evet bimdeki uludağ sosisle ilgili bir sürü kötü haber çımıştı,kanıtlamışlar içeriğini.ondan sonra bimden almayı bırakmıştık ki seviyordum ben o sosisi ya,alerji filan da yapmadı bize,aşılı mıyız neyizsabrinacım beşler alma apikoglu kullanma bimden ne salam sucuk sosis almayın devlat baba o markadar kaka deid haberin olsun içinde yok yokmuş isterse yeeşim beşlerin sosisini aldı bimden 1 hafta olmadı beneklenmeye başladı allahtan diyetteyim diye yemedim bir faceyi bir tv açarımki ana oda ne
saktatatan tutta acayip şeylere kadar koyuyolarmış
alırsanız maret alın yada coşkun onlarda yok galib size soru neden ucuz beşler vs coşkun neden pahalı
bizim bir tanıdık var kaynanamım komşsu anlatıyo beşlerin fabrikasına gçtmişte o uyardı aman diyim dedi kaynanam bir daha o markadan alırmıyım
bzim burda fabrika yeri var eşim gidiyor coşkundan alıyo o marka çok pahalı yada olmadı kurbanda etini zolunca kadsaba gidin yanında durun kendiniz yapın sucugunuzu amcamın karısı öyle yapıyo duyurulur
nerdesiniz kızlar ya yoksunuz kızmaya başlıyorum ama eşim aradı geliyomuş sizler anca beni yanlız bırakım bugünümde
bende yarın girmicem sizleri boykot edicem haberiniz olsun
![]()

ohh gözünaydınaz önce çok tatminkar bi görüşme yaşadık pek bir sevindirik oldumçay işe yarıyor galiba
![]()

ayy canım kıyamamKizlar merhaba bi sey sorucam,cok acil..
ben simdi ilk defa bikini bolgeme agda yapayim dedim.
ama bezi cekerken cok acidi tek seferde hizlica cekemedim.
sonra da morardi orasi boyle ara ara.
napicam ben simdi bu onemli bi sey midir gecer mi sabaha kadar hastaneye gitmem gerekir mi?
ay simdi kayinvalidemlerdeyim herkes uyudu esim de balik tutmaya gitti.
napicam ben?:26:
![]()

teşekkür ederim canımKaptanım tebrik ediyorum valla, sonunda bana da dukan yaptıracaksınız çok imreniyorum sana ve ananeye![]()

canım şarküteri ürünlerinin yağ oranı % 25 in altında olacakmış ve nişasta olmayacak ama bir çoğunda nişasta varmış sosislerin.Gerçi çok az bir şeydir herhalde :26: pastırmanın çemensizi de dukana uyuyor.Aslında en sağlıklısı pastırma.En doğal ve katkısız olanı o,kurutulmuş et :128:Ben geldim misafir gelmisti oturduk kizlar ben yarin hemen sosis alip omlet yapmazmiyimm:)
pasam ben cok cok nadir yerim sosisi salam sucuk pastirma yiyemem mesela cips cikulata yemiyomuyduk ondanda arada bisey olmaz bence
yesilerikcim cok katiliyorum liste motive edici bencede:) vee dukan harika cidden dün lahmacun yedim bu sabah eksideydim ben daha ne istym:) canim en azindan tatli krizlernde dukan tarifleri kullanablirsin mesela
Pasam elma kremi neymis sogutucu gbimi denednmi onu?
tubis paylasim icin tesekkur ederim canim:)
saphira sebze gunumuzde pizzada yapabliriz sosisleeee:)
Kizlar kurabiye ve borek geldi cayin yanina diye ben yemedmmmm:) ama cok yorulduum spor yapmis kadar oldum yani mutfak isleri neden bitmez ya..