- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dukan ekmegi harika yaa kendmi tutamayp hepsini yiyeblirim:d tadi damagmda kaldi ya
Gormemsm kaptanim :) ben aldim ortada duruyo her firsat buldugumda yapiyorum ama fitnesa falan gden insanlar evde spor yapmaz mesela iclerndn gelmez sanada oyle bi durum olablir yani iyice dusun alirken:)
ben vucudumu olctum kizlar ayda bir olccem bundan sonra mezura cikti piyasaya bulamiyodum uykumda kacti boyle bi is yaptim bu satte:d
bel 77 kalca 105 falan basen 99 bacak 61
boyum 178
bir ay sonra ne kadar incelirim acaba ya catlarim ben meraktan bide bu boyla ben 60olablirmiym hic imkanli gelmedi bana yada olsam koruyablirmymki dukanla dukanda 65falan diyodu cunku merak icindeyim suanda
selammbenim zamanımdan kimse kaldımı bakiim
![]()
aAnnem yaptırdı canım bir yıl falan ouyo araları cok kötü simdi bildiğin siyah oldu fırçayla falan gecmiyo hergun iki kez fırçalar cunku ama lazeri bende düsünüyorum arastırırm yengem dişçi sorarım bi
bendemi yapsam acaba bende yapayımda sizde okuyun sonra yorulun
ellerine saglık bebemde yemediketn sonra varya o yemegi yapasım gelmiyi benim
dün iftara misafirim vardı patlıcanı kızarttım üstüne kıyma döşedim millet yedi ben öle baktım anca çorba yedim salata okadar
pilava hasret kaldım amanın bu arada memlekete gidicektim doluymuş heryer ya ne yapcez şimdi
canım bende 52 beden giyiyodum 46 bedene düştüm ama 44 bile oluyo zorlayıncasonra gelsin 42 ve 40 bedenler işallah şimdi ben 70 düşsem kaç beden oluurm acaba
![]()
eğer bahsettiğin krep değilse ve fırında pişmekteyse tarif alayım
aa ben de ölçeyim akşam :124: yarın bildirimle yazarım105 i göremedim malesef yolculuk da cuma değil cumartesi imiş oysa bir umuttu hep
belkim cumartesi akşamı görerim :106:
sen benim zannettiğim zalimi isen senin zamanından da öncelerden biri var buralarda![]()
a
ay bı sorsana lazer nasılmış
:)))))))))))))) keske yakın olsakta sızlerede yapsam.) ama kılo verdıkten sonra:) odul nıetıne
ben ben ben ben![]()
Canim 4 yk yulaf ezmesi 3yk light yogurt 1yumurta ve 1yumurta aki 1caukasigi kabartma tozu. Ben kabartma tozunu biraz fazla koymus olablirim :) firinda 175 derece 20dk civari ustne bolca keten tohumu accikta susam corekotu koydum cok guzeldi bugun 12gunluk yaptim ama bakalm annemde ycek kac gun gder:) cam kapta alti yapismiyo canim bu arada
canım kabı yağladın mı peki? :26:
canım ne yesem fazda etmiyor ban bu aralar bedenime birşey oldu nazaramı geldim ne olduIyi eglenceler size:) iyiki gtmemssn iyi yapmissin bide kilo vermen durablir normaldir sen nev gbi tavuk yesene iki gun oda kilo goturuyo canm
kolonoskopi ve benben kan aldırıken bile ağlıyorum
yani hem koşu bandından daha fazla kalori harcatıyorsa hem de daha hesaplıysa neden olmasın ki dedim.sadece bir heves alıp bir süre sonra kenara kaldrırlır mı,herkesin öyle oluyormuş ya
tamam canım o zaman gitmeden haber verirsin.oruçlu olmadığından cuma sabahı tartılıp kşlonu öyle bildir canım.bakarsın cumaya kadar biraz değişiklik olur.bir de bu arada ödem atıcı çaylarla destekleyebilirsin ve pirinç lapasını şiddetle tavsiye ediyorum tontişim
kuzum yazdım ya körmedin mibu cuma bildirim var,24 ünde yok,31 inde var ve devam
iyi geceler tatlı rüyalar
![]()
ye canım afiyet olsun ben yemedigim halde kilo aldım sen yede en azından dersin ondan aldımBu akşamki menümü de ekleyim sonra kapatıyım bu akşamlık tükkanı
Dışardaydık o yüzden biraz fazla oldu galiba;
Bolll suu
1 hurma 2 badem 2 dilim pastırma
1 kepçe mercimek çorba
2-3 kaşık ciğer sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
2-3 kaşık közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu
1 kemalpaşa 1 top dondurma
sonradan telafi etmek için bir yeşilçay+mısırpüsküllü form çay
bidonla içsem fayda etmez artık dimi
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar,
a
ay bı sorsana lazer nasılmış
:)))))))))))))) keske yakın olsakta sızlerede yapsam.) ama kılo verdıkten sonra:) odul nıetıne
canım ne yesem fazda etmiyor ban bu aralar bedenime birşey oldu nazaramı geldim ne oldu
saprinam çok kötüyüm çok öyle böyle degil ya sinirlerim tepemde
ye canım afiyet olsun ben yemedigim halde kilo aldım sen yede en azından dersin ondan aldım
canım keşke bak hataydan silivriden ve almanyadan gelicek şimdi arkadaş beni görmeye kk böyle brişey sende gelsene![]()
canım kabı yağladın mı peki? :26: