masum göründüler

ben ekledim wawwww tam 12den vurdum..:1::1::1:

teşekkürler canım
kardeşim şimdide b...m sorunum var mukolitik mi kullansam ne dersin yoksa bitki tavsiye edrmisin

protein ağırlıklı özellikle et ağırlıklı beslenmenin gut hastalığıyla bir ilgisi varmı

Kızlar benm çıkmam lazım artık. Liste hakkında yorum yapmadınız?? :31:

Back
X