Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar herkese hayırlı cumalar bende haftaya listede olurum inş bu hafta benim için çok yoğun oğluş yarın okula başlıyor ayrıca yeni öğretmenlere yemek daveti ama sağlık olsun yeterki oğlum okula alışsın laf aramızda onunla olmaya o kadar alıştım ki bende bir boşluk hissedecem o okuldayken
slm kızlar
cok yoruldum
babanesı ıle kızımı ıdoya bıraktım,oglumuda tekrar doktora goturdum
kaç gundur atesıde dusmedı,sesı de degıstı ..iğne verdi gonderdı
ıns gecer
paşam evi mesaj atarım hala emlakçının listesinde duruyordadaha tam yerleşemedik ama baya toparladık hala yapılacaklar var
![]()
allahım hepimizde eksilerdeyiz kızlar hepimiz aynı anda adet olunce böle oluyo malesef***7. TAKIM 273. ETAP***
SAPHIRA (82.5 / 82.3 / 0.2 / %0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (73.5 /73/0.5/%0.68) izinli
pasam3405 (80 / 82 / -2 / %-2.5)
maviyesil1999 (66 / 67.2 / -1.2 / %-1.82)
senarist (109.1 /109.4/0.3/ %-0,27)
yesilerik (64.4 / 64,6 / -0,2 / %-0,31)
anşaa (75 / 74.7 / 0.3 / %0.4)
7. TAKIM ORTALAMASI: %-0.44
Üzülmedim desem yalan olur. Kaç haftadan beri haftaya daha iyi olacağız diyoruz ama eksi hiç olmamalı listemizde.Hepimizin reglsi de bu haftayı buldu.İnşallah haftaya bitmiş şekilde,çıkış yaparız![]()
canım sana nasıl kzıyım ben ya o bebek figürünü koyunca görünce içim acıyoGünaydın arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallahh ben hemen dünkü menü mü yazayım
sabah :1 bardak nescafe şekersiz
öğlen :2 adet dolma - yoğurt -makarna
akşam :bolll bollll bollll domates salatası 2 dilim ekmek
spor :bütün gece temizlik yaptım
su :2.5 litre
ceza verinnn banaaaaaaaa ...![]()
deme öyle mukaddes reglidendir o reglidenkaptanıma katılıyorumsilkelenip kendimize gelmemiz lazım hepimizin...biraz yayıldık sanki yada bana öle gelio...
![]()
canım senin adına okadar seviniyorumki gün gelicek evladınla gurur duydugun günler gelicek işşallah okurken gözlerim doldu içim acıdı yawselam kızlar herkese hayırlı cumalar bende haftaya listede olurum inş bu hafta benim için çok yoğun oğluş yarın okula başlıyor ayrıca yeni öğretmenlere yemek daveti ama sağlık olsun yeterki oğlum okula alışsın laf aramızda onunla olmaya o kadar alıştım ki bende bir boşluk hissedecem o okuldayken
canlarım cumanız mubarek olsun onceliklee...sabahtan beri 4 kupa kahve içtim ayıkamıyorum tabi yatarsan 5 de olacağı bu tabii...sürünerek kalktım bide 6 da kalkıp eve gel üstünü değiş tekrar çık acınacak durumdayım evi ankara akköprüye yakın olan var mı ben gelsewm de 1 saat öğle arası uyusamm
kendime boş bi büro bulmam lazım kafayı koyar masaya 1 saat kestiririm artık:18:
ekmek derkensabhki menümü yazayım
menemen 3 dilim ekmek peynir 1 adet zeytin şekersiz çay
rabbim şifa versin işşallah canım yaslm kızlar
cok yoruldum
ıns gecer
canım ben el atarsam bu iş biter ya kızlar sizlere 2 soru sorucam sizde vecap verinpaşam evi mesaj atarım hala emlakçının listesinde duruyordadaha tam yerleşemedik ama baya toparladık hala yapılacaklar var
![]()
gel canım ben seni ninnilerle uyutuyum
ekmek derkenkaç kalori biliyinmi sen ablamalara gittim eşi lokum ikram etti baldız sen seversin diye yemedim de get dedim 1 lokum 4 dilim ekmek
ablamla dalga geçiyo baldır senden zayıf diye
ya aslında tam 3 dilim değil ama burada ekmekler lavaş tipi olduğu için 3 dedim hani fazla yiyip az yazmamak için
paşam nihayet beni gördün
ayrıca tebrik ederim seni ikramı geri çevirmişsin
alışırsın canım benim kendine ayıracak vaktinde çoğalır...bomba gibi bi anne olursun o açıdan bak...kız evlendirmiyon çocuğu okula başlıyooo annesi....![]()
canım senin adına okadar seviniyorumki gün gelicek evladınla gurur duydugun günler gelicek işşallah okurken gözlerim doldu içim acıdı yaw
bu arada rapor vereyim diye girdim
servis takımlarından tutunca bardaklara kadar yıkandı kurulandı hazır bekliyo
patates salatasını yaptım sosolaması kaldı
gül böregini borcama dizdim pişirdim mikro dalgada bekliyor az ısıtır veririm işşallah
sigara böreklerinide servis tabagına aldım geldiklerinde kızartıcamki sıcak olsun
keki çıkardım onlar gelince kesicem misafir demligimi koydum ocaga küçük yetmez çünkü
sütlü irmik tatlsıda enfes olmuş üstüne tarçın koyucem oda temem servis tabagı dolu dolu olucek işşallah
evler temizlendi heryerim mis bri misafirlerim gelicek okadar işşallah memnun kalırlar
NOT:))BEN NEMİ YİCEM YEŞİL ÇAYLA 5 BİRYERDE ÇAYIMI KOYUCEM YANINA BROKOLİ SARIMSAKLI LİMONLU AZ YAGLI SALATA YAPTIM DOLAPTA YAŞASIN 7 TAKIMSORUSU OLAN
![]()
sapiş canım benim başlangıç kilom ne olacak
gecmiş olsun kuzum yaa...aman onlar hasta olmasın da biz olalım yaa..![]()
Günaydın arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallahh ben hemen dünkü menü mü yazayım
sabah :1 bardak nescafe şekersiz
öğlen :2 adet dolma - yoğurt -makarna
akşam :bolll bollll bollll domates salatası 2 dilim ekmek
spor :bütün gece temizlik yaptım
su :2.5 litre
ceza verinnn banaaaaaaaa ...![]()
***7. TAKIM 273. ETAP***
SAPHIRA (82.5 / 82.3 / 0.2 / %0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (73.5 /73/0.5/%0.68) izinli
pasam3405 (80 / 82 / -2 / %-2.5)
maviyesil1999 (66 / 67.2 / -1.2 / %-1.82)
senarist (109.1 /109.4/0.3/ %-0,27)
yesilerik (64.4 / 64,6 / -0,2 / %-0,31)
anşaa (75 / 74.7 / 0.3 / %0.4)
7. TAKIM ORTALAMASI: %-0.44
Üzülmedim desem yalan olur. Kaç haftadan beri haftaya daha iyi olacağız diyoruz ama eksi hiç olmamalı listemizde.Hepimizin reglsi de bu haftayı buldu.İnşallah haftaya bitmiş şekilde,çıkış yaparız![]()
selam kızlar herkese hayırlı cumalar bende haftaya listede olurum inş bu hafta benim için çok yoğun oğluş yarın okula başlıyor ayrıca yeni öğretmenlere yemek daveti ama sağlık olsun yeterki oğlum okula alışsın laf aramızda onunla olmaya o kadar alıştım ki bende bir boşluk hissedecem o okuldayken
slm kızlar
cok yoruldum
ıns gecer
paşam evi mesaj atarım hala emlakçının listesinde duruyordadaha tam yerleşemedik ama baya toparladık hala yapılacaklar var
![]()
gel canım ben seni ninnilerle uyutuyum
ekmek derkenkaç kalori biliyinmi sen ablamalara gittim eşi lokum ikram etti baldız sen seversin diye yemedim de get dedim 1 lokum 4 dilim ekmek
ablamla dalga geçiyo baldır senden zayıf diye
rabbim şifa versin işşallah canım yaküçümene
canım ben el atarsam bu iş biter ya kızlar sizlere 2 soru sorucam sizde vecap verin
1- anane nerde kedisi nerde neden yanında degil
2- şu tarçınlı elmalı karanfilli kürü verin ben yapıcem
3- ben bir adet yeşil elma yesem nolur![]()