- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok merak ediyorum.Malum diş ameliyatımdan sonra taşlarınıda temizletmiştim.Temizleyen asistan dişlerinizde lekeler var dedi.Ay aklım donmuştu bende hiçbişey sormadım sonradan dank etti.Nasıl oluyor acaba bu işlem
kızlar hıc diş beyazlatan varmı aranızda?
O kalipli islem dis minelerini olduruyo kizlar sonra dislerin arasnda kararma oluyo bidaha yarptrmak gerekiyo ama daha kotu ve bagmlilik gibi lazerle olan konusunda fikrim yok ama kalibi yapmamanzi oneririmbende çok merak ediyorum.Malum diş ameliyatımdan sonra taşlarınıda temizletmiştim.Temizleyen asistan dişlerinizde lekeler var dedi.Ay aklım donmuştu bende hiçbişey sormadım sonradan dank etti.Nasıl oluyor acaba bu işlem
Eşim geliyor yupiiiii![]()
![]()
dün mısıra geçmişti.Bugünde Tr ye gelecek.Uçağı rötar yapmıştı 1.30 saat şimdi aradım uçağa geçmişler.Az kaldı yaa inanamıyorum hala
Cuma günü mardine k.validemlere geçecez eşimde oraya gelecek inş
![]()
dün mısıra geçmişti.Bugünde Tr ye gelecek.Uçağı rötar yapmıştı 1.30 saat şimdi aradım uçağa geçmişler.Az kaldı yaa inanamıyorum hala
O kalipli islem dis minelerini olduruyo kizlar sonra dislerin arasnda kararma oluyo bidaha yarptrmak gerekiyo ama daha kotu ve bagmlilik gibi lazerle olan konusunda fikrim yok ama kalibi yapmamanzi oneririm
Allah kavustursun canim mardinde cok guzel yerdir ya ben cok sevmistimm:)
ıkı cesıt var.bırı lazerle anında oluyor
dıgerıde dıscı senın dıs olculerını alıp bı kalıp vrıo.sende evde oldugunda ve gece yatarken bu ılactan koyup o kalıbı takıosun.ama dıslerımı zedelermı dıye korkuorum
saol tatlım.MArdin güzeldir evet tarihi yerleri sevenler için bulunmaz bir nimetO kalipli islem dis minelerini olduruyo kizlar sonra dislerin arasnda kararma oluyo bidaha yarptrmak gerekiyo ama daha kotu ve bagmlilik gibi lazerle olan konusunda fikrim yok ama kalibi yapmamanzi oneririm
Allah kavustursun canim mardinde cok guzel yerdir ya ben cok sevmistimm:)
gözun aydın canım...ne zmndır yoktu esın?bırde ne ıs yapıyor?
saol tatlım.MArdin güzeldir evet tarihi yerleri sevenler için bulunmaz bir nimet
saol canım biz mayıstan bu yana ayrıyız canım bu yıl pek izin kullanamadı.Temmuzda biz ankaradayken 5 günlüğüne gelip gitti.yani 1 aydan fazla oluyor görüşmeyeli.Yeni yerimize gidecez inş 4 eylülde.Ev vs işlerini ayarladı.Eşimde bende öğretmeniz tatlım
Annem yaptırdı canım bir yıl falan ouyo araları cok kötü simdi bildiğin siyah oldu fırçayla falan gecmiyo hergun iki kez fırçalar cunku ama lazeri bende düsünüyorum arastırırm yengem dişçi sorarım bicnm sen yaptırmısmıydın?
:)))))
ınanıorum kı bu anlatımımla herkes bı gun bunu deneyecekpuhaha
Kızlar kız kardeşim 40 beden elbise aldı.Tabi ona geniş çok hafif kendisi artıkın 38 beden giyiniyor.Bende bi deneyeyim dedim.O kadar mutlu oldum ki...![]()
Çok hafif arkadan sıktı ama daha güzel oldu.Az kaldı 69 u görsem çok rahat 40 beden giyinebileceğim demek ki![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar bu arada akşama giremicem eşim eve erken gelicek romantik takılıcezde
ben yeyeceklerimi yazayım en iyisi arpa şehriyeli soguk yogurt çorbası ve fasülye yemeyi düşünüyorum bebeler içersemde 1 bardak çay içerim yanınada gözüm alırsa salata yapıcem işte o kaaasonra görüşrüz bebelerim benim
![]()
kızlar bu arada akşama giremicem eşim eve erken gelicek romantik takılıcezde
ben yeyeceklerimi yazayım en iyisi arpa şehriyeli soguk yogurt çorbası ve fasülye yemeyi düşünüyorum bebeler içersemde 1 bardak çay içerim yanınada gözüm alırsa salata yapıcem işte o kaaasonra görüşrüz bebelerim benim
![]()
Sorma tatlım zor valla bunu bi biz bide Allah bilir ama iş güç ne yapacaksınçok zor eş ile ayrı kalmak yaa.Valla ıyı dayanmıssın
Korktum ben şimdidenAnnem yaptırdı canım bir yıl falan ouyo araları cok kötü simdi bildiğin siyah oldu fırçayla falan gecmiyo hergun iki kez fırçalar cunku ama lazeri bende düsünüyorum arastırırm yengem dişçi sorarım bi
4-5 kiloda 1 beden değişiyor tatlım ona göre hesaplabendemi yapsam acaba bende yapayımda sizde okuyun sonra yorulun
ellerine saglık bebemde yemediketn sonra varya o yemegi yapasım gelmiyi benim
dün iftara misafirim vardı patlıcanı kızarttım üstüne kıyma döşedim millet yedi ben öle baktım anca çorba yedim salata okadar
pilava hasret kaldım amanın bu arada memlekete gidicektim doluymuş heryer ya ne yapcez şimdi
canım bende 52 beden giyiyodum 46 bedene düştüm ama 44 bile oluyo zorlayıncasonra gelsin 42 ve 40 bedenler işallah şimdi ben 70 düşsem kaç beden oluurm acaba
![]()
Afiyet olsun aferin kız sana...Bizde artık evimize gidince romantik takılırızkızlar bu arada akşama giremicem eşim eve erken gelicek romantik takılıcezde
![]()
Amin canım aminnnGözünaydın canım Rabbim başka ayrılık vermesin
Tebrik ediyorum canım benim hayırlı yolculuklarmerhaba kizlaaar...
napiyonuz bakiyim?
benim bildirmimi gordunuz de mi 61.4 um.
biz bugun yola cikiyoruz insss..
yarin ogleden sonra ins turkiyede olucaz ins
benim mesaj sayimim 5 olamicak sanirm, beni izinli sayabilirseniz cok sevinirim.
ben yine arada internet buldukca haber vermeye calisirim
haa bi de ikidir 7. takim benim aboneliklerimden siliniyor :26:
neden acaba, telefondan girince mi oluyor ki?
bi da ekliyim bakiyim ins bi da silinmez..
opuyorum hepiniziiii![]()
Alinti yapamadim...
ipekcim esine kavusuyormussun cok sevindim... ben de evliligimin ilk yilinda ayri kalmak zorunda kalmistim, cok kotuydu..
Rabbim kimseyi ayirmasin..
ay hadi ben kacayim.. kendinize iyi bakin, ins kazasiz belasiz turkiyeye ulasiriz :)