deme öyle mukaddes deme öyle

bende haftaua yapıcem çarşambadAN kızlar adetim yakınya göbegim şişti yaw canım tatlı istiyo

senin içine ne yatarsa onu koy ben facedeki kapagıma bir resim koyucem aşkımın resminide zamanı var oglum pek yakışıklı çıkmış

doktor bu ney

bensana demedimmi kaçamak yok diye kız sen ne zaman akıllanıcan acaba

ben sana anlıcagın dilden anlattım sen nasıl anlarsan anla hiçmi çenemden korkmıyosun:99::99::99:

italyamı kız orda ne etcen kimin var benide götür

:18::18:işe gittigime dua et evde olsaydım varya sayamazdın benim mesajları

canım konuştuk konuşmasınada ben kapışma istiyourm 1 hafta varmı bana hodri meydan diyen varmı bana kafa tutan birlikte başlıyalım cuma günü

tekliflere açıgım ama bir şartımvar kim benle kapışırsa aynı şeyleri yicez

bakızcez neler olucek senarist mesela sen varmısın sana meydan okuyorum

kola güzeli seni

:44::44::44:mesajlara gittinmi neden olmuş merak ettim bak şimdi

canım yap dukan kapısını biz mi tutuyoruz

bak bi blog var dur yazayım buraya
dukan diyeti tarifleri
bu blogta sadece yemek tarifleri yok dukanla ilgili herşey var.. hatta kitapta olmayanlar bile güncellemeler de var.. otur onu oku önce.. hatta face de de grubu var adı "Dukan Diyeti Tarifleri" burayı oku iyice hatta face grubunda dukanla kilo verenlerde var fotoğraflarıyla

ne zaman dukandan bıksam bi oraya giriyorum bi de ekşi sözlük - dukan başlığına..
herkes acayip kilo veriyor
kaptanım nev diğer iki günü yayımladı sanki ben gördüm :26: hatta görmez olaydım

[/QUO

susu bakıyım sen biliyomda ya ben yapmıyom delü kitabı okuyorum ama bana canlı lazım kitap degil ban ayol gösteren biri lazım sesimi duyan varsa sülesin

hem maşşallah nede güzel yapıyom kaçamaklar üst üste sana geçen attıgım dayak az gelmiş zaar

allahım bu kız dayak arsızı oldu kaptanım ne yapsak

ben dönıyı aynı seylerı yıyelım o zaman pasam:)
Kardeşler yardımınıza ihtiyacım var

Biliyorum uzun zamandır uğrayamadım. Kusura bakmayın kızlar. Ama kendi takımınla bile ilgilenemiyorum yoğunluktan. Takımımız resmen dökülüyor. Ne kaptan yardımcısı bulabildim ne de kendi yerime geçecek bir kaptan... Üstüne üstlük taşın altına elini koyan da yok... Her neyse... Biliyorum herkesin işi oluyor ama fırsatınız olursa bizim sayfaya da uğrar mısınız, takımı canlandırmam lazım. Bir merhaba yazsanız bile yeterli
ben daha ne istiyiym butun gun boşum zaten kızlar burdada pek bi sakin bu ara ugrarım ben:)
Canımm,Allah kabul etsin;devamı gelenden olsun inşallah
Hafta sonu yayınladım kaptanımmmmm,işte burda
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-6063.html
Allah Allah,hesap filan mı dondurdu acaba...
Tebrik ederim kuzum benim
Ellerine sağlık canım
Ben çok beğendim
Bana mantıklı geldi.Ama izinden dönüş süresi sınırının da mutalaka olması lazım bence...
Hangi takım canım?
tesekkurleer tesekkurşeeeer
evet canım yumruk filan daha iyi olacak sanki bana ve sonrasında da dukana devam etsem diyorum.dukanda çokgüzelkilo veriliyor ya ama Allah biliyor ya,yazmeyvelerini çok severim,özletiyor dukan
izin konusunda ben de kararsız kaldım canım.yani 4 hafta izin fazla.sonuçta sen gittiğin yere de tartını mı taşıyacaksın o zaman ya da izin alınıkça tartı değişimi hesaplaması mı yapacağız
haydaa :44:
canım fırsatımız oldukça uğrarız tabi.bak birkaç kişi birlikte dukana başlamayı düşünüyoruz,sizin takımdan bize katılmak isteyenler olur belki
kaptanım gunde bi porsiyon meyve sok sende :) bende zeytin yiyorum mesela cok sevdiğim için
Kızlar ben kuzuyla yatma ritüeline başlıyorum.diş fırçalama hikaye okuma ninni söyleme sırt kaşıma,bakalım bu gece kaç dakika da uyuyacak.bu şekilde yatağında uyutamazdım hiç,ilk kez dün akşam uyudu,45 dk kadar sürdü ama uyudu sonunda.bu gece daha kısa sürer diye umuyorum
:) bütün enerji gidiyo demekki