Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün pek uğrayamadım kusura bakmayın:17::17: ev toparlıcaz diye bu saatte anca oturabildim ama şimdide çoook uykum var iyi geler hepicinize :16:

Gunaydin kizlar ben artik camıs gbi yatamiyorum ya erkenden kalkiyorum karbonhidrat almadgmdan heralde

saphira bende babamla hemen hemen ayni boydayim bide iki yaz once topuklu sevdam vardiki arkadan neye benziyodum acaba:1:

yesilerik dogru diyosun once o kiloya inip dusunmek lazim sende ayni sekilde yaparsin ve bencede menunde bisey yok kemalpasa kucuk yuvarlak olan deglmi zaten dpndurmadanda hcbisey olmaz canim:)

gerbera hayirli olsun ne tatli bi telastir o simdi kolay gelsin size:)

ay napsamki ben bu saatte ya babam kalksa barii

Kizlar dukan ekmegi harika yaa kendmi tutamayp hepsini yiyeblirim:d tadi damagmda kaldi ya

eğer bahsettiğin krep değilse ve fırında pişmekteyse tarif alayım :56:

Gormemsm kaptanim :) ben aldim ortada duruyo her firsat buldugumda yapiyorum ama fitnesa falan gden insanlar evde spor yapmaz mesela iclerndn gelmez sanada oyle bi durum olablir yani iyice dusun alirken:)

ben vucudumu olctum kizlar ayda bir olccem bundan sonra mezura cikti piyasaya bulamiyodum uykumda kacti boyle bi is yaptim bu satte:d

bel 77 kalca 105 falan basen 99 bacak 61

boyum 178:53:

bir ay sonra ne kadar incelirim acaba ya catlarim ben meraktan bide bu boyla ben 60olablirmiym hic imkanli gelmedi bana yada olsam koruyablirmymki dukanla dukanda 65falan diyodu cunku merak icindeyim suanda

aa ben de ölçeyim akşam :124: yarın bildirimle yazarım :6: 105 i göremedim malesef yolculuk da cuma değil cumartesi imiş oysa bir umuttu hep :1: belkim cumartesi akşamı görerim :106:

selamm :3::3: benim zamanımdan kimse kaldımı bakiim:27:

sen benim zannettiğim zalimi isen senin zamanından da öncelerden biri var buralarda :1:

Annem yaptırdı canım bir yıl falan ouyo araları cok kötü simdi bildiğin siyah oldu fırçayla falan gecmiyo hergun iki kez fırçalar cunku ama lazeri bende düsünüyorum arastırırm yengem dişçi sorarım bi
a
ay bı sorsana lazer nasılmış:(
:1::1::1:bendemi yapsam acaba bende yapayımda sizde okuyun sonra yorulun:9::9::9:ellerine saglık bebemde yemediketn sonra varya o yemegi yapasım gelmiyi benim :14::14:dün iftara misafirim vardı patlıcanı kızarttım üstüne kıyma döşedim millet yedi ben öle baktım anca çorba yedim salata okadar:14::14:pilava hasret kaldım amanın bu arada memlekete gidicektim doluymuş heryer ya ne yapcez şimdi:43::43:

canım bende 52 beden giyiyodum 46 bedene düştüm ama 44 bile oluyo zorlayınca:33::33:sonra gelsin 42 ve 40 bedenler işallah şimdi ben 70 düşsem kaç beden oluurm acaba:53::53:

:)))))))))))))) keske yakın olsakta sızlerede yapsam.) ama kılo verdıkten sonra:) odul nıetıne

eğer bahsettiğin krep değilse ve fırında pişmekteyse tarif alayım :56:

aa ben de ölçeyim akşam :124: yarın bildirimle yazarım :6: 105 i göremedim malesef yolculuk da cuma değil cumartesi imiş oysa bir umuttu hep :1: belkim cumartesi akşamı görerim :106:

sen benim zannettiğim zalimi isen senin zamanından da öncelerden biri var buralarda :1:

Canim 4 yk yulaf ezmesi 3yk light yogurt 1yumurta ve 1yumurta aki 1caukasigi kabartma tozu. Ben kabartma tozunu biraz fazla koymus olablirim :) firinda 175 derece 20dk civari ustne bolca keten tohumu accikta susam corekotu koydum cok guzeldi bugun 12gunluk yaptim ama bakalm annemde ycek kac gun gder:) cam kapta alti yapismiyo canim bu arada

GÜNAAYDIINNNN:103::103:

Bayram Da Nasıl Beslenelim
Ramazan bayramı geliyor, Ramazan ayı boyunca bir biri ardına sıralanan iftar davetlerinin yerini geleneksel bayram sofraları alacak. Nice Ramazanlar nice bayramlar geçirmek hepimizin ortak dileği. Mutlu ve sağlıklı bayram geçirmenin yolu ise sağlıklı beslenmekten geçiyor. Her zaman olduğu gibi bayramlarda da yapabileceğimiz en iyi ölçüde sağlıklı beslenmeye çalışmalıyız.

Bayramda sağlıklı beslenmek için yapabileceklerimiz;

1. Sağlıklı beslenme konusunda öncü olun; Sağlıklı bayram sofralarında küçük kaçakları hafif atlatmak daha kolay. Eğer siz ev sahibi iseniz, misafirlerinizin ve kendi sağlığınız için sağlıklı ve hafif yemekler ve tatlılar hazırlayın. Kızarmış yağlı yiyeceklere, ağır hamur tatlılarına sofranızda yer vermeyin. 2-3 çeşit sebze yemeği, tam tahıl ekmeği, yoğurt – yoğurtlu sebzeli salatalar, bol çiğ sebzeler, bol ve çeşitli mevsim meyveleri sofranızın demirbaşları olsun. İçecek olarak da suyu ön plana çıkarın.

2. Çeşitli beslenin. Sofradaki her çeşit yiyecek grubundan tüketin, böylece dengeyi sağladığınız için kilo alma riskiniz azalmış olur.

3. Porsiyon haklarınızı kontrollü kullanın. Abartıdan kaçının, her şeyden yiyin ama porsiyon hakkınızı doğru kontrol edin. Bayram günleri ikramsız ve tatlısız olmaz. Bayramı hem sahip olduğunuz vücut ağırlığı ile sonlandırmak hem de ikramlarda mızıkçı olmamak ve sevdiğiniz tatlardan uzak durmamak istiyorsanız, ısrarları geri çevirmeyin. Günlük beslenme hakkınızı takip ederek tüketim miktarlarına özen göstererek bayram tatlarından tadabilirsiniz.

4. Şeker, çikolata ve tatlı tüketimi olabilecek en alt düzeyde olsun. Şeker, besin kalitesi yok denecek kadar az olan boş enerji kaynağıdır. Bu nedenle basit şeker beslenmemizde ne kadar az yer alırsa, beslenme programlarımız o kadar sağlıklı olur. Bayramda şeker tüketimine sınır koymak için, ikram edilen şekerleri ve çikolataları atlayın, hakkınızı tatlı için saklayın. Sütlü tatlı veya meyveli tatlı var ise tercihinizi o yönde kullanın. Ağır hamur tatlıları yemek isterseniz küçük bir parçayı aşmamaya çalışın.

5. Öğün atlamayın, bütün günü aç geçirmeyin. Bayramda fazla tüketeceğini düşünerek normal ana öğünlerinizi atlar, ya da akşam çok yedim diye bütün gün aç kalırsanız; Bu durumda kendini bir türlü dengeleyemeyen kan şekeri size yorgunluk ve tatlı krizleri yaşatır. Bayram süresince kan şekerinizin dengeli yükselip alçalması için ana öğünleri atlamadan kaliteli ve yeterli beslenmeye devam edin.

6. İçeceklere dikkat. Gün içinde su gibi içip ekstra enerji ve ekstra kilo almamak için şekerli ve gazlı içeceklerden uzak durun. Bitki çayları, açık çay, ayran ve taze sıkılmış meyve suları da daha sağlıklı alternatifler olacaktır. Bayram süresince de su içmeyi ihmal etmeyin ve günde 8–15 su bardağı su tüketmeye devam edin.

7. Kuruyemişler sağlıklı yiyeceklerdir ancak, tabağın dibini görmeyin. Zengin omega-3, posa, magnezyum, çinko ve E vitamini içerikleri ile oldukça sağlıklı olan yağlı kuruyemişler geleneksel bayram ikramlarının bir parçasıdır. Fakat her besin gibi kuruyemişlerde abartılırsa zarar verir. Çünkü kuruyemişler küçük kalori bombalarıdır. Bu nedenle fındık, fıstık, badem ve cevizi küçük bir avuçtan fazla tüketmeyin.

8. Hafif olan yiyecekleri tercih edin, ağır olanlardan uzak durun. Sindirim sisteminizi yormamak ve kilo almadan bayramı noktalamak için kızartma ve kavurma yöntemi ile pişmiş olan yemekleri bırakın veya minimum miktarda alın. Izgara, buğulama, fırında ve haşlama gibi sağlıklı yöntemler ile pişmiş olan yiyeceklere yönelin.

9. Bu günün işini yarına bırakmayın. Sağlıklı beslenmek ve hareketli yaşamak bu gün de yarın da olabilecek en doğru yaşam şekli. Bu gün çok abartılı yemek yiyip, sağlıklı beslenme ve sporu artık klasikleşen pazartesi sabahlarına bırakmayın.

10. Hareket berekettir, Bayramınız bereketli olsun… Her zaman her yerde olabilecek maksimum düzeyde enerjiyi harcayın. Ne kadar hareketli olursanız vücudunuz o kadar çok enerji harcar.

...
:124:​

hayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben kayınvalideme temizliğe gidiyorum... akşam gelirim sanırım...
akşam görüşürüz inşallah...

Canim 4 yk yulaf ezmesi 3yk light yogurt 1yumurta ve 1yumurta aki 1caukasigi kabartma tozu. Ben kabartma tozunu biraz fazla koymus olablirim :) firinda 175 derece 20dk civari ustne bolca keten tohumu accikta susam corekotu koydum cok guzeldi bugun 12gunluk yaptim ama bakalm annemde ycek kac gun gder:) cam kapta alti yapismiyo canim bu arada

canım kabı yağladın mı peki? :26:

Iyi eglenceler size:) iyiki gtmemssn iyi yapmissin bide kilo vermen durablir normaldir sen nev gbi tavuk yesene iki gun oda kilo goturuyo canm
canım ne yesem fazda etmiyor ban bu aralar bedenime birşey oldu nazaramı geldim ne oldu:30::30:
kolonoskopi ve ben :30: ben kan aldırıken bile ağlıyorum :ssz:
yani hem koşu bandından daha fazla kalori harcatıyorsa hem de daha hesaplıysa neden olmasın ki dedim.sadece bir heves alıp bir süre sonra kenara kaldrırlır mı,herkesin öyle oluyormuş ya :50:

tamam canım o zaman gitmeden haber verirsin.oruçlu olmadığından cuma sabahı tartılıp kşlonu öyle bildir canım.bakarsın cumaya kadar biraz değişiklik olur.bir de bu arada ödem atıcı çaylarla destekleyebilirsin ve pirinç lapasını şiddetle tavsiye ediyorum tontişim :16:

kuzum yazdım ya körmedin mi :1: bu cuma bildirim var,24 ünde yok,31 inde var ve devam :16: iyi geceler tatlı rüyalar :54:
:43::43::43:saprinam çok kötüyüm çok öyle böyle degil ya sinirlerim tepemde:5::5::5:
Bu akşamki menümü de ekleyim sonra kapatıyım bu akşamlık tükkanı :9:

Dışardaydık o yüzden biraz fazla oldu galiba;

Bolll suu
1 hurma 2 badem 2 dilim pastırma
1 kepçe mercimek çorba
2-3 kaşık ciğer sote
2-3 kaşık bulgur pilavı
2-3 kaşık közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu

1 kemalpaşa 1 top dondurma

sonradan telafi etmek için bir yeşilçay+mısırpüsküllü form çay

bidonla içsem fayda etmez artık dimi :50::50::50:

hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar,
ye canım afiyet olsun ben yemedigim halde kilo aldım sen yede en azından dersin ondan aldım :43::43::43:
a
ay bı sorsana lazer nasılmış:(

:)))))))))))))) keske yakın olsakta sızlerede yapsam.) ama kılo verdıkten sonra:) odul nıetıne

canım keşke bak hataydan silivriden ve almanyadan gelicek şimdi arkadaş beni görmeye kk böyle brişey sende gelsene:34::34:

Maviyesilcim yaptirdiktan sonra bazi vakalarda cay sigara kahve alkole falan hassasiyet oluyomus o kararmalar oluyomus lazerdede ama bazilarndayms iste tavsye etmiyo benim icin mesela cok istersen yapalim dedi o ayri:d

canım ne yesem fazda etmiyor ban bu aralar bedenime birşey oldu nazaramı geldim ne oldu:30::30:

:43::43::43:saprinam çok kötüyüm çok öyle böyle degil ya sinirlerim tepemde:5::5::5:

ye canım afiyet olsun ben yemedigim halde kilo aldım sen yede en azından dersin ondan aldım :43::43::43:

canım keşke bak hataydan silivriden ve almanyadan gelicek şimdi arkadaş beni görmeye kk böyle brişey sende gelsene:34::34:

Ya iste bendede durdu kilo aldim bisey yemedgm halde nev bana tavuk protein ye dedi iki gun yagsiz tuzsuz azcik sebzeyle ben gene kilo vermeye basladm takma kafani hemen aynisini uygula canim
sinirin neden tepende:(

Back
X