canım benim ya,Allah kolaylık versin çok zor.annem öğretmen emeklisi aynı dertten muzdaripti hep,hep ayakları,beli ağrırdı
pirinç lapası diyetini kafasına göre uyguluyor çoğu kişi.netten farklı versiyonlarını bulabilirsin.ben 1 çay bardağı pirinci 2 çay bardağı su ile haşlıyorum.Tuz ve yağ koymadan.yoğurtla beraber yiyorum.Bu miktar bir tabak dolusu lapa çıkarıyor o yüzden oldukça doyurucu ve tok tutucu oluyor.sabah-öğlen-akşam 3 öğün olarak yeme planı yapıyorum ama çoğu zaman 3. öğünü yiyemiyorum.kahvaltımı geç yediğimden,öğlen de ikindiye sarkıyor.Akşam öğünü de geç saate sarkınca,bu saatten sonra yemeyim artık deyip,oyalıyorum kendimi ya da bazen sade yoğurt yiyorum.sorunlar yaşamıyorum ben lapayla sadece sürekli aynı şeyi yemekten sıkılabiliyorum o kadar.Genel olarak diyet yaparken de bıkkınlık ve yoksunluk hislerini yaşıyorum.Öyle durumlarda kendime engel olmaya çalışsam da bir yerden sonra olmuyor,gitmiyor diyet,üzülüyorum ama yiyorum.Sonra o anki yoksunluğumu giderdikten sonra,kaçamakların bedelini ödüyorum,sıkı bir şok diyet veya detoksla
inşallah canımmm

hep birlikte inşallah kurtulucaz kilolardan

1600 kalorilik diyet hiç kaçamak yapmazsan haftada 2 kg bile verdirebiliyor haberin olsun

afiyet olsun canım
toparlanırsın yağmurcum üzülme

yağmurum ne oldu senin nick banlanmış gibi görünüyor:26:
selam canım

oğluşa üzüldüm canım Allah şifa versin.Hastanelerden nefret diyorum
kahvaltın gayet güzel canım afiyet olsun
bence yoğurtta olmalıydı,hem daha besleyici hem daha doyurucu olurdu.afiyet olsun canım