Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

25/09/2012 mesaj sayımı

paşam---------12
saphira-------- 15
anane----------23
ecemavi--------1
senarist---------4
nev------------5
ansaa--------9
yeşilerik------4
maviyesil------2
Eline saglik:)
bence günlük mesaj sınırı 4 olsun :9:

:17:
Hatta hic olmasin dimi:d bence kaptanim 10diyodu o guzel fikir asil:)
:)) guzel fıkır

ıyı azmkış 4 gun..
bal ıkı çay kaşıgı yedım.bişi deıl yanı:))
ıyı çok şukur.bu aralar dertsızım:))

:) iyi olsunda :) sen ne rejimi yapiyosun gel dukan yapalim beraber

facedekı deılmı..
bence ılk koydugun hoş.neden hep somurtuosun son resımlerınde.gulmek sana yakışıo...bence ılkını koy.
aslında somurt oglumdan baskası begenmesın senı:D:Pp

Kendim cekince gulemiyorum bide guzel cikmiyorum bide yanaklarim ince duruyo boyle:d oglun begensin yeter tabide oyle iste:)

kaptanım nev diğer iki günü yayımladı sanki ben gördüm :26: hatta görmez olaydım :ssz:
anşaanın saydığı günleri kontrol edemedim zaten bir de nevin saydığı günler kaynamasın dedim ama hakikaten gölrmedim ben kaçırmışım demek :26:
Kizlar ben bu gece yolcuyum Allahin izniyle yarin sabah italyada olcam gene kilo bildirimi yaparim 30unda geri doncem insallah dogru duzgun seyler yerim ya:) kaptanim ben yuzdemi hesaplayip ikiye bolcem sanirim dmi:)
canım hayırlı yolculuklar :16:
73/71.5/1.5/%1.02 kilomu ikiye boldum daha dogrusu yuzdemi dogrudur umarim:)
tamamdır canım :54:
25/09/2012 mesaj sayımı

paşam---------12
saphira-------- 15
anane----------23
ecemavi--------1
senarist---------4
nev------------5
ansaa--------9
yeşilerik------4
maviyesil------2

eline sağlık canım :16:

ecemavi,senarist,yeşilerik ve maviyeşil ceza puanınızdan 1 er puan düşüyor.7 kez mesaj 1. liği tamamlayıp,tekrar puan alabilirsiniz

bir de bundan sonra sayım yaparken altına ceza almış arkadaşlarımızı da yazalım,daha önce öyle bir uygulama vardı,böylece unutulmuyor ve ceza silinsin diye paylaşım fazlalışıyor :34:

ecemavi :9
yeşilerik : 8
senarist : 9
maviyeşil : 9

başka varmıydı unuttuğum ?

Bugün yine ben durdum kuzunun okulunda ve işe gidemedim.Yarın bir yarım saat duracakmışım,öğretmenleri yönlendiriyorlar,alışma süreci rahat geçsin diye.Okulda yine öğlen yemeği yedim,klasik ev yemekleri çok güzeldi :1: kahvaltı için yanıma dukan krep almıştım onu yedim.yarın perşembe,o yüzden yine pirinç yapabilirim,hiç tartılmadım :18: ofiste de herkesin içinde yoğurlu lapa yemek nasıl olur bilmiyorum :111:

kahvaltı:

1 dukan krep ( ½ y.k. kepekli)
2 kk yağsız peynir
1 bardak çay

ara: orta kahve

öğlen:
1 tabak tavuklu garnitür yemeği
1 tabak tavuklu pilav
1 kase komposto
1 dilim ekmek

yarından itibaren okulda olmayacağım için menülerim düzelecek inşallah

Gorusuruz canim bende ablam olsa gitcem simdi:)
gercekten yalnız olmadğımı bılmek cok guzel bi duygu
bence günlük mesaj sınırı 4 olsun :9:

:17:
:7: :1:allah iyiliğini versin...ha 4 ha 5 çok farklı diil bence
Bugün yine ben durdum kuzunun okulunda ve işe gidemedim.Yarın bir yarım saat duracakmışım,öğretmenleri yönlendiriyorlar,alışma süreci rahat geçsin diye.Okulda yine öğlen yemeği yedim,klasik ev yemekleri çok güzeldi :1: kahvaltı için yanıma dukan krep almıştım onu yedim.yarın perşembe,o yüzden yine pirinç yapabilirim,hiç tartılmadım :18: ofiste de herkesin içinde yoğurlu lapa yemek nasıl olur bilmiyorum :111:

hadi bakalım kuzudan sonra senınde tempon başlıo hayırlı olsunn

Hadi hayırlısı canım, allah kabul etsin

Canım sen ben yetiştin zaten bu azminle de geçeceksin herkesi
Haha:) insallah desemmi bilemedim:)
anşaanın saydığı günleri kontrol edemedim zaten bir de nevin saydığı günler kaynamasın dedim ama hakikaten gölrmedim ben kaçırmışım demek :26:

canım hayırlı yolculuklar :16:

tamamdır canım :54:

eline sağlık canım :16:

ecemavi,senarist,yeşilerik ve maviyeşil ceza puanınızdan 1 er puan düşüyor.7 kez mesaj 1. liği tamamlayıp,tekrar puan alabilirsiniz

bir de bundan sonra sayım yaparken altına ceza almış arkadaşlarımızı da yazalım,daha önce öyle bir uygulama vardı,böylece unutulmuyor ve ceza silinsin diye paylaşım fazlalışıyor :34:

ecemavi :9
yeşilerik : 8
senarist : 9
maviyeşil : 9

başka varmıydı unuttuğum ?
Tesekkurler kaptanim:)
Canin sagolsun artik:) herkesin icinde yiyemicek ne var yersin pasalar gibide kilolari veririsin:) bence yumruk harekati yap ama dukanin bozulmasin derim ben
kahvaltı:

1 dukan krep ( ½ y.k. kepekli)
2 kk yağsız peynir
1 bardak çay

ara: orta kahve

öğlen:
1 tabak tavuklu garnitür yemeği
1 tabak tavuklu pilav
1 kase komposto
1 dilim ekmek

yarından itibaren okulda olmayacağım için menülerim düzelecek inşallah
Insallah:)
Kaptanim mesela ben tatile gittim 10gundu onlar nasi olcak
canlar ıyı akşamlar
mısafirim var aksama uğrayamayabilirimm.....öpüyorum sizi....
Iyi aksamlar canim:)

:30::30::30:deme öyle mukaddes deme öyle:9::9:bende haftaua yapıcem çarşambadAN kızlar adetim yakınya göbegim şişti yaw canım tatlı istiyo:17::17:
Kizlar profil resmim guzelmi acaba onemlide benim icin:26:
:24::24::24:senin içine ne yatarsa onu koy ben facedeki kapagıma bir resim koyucem aşkımın resminide zamanı var oglum pek yakışıklı çıkmış:9::9:
bu sabah 1 kutu l.cola:53: iki dilim dukan ekmeği :25: 1 çatal peynir

:ssz:
:53::53:doktor bu ney:20::20:bensana demedimmi kaçamak yok diye kız sen ne zaman akıllanıcan acaba:57::57::57:ben sana anlıcagın dilden anlattım sen nasıl anlarsan anla hiçmi çenemden korkmıyosun:99::99::99:
Kizlar ben bu gece yolcuyum Allahin izniyle yarin sabah italyada olcam gene kilo bildirimi yaparim 30unda geri doncem insallah dogru duzgun seyler yerim ya:) kaptanim ben yuzdemi hesaplayip ikiye bolcem sanirim dmi:)
:53::53:italyamı kız orda ne etcen kimin var benide götür:5::5:
anam sayım sırası bana gelmıs yaa.ne cbk bana dondu annamadım kı yaa du sayayyım geleyım barı dunu
:18::18:işe gittigime dua et evde olsaydım varya sayamazdın benim mesajları:9::9::9:
:( iki gundur bende cok garibim ayni sekilde mevsimdendir belki bilemiyorum bende

Pasam ne konustuk ama biz:d sen kitabin arkadaki ornek menuye benzer bisey yap 5gun sonrasi allah kerim gotururuz beraber son gununde kurabiyenide yemissin iste:) yulaf kepegi al basla hemen almis olman gerekiyodu bugun yarin baslican demistik
:27::27::27:canım konuştuk konuşmasınada ben kapışma istiyourm 1 hafta varmı bana hodri meydan diyen varmı bana kafa tutan birlikte başlıyalım cuma günü:27::27::27:tekliflere açıgım ama bir şartımvar kim benle kapışırsa aynı şeyleri yicez :48::48:bakızcez neler olucek senarist mesela sen varmısın sana meydan okuyorum :9::9:kola güzeli seni:33::33:
canım eline sağlık :16::16: diğer 2 günü yaptım demiştin ama yayınladığını görmedim,ben mi kaçırdım acaba :26::17:

maviiişş :16:

olsun canım napalım bu seferlik böyle olsun yalnız bir çok kişi cezadan kurtuldu sayende gibi geliyor bana :9:

canım inşallah :16: çok teşekkür ederiz teyzesi biraz cadıyız ama işte idare ediyoruz :1:

afiyet olsun canım gayet güzel bir menü

25 Ekim diye biliyorum canım :16:

inşallah canım çok sağol :16:

ne güzel canım ikisi için de devamı gelenden olsun :16:

canım yağmurun nicki en son banlanmış görünüyordu ya da başka bir sorun var.o gün bugün yağmur yok,gelemed ikk ya :14:

inşallah canım :16:

he veremiyom zaten :ssz:

afiyet olsun kurabiye güzeli :1: bir şey olmaz o kadardan yakmışsındır :16:
:44::44::44:mesajlara gittinmi neden olmuş merak ettim bak şimdi:5::5:
canım yap dukan kapısını biz mi tutuyoruz :1: bak bi blog var dur yazayım buraya dukan diyeti tarifleri

bu blogta sadece yemek tarifleri yok dukanla ilgili herşey var.. hatta kitapta olmayanlar bile güncellemeler de var.. otur onu oku önce.. hatta face de de grubu var adı "Dukan Diyeti Tarifleri" burayı oku iyice hatta face grubunda dukanla kilo verenlerde var fotoğraflarıyla :23: ne zaman dukandan bıksam bi oraya giriyorum bi de ekşi sözlük - dukan başlığına..

herkes acayip kilo veriyor :ssz:

kaptanım nev diğer iki günü yayımladı sanki ben gördüm :26: hatta görmez olaydım :ssz:[/QUO:57::57::57:susu bakıyım sen biliyomda ya ben yapmıyom delü kitabı okuyorum ama bana canlı lazım kitap degil ban ayol gösteren biri lazım sesimi duyan varsa sülesin:5::5:hem maşşallah nede güzel yapıyom kaçamaklar üst üste sana geçen attıgım dayak az gelmiş zaar:9::9::9:
allahım bu kız dayak arsızı oldu kaptanım ne yapsak:1::1:

rapor veriyorum şimdi:kkk:
sabah kibrit kutusu büyüklügünde peynir 5 yeşil zeytin bir bardak ıhlamur
ilaçımı içtim bir bardak suyla
öylen yarım kase yogurt 2 çatal burgu makarna az limıonlu brokoli salatası
arada elma yedim akşamada haşlanmış mısır yicem ablam yaptı kaç zamandır yemiyorum okadar eve gidince yemek yapıcem namaz kılıcem anca işim biter içersen eşimle diyet çay içicem sodamı içerim birazdan 18 adet yufka aldım sigara böregi sarıcem peynirim çok acaba patateslide sarsam dondurucuda bozulurmu bozulmazmı karar veremedim akıl verin şimdi bugün ne yaptım anlatayım paşayla köpügü veterine amcasına götürdüm sabah şansımıza tatile çıkmış bri yandan boş boşuna gittim diye üzüldüm kötü tarafı
salıya randevu verdiler eşime oglumu kızımı babası götrücek ben işimden dolayı gidemicem :5::5:
iyi tarafı dünyanın yolunu yürüdüm spor oldu :8::8::8: 1030 gibi işe geldim tela dizdim ütü yaptım sonra yemege geldik namazı kıldım yemek yedik milet melemen makarna götürdü sıcacık ekmekle ben haslanmış brokoli ve yogurt :9::9:ablamın görümcesi dedi bende alayım bakayım tadına ay paşa alemsin bu nasıl yeniri dedi :9::9:ablam oglanı bana bıraktı evi temizledim bulaşıkları yıkadım 2 çeşi,t çorba yaptım zeytin yaglı biber dolması koydum ocaga o pişiyo oglum karşımda uyuyor 7 gibi uyanır bende akşam namazını kılarım işşallah çıkarım evden evime giderim sonra yemek yapıcem ay ne zormuş çalışmak keşke biri hazırlasa hergün yemekleri temizlige razıyım daha evi temizlicem yemek yapayımda:30::30:neyse ben gene yazarım işşallah hoş eve gidince sizlere zaman ayıramıyorum kıymayın olurmu zaman buldukça inanın giriyorum szileri seviyorum ben unutmayın :48::48:

Kardeşler yardımınıza ihtiyacım var :( Biliyorum uzun zamandır uğrayamadım. Kusura bakmayın kızlar. Ama kendi takımınla bile ilgilenemiyorum yoğunluktan. Takımımız resmen dökülüyor. Ne kaptan yardımcısı bulabildim ne de kendi yerime geçecek bir kaptan... Üstüne üstlük taşın altına elini koyan da yok... Her neyse... Biliyorum herkesin işi oluyor ama fırsatınız olursa bizim sayfaya da uğrar mısınız, takımı canlandırmam lazım. Bir merhaba yazsanız bile yeterli :34:

ha bu arada kızlar namaza basladım bana dua edın de sureklı devam edebıleyım..dıyetede basladım ıns devamı gelır
Canımm,Allah kabul etsin;devamı gelenden olsun inşallah :70:

canım eline sağlık :16::16: diğer 2 günü yaptım demiştin ama yayınladığını görmedim,ben mi kaçırdım acaba :26::17:
Hafta sonu yayınladım kaptanımmmmm,işte burda :70: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6063.html

siteye girişi engellenmiş demek,ceza almış demek :ssz:
Allah Allah,hesap filan mı dondurdu acaba...

73/71.5/1.5/%1.02 kilomu ikiye boldum daha dogrusu yuzdemi dogrudur umarim:)
Tebrik ederim kuzum benim :70:

25/09/2012 mesaj sayımı

paşam---------12
saphira-------- 15
anane----------23
ecemavi--------1
senarist---------4
nev------------5
ansaa--------9
yeşilerik------4
maviyesil------2
Ellerine sağlık canım :70:

Kizlar profil resmim guzelmi acaba onemlide benim icin:26:
Ben çok beğendim :70:

Bana mantıklı geldi.Ama izinden dönüş süresi sınırının da mutalaka olması lazım bence...

Kardeşler yardımınıza ihtiyacım var :( Biliyorum uzun zamandır uğrayamadım. Kusura bakmayın kızlar. Ama kendi takımınla bile ilgilenemiyorum yoğunluktan. Takımımız resmen dökülüyor. Ne kaptan yardımcısı bulabildim ne de kendi yerime geçecek bir kaptan... Üstüne üstlük taşın altına elini koyan da yok... Her neyse... Biliyorum herkesin işi oluyor ama fırsatınız olursa bizim sayfaya da uğrar mısınız, takımı canlandırmam lazım. Bir merhaba yazsanız bile yeterli :34:
Hangi takım canım?

Back
X