Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ananecim 3 mil yaptım leslie ile bu akşam, yarın sabah da yürüyüş yapmayı planlıyorum, gerçekleşirse yazarım yine, spor işlerine ağırlık vermemiz lazım, hazır havalar daha iyiyken bol bol yürüyüş yapabilsem çok iyi hissedeceğim kendimi,

:43::43::43:kızlar 2 bebegimizide kaybetmişiz başımız sagosun birden 2 bebegi ölmesi bir anne için ben çıkıyorm keyfim kaçtı:14::14:

canım çok üzüldüm..meleklerin mekanı cennet olsun dicem ama başka neresi olabilir ki zaten :14: anneye büyük sabırlar diliyorum,tabii yakınlarına da :ssz:

paşam o kadar üzgünümki tıkandım resmen kıyamam ben onlara ya allah sabır versin allah yardımcıları olsun çok zor:43:

bu arada avon kuru saç ucu onarıcı serum aldım çok güzel bir kokusu var ve tülerik ve kuru saçgörünümünü yok ediyormuş 7.5 tl :51:

onlara göre dunya o kadar kolay dönuyo kı zaten 'askım poğaca alırız boşver kahvaltıyı' der hemen ama hazırla siler süpürür ortalığı...tosun nolucak...kurbanda kesicem ben bu adamı çok kararlıyım:47:

canım başınız saolsun...çok zor rabbım sabrını versın inşallah...
:43:sagol canım arkadaşa demiş zaten paşa kendini çok yıpratmasın olcagın önüne geçilmiyo diye :43:nasıl olsa 2 bebekti çift yumrta ikisi bir bebeginin sy gelmişti ondan canımız yanıyoya doktor hayret birşey şaşılıcek demiş syu yok kur ölmesi lazım ama inat aediyor dryor demiş arkadaş hayat veriyomuş tabi rabbimin izniyle sancısı tutmuş bebek serklaj ipini yırtmış nasıl olyosa dicem bendede olmşt kızım dogdya hemen vefat etmiş dognca öteki 600 gramdı diger bebegimiz ama hayata tutunamadı:14::14:allahım evlat acısı göstermesin kimselere ben 1 evladını tek kaybettim 2 taneyi düşünemiyorm rabbim sen dy sesimi kimseyi evladıyla sınama:14::14:
:14::14::14::14:biraz önce sahininden sitesine baktım gönüllü sahiplendirmeye içim gitti bu kuşları neden bu kadar çok seviyorum ben ya:51:
:43::43:ben her canlıya üzülüyorum bebem sorma hemen bakasım geliyo geçen facede bir arkadaş paylaştımm köpek elinde ekmekle bir poz vermiş yenminle drmm olsa bütün canlıları doyrmak isterdim mesela geçen karıncalar levebamadüşmüşler dedim suy açsam ölücekler selpagı az ısladım sildik hemenkoştlar eve eşimde sen akıllanmazsın hanım diyo dedim kıyamam onlarda bir can :14:
Tutmuyoruz seniii, dukan korksun senden :9::9::9:

Valla benimkinin modelinden heralde senin ki de :53::53::53:
:32::32::32::32:evet korksn ebnden yeter artık sampaladıgım diyete sıkı bir yüklenmek lazım veremedim çok yedim 1600 kaloriymiş :20:şuymş buymuş ben bu diyeti yapıyımda görün siz bomba gibi geliyom birde tatlı krizlerim olmazsa:18::18:
canım çok üzüldüm..meleklerin mekanı cennet olsun dicem ama başka neresi olabilir ki zaten :14: anneye büyük sabırlar diliyorum,tabii yakınlarına da :ssz:
amin canım şanki rh halini düşünemiyorm sütleri akıyodur acısı içini yakıyodur kocamankarnıyla çıkmıştır hastaneye ellerini karnından çekemiyodr tek istedigim alah rızası için rahim agzı açıklıgına giripte taziyelerinizi snmak inanın sevinir insanlar b günler için lazım rumuzu minito :14::14::14:
paşa ALLAH sabır versin inş ne denirki anne için çok zor

Allah sabırlık versin canım :43::43::43:

paşam o kadar üzgünümki tıkandım resmen kıyamam ben onlara ya allah sabır versin allah yardımcıları olsun çok zor:43:
sag oln kızlar ben dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilemedim :14:aklıma hep kendim geldim :14:

kızlar gunaydınn:) alıntı yapıcak vaktim bile yok şu anda inanın bugun telefonun internetini halletcem inşallah sporları yazdım yesilerikle ecemavi:)

vee sabah 70.3civarındaydım demekki kilo almamısım yol odemi ve kabızlık oyle yapmış kızlar:) dun petshoptan kızıma mama aldım ordaki bayanla aramız iyi bana cok zayıflamıssın dedi bir mutlu oldumki anlatamam:)

kızlar yumrugun ikinci gunundeim hersey yolunda ama iştahım kesildi benim normalde kalkınca yumurta yapardım hep ama şimdi istemiyo canım kendimekakaolu kahvemden yaptım yine onu içiyorum:)

benim bilgisayarı vermem lazım bugun hallederim inşallah telefonu kendinize iyi bakın kızlar sporlarınızıda bana bildirirseniz sevinirm:)

sabah 8 kalktım yataktan levebaya gittim sonracıma eşimin ıhlamurunu koydm ocaga 2 ymurta kırdım bol tereyaglı okadar güzel görünüyoki sormayın:17:ama yermiyim yemem neyse gelelim sadete ballı limonl ılık sym içtim kalkar kalkmaz sonracıma küçük bir kaseye diyet meyveli müslimi koydum çok az sütle harmanladım on yicem 2 bardakta su içicem sonra paşayla köpügü alıp veterinere kontrole götürücem bakalım doktor ne dicek:18::18:evimle veterinerin arası epey var eşim otobüsle gidelim dedi bende yürüyüş olur dedim old dedi sabah yürüyüşüne gidiyorm ben şu müslimi yiyeyişmde tabi koca katılı olmazsam kalkmadı daha:47:neyse ben bakayım diger topiklere bruya yazıyorm onlara yazmıyorm diye kızıyolar bana:17:
öylende küçük bir kase brüksel lahanası ve brokoli haşlıcem tavuk kalça eşligimde yanına bir dilim çavdar ekmegi ve ayranla aralarda işşallah su içerim şişeyi dolduruyumda yanıma koyuyum bari :6::6:yürüyüş mhtemelen gel git nerden baksan 2 saati sürer arası var epey b arada giderken sauna şortmu giyicem terlemek için bakalım cumaya nasıl gelicem ben biliyom ama söylemem:9:

yazmayı unttm küçük bir kase tarhana çorbası bol yeşil salata yedim birazdan sodamı içicek neyse kimse yok ben çıkayımda eşimle ilgileneyim :17::17:
ohhhhhhhhhhh afıyet bal seker olsun:))

:43::43::43:kızlar 2 bebegimizide kaybetmişiz başımız sagosun birden 2 bebegi ölmesi bir anne için ben çıkıyorm keyfim kaçtı:14::14:
ayyyyyyyyyyy allah yardımcısı olsun annesının ne kdr zor bı durum

kuzular ben cooook yorgunum erkenden yatıyım sabah 05,30 da kalkıyorum...allaha emanet olun yarın görüşürüz inşallah...:18:
uf yaaa gercekten zor bı meslegın var yaa.

bu arada avon kuru saç ucu onarıcı serum aldım çok güzel bir kokusu var ve tülerik ve kuru saçgörünümünü yok ediyormuş 7.5 tl :51:
bende kullanmıstım ıyı gelmıstı cnm

kızlar gunaydınn:) alıntı yapıcak vaktim bile yok şu anda inanın bugun telefonun internetini halletcem inşallah sporları yazdım yesilerikle ecemavi:)

vee sabah 70.3civarındaydım demekki kilo almamısım yol odemi ve kabızlık oyle yapmış kızlar:) dun petshoptan kızıma mama aldım ordaki bayanla aramız iyi bana cok zayıflamıssın dedi bir mutlu oldumki anlatamam:)

kızlar yumrugun ikinci gunundeim hersey yolunda ama iştahım kesildi benim normalde kalkınca yumurta yapardım hep ama şimdi istemiyo canım kendimekakaolu kahvemden yaptım yine onu içiyorum:)

benim bilgisayarı vermem lazım bugun hallederim inşallah telefonu kendinize iyi bakın kızlar sporlarınızıda bana bildirirseniz sevinirm:)
zayıflamıssın cnm bellı oluo valla

Günaydın kızlar

Anane bu sabah yürüyüşümü yaptım 45 dk ile başladım canım, ramazandan önce düzenli yürüyordum 1 saat banamısın demiyordu doğru dürüst terlemiyordum bile şimdi hamlamışım valla 10 tur artı 1 de sağlamasını yaptım 4400metre eder, 4 kilometre de sen ona işte yarın sabah daha iyi olurum inşallah :32::32::32::32:

Şimdik gelelim kahvaltıma,

Sabah büyük bir bardak su içtim
iki dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
domates salatalık
3 siyah zeytin
mısırpüsküllü form çay

şu an halen kahvaltıma devam ediyorum, tepside bunlar var bunları bitiriyim okula gideceğim ordan görüşürüz artık

Back
X