Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline saglik:)25/09/2012 mesaj sayımı
paşam---------12
saphira-------- 15
anane----------23
ecemavi--------1
senarist---------4
nev------------5
ansaa--------9
yeşilerik------4
maviyesil------2
Hatta hic olmasin dimi:d bence kaptanim 10diyodu o guzel fikir asil:)bence günlük mesaj sınırı 4 olsun
![]()
:)) guzel fıkır
ıyı azmkış 4 gun..
bal ıkı çay kaşıgı yedım.bişi deıl yanı:))
ıyı çok şukur.bu aralar dertsızım:))
Kizlar profil resmim guzelmi acaba onemlide benim icin:26:
facedekı deılmı..
bence ılk koydugun hoş.neden hep somurtuosun son resımlerınde.gulmek sana yakışıo...bence ılkını koy.
aslında somurt oglumdan baskası begenmesın senıp
ha bu arada kızlar namaza basladım bana dua edın de sureklı devam edebıleyım..dıyetede basladım ıns devamı gelır
:)Tesekkurleeer:) sana yetismeye calisiyorum:)
anşaanın saydığı günleri kontrol edemedim zaten bir de nevin saydığı günler kaynamasın dedim ama hakikaten gölrmedim ben kaçırmışım demek :26:kaptanım nev diğer iki günü yayımladı sanki ben gördüm :26: hatta görmez olaydım![]()
canım hayırlı yolculuklarKizlar ben bu gece yolcuyum Allahin izniyle yarin sabah italyada olcam gene kilo bildirimi yaparim 30unda geri doncem insallah dogru duzgun seyler yerim ya:) kaptanim ben yuzdemi hesaplayip ikiye bolcem sanirim dmi:)
tamamdır canım73/71.5/1.5/%1.02 kilomu ikiye boldum daha dogrusu yuzdemi dogrudur umarim:)
25/09/2012 mesaj sayımı
paşam---------12
saphira-------- 15
anane----------23
ecemavi--------1
senarist---------4
nev------------5
ansaa--------9
yeşilerik------4
maviyesil------2
gercekten yalnız olmadğımı bılmek cok guzel bi duyguGorusuruz canim bende ablam olsa gitcem simdi:)
bence günlük mesaj sınırı 4 olsun
![]()
Bugün yine ben durdum kuzunun okulunda ve işe gidemedim.Yarın bir yarım saat duracakmışım,öğretmenleri yönlendiriyorlar,alışma süreci rahat geçsin diye.Okulda yine öğlen yemeği yedim,klasik ev yemekleri çok güzeldikahvaltı için yanıma dukan krep almıştım onu yedim.yarın perşembe,o yüzden yine pirinç yapabilirim,hiç tartılmadım :18: ofiste de herkesin içinde yoğurlu lapa yemek nasıl olur bilmiyorum :111:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-609.html#post26609902
kızlar izinlerle ilgili bir öneri sunulmuş.siz ne diyorsunuz?
Haha:) insallah desemmi bilemedim:)Hadi hayırlısı canım, allah kabul etsin
Canım sen ben yetiştin zaten bu azminle de geçeceksin herkesi
Tesekkurler kaptanim:)anşaanın saydığı günleri kontrol edemedim zaten bir de nevin saydığı günler kaynamasın dedim ama hakikaten gölrmedim ben kaçırmışım demek :26:
canım hayırlı yolculuklar
tamamdır canım
eline sağlık canım
ecemavi,senarist,yeşilerik ve maviyeşil ceza puanınızdan 1 er puan düşüyor.7 kez mesaj 1. liği tamamlayıp,tekrar puan alabilirsiniz
bir de bundan sonra sayım yaparken altına ceza almış arkadaşlarımızı da yazalım,daha önce öyle bir uygulama vardı,böylece unutulmuyor ve ceza silinsin diye paylaşım fazlalışıyor
ecemavi :9
yeşilerik : 8
senarist : 9
maviyeşil : 9
başka varmıydı unuttuğum ?
Canin sagolsun artik:) herkesin icinde yiyemicek ne var yersin pasalar gibide kilolari veririsin:) bence yumruk harekati yap ama dukanin bozulmasin derim benBugün yine ben durdum kuzunun okulunda ve işe gidemedim.Yarın bir yarım saat duracakmışım,öğretmenleri yönlendiriyorlar,alışma süreci rahat geçsin diye.Okulda yine öğlen yemeği yedim,klasik ev yemekleri çok güzeldikahvaltı için yanıma dukan krep almıştım onu yedim.yarın perşembe,o yüzden yine pirinç yapabilirim,hiç tartılmadım :18: ofiste de herkesin içinde yoğurlu lapa yemek nasıl olur bilmiyorum :111:
Insallah:)kahvaltı:
1 dukan krep ( ½ y.k. kepekli)
2 kk yağsız peynir
1 bardak çay
ara: orta kahve
öğlen:
1 tabak tavuklu garnitür yemeği
1 tabak tavuklu pilav
1 kase komposto
1 dilim ekmek
yarından itibaren okulda olmayacağım için menülerim düzelecek inşallah
Kaptanim mesela ben tatile gittim 10gundu onlar nasi olcakhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-609.html#post26609902
Iyi aksamlar canim:)canlar ıyı akşamlar
mısafirim var aksama uğrayamayabilirimm.....öpüyorum sizi....
Bugün yine ben durdum kuzunun okulunda ve işe gidemedim.Yarın bir yarım saat duracakmışım,öğretmenleri yönlendiriyorlar,alışma süreci rahat geçsin diye.Okulda yine öğlen yemeği yedim,klasik ev yemekleri çok güzeldikahvaltı için yanıma dukan krep almıştım onu yedim.yarın perşembe,o yüzden yine pirinç yapabilirim,hiç tartılmadım :18: ofiste de herkesin içinde yoğurlu lapa yemek nasıl olur bilmiyorum :111:
Kizlar profil resmim guzelmi acaba onemlide benim icin:26:
bu sabah 1 kutu l.colaiki dilim dukan ekmeği
1 çatal peynir
![]()
Kizlar ben bu gece yolcuyum Allahin izniyle yarin sabah italyada olcam gene kilo bildirimi yaparim 30unda geri doncem insallah dogru duzgun seyler yerim ya:) kaptanim ben yuzdemi hesaplayip ikiye bolcem sanirim dmi:)
:18::18:işe gittigime dua et evde olsaydım varya sayamazdın benim mesajlarıanam sayım sırası bana gelmıs yaa.ne cbk bana dondu annamadım kı yaa du sayayyım geleyım barı dunu
iki gundur bende cok garibim ayni sekilde mevsimdendir belki bilemiyorum bende
Pasam ne konustuk ama biz:d sen kitabin arkadaki ornek menuye benzer bisey yap 5gun sonrasi allah kerim gotururuz beraber son gununde kurabiyenide yemissin iste:) yulaf kepegi al basla hemen almis olman gerekiyodu bugun yarin baslican demistik
:44::44::44:mesajlara gittinmi neden olmuş merak ettim bak şimdicanım eline sağlıkdiğer 2 günü yaptım demiştin ama yayınladığını görmedim,ben mi kaçırdım acaba :26:
maviiişş
olsun canım napalım bu seferlik böyle olsun yalnız bir çok kişi cezadan kurtuldu sayende gibi geliyor bana
canım inşallahçok teşekkür ederiz teyzesi biraz cadıyız ama işte idare ediyoruz
afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
25 Ekim diye biliyorum canım
inşallah canım çok sağol
ne güzel canım ikisi için de devamı gelenden olsun
canım yağmurun nicki en son banlanmış görünüyordu ya da başka bir sorun var.o gün bugün yağmur yok,gelemed ikk ya
inşallah canım
he veremiyom zaten
afiyet olsun kurabiye güzelibir şey olmaz o kadardan yakmışsındır
![]()
canım yap dukan kapısını biz mi tutuyoruzbak bi blog var dur yazayım buraya dukan diyeti tarifleri
bu blogta sadece yemek tarifleri yok dukanla ilgili herşey var.. hatta kitapta olmayanlar bile güncellemeler de var.. otur onu oku önce.. hatta face de de grubu var adı "Dukan Diyeti Tarifleri" burayı oku iyice hatta face grubunda dukanla kilo verenlerde var fotoğraflarıylane zaman dukandan bıksam bi oraya giriyorum bi de ekşi sözlük - dukan başlığına..
herkes acayip kilo veriyor
kaptanım nev diğer iki günü yayımladı sanki ben gördüm :26: hatta görmez olaydım[/QUO
susu bakıyım sen biliyomda ya ben yapmıyom delü kitabı okuyorum ama bana canlı lazım kitap degil ban ayol gösteren biri lazım sesimi duyan varsa sülesin
hem maşşallah nede güzel yapıyom kaçamaklar üst üste sana geçen attıgım dayak az gelmiş zaar
allahım bu kız dayak arsızı oldu kaptanım ne yapsak![]()
Canımm,Allah kabul etsin;devamı gelenden olsun inşallahha bu arada kızlar namaza basladım bana dua edın de sureklı devam edebıleyım..dıyetede basladım ıns devamı gelır
Hafta sonu yayınladım kaptanımmmmm,işte burdacanım eline sağlıkdiğer 2 günü yaptım demiştin ama yayınladığını görmedim,ben mi kaçırdım acaba :26:
![]()
Allah Allah,hesap filan mı dondurdu acaba...siteye girişi engellenmiş demek,ceza almış demek![]()
Tebrik ederim kuzum benim73/71.5/1.5/%1.02 kilomu ikiye boldum daha dogrusu yuzdemi dogrudur umarim:)
Ellerine sağlık canım25/09/2012 mesaj sayımı
paşam---------12
saphira-------- 15
anane----------23
ecemavi--------1
senarist---------4
nev------------5
ansaa--------9
yeşilerik------4
maviyesil------2
Ben çok beğendimKizlar profil resmim guzelmi acaba onemlide benim icin:26:
Bana mantıklı geldi.Ama izinden dönüş süresi sınırının da mutalaka olması lazım bence...http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-609.html#post26609902
Hangi takım canım?Kardeşler yardımınıza ihtiyacım varBiliyorum uzun zamandır uğrayamadım. Kusura bakmayın kızlar. Ama kendi takımınla bile ilgilenemiyorum yoğunluktan. Takımımız resmen dökülüyor. Ne kaptan yardımcısı bulabildim ne de kendi yerime geçecek bir kaptan... Üstüne üstlük taşın altına elini koyan da yok... Her neyse... Biliyorum herkesin işi oluyor ama fırsatınız olursa bizim sayfaya da uğrar mısınız, takımı canlandırmam lazım. Bir merhaba yazsanız bile yeterli
![]()