Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pasam sakın uzulme boyle seylere takma kafana..hıc bısı saglıgından onemlı deıl bunnu unutma
sinirlerim tepemde bazen diyorum ben ne yaptımda böle oldum :30::30::30:
***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
nev81 (83
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması:

koyma bu listeyi buruya göresim yok inan:43::43::43::43:ben vericegime alıyorum eşimde bugün içi rahat etmemiş eve geldi erken aklım sende kaldı dedi teselli verdi yapma etme dedi zaten regliden dolayı gerginsin dedi cumaya kadar tartılma bak reglin bitsin birden düşüceksin dedi bir kere daha böyle olmuştum ben :30::30:bazen vucudum çok su tutyor gene müshil ilaçı içtim belkim wc çıkarım diye bu arada yemegimi 4 yedim bulgur pilavı az taze fasülye az çorba az bol salata servis tabagına alsak anca tabak doldu yedikelrimle okadara peşinede suyumu içtim şurubuda içtim bekliyorum wc gidiyim diye ne bagırsaklar varmış kardeşim 4 içtim daha tık yok:53::53::53::53:halil sezayi gibi başlıcem şarkıya isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnn:30::30::30:

canım yarın yapıcam söz başlıcam bugün kahvaltı yaptım 1 litre suyumu koydum bebem içiyorum sıcak koydum soguk koymadım dolaptan ne olur ne olmaz diye soguk yiyemiyoruda:17::17::17::17:kaç gün yapıcez bu diyeti sen onuda söyle bu arada keten hotumu bendede var nasıl degerlendiriyim onu ben:32::32::32:
yarın tartıda hafif çıkmak için bugün yapacaktın pirinç lapasını canım.kahvaltını yapmıştın ben yazdığımda ama öğlen ve akşam için de yapabilirdin.Kar kardır :34: aslında 2 gün boyunca yapılyor ama sadece 1 gün bile çok farkettiriyor
***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
nev81 (83
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Takım Ortalaması:

eline sağlık canım :16:

***7. TAKIM 270. ETAP***
SAPHIRA (84
nev81 (83
İpekyol (72.8
ananee (74.6
yagmurdamlasi26 (62.0 / 61.4 / 0.6 / 0.97) İzinli
pasam3405 (83
shopaholic (81.5
maviyesil1999 (63
gerbera1987 (88.9
maibeyaz (60
senarist (108.9
yesilerik (65.9
7. Tkım Ortalaması:
.

Ayyy balik koftesi boyleyse tavuk koftesi istiyorum benn

pasam sen odemi musille atamazsnki bosa almissin ya listeyi takma sen duzgun yiyosun gtcek o kilolar pirincide suda yagsiz tuzsuz istedgn baharatlarla kaynatiyosun yaninda yogurt ve salata yeme hakkin var light icecekler sekersiz cay kahve hepsi serbest gunde 3cay bardagindan fazla yapmican bide 1e uc su koycan canim

yarın tartıda hafif çıkmak için bugün yapacaktın pirinç lapasını canım.kahvaltını yapmıştın ben yazdığımda ama öğlen ve akşam için de yapabilirdin.Kar kardır :34: aslında 2 gün boyunca yapılyor ama sadece 1 gün bile çok farkettiriyor

eline sağlık canım :16:
canım bunu 2 günmü yapıyorz:43::44::44:olmadı şimdi tavugu kaç gün yapıyoz eşime deidm alıyım yap deid o naısl oluyo :44::44::44::44:
Ayyy balik koftesi boyleyse tavuk koftesi istiyorum benn

pasam sen odemi musille atamazsnki bosa almissin ya listeyi takma sen duzgun yiyosun gtcek o kilolar pirincide suda yagsiz tuzsuz istedgn baharatlarla kaynatiyosun yaninda yogurt ve salata yeme hakkin var light icecekler sekersiz cay kahve hepsi serbest gunde 3cay bardagindan fazla yapmican bide 1e uc su koycan canim

1 e 3 derken:53::53:

Bakin bakinnn:)

Eklentiler

• $DSC_0028.webp
    $DSC_0028.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 39
1bardak prince 3bardak su:)

tavuk menusu bilen yazdm sana ben ama niye soruyosn simdik:d

canım sabah öylen akşam tavuk yiyoduk onu anladımda çaytı suyuda kaç gün yapıyoruz bugün kafam yerindemiki hatırlayım şok üstüne şok geçirdim bugün diyorum uyusam bu bir rüya olsa:14::14:

Canimmm sen resmen haksizlik yapmissin esine ya hem stresten hem kilo almandan dolayi bak adet olmamssn daha sen gel dinle beni bi sakin ol esinle bi konus aranzi duzelt bi onca sonra kalk tavuk hasla but varsa yoksa gogis pisir bide light yogurt al kendne iki gun onlari ye bak hic yemezsen versen bile bi lokman sonradan kilo olarak doner duzgun yemeye alistircan gecen haftalarda iki iki gidince simdi boyle olmustur bide adettn var yani yavas yavas vermek lazim su hizlandirici olayi yap bi gorcen sende sen diyetsyenin verdgi programa basladnmi yok bayramdan sonra onada baslarsin gerekirse bak 3gun yap tavuk olayni git bak bi dolabna gogus baget ne varsa sen pisir onu basla hemen bide light yogurdun olsun sabah yumurta kir yagsiz tuzsuz iki tane oglen yogurt tavuk aksamda tavuk yogurt yarim domates salatalik falan ye hic yag tuz kullanma bolda su ic bak nasi 85ten incen ama sakin ol huzurunuz daha onemli canim herseyin basi o esinde insallah o isi alir hayirlisi neyse onlar olsun sizin icin gonlunuzce hadi bi konus esinle bi ozur dile bi guzel soz soyle canim moralin duzelr hemen:):54:

Buyrunuz pasacim:)

Ablamla çocukları alıp avm ye gittik,aman ne yorulmuşum ya,gez gez ayaklarım şişmiş valla...

aç karnına 500 ml su ve keten tohumu

1 dilim kepek
1 dilim peynir
3 zeytin
çay

öğlen avm de kızım lahmacun yedi,ben de sadece kıtırlaşmış incecik kenarlarını yedim
1 ad. ayran içtim
biraz da yeşillik yedim

akşam için de actifry da kanat kızartıyorum tamamen yağsız olarak.3-4 ad. kanat yerim
yoğurt yerim
ekmek yemesem iyi olur diyorum ama bakıcam,çok acıktm çünkü
bir de belki meyve yerim
sütlü nescafe içerim

yarına inşallah tartı hepimizin yüzünü güldürür takımdaşlarım :29:

bugünkü menümü yazıyım

sabah
2 dilim ekmekten domatesli az yağlı yağsız peynirli tost

öğlen
yoğurtlu makarna tabi makul ölçüde

ara
meyve

ara
2 dilim ekmekten tost:1:

akşam
yoğurtlu makarna yine 2 kaşık falandı makarna

birde şu saray lokumundan denedik onun tadına baktım:ssz:

şu an itibari ile 88.1 çıkıyorum sabah kaç çıkarım allah bilir:1:

canım bunu 2 günmü yapıyorz:43::44::44:olmadı şimdi tavugu kaç gün yapıyoz eşime deidm alıyım yap deid o naısl oluyo :44::44::44::44:

1 e 3 derken:53::53:

kız tavukla pirincin ne alakası var :1: pirinci tartı gününden 1 gün önce yapıyorsun ödem atmak için.Tavuğu biraz hızlı kilo verebilmek için 3 gün yapıyorsun.ikisini bir arada yapma sakın yani

bugünkü menümü yazıyım

sabah
2 dilim ekmekten domatesli az yağlı yağsız peynirli tost

öğlen
yoğurtlu makarna tabi makul ölçüde

ara
meyve

ara
2 dilim ekmekten tost:1:

akşam
yoğurtlu makarna yine 2 kaşık falandı makarna

birde şu saray lokumundan denedik onun tadına baktım:ssz:

şu an itibari ile 88.1 çıkıyorum sabah kaç çıkarım allah bilir:1:

o makul ölçüdeki makarna ne kadardı acep,rakam alabülür müyüz ?:1: sonracıma o meyve ne meyvesi ve ne kadann yedinnn :32::32:

Bol bol sekersiz sıvı ne bulduysan tuket canim bol su ozellikle
1 litre bitti bebem ben o şurubu wc çıkamıyourm diye içtim bebem kabızımda:9::9::9:
Ablamla çocukları alıp avm ye gittik,aman ne yorulmuşum ya,gez gez ayaklarım şişmiş valla...

aç karnına 500 ml su ve keten tohumu

1 dilim kepek
1 dilim peynir
3 zeytin
çay

öğlen avm de kızım lahmacun yedi,ben de sadece kıtırlaşmış incecik kenarlarını yedim
1 ad. ayran içtim
biraz da yeşillik yedim

akşam için de actifry da kanat kızartıyorum tamamen yağsız olarak.3-4 ad. kanat yerim
yoğurt yerim
ekmek yemesem iyi olur diyorum ama bakıcam,çok acıktm çünkü
bir de belki meyve yerim
sütlü nescafe içerim

yarına inşallah tartı hepimizin yüzünü güldürür takımdaşlarım :29:

ben sizlşeri mahçup ettim benim yüüzmden birinci olamıcaksıznı ben gdiiyim en iysii ben i dövün öldürün ne yaparsanız yapın ben hakediyorum ya:14::14::14::14:yarın buralara ugramıyım ben en iyisi siz beni izine ayırın en iyisi :14::14::14::14:kendim önce pirinç yapıyım 3 gün sonra tavuk 3 gün sonrada hhiç birşey yemiyim veriyim bu kiloları plates topumla boguşuyum dedim bugün yapamadım hem agrım var hemde aşırı kanama bu kan sulandırıcısını kullandım kullanalı kanaam çok daha şurup etki edicek degilmi tık yok :14::14::14:4 saat olucek nerdeyse bol suda içsen kardeşim wc sorunum çözülmüyo eşim geç gelicek kandrıryımda onu ben akşamları yürüyüşe gidelim akşamda evde beni çalıştırsın spora bir ara böle spor hocam olmuştu nede vucudum sıkıılaştı benle ilgilendi vermiştim yedikelrim io ayarlamıştı işe gitmeden 1 ayda hatırlıyourm 8 kilo verdigimi sarkmadan vucudum mekik çekiyim ben en iyisi spor aletlerimi arytık çıkarıyım oruç girdi diye kaldırmıştım savaş baltalarımı çıkarıcam kızlar çok hırs yaptım eşim strestende deid yapar vucud dedi :53::53::53:

kız tavukla pirincin ne alakası var :1: pirinci tartı gününden 1 gün önce yapıyorsun ödem atmak için.Tavuğu biraz hızlı kilo verebilmek için 3 gün yapıyorsun.ikisini bir arada yapma sakın yani

canım aralarında ne kadar olsunki:44::44:ne güzel karatay yapıyodum veriyodum he birşey olmuyacagını bilsem yapıcem:53::53::53:

Kizlar bende bugun atakta olmama ragmen yulaf kepegi olcumu astim yarin hic yemicem iki saat sonrada eliptik ve mekik yapcam ben bu yola bas koydum bugun bi bayan vardi 50yaslarnda aman ne guzel fizigi vardi oyle bu yyasmda utandim valla spor yapcamda yapmasna cok yedim gidaklayarak atagi bitircem ben:d

Back
X