Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabrinacım beşler alma apikoglu kullanma bimden ne salam sucuk sosis almayın devlat baba o markadar kaka deid haberin olsun içinde yok yokmuş isterse ye:9::9:eşim beşlerin sosisini aldı bimden 1 hafta olmadı beneklenmeye başladı allahtan diyetteyim diye yemedim bir faceyi bir tv açarımki ana oda ne :53::53::53:saktatatan tutta acayip şeylere kadar koyuyolarmış:53::53::53:alırsanız maret alın yada coşkun onlarda yok galib size soru neden ucuz beşler vs coşkun neden pahalı:19::19::19:bizim bir tanıdık var kaynanamım komşsu anlatıyo beşlerin fabrikasına gçtmişte o uyardı aman diyim dedi kaynanam bir daha o markadan alırmıyım :53::53:bzim burda fabrika yeri var eşim gidiyor coşkundan alıyo o marka çok pahalı yada olmadı kurbanda etini zolunca kadsaba gidin yanında durun kendiniz yapın sucugunuzu amcamın karısı öyle yapıyo duyurulur:6::6::6:nerdesiniz kızlar ya yoksunuz kızmaya başlıyorum ama eşim aradı geliyomuş sizler anca beni yanlız bırakım bugünümde:43::43::43:bende yarın girmicem sizleri boykot edicem haberiniz olsun :63::63::63::63:
evet bimdeki uludağ sosisle ilgili bir sürü kötü haber çımıştı,kanıtlamışlar içeriğini.ondan sonra bimden almayı bırakmıştık ki seviyordum ben o sosisi ya,alerji filan da yapmadı bize,aşılı mıyız neyiz :1: sucuk zaten ya kasap sucuğu alıyorum güvendiğim yerden ya da pehlivanoğlunun %100 dana sucuğunu alıyorum ki şu anda dukanda bunlar yasak zaten canım.bizim dukana uyan sosis,o linkini koyduğum,sütlü ve sadece tavuğun göğüs etinden yapılıyormuş..ama yine de beşler yerine uygun başka bir şey bulursam onu alıcam.zaen beşler marka hiç görmüyorum ki marketlerde :26: keskinoğlu yeni sosis çıkartmış bir de,o da sadece göğüs etinden,zaten sosis bembeyaz :1: bakalım içeriğini okuyup ona göre karar veririm artık
az önce çok tatminkar bi görüşme yaşadık pek bir sevindirik oldum :52: çay işe yarıyor galiba :52:
ohh gözünaydın :nazar: darısı başıma :ssz:
Kizlar merhaba bi sey sorucam,cok acil..
ben simdi ilk defa bikini bolgeme agda yapayim dedim.
ama bezi cekerken cok acidi tek seferde hizlica cekemedim.
sonra da morardi orasi boyle ara ara.
napicam ben simdi bu onemli bi sey midir gecer mi sabaha kadar hastaneye gitmem gerekir mi?
ay simdi kayinvalidemlerdeyim herkes uyudu esim de balik tutmaya gitti.
napicam ben? :5::26::43:
ayy canım kıyamam :1: bişey olmaz canım ya,cildine göre değişir geçme süresi :16:
Kaptanım tebrik ediyorum valla, sonunda bana da dukan yaptıracaksınız çok imreniyorum sana ve ananeye :56::56::56::56::56:
teşekkür ederim canım :16: e yap sen de,valla insan hep lezzetli yiyecekler yiyip hem de doyunca,bir de üstüne kilo verince çok motive oluyor benden söylemesi :34:
Ben geldim misafir gelmisti oturduk kizlar ben yarin hemen sosis alip omlet yapmazmiyimm:)

pasam ben cok cok nadir yerim sosisi salam sucuk pastirma yiyemem mesela cips cikulata yemiyomuyduk ondanda arada bisey olmaz bence

yesilerikcim cok katiliyorum liste motive edici bencede:) vee dukan harika cidden dün lahmacun yedim bu sabah eksideydim ben daha ne istym:) canim en azindan tatli krizlernde dukan tarifleri kullanablirsin mesela

Pasam elma kremi neymis sogutucu gbimi denednmi onu?

tubis paylasim icin tesekkur ederim canim:)

saphira sebze gunumuzde pizzada yapabliriz sosisleeee:)

Kizlar kurabiye ve borek geldi cayin yanina diye ben yemedmmmm:) ama cok yorulduum spor yapmis kadar oldum yani mutfak isleri neden bitmez ya..
canım şarküteri ürünlerinin yağ oranı % 25 in altında olacakmış ve nişasta olmayacak ama bir çoğunda nişasta varmış sosislerin.Gerçi çok az bir şeydir herhalde :26: pastırmanın çemensizi de dukana uyuyor.Aslında en sağlıklısı pastırma.En doğal ve katkısız olanı o,kurutulmuş et :128:

evet bimdeki uludağ sosisle ilgili bir sürü kötü haber çımıştı,kanıtlamışlar içeriğini.ondan sonra bimden almayı bırakmıştık ki seviyordum ben o sosisi ya,alerji filan da yapmadı bize,aşılı mıyız neyiz :1: sucuk zaten ya kasap sucuğu alıyorum güvendiğim yerden ya da pehlivanoğlunun %100 dana sucuğunu alıyorum ki şu anda dukanda bunlar yasak zaten canım.bizim dukana uyan sosis,o linkini koyduğum,sütlü ve sadece tavuğun göğüs etinden yapılıyormuş..ama yine de beşler yerine uygun başka bir şey bulursam onu alıcam.zaen beşler marka hiç görmüyorum ki marketlerde :26: keskinoğlu yeni sosis çıkartmış bir de,o da sadece göğüs etinden,zaten sosis bembeyaz :1: bakalım içeriğini okuyup ona göre karar veririm artık

ayy canım kıyamam :1: bişey olmaz canım ya,cildine göre değişir geçme süresi :16:

teşekkür ederim canım :16: e yap sen de,valla insan hep lezzetli yiyecekler yiyip hem de doyunca,bir de üstüne kilo verince çok motive oluyor benden söylemesi :34:

canım şarküteri ürünlerinin yağ oranı % 25 in altında olacakmış ve nişasta olmayacak ama bir çoğunda nişasta varmış sosislerin.Gerçi çok az bir şeydir herhalde :26: pastırmanın çemensizi de dukana uyuyor.Aslında en sağlıklısı pastırma.En doğal ve katkısız olanı o,kurutulmuş et :128:
canim dukanla ilgili dedigin herseye tamamen katiliyorumm:) ben yiyemiyorum pastirmayi kaptanim agir geliyo tadi
. Keskinoglu .

. Keskinoglu .

. Keskinoglu .

bak bunlar dukana uygun bence.tabi çok çok yememkte fayda var bence yine de..%100 göğüs etinden bunlar

Bunlarin hepsi aynimi kcuk ekranda oyle gorundude:d zaten tadi bi farklidir ben yarin alirim bakarim artik

uyuyamadm ya nedense gittim sacimi yaptim:d ben yatym bi kizlar yarin aksama yengem gelicek gecmis bayram ziyareti gbi .iyi geceler kizlar yarinda mucver yapcam kendme ozel bide babamlik cikarmak lazim tabi uyutun beni bi suru is var yarinaa

Ya tansiyonun varken dusunme bile onu canim sana iyi gelmez..
panik atak yüznden çııyo tansiyonum yoksa yok yane:9::9::9:

:53::53::53::53::53:
. Keskinoglu .

. Keskinoglu .

. Keskinoglu .

bak bunlar dukana uygun bence.tabi çok çok yememkte fayda var bence yine de..%100 göğüs etinden bunlar

:52::52::52::52::52:anam tutmayın beniiiiiiiiii:52::52::52::52:

Kizlar sabah yumurta peynir zeytin azcik ekmegmden bolca sögüs yedim aksama mucverim var ama cok yorgunum ya kddili ev olunca bide hali doseme olunca ev ben bitiiyorum ya supurge fena yapiyo:(

Sevgili takım arkadaşlarım,canlarım :70:
Ben bir diyet buldum,şu anda sağlıklı olup olmadığı üzerinde araştırma yapıyorum.Paşam'ın kilo vermesi çok yaşamsal Onun için hepimiz biliyoruz,Saphira'm yavaş yavaş sıkıldı hızlanmaya ihtiyacı var,Gerbera da bizim gibi 8'leri kırmak istiyor artık.Shopolic ve İpekyol'umuzun 6'ları görmelerine 2-3 kg kaldı ve hızlı birkaç kilo Onlara çok iyi gelecek,Anane'miz hızını azaltmayacak bir yöntem arıyor,Muconex azimle diyetine sarıldı ama Onun da hıza ihtiyacı var,Senarist'imiz bebek özleminde ve kilo veriş hızı istiyor,ben derseniz enkazımdan sıyrılmak için hızlı bir kilo verişe çok ihtiyacım var.Maviyeşil,yeşilerik,Mailbeyaz,Yağmurdamlası 6'lardalar ama düşünürlerse tabi Onlar için de güzel olur.
Gelelim sadede :1: Yakın bir arkadaşımın kaynı çok kiloluymuş.Ankara'da yurtdışında diyet eğitimi almış bir profesörün tek seansına gitme şansı bulmuş.Şans diyorum çünkü tek seansı 480 liraymış bu uzmanın.Bu uzmanın verdiği liste ile 1 ayda tam 15 kilo vermiş ve 3 aydır almamış,tabi dikkat de etmiş.Liste sağlıklı mıdır tartışılır ama nihayetinde ben yalnızca 10 gün yapmak istiyorum ve 10 günde 5 kg'ı garanti ediyormuş bu uzman.Program şöyle:
Sabah:*Aç karnına 1 tane önceden açılıp gazı gitmiş soda
*1 elma
Öğle:*Yani akşama kadar acıktıkça elma
Akşam:Izgara ya da sebze yemeği
Bu gazı alınmış sodadan günde 3 kere içilecekmiş.Zaten tokluğu veren bu gazı gitmiş sodaymış,yapan hiç acıkmadığını söylemiş.
Sonuç:Haftada 3,2 haftada 5,ayda 10 kilo.
Evet çok da sağlıklı gözükmüyor ama ben 10 günlük süre ile deniycem bayramdan sonra,çünkü okul açılınca öğrencilerim için dinç olmak zorundayım kahvaltısız bir diyet yapamam.Bu yüzden bayramdan sonra 10 gün süreyle deniycem.Sizlerle de paylaşmak istedim :70:

bunu yapmayı düşünüyorum ama daha elmanın mevsimi değil yeni elmalar çıkmadı yerine ne önerebilirsiniz:44:

Ben rejim yapiyorum tum sulale biliyo ama eve genede pastalar cikolatalar geliyo ya :( yemedm kakaolu hindistan cevizli tatlandiricili sut ictm su ictim cayimi ictm yemicem bennnn hemen yarin babam ofise goturcek herseyi ayip ya bayanlara kizginim ben:47:

Hayırlı pazarlar herkese

Bugün tatil yapıyor herkes sanırım, ben unutmadan bugünkü menümü yazıyorum,

Sabah,

Aç karnına büyük bir bardak su
1 dilim çavdar
2 yk menemen
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 kupa mısırpüsküllü form çay

Öğle
Sabah geç yaptığım için 1 avuç beyaz leblebi

Akşam
3 kaşık makarna
Yoğurt

Şimdi leslie yapıcam 3 mil

Ben geldim ben:d

Canim uzun sureli kalici bi rejim yap ya gercekten en iyisi olur:)

gelmişin ne olucekki gene gitmişin :14::14:bri bana su yollasın burda sular kesik ya abdest almam lazım akşam namazım gidiyor:14::14:
shurda yemek yemedim iftardan sonra armud ve şeftalı yemiştim suyumu içtim niyetlendim yattım:16::16:
iftarda yedikelrimde şunlar
1- 6 yemek kaşıgı patlıcan yemegi bol domatesli suları süzülmüş
2-1 kase sarımsaklı yogurt kansere karşı koruyoya vucudumu dinç tutsun
3-bolce kıvırcıgın içine salatalık rendeledim kabuklarını alıp içine yag limon ve 2 kibrik kutusu kadarda peynir koydum
4-ilaçlarımı içtim :49::49:
5 5 biryerde çayım karşımda ban bakıyo birazdanda onu içicem olucek biticek sahurdan sonrada armud ve şeftali yiyecegim belkim 1 adette kivi yerim bakın kıymetinizi bilin dolapta 2 kase keşkül var yemiyorum üstünede şeftali sosu koydum:52::52::52::52::52:o ban ben ona baktım demin keşkülcüm ban dediki paşacım bir tatlı kaşıgı al arkası gelir allah için çok güzel yapmışsın dedi bende keşküle dedimki yok canım sagol almıyım deidm :60::60::60:daha eşim gelmedi işten canım sıkılmaya başladı ya:14::14:kimsede yok konuşalım sonra eşim geliyo başından kaldırıyo hadi ben geçicem diyor bende gece geliyolar dedigimde öylen grisinler deyim kzıyo bana sonra pc o alıyo banada yazık aama:14::14:

paşaam :3::3:naber :23:bak ben geldim aykkalarım çok kötü ya kas gevşetici verdi iki çeşit çok acıyor üstüne basamıyorum resmen batıyor sanki bıçakla ouyormuşsun gibi oluyor parmaklarımla yürüyorum artık:14:kas spazmıymış sanırım yok böyle bir ya:14::14::14:

Nasılsınız canlarım?Ben biraz melankoliğim 2 gündür.2 aydır ailemin yanındaydım biliyorsunuz tatil sebebiyle,önümüzdeki cuma gidicem görev yerime,pazartesi de işbaşı :31:
Uzun uzun düşünüyorum 2 akşamdır;geçen yıl neler yaşadım,koskoca bir yaz boyu yaşadıklarımı atlatmaya çalıştım tam olarak da atlatmış sayılmam,bu yıl yeni bir başlangıç muhakkak,bakalım beraberinde neler getirecek koca yıl?Efkarlanıp duruyorum gün yaklaştıkça :ssz:
Şimdiden kafamda planlar yaptım;kendimi diyete ve öğrencilerime vericem;inşallah bu yıl çok güzel olur hepimiz için :31:

paşaam :3::3:naber :23:bak ben geldim aykkalarım çok kötü ya kas gevşetici verdi iki çeşit çok acıyor üstüne basamıyorum resmen batıyor sanki bıçakla ouyormuşsun gibi oluyor parmaklarımla yürüyorum artık:14:kas spazmıymış sanırım yok böyle bir ya:14::14::14:
canım geçmiş olsun neyin var:18::18::18:
Nasılsınız canlarım?Ben biraz melankoliğim 2 gündür.2 aydır ailemin yanındaydım biliyorsunuz tatil sebebiyle,önümüzdeki cuma gidicem görev yerime,pazartesi de işbaşı :31:
Uzun uzun düşünüyorum 2 akşamdır;geçen yıl neler yaşadım,koskoca bir yaz boyu yaşadıklarımı atlatmaya çalıştım tam olarak da atlatmış sayılmam,bu yıl yeni bir başlangıç muhakkak,bakalım beraberinde neler getirecek koca yıl?Efkarlanıp duruyorum gün yaklaştıkça :ssz:
Şimdiden kafamda planlar yaptım;kendimi diyete ve öğrencilerime vericem;inşallah bu yıl çok güzel olur hepimiz için :31:

canım bu yıl herşey gönlünce olsun işşallah saglık huzur mutluluk getirsin işşallah cici birde enişte tabe:17::17::17:

Canim yeni baslangiclar hep iyidir kafan tertemiz basla bu yila gonlunce olsun hersey :) kendini diyetinle motive et cocuklarla mutlu ol her anıni guzel gecirmeye calis gecmisi dusunme canim olabildigince mesgul ol bi bakmissin geride sadece bi anı kucucuk bi burukluk ve bi gun felegni biri sasirtsin hayirli biri olsun oda bak o zaman aciya yer kalmaz onsallah:) hep onune bak canim gerisi gelcektir

Gecmis olsun canim ters biseymi yaptin ayagnla acaba

gelmişin ne olucekki gene gitmişin :14::14:bri bana su yollasın burda sular kesik ya abdest almam lazım akşam namazım gidiyor:14::14:
shurda yemek yemedim iftardan sonra armud ve şeftalı yemiştim suyumu içtim niyetlendim yattım:16::16:
3-bolce kıvırcıgın içine salatalık rendeledim kabuklarını alıp içine yag limon ve 2 kibrik kutusu kadarda peynir koydum
5 5 biryerde çayım karşımda ban bakıyo birazdanda onu içicem olucek biticek sahurdan sonrada armud ve şeftali yiyecegim belkim 1 adette kivi yerim bakın kıymetinizi bilin dolapta 2 kase keşkül var yemiyorum üstünede şeftali sosu koydum:52::52::52::52::52:o ban ben ona baktım demin keşkülcüm ban dediki paşacım bir tatlı kaşıgı al arkası gelir allah için çok güzel yapmışsın dedi bende keşküle dedimki yok canım sagol almıyım deidm :60::60::60:daha eşim gelmedi işten canım sıkılmaya başladı ya:14::14:kimsede yok konuşalım sonra eşim geliyo başından kaldırıyo hadi ben geçicem diyor bende gece geliyolar dedigimde öylen grisinler deyim kzıyo bana sonra pc o alıyo banada yazık aama:14::14:
Pasam bende geldigimde sen yoktun:d kismet boyleymis bugun:d burdada neler yokki yemiyorum ben ama ay bi gulme krizine grdik sakinlesym dye kactim buraya ugradm nerdesiiinnn:)

Bana da göndersene birazcık patlıcan yemeğinden, çooook severim kendilerini :16::16::16:

Back
X