• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yesilerik 13

anane 27

saphira 33:65:

ansa 16

maviyesil 13

nev 19

senarist 10

pasam 10

slm arkadaşlar listeye girmek istediğimi yazmıştım ama size güzel bir haberim var hamileyim 2.kez anne olacam inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

slm arkadaşlar listeye girmek istediğimi yazmıştım ama size güzel bir haberim var hamileyim 2.kez anne olacam inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

Hayirli olsun canim insallah saglikla dunyaya gelir anali babali buyur:)

teşekkür ederim canım yaa takıldım ben sadece...

ayyy ben bırakamıyorum kolayı yaa.....

en doğru boy kılo orantısını dukan veriyo emin ol canımm...

kuzum bu boy ve etin sıkılığı ile alakalı bence ben 75 kiloyum 42 beden giyiyorum mesela suan o bahsettiğin markada 40 bedenler bile oluyo...boyum 1,74 benim etimde o kadar sıkı diildir mesela bi arkadaşım var hatun 1,82 boyu var 75 kilo bildiğin sıfır beden eti de sıkı....sen onlara bakma tatlımm 36-38 beden olucaz inşallah hep birlikte..

eveeeeeetttt:ssz:tükürün banaaa:22:

nevin menüleriiii.........:nazar:afiyet olsun ataktasın diilmi 6 gün yapıyosun dimi şekerimm

belkide yan yana gectiniz....:7:

evveet doğru ama hemoroıd gibi güççük bi ayrıntı var bebişim onu napcazz....
:17::17::17:ne olucek kız biizm halimiz:9::9:
anlasamiyolarmi acaba :( canim bi veterinerle konus bakalim neymis niye hastalaniyolarmis acaba
sen az gelsene faceye bakem :4::4:
allahım analı babalı büyütsün canım darısı bizlere olsun işşallah :32::32::32:

Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı benim ve yağmurun başına :16::16::16:

Hemen de kendimi nasiplendirdim :30:

Kizlar babam eve şam tatlisi almis cok sinirlendiiim:d gittim bi litre sutu kakaolu hindistan cevizli icmisim tatli niyetine bugun sabah krep aksam kofte olunca yulaf limitimide astim:( olsun tatli yemedim yinede

ve sanirim 10gune falan tatile gidicem kizlar babam yarin netlestircek cok mutluyum:) bi hafta hergun yuzsem ben kilo vererek donerim hep oyle oluyo bende ayy insallah gideriz ya:)

Aferin aferin kız sana tebrik ediyorum seni, ben dayanamadım gene çalışacağım derken cızsslardan yedim valla, ben böyle stres olunca tutamıyorum kendimi bakalım nolcak,

valla inşallah tatile de çıkarsın canım sen çok istiyordun, kendim gitmiş kadar sevineceğim inan :54::54::54:

Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı benim ve yağmurun başına :16::16::16:

Ve pasaminda canim daha dogrusu anne olmak isteyenlere :)
Aferin aferin kız sana tebrik ediyorum seni, ben dayanamadım gene çalışacağım derken cızsslardan yedim valla, ben böyle stres olunca tutamıyorum kendimi bakalım nolcak,

valla inşallah tatile de çıkarsın canım sen çok istiyordun, kendim gitmiş kadar sevineceğim inan :54::54::54:

Tesekkur ederim canim :) keske yemeseydin evde hep alternatif tatli falan biseyin olsun bence ve tatlandiricin:)

Ve pasaminda canim daha dogrusu anne olmak isteyenlere :)

Tesekkur ederim canim :) keske yemeseydin evde hep alternatif tatli falan biseyin olsun bence ve tatlandiricin:)

Ayy nasıl unuttum paşamı, bak çok kızacak bana önce o, önce o olsun lütfeeen,

Ya ben evde artık hiç cıs bulundurmak istemiyorum :20::20::20: ama son kaldı domamalar, oğlumun tabiriyle, (dondurma) valla küçük masum bir dilimle başladı herşey :17::17::17:

teşekkür ederim canım yaa takıldım ben sadece...

ayyy ben bırakamıyorum kolayı yaa.....

en doğru boy kılo orantısını dukan veriyo emin ol canımm...

kuzum bu boy ve etin sıkılığı ile alakalı bence ben 75 kiloyum 42 beden giyiyorum mesela suan o bahsettiğin markada 40 bedenler bile oluyo...boyum 1,74 benim etimde o kadar sıkı diildir mesela bi arkadaşım var hatun 1,82 boyu var 75 kilo bildiğin sıfır beden eti de sıkı....sen onlara bakma tatlımm 36-38 beden olucaz inşallah hep birlikte..

doğru söylüyorsun canım, ama elalem bana takılıyor ben de sinir oluyorum işte neyse takılmıycam bundan sonra kimseye kendi işime kiloma bakacağım :51:

dukancım da sağolsun bana 58 olacaksın diyor ama bakalım kısmet artık

Yağmur ne yaptı bu ay acaba, hamilelik takvimi eklemişti uğur olsun diye, acaba belli oldu mu ki sonucu, nerdesiin huuuu,

Ayy nasıl unuttum paşamı, bak çok kızacak bana önce o, önce o olsun lütfeeen,

Ya ben evde artık hiç cıs bulundurmak istemiyorum :20::20::20: ama son kaldı domamalar, oğlumun tabiriyle, (dondurma) valla küçük masum bir dilimle başladı herşey :17::17::17:

Aynen oyle once biraz sonra biraz daha sonra sonra sonra gdiyo bi bakmisiz dunyayi yemisiz nefsimizi gidermek lazim o yuzden :) canim hem oglusun var hem esin soyleniyo eve nasi girmicek o cıslar merak ediyorum bide aklima geldi su kahvaltilik helvaninda lighti cikmis ya arastirmak lazim

yagmurla sana he ben ne oluyum beni unuttun :57::57::57:birde yeşil erigim oluceksin bir daha senin nanagından ısırırsam ne oluyum :63::63::63:
kız anane sende baban ne kızıyon birşey sorucam çok sertmiydi istersen evde şeker pre var ondan yolluyum sana:9::9::9:

yagmurla sana he ben ne oluyum beni unuttun :57::57::57:birde yeşil erigim oluceksin bir daha senin nanagından ısırırsam ne oluyum :63::63::63:
kız anane sende baban ne kızıyon birşey sorucam çok sertmiydi istersen evde şeker pre var ondan yolluyum sana:9::9::9:

Baba dedim niye baklava almadin tum kizdigim bu yani:d ne biliyim ben tadi nasildi sertmiydi ben can derdindeyim nasi tutyorum kendimi dahada iki dilim duruyo bide sekerpare gonderiym diyosun hani destek pasam:d

Sonradan düzelttim valla önce sen önce seeen ol anne :16::16::16:

Aynen oyle once biraz sonra biraz daha sonra sonra sonra gdiyo bi bakmisiz dunyayi yemisiz nefsimizi gidermek lazim o yuzden :) canim hem oglusun var hem esin soyleniyo eve nasi girmicek o cıslar merak ediyorum bide aklima geldi su kahvaltilik helvaninda lighti cikmis ya arastirmak lazim

işte bütün mesele bu canım, almak ya da almamak :56:

işte bütün mesele bu canım, almak ya da almamak :56:

Alma canim seker zararli de ne oldugu belli olmayan yaglar var de kanser diyabet obezite gir konuya :d

kizlar ben yatym yarin hem spor yapcam hemde pazara gitmem lazim iyi geceler size:)

Baba dedim niye baklava almadin tum kizdigim bu yani:d ne biliyim ben tadi nasildi sertmiydi ben can derdindeyim nasi tutyorum kendimi dahada iki dilim duruyo bide sekerpare gonderiym diyosun hani destek pasam:d
ben adamı çok güzel motive ederim :60::60::60:daha hırs olması lazım sende canım bu kadara ye yavrum brişey olmaz ben kefilim :24::24::24:
Sonradan düzelttim valla önce sen önce seeen ol anne :16::16::16:

:60::60::60:aferim öle ol canımı yi:27::27:şaka yaptım kız sevdigimden takılıyom neyse benim eşim geldi çıkmam laızm :5::5:yarın görüşürz işşallah aama zorda olabülü yemek ev ütü vs var:18::18::18:anlıcagınız paşa yandı :9::9::9:birde işin iyi tarafından bakayım bir:27::27:spor olucek neyse ben kaçtım :6::6:
ananecim faceye çagırdım yeni aklıma geldi kız :17::17:yazdımda yorumumu eşim kızmasa dahada takılıcam emme eşim çagırıyo :17::17::17:

Back
X