Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar
cok yoruldum
babanesı ıle kızımı ıdoya bıraktım,oglumuda tekrar doktora goturdum
kaç gundur atesıde dusmedı,sesı de degıstı ..iğne verdi gonderdı
ıns gecer

paşam evi mesaj atarım hala emlakçının listesinde duruyorda:27:daha tam yerleşemedik ama baya toparladık hala yapılacaklar var:ssz:

selam kızlar herkese hayırlı cumalar bende haftaya listede olurum inş bu hafta benim için çok yoğun oğluş yarın okula başlıyor ayrıca yeni öğretmenlere yemek daveti ama sağlık olsun yeterki oğlum okula alışsın laf aramızda onunla olmaya o kadar alıştım ki bende bir boşluk hissedecem o okuldayken

alışırsın canım benim kendine ayıracak vaktinde çoğalır...bomba gibi bi anne olursun o açıdan bak...kız evlendirmiyon çocuğu okula başlıyooo annesi....:nazar:

paşam evi mesaj atarım hala emlakçının listesinde duruyorda:27:daha tam yerleşemedik ama baya toparladık hala yapılacaklar var:ssz:

ben ağustosun 1 inde ev aldım canımm yerleştin mi diye soruyolar evet yerleştim diyorum ama gel bana sor...hep bişeyler eksik halı alıyosun tul olmuyo...tül alıyosun cama uymuyo offfff....çok az bi işim kaldı ama gerçekten çok zor allah kolaylık versin sanada...

***7. TAKIM 273. ETAP***

SAPHIRA (82.5 / 82.3 / 0.2 / %0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (73.5 /73/0.5/%0.68) izinli
pasam3405 (80 / 82 / -2 / %-2.5)
maviyesil1999 (66 / 67.2 / -1.2 / %-1.82)
senarist (109.1 /109.4/0.3/ %-0,27)
yesilerik (64.4 / 64,6 / -0,2 / %-0,31)
anşaa (75 / 74.7 / 0.3 / %0.4)

7. TAKIM ORTALAMASI: %-0.44

Üzülmedim desem yalan olur. Kaç haftadan beri haftaya daha iyi olacağız diyoruz ama eksi hiç olmamalı listemizde.Hepimizin reglsi de bu haftayı buldu.İnşallah haftaya bitmiş şekilde,çıkış yaparız :16::16::16:
allahım hepimizde eksilerdeyiz kızlar hepimiz aynı anda adet olunce böle oluyo malesef :19::19:ama yılmak yok bu hafta kaçamk istemiyourm hiç birinizden spor yalılıcek ananneye söylenicek yürüyüşe gdiemeyenler lesli yapsınlar hepinizi kilo vermiş olarak görücem bir kaçamak yapanı okuyum duyuyum hemnecik şaplahı ahanda böle yapıcem:57::57:7 takımı gösterelim herkeze işte o ka ben kim miyim takım kaptanınız:60::60::60::60: demi çıragım küçümenim saphiran benim :29::29:aslında her hafta biri olsa takım kaptanı ne ka gzüel olur mesela bu hafta bende kaptanlık sizleri motive edicem kaçamak yapanların vay haline gözüme görünmesinler ben çok didiplinli bir takım kaptanıyımdırda:131::131:halimden belli oldugu gibi
şimdi sabah erkenden kalkılıcek spora gidilicek sonra eve gelinicek lesli yapılıcek sıpaları olanlar yürüyüşe gitmeyebirler hade gene iyisiniz zin benden :60::60:amma ayak bagı olmayanlar yürüyüşe yok ben duymadım yok ben görmedim yok ben okumadım demesinler kabak gibi yazıyorum burda bu hafta dize getiricem sizleri :27::27::27:
Günaydın arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallahh ben hemen dünkü menü mü yazayım
sabah :1 bardak nescafe şekersiz
öğlen :2 adet dolma - yoğurt -makarna :59:
akşam :bolll bollll bollll domates salatası 2 dilim ekmek

spor :bütün gece temizlik yaptım :60:
su :2.5 litre
ceza verinnn banaaaaaaaa ... :59:
canım sana nasıl kzıyım ben ya o bebek figürünü koyunca görünce içim acıyo :9:sende bendensin desene temizlik işinde aslında akşamları daha güzel oluyo temizlik ben sabah ezanlarına kadar temizlik yaptıgımı bilirim :53::53::53:yeterki aklıma koymuyum:9::9:
kaptanıma katılıyorum:ssz:silkelenip kendimize gelmemiz lazım hepimizin...biraz yayıldık sanki yada bana öle gelio...:50:
deme öyle mukaddes reglidendir o regliden :60::60::60:ne reglisiymiş kardeşim yaw:9::9:
selam kızlar herkese hayırlı cumalar bende haftaya listede olurum inş bu hafta benim için çok yoğun oğluş yarın okula başlıyor ayrıca yeni öğretmenlere yemek daveti ama sağlık olsun yeterki oğlum okula alışsın laf aramızda onunla olmaya o kadar alıştım ki bende bir boşluk hissedecem o okuldayken
canım senin adına okadar seviniyorumki gün gelicek evladınla gurur duydugun günler gelicek işşallah okurken gözlerim doldu içim acıdı yaw:59::59:
bu arada rapor vereyim diye girdim :kkk:
servis takımlarından tutunca bardaklara kadar yıkandı kurulandı hazır bekliyo
patates salatasını yaptım sosolaması kaldı
gül böregini borcama dizdim pişirdim mikro dalgada bekliyor az ısıtır veririm işşallah
sigara böreklerinide servis tabagına aldım geldiklerinde kızartıcamki sıcak olsun
keki çıkardım onlar gelince kesicem misafir demligimi koydum ocaga küçük yetmez çünkü
sütlü irmik tatlsıda enfes olmuş üstüne tarçın koyucem oda temem servis tabagı dolu dolu olucek işşallah
evler temizlendi heryerim mis bri misafirlerim gelicek okadar işşallah memnun kalırlar:16::16:
NOT:))BEN NEMİ YİCEM YEŞİL ÇAYLA 5 BİRYERDE ÇAYIMI KOYUCEM YANINA BROKOLİ SARIMSAKLI LİMONLU AZ YAGLI SALATA YAPTIM DOLAPTA YAŞASIN 7 TAKIM :kkk::kkk::kkk:SORUSU OLAN :9::9::9:

saat 12 yi geçiyo ben oda avına gidiyorum akşama gelemeyebilirim şekerler görevim var...öpüyorum sizi...uğramayacalışıcam...allaha emanet olun...:3:

canlarım cumanız mubarek olsun onceliklee...sabahtan beri 4 kupa kahve içtim ayıkamıyorum tabi yatarsan 5 de olacağı bu tabii...:37:sürünerek kalktım bide 6 da kalkıp eve gel üstünü değiş tekrar çık acınacak durumdayım evi ankara akköprüye yakın olan var mı ben gelsewm de 1 saat öğle arası uyusamm:27:kendime boş bi büro bulmam lazım kafayı koyar masaya 1 saat kestiririm artık:18:
:27::27::27:gel canım ben seni ninnilerle uyutuyum :16::16::16:
sabhki menümü yazayım
menemen 3 dilim ekmek peynir 1 adet zeytin şekersiz çay
ekmek derken :53::53::53:kaç kalori biliyinmi sen ablamalara gittim eşi lokum ikram etti baldız sen seversin diye yemedim de get dedim 1 lokum 4 dilim ekmek :53::53:ablamla dalga geçiyo baldır senden zayıf diye:9::9:
slm kızlar
cok yoruldum
ıns gecer
rabbim şifa versin işşallah canım ya:16:küçümene
canım ben el atarsam bu iş biter ya kızlar sizlere 2 soru sorucam sizde vecap verin
1- anane nerde kedisi nerde neden yanında degil
2- şu tarçınlı elmalı karanfilli kürü verin ben yapıcem
3- ben bir adet yeşil elma yesem nolur:1::1::1:

ekmek derken :53::53::53:kaç kalori biliyinmi sen ablamalara gittim eşi lokum ikram etti baldız sen seversin diye yemedim de get dedim 1 lokum 4 dilim ekmek :53::53:ablamla dalga geçiyo baldır senden zayıf diye:9::9:

ya aslında tam 3 dilim değil ama burada ekmekler lavaş tipi olduğu için 3 dedim hani fazla yiyip az yazmamak için
paşam nihayet beni gördün
ayrıca tebrik ederim seni ikramı geri çevirmişsin

alışırsın canım benim kendine ayıracak vaktinde çoğalır...bomba gibi bi anne olursun o açıdan bak...kız evlendirmiyon çocuğu okula başlıyooo annesi....:nazar:

evet haklısın ama oğlum biraz asosyal bana yapışık bende istiyorumki anaokuluna gitsin sosyalleşsin bensizde kalabileceğini öğrensin öz güveni artsın yeni insanlarla kolay diyaloğa girebilsin

canım senin adına okadar seviniyorumki gün gelicek evladınla gurur duydugun günler gelicek işşallah okurken gözlerim doldu içim acıdı yaw:59::59:
bu arada rapor vereyim diye girdim :kkk:
servis takımlarından tutunca bardaklara kadar yıkandı kurulandı hazır bekliyo
patates salatasını yaptım sosolaması kaldı
gül böregini borcama dizdim pişirdim mikro dalgada bekliyor az ısıtır veririm işşallah
sigara böreklerinide servis tabagına aldım geldiklerinde kızartıcamki sıcak olsun
keki çıkardım onlar gelince kesicem misafir demligimi koydum ocaga küçük yetmez çünkü
sütlü irmik tatlsıda enfes olmuş üstüne tarçın koyucem oda temem servis tabagı dolu dolu olucek işşallah
evler temizlendi heryerim mis bri misafirlerim gelicek okadar işşallah memnun kalırlar:16::16:
NOT:))BEN NEMİ YİCEM YEŞİL ÇAYLA 5 BİRYERDE ÇAYIMI KOYUCEM YANINA BROKOLİ SARIMSAKLI LİMONLU AZ YAGLI SALATA YAPTIM DOLAPTA YAŞASIN 7 TAKIM :kkk::kkk::kkk:SORUSU OLAN :9::9::9:

süpersin paşam inş sende bu duyguları hayırlısıyla tadarsın

ecemavicim 264. etapta,72.8 kg ie izne ayrılmışsın canım.haftaya cuma listeye girerken,verdiğin kilo 12'ye bölünecek.sonraki haftalarda normal seyrinde devam edeceksin :16:

Günaydın arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallahh ben hemen dünkü menü mü yazayım
sabah :1 bardak nescafe şekersiz
öğlen :2 adet dolma - yoğurt -makarna :59:
akşam :bolll bollll bollll domates salatası 2 dilim ekmek

spor :bütün gece temizlik yaptım :60:
su :2.5 litre
ceza verinnn banaaaaaaaa ... :59:

yenisin galiba canım hoşgeldin :16:

***4. TAKIM 274. ETAP***

kuzusununzuzusu: (66 / 66 / 0 / %0)
tubis87: (80.2 / 79.8 / 0.4 / %0.50)
tfneyll: (59.8 / 60.8 / -1 / %-1.67)
All Iz Well: (92.8 / 92 / 0.8 / %0.86)
antienne: (75.2 / 74.9 / 0.3 / 0.40)
ebrugül: (85.9 / 85.9 / 0 / % 0) İzinli
pegasus07 ( 61.2 / 64 / -0.70 / -%1.14) 270. Etapta İzne Ayrılan Üye Döndü. Kilosu 4'e Bölündü.

4. TAKIM ORTALAMASI: % -0.13

Kızlar listemizi kontrol eder misiniz?

Son düzenleme:
***7. TAKIM 273. ETAP***

SAPHIRA (82.5 / 82.3 / 0.2 / %0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (73.5 /73/0.5/%0.68) izinli
pasam3405 (80 / 82 / -2 / %-2.5)
maviyesil1999 (66 / 67.2 / -1.2 / %-1.82)
senarist (109.1 /109.4/0.3/ %-0,27)
yesilerik (64.4 / 64,6 / -0,2 / %-0,31)
anşaa (75 / 74.7 / 0.3 / %0.4)

7. TAKIM ORTALAMASI: %-0.44

Üzülmedim desem yalan olur. Kaç haftadan beri haftaya daha iyi olacağız diyoruz ama eksi hiç olmamalı listemizde.Hepimizin reglsi de bu haftayı buldu.İnşallah haftaya bitmiş şekilde,çıkış yaparız :16::16::16:

Walla kaptanım ne bileyim denk getirmek istese bu kadar insan denk gelmez nasıl oldu bu ay bilmiyorum, ben bugün wc ile görüştüm nihayet öğle yemekten sonra tartıldım o kadar tok karna 64,4 geldim, ama elden ne gelir sabah öyle değildi işte :43::43::43:

Benim oğlan da pazartesi başlayacak bakalım ne yapacağız biz de ama çocuklar bişeyleri hissediyorlar sanki evde durup dururken koşarak gelip ayaklarıma sarılıyor benim ki "canım annemmm" deyip gidiyor :43::43::43:

slm kızlar
cok yoruldum
ıns gecer

geçmiş olsun canım, iğne ağır gelmiş olabilir, bizim de öyle olmuştu bir kez, hastaneye yatmak zorunda kaldık iğneyi serumla vermişlerdi, rabbim tez zamanda şifa versin

Kolay gelsin canım, ev yerleştirmek zor iştir

rabbim şifa versin işşallah canım ya:16:küçümene

canım ben el atarsam bu iş biter ya kızlar sizlere 2 soru sorucam sizde vecap verin
1- anane nerde kedisi nerde neden yanında degil
2- şu tarçınlı elmalı karanfilli kürü verin ben yapıcem
3- ben bir adet yeşil elma yesem nolur:1::1::1:

olmaz paşam olmaz öyle 2 soru soracam deyip 3 soru sormuşsun hangisini cevaplayalım :1::1::1:

Back
X