Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim geliyor yupiiiii:52: :52: :52: dün mısıra geçmişti.Bugünde Tr ye gelecek.Uçağı rötar yapmıştı 1.30 saat şimdi aradım uçağa geçmişler.Az kaldı yaa inanamıyorum hala :27: Cuma günü mardine k.validemlere geçecez eşimde oraya gelecek inş

bende çok merak ediyorum.Malum diş ameliyatımdan sonra taşlarınıda temizletmiştim.Temizleyen asistan dişlerinizde lekeler var dedi.Ay aklım donmuştu bende hiçbişey sormadım sonradan dank etti.Nasıl oluyor acaba bu işlem

ıkı cesıt var.bırı lazerle anında oluyor
dıgerıde dıscı senın dıs olculerını alıp bı kalıp vrıo.sende evde oldugunda ve gece yatarken bu ılactan koyup o kalıbı takıosun.ama dıslerımı zedelermı dıye korkuorum

kızlar hıc diş beyazlatan varmı aranızda?

bende çok merak ediyorum.Malum diş ameliyatımdan sonra taşlarınıda temizletmiştim.Temizleyen asistan dişlerinizde lekeler var dedi.Ay aklım donmuştu bende hiçbişey sormadım sonradan dank etti.Nasıl oluyor acaba bu işlem
O kalipli islem dis minelerini olduruyo kizlar sonra dislerin arasnda kararma oluyo bidaha yarptrmak gerekiyo ama daha kotu ve bagmlilik gibi lazerle olan konusunda fikrim yok ama kalibi yapmamanzi oneririm
Eşim geliyor yupiiiii:52: :52: :52: dün mısıra geçmişti.Bugünde Tr ye gelecek.Uçağı rötar yapmıştı 1.30 saat şimdi aradım uçağa geçmişler.Az kaldı yaa inanamıyorum hala :27: Cuma günü mardine k.validemlere geçecez eşimde oraya gelecek inş

Allah kavustursun canim mardinde cok guzel yerdir ya ben cok sevmistimm:)

ıkı cesıt var.bırı lazerle anında oluyor
dıgerıde dıscı senın dıs olculerını alıp bı kalıp vrıo.sende evde oldugunda ve gece yatarken bu ılactan koyup o kalıbı takıosun.ama dıslerımı zedelermı dıye korkuorum

anladım canım iyi araştırmak lazım ben yeni yeni bakacam buna.Bişey içime sinmeden yapmak zor geliyor

O kalipli islem dis minelerini olduruyo kizlar sonra dislerin arasnda kararma oluyo bidaha yarptrmak gerekiyo ama daha kotu ve bagmlilik gibi lazerle olan konusunda fikrim yok ama kalibi yapmamanzi oneririm

Allah kavustursun canim mardinde cok guzel yerdir ya ben cok sevmistimm:)
saol tatlım.MArdin güzeldir evet tarihi yerleri sevenler için bulunmaz bir nimet
gözun aydın canım...ne zmndır yoktu esın?bırde ne ıs yapıyor?

saol canım biz mayıstan bu yana ayrıyız canım bu yıl pek izin kullanamadı.Temmuzda biz ankaradayken 5 günlüğüne gelip gitti.yani 1 aydan fazla oluyor görüşmeyeli.Yeni yerimize gidecez inş 4 eylülde.Ev vs işlerini ayarladı.Eşimde bende öğretmeniz tatlım

saol tatlım.MArdin güzeldir evet tarihi yerleri sevenler için bulunmaz bir nimet

saol canım biz mayıstan bu yana ayrıyız canım bu yıl pek izin kullanamadı.Temmuzda biz ankaradayken 5 günlüğüne gelip gitti.yani 1 aydan fazla oluyor görüşmeyeli.Yeni yerimize gidecez inş 4 eylülde.Ev vs işlerini ayarladı.Eşimde bende öğretmeniz tatlım

çok zor eş ile ayrı kalmak yaa.Valla ıyı dayanmıssın

:)))))
ınanıorum kı bu anlatımımla herkes bı gun bunu deneyecek:D:D puhaha
:1::1::1:bendemi yapsam acaba bende yapayımda sizde okuyun sonra yorulun:9::9::9:ellerine saglık bebemde yemediketn sonra varya o yemegi yapasım gelmiyi benim :14::14:dün iftara misafirim vardı patlıcanı kızarttım üstüne kıyma döşedim millet yedi ben öle baktım anca çorba yedim salata okadar:14::14:pilava hasret kaldım amanın bu arada memlekete gidicektim doluymuş heryer ya ne yapcez şimdi:43::43:
Kızlar kız kardeşim 40 beden elbise aldı.Tabi ona geniş çok hafif kendisi artıkın 38 beden giyiniyor.Bende bi deneyeyim dedim.O kadar mutlu oldum ki...:16: :16:
Çok hafif arkadan sıktı ama daha güzel oldu.Az kaldı 69 u görsem çok rahat 40 beden giyinebileceğim demek ki :52: :52: :52:

canım bende 52 beden giyiyodum 46 bedene düştüm ama 44 bile oluyo zorlayınca:33::33:sonra gelsin 42 ve 40 bedenler işallah şimdi ben 70 düşsem kaç beden oluurm acaba:53::53:

kızlar bu arada akşama giremicem eşim eve erken gelicek romantik takılıcezde:17::17::17:
ben yeyeceklerimi yazayım en iyisi arpa şehriyeli soguk yogurt çorbası ve fasülye yemeyi düşünüyorum bebeler içersemde 1 bardak çay içerim yanınada gözüm alırsa salata yapıcem işte o kaaa :56::56:sonra görüşrüz bebelerim benim :48::48:

Kizlar kizartma yapcagnza firina atsanz azcik yagla hem kizartma tadi oluyo hemde sizin yiyeblcegnz cinsten ben patatesi hep oyle yaparm ogrendgmden beri kizartmadan daha pratik hemdee

kızlar bu arada akşama giremicem eşim eve erken gelicek romantik takılıcezde:17::17::17:
ben yeyeceklerimi yazayım en iyisi arpa şehriyeli soguk yogurt çorbası ve fasülye yemeyi düşünüyorum bebeler içersemde 1 bardak çay içerim yanınada gözüm alırsa salata yapıcem işte o kaaa :56::56:sonra görüşrüz bebelerim benim :48::48:

Romantik hatun memleket nere bilet bulamadn ya nasi imreniyorum sana kacamak yapmiyosun ya helal olsun sana ya az yaninda durymda huyun banada gecsin:1:

Ne güzel yaa imrendim ben de doğrusu ben eşimle en son ne zaman romantik takılmıştım acaba :5::5::5:

saphıracım 7. takım çakılı ve ben eski tempoma dönmek istiyorum ama malum yalnız olmuyor ben yarışma topiği için müracatımı yapıyorum rakibeniz olarak başlıycam sizin takımda olmayı çok istemiştim bildiğim yer sonuçta kısmet diilmiş öpüyorum hepinizii:5:

merhaba kizlaaar...
napiyonuz bakiyim?
benim bildirmimi gordunuz de mi 61.4 um. :32:

biz bugun yola cikiyoruz insss..
yarin ogleden sonra ins turkiyede olucaz ins :72:
benim mesaj sayimim 5 olamicak sanirm, beni izinli sayabilirseniz cok sevinirim.:16:
ben yine arada internet buldukca haber vermeye calisirim :16:

haa bi de ikidir 7. takim benim aboneliklerimden siliniyor :26:
neden acaba, telefondan girince mi oluyor ki?
bi da ekliyim bakiyim ins bi da silinmez..

opuyorum hepiniziiii :54::10::10:

Alinti yapamadim...
ipekcim esine kavusuyormussun cok sevindim... ben de evliligimin ilk yilinda ayri kalmak zorunda kalmistim, cok kotuydu..
Rabbim kimseyi ayirmasin..

saphira kaptanim ins gunden en az zayiatla ayrilirsin ;)

patlican musakka gordum sanki, ama benim sanirm 1 ay filan yemek yapmam cok gerekmicek, misafir olmayi seivyoruuum :)

ananecim eliptik yapmissin masallah.. ben bu aralar hic spor yapamiyorum, dun de hamlayan bacaklarima b-ng-y surdum biraz iyi geldi sanirim, degilse merdiven inerken cok aciyoduuu.

pasa cim sen de gule gule git gel inss. memleket gibisi yok :)

yesil erikcim ve diger cocuklarini uyutmaya calisan bayanlar, Allah sizlerin de yardimcisi olsun ;) bu konuda pek bi tecrubem yok :)
annem yegenlerimi sallarken hic ama hic uyumadiklari zaman kopek geliyo derdi o zaman hemen gozlerini kapayip uyurlardi he he...

ay hadi ben kacayim.. kendinize iyi bakin, ins kazasiz belasiz turkiyeye ulasiriz :)

çok zor eş ile ayrı kalmak yaa.Valla ıyı dayanmıssın
Sorma tatlım zor valla bunu bi biz bide Allah bilir ama iş güç ne yapacaksın
Annem yaptırdı canım bir yıl falan ouyo araları cok kötü simdi bildiğin siyah oldu fırçayla falan gecmiyo hergun iki kez fırçalar cunku ama lazeri bende düsünüyorum arastırırm yengem dişçi sorarım bi
Korktum ben şimdiden
:1::1::1:bendemi yapsam acaba bende yapayımda sizde okuyun sonra yorulun:9::9::9:ellerine saglık bebemde yemediketn sonra varya o yemegi yapasım gelmiyi benim :14::14:dün iftara misafirim vardı patlıcanı kızarttım üstüne kıyma döşedim millet yedi ben öle baktım anca çorba yedim salata okadar:14::14:pilava hasret kaldım amanın bu arada memlekete gidicektim doluymuş heryer ya ne yapcez şimdi:43::43:

canım bende 52 beden giyiyodum 46 bedene düştüm ama 44 bile oluyo zorlayınca:33::33:sonra gelsin 42 ve 40 bedenler işallah şimdi ben 70 düşsem kaç beden oluurm acaba:53::53:
4-5 kiloda 1 beden değişiyor tatlım ona göre hesapla
Afiyet olsun aferin kız sana...Bizde artık evimize gidince romantik takılırız :9:
Gözünaydın canım Rabbim başka ayrılık vermesin
Amin canım aminnn
merhaba kizlaaar...
napiyonuz bakiyim?
benim bildirmimi gordunuz de mi 61.4 um. :32:

biz bugun yola cikiyoruz insss..
yarin ogleden sonra ins turkiyede olucaz ins :72:
benim mesaj sayimim 5 olamicak sanirm, beni izinli sayabilirseniz cok sevinirim.:16:
ben yine arada internet buldukca haber vermeye calisirim :16:

haa bi de ikidir 7. takim benim aboneliklerimden siliniyor :26:
neden acaba, telefondan girince mi oluyor ki?
bi da ekliyim bakiyim ins bi da silinmez..

opuyorum hepiniziiii :54::10::10:
Tebrik ediyorum canım benim hayırlı yolculuklar
Alinti yapamadim...
ipekcim esine kavusuyormussun cok sevindim... ben de evliligimin ilk yilinda ayri kalmak zorunda kalmistim, cok kotuydu..
Rabbim kimseyi ayirmasin..

ay hadi ben kacayim.. kendinize iyi bakin, ins kazasiz belasiz turkiyeye ulasiriz :)

Amin biz yurt dışına çıktığımızdan bu yana yazları ayrı kalıyoruz.Eşim bi daha ayrılmayız diyor ama nasip zaman neler gösterir bilinmez

Kızlar ben bugün iftardan bu yana iştah patlaması yaşıyorum.Şimdiden 1100 kal oldu.Hiç böyle olmazdı ne yapsam acaba ne tavsiye edersiniz

Back
X