Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canin sagolsun artik:) herkesin icinde yiyemicek ne var yersin pasalar gibide kilolari veririsin:) bence yumruk harekati yap ama dukanin bozulmasin derim ben

Insallah:)

Kaptanim mesela ben tatile gittim 10gundu onlar nasi olcak
evet canım yumruk filan daha iyi olacak sanki bana ve sonrasında da dukana devam etsem diyorum.dukanda çokgüzelkilo veriliyor ya ama Allah biliyor ya,yazmeyvelerini çok severim,özletiyor dukan

izin konusunda ben de kararsız kaldım canım.yani 4 hafta izin fazla.sonuçta sen gittiğin yere de tartını mı taşıyacaksın o zaman ya da izin alınıkça tartı değişimi hesaplaması mı yapacağız
kızlar telefonun internetini bozdum nasıl olduysa..kendinize iyi bakın görüşemezsek
haydaa :44:
Kardeşler yardımınıza ihtiyacım var :( Biliyorum uzun zamandır uğrayamadım. Kusura bakmayın kızlar. Ama kendi takımınla bile ilgilenemiyorum yoğunluktan. Takımımız resmen dökülüyor. Ne kaptan yardımcısı bulabildim ne de kendi yerime geçecek bir kaptan... Üstüne üstlük taşın altına elini koyan da yok... Her neyse... Biliyorum herkesin işi oluyor ama fırsatınız olursa bizim sayfaya da uğrar mısınız, takımı canlandırmam lazım. Bir merhaba yazsanız bile yeterli :34:
canım fırsatımız oldukça uğrarız tabi.bak birkaç kişi birlikte dukana başlamayı düşünüyoruz,sizin takımdan bize katılmak isteyenler olur belki :34:

***20 EYLÜL-PERŞEMBE/7. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ***

SAPHIRA=11:65::65::65:
nev81=5
pasam3405=9
maviyesil1999=0
senarist=4
yesilerik=3
anşaa=0
ecemavi=6

***21 EYLÜL-CUMA/7. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ***

SAPHIRA=16:65::65::65:
nev81=5
pasam3405=5
maviyesil1999=4
senarist=4
yesilerik=5
anşaa=4
ecemavi=6

canım eline sağlık uğraştırdım seni amacezalar değişecek bu listeye göre teşekkürler link için :16:

ceza puanları:

ecemavi :9
yeşilerik : 7
senarist : 7
maviyeşil : 7

mesaj sayımlarını yaparken bu listeyi de altına yazalım canlar.7 kez mesaj 1. liği olan 1 puan alır :34: bu yüzden bu listeyi yayınlamak iyi oluyor,paylaşımı çoğaltıyor,gaz oluyor :16:

Kızlar ben kuzuyla yatma ritüeline başlıyorum.diş fırçalama hikaye okuma ninni söyleme sırt kaşıma,bakalım bu gece kaç dakika da uyuyacak.bu şekilde yatağında uyutamazdım hiç,ilk kez dün akşam uyudu,45 dk kadar sürdü ama uyudu sonunda.bu gece daha kısa sürer diye umuyorum

ha mesaj sayımına gelınce ben dun mesaj sayımını astıgımı hatırlıyorum hatta bı suru alıntı yapmıstım ama bugun sayarken ortada yoktu..sılınmıyor ya bu mesajlar

yada tam yazarken kapı caldı kalktım gıttım acmaya ama o sırada benım ufasklık dondugumde bılgısaayrla ugrsıordu o sıradamı yok ettık bılemıorum ama neyse yedık cezayı..

ee sımdı o gun ısımız cıktı ne olacak cezamı yıcez habıre bole.yer gelıo tum gun gıremıoruzz..

Hangi takım canım?

6. takım canım ;)

evet canım yumruk filan daha iyi olacak sanki bana ve sonrasında da dukana devam etsem diyorum.dukanda çokgüzelkilo veriliyor ya ama Allah biliyor ya,yazmeyvelerini çok severim,özletiyor dukan

izin konusunda ben de kararsız kaldım canım.yani 4 hafta izin fazla.sonuçta sen gittiğin yere de tartını mı taşıyacaksın o zaman ya da izin alınıkça tartı değişimi hesaplaması mı yapacağız

canım fırsatımız oldukça uğrarız tabi.bak birkaç kişi birlikte dukana başlamayı düşünüyoruz,sizin takımdan bize katılmak isteyenler olur belki :34:

tamam ben takıma söyleyeyim dukana başlamayı düşünen olursa size yönlendireyim ;)

ha mesaj sayımına gelınce ben dun mesaj sayımını astıgımı hatırlıyorum hatta bı suru alıntı yapmıstım ama bugun sayarken ortada yoktu..sılınmıyor ya bu mesajlar

yada tam yazarken kapı caldı kalktım gıttım acmaya ama o sırada benım ufasklık dondugumde bılgısaayrla ugrsıordu o sıradamı yok ettık bılemıorum ama neyse yedık cezayı..

ee sımdı o gun ısımız cıktı ne olacak cezamı yıcez habıre bole.yer gelıo tum gun gıremıoruzz..

sayımı yapmadığın için değilki ceza,5 mesajı tamamlamadığın içindi canım.Bu bizim takımın kuralı,en baştan bunu herkese bildiriyoruz zaten.Çok uzun zamandır da görmezlikten geliyorum,anlayışlı davranıyorum,farketmiştir herkes.Sonuçta burası bizler için var.Paylaşım olmazsa diyet yapamayız ki hiç birimiz,kurallarda o yüzden var

izinler olayına gelince,bizim takım içindeki izinlerimiz kimseyi ilgilendirmez.Cuma günü bildirimimizi yaptığımız sürece,takım içi aramızdaki anlaşmalar yarışmayı bağlamaz.Yani işimiz olduğunda yine izin istediğimizi belirtir,devam ederiz,yeterki kilo bildirimimizi yapabilelim

:30::30::30:deme öyle mukaddes deme öyle:9::9:bende haftaua yapıcem çarşambadAN kızlar adetim yakınya göbegim şişti yaw canım tatlı istiyo:17::17:

:24::24::24:senin içine ne yatarsa onu koy ben facedeki kapagıma bir resim koyucem aşkımın resminide zamanı var oglum pek yakışıklı çıkmış:9::9:

:53::53:doktor bu ney:20::20:bensana demedimmi kaçamak yok diye kız sen ne zaman akıllanıcan acaba:57::57::57:ben sana anlıcagın dilden anlattım sen nasıl anlarsan anla hiçmi çenemden korkmıyosun:99::99::99:

:53::53:italyamı kız orda ne etcen kimin var benide götür:5::5:

:18::18:işe gittigime dua et evde olsaydım varya sayamazdın benim mesajları:9::9::9:
:27::27::27:canım konuştuk konuşmasınada ben kapışma istiyourm 1 hafta varmı bana hodri meydan diyen varmı bana kafa tutan birlikte başlıyalım cuma günü:27::27::27:tekliflere açıgım ama bir şartımvar kim benle kapışırsa aynı şeyleri yicez :48::48:bakızcez neler olucek senarist mesela sen varmısın sana meydan okuyorum :9::9:kola güzeli seni:33::33:

:44::44::44:mesajlara gittinmi neden olmuş merak ettim bak şimdi:5::5:
canım yap dukan kapısını biz mi tutuyoruz :1: bak bi blog var dur yazayım buraya dukan diyeti tarifleri

bu blogta sadece yemek tarifleri yok dukanla ilgili herşey var.. hatta kitapta olmayanlar bile güncellemeler de var.. otur onu oku önce.. hatta face de de grubu var adı "Dukan Diyeti Tarifleri" burayı oku iyice hatta face grubunda dukanla kilo verenlerde var fotoğraflarıyla :23: ne zaman dukandan bıksam bi oraya giriyorum bi de ekşi sözlük - dukan başlığına..

herkes acayip kilo veriyor :ssz:

kaptanım nev diğer iki günü yayımladı sanki ben gördüm :26: hatta görmez olaydım :ssz:[/QUO:57::57::57:susu bakıyım sen biliyomda ya ben yapmıyom delü kitabı okuyorum ama bana canlı lazım kitap degil ban ayol gösteren biri lazım sesimi duyan varsa sülesin:5::5:hem maşşallah nede güzel yapıyom kaçamaklar üst üste sana geçen attıgım dayak az gelmiş zaar:9::9::9:
allahım bu kız dayak arsızı oldu kaptanım ne yapsak:1::1:
ben dönıyı aynı seylerı yıyelım o zaman pasam:)
Kardeşler yardımınıza ihtiyacım var :( Biliyorum uzun zamandır uğrayamadım. Kusura bakmayın kızlar. Ama kendi takımınla bile ilgilenemiyorum yoğunluktan. Takımımız resmen dökülüyor. Ne kaptan yardımcısı bulabildim ne de kendi yerime geçecek bir kaptan... Üstüne üstlük taşın altına elini koyan da yok... Her neyse... Biliyorum herkesin işi oluyor ama fırsatınız olursa bizim sayfaya da uğrar mısınız, takımı canlandırmam lazım. Bir merhaba yazsanız bile yeterli :34:
ben daha ne istiyiym butun gun boşum zaten kızlar burdada pek bi sakin bu ara ugrarım ben:)
Canımm,Allah kabul etsin;devamı gelenden olsun inşallah :70:

Hafta sonu yayınladım kaptanımmmmm,işte burda :70: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6063.html

Allah Allah,hesap filan mı dondurdu acaba...

Tebrik ederim kuzum benim :70:

Ellerine sağlık canım :70:

Ben çok beğendim :70:

Bana mantıklı geldi.Ama izinden dönüş süresi sınırının da mutalaka olması lazım bence...

Hangi takım canım?
tesekkurleer tesekkurşeeeer:16:

kaptanım gunde bi porsiyon meyve sok sende :) bende zeytin yiyorum mesela cok sevdiğim için
Kızlar ben kuzuyla yatma ritüeline başlıyorum.diş fırçalama hikaye okuma ninni söyleme sırt kaşıma,bakalım bu gece kaç dakika da uyuyacak.bu şekilde yatağında uyutamazdım hiç,ilk kez dün akşam uyudu,45 dk kadar sürdü ama uyudu sonunda.bu gece daha kısa sürer diye umuyorum
:) bütün enerji gidiyo demekki

kızlar ben yatsammı karar veremedım hıc 4te havaalanında olcam zaten:D bilgisayarı kaptım 10dklığna falan zaten romantik bi bunalım yasıyorum nolduysa bana
ben 6.takımada yazıyım ya:)

ben gidiyim kızlar Allah a emanet olun mesaj sayınızıda 5in üstünde tutun anane sözü bakın:) iyi geceler:3:

kaptanım gunde bi porsiyon meyve sok sende :) bende zeytin yiyorum mesela cok sevdiğim için

:) bütün enerji gidiyo demekki

meyve dukanı bozuyor ya canım,bozmaz mı dersin :32:

nasıl yorgun düşüyor anlatamam :1: hiç durmuyor ki okulda,sürekli harket halinde.bir de şimdi alışma sürecinde öğle uykusuna yatırmıyorlar,2-2.5 gibi bıraktılar 2 gündür,eve dönüş yolunda sızıyor :1:

deme öyle mukaddes deme öylebende haftaua yapıcem çarşambadAN kızlar adetim yakınya göbegim şişti yaw canım tatlı istiyo

senin içine ne yatarsa onu koy ben facedeki kapagıma bir resim koyucem aşkımın resminide zamanı var oglum pek yakışıklı çıkmış

doktor bu neybensana demedimmi kaçamak yok diye kız sen ne zaman akıllanıcan acababen sana anlıcagın dilden anlattım sen nasıl anlarsan anla hiçmi çenemden korkmıyosun

italyamı kız orda ne etcen kimin var benide götür

işe gittigime dua et evde olsaydım varya sayamazdın benim mesajları
canım konuştuk konuşmasınada ben kapışma istiyourm 1 hafta varmı bana hodri meydan diyen varmı bana kafa tutan birlikte başlıyalım cuma günütekliflere açıgım ama bir şartımvar kim benle kapışırsa aynı şeyleri yicez bakızcez neler olucek senarist mesela sen varmısın sana meydan okuyorum kola güzeli seni

ŞU MESAJ KİME AİT ?

anane mi paşam mı :26:

hayır yani Dukan ATAK evresindeyim evreye uyan herkesle kapışırım da paşam ya da ananem eve çıkınca yapak mı la hacı :17:

çünküm şimdi ben Dukan'a uyuyorum da hep haşlanmış tavuk yiyorum akşamları işyerinde de yumurta peynir süt çeşit yok bende hiç :ssz:

eve çıktığımda yumruk yapıcam zaten olar mı? ya da siz ikiniz şimdi bi kapışın ben eve çıkınca üçümüz seyir evresi kapışması yapak :27:

ne diyonuz :28:

kaptanım sankim cezalardan biri fazla :17: çünkü ben bi gün için izin almıştım daha doğrusu tamamlayamayacağımı bildirmiştim gibime geliyor :26: yine de emin değilim pek ama :26:

bu ara biraz acayip oldu :17: kusura bakmayın:17:

ben hep 4te kalmışım ya la :1: bi mesaj için 3 puanım gitti :30:

neyse daha dikkatli oliciz demek napam :ssz:

hiç saymıyorum ki mesajları saysaydım keşke :106:

eve geçeyim de :ssz: bu ev de herşeye bahane oldu ha :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
canlar ben çıkıyorum gelemeyebilirim bugün

kaptanım idare et :17: pazartesi bomba gibi dönüyorum..

yarın öğlenden önce girer bildirim yaparım

:10:

ceza puanları:

ecemavi :9
yeşilerik : 7
senarist : 7
maviyeşil : 7

mesaj sayımlarını yaparken bu listeyi de altına yazalım canlar.7 kez mesaj 1. liği olan 1 puan alır :34: bu yüzden bu listeyi yayınlamak iyi oluyor,paylaşımı çoğaltıyor,gaz oluyor :16:

Kaptanım cezaları kesmişsin, bunun için mazeretlerimiz filan olmayacak mı? Benim oğlan dünden beri yüksek ateş, yanıyordu, öyle olunca ne okul ne kreş ne başka birşey hiç fırsatım olmadı, üstelik 5 mesaj yazmadığımızda 1 puanımız düşüyor ama tekrar bir puan alabilmek için 7 kez mi 1. olmak gerekiyor, bence bu biraz ağır bir ceza bilemiyorum tabi kurallar böyleyse ama bir düşünmek lazım, benim mesaj yazamamamın haklı gerekçesi vardı onu bildireyim istedim :43::43::43:

kızlar ben yatsammı karar veremedım hıc 4te havaalanında olcam zaten:D bilgisayarı kaptım 10dklığna falan zaten romantik bi bunalım yasıyorum nolduysa bana
ben 6.takımada yazıyım ya:)

Canım iyi yolculuklar şimdiden italya'da hangi şehire gideceksin bilmiyorum ama, benim italya'da kalmışlığım var, fogia'da kalmıştım bir dönem ben o sırada da tüm italya'yı gezdim, mutlaka roma dondurması yee, benim için de ye lütfeen, alter diye bir pizzacı var bulursan pizzalarını orada ye, keşke daha önce fırsatım olsaydı konuşurduk ama neyse italya çok güzeldir bol bol gez eğlen

sabah ne yedim?

Bir dilim tam tahıllı ekmek
Yarım haşlanmış yumurta
3 zeytin

Şimdi öğle yemeği için dışarı çıkacağım bakalım ne bulup yerim :56::56:

Back
X