Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 2 bebegimizide kaybetmişiz başımız sagosun birden 2 bebegi ölmesi bir anne için ben çıkıyorm keyfim kaçtı
![]()
bu arada yeşil erik inan benim eşimde hiç yardımcı olmaz
kızlar 2 bebegimizide kaybetmişiz başımız sagosun birden 2 bebegi ölmesi bir anne için ben çıkıyorm keyfim kaçtı
![]()
onlara göre dunya o kadar kolay dönuyo kı zaten 'askım poğaca alırız boşver kahvaltıyı' der hemen ama hazırla siler süpürür ortalığı...tosun nolucak...kurbanda kesicem ben bu adamı çok kararlıyım
canım başınız saolsun...çok zor rabbım sabrını versın inşallah...
biraz önce sahininden sitesine baktım gönüllü sahiplendirmeye içim gitti bu kuşları neden bu kadar çok seviyorum ben ya
![]()
Tutmuyoruz seniii, dukan korksun senden
Valla benimkinin modelinden heralde senin ki de![]()
amin canım şanki rh halini düşünemiyorm sütleri akıyodur acısı içini yakıyodur kocamankarnıyla çıkmıştır hastaneye ellerini karnından çekemiyodr tek istedigim alah rızası için rahim agzı açıklıgına giripte taziyelerinizi snmak inanın sevinir insanlar b günler için lazım rumuzu minitocanım çok üzüldüm..meleklerin mekanı cennet olsun dicem ama başka neresi olabilir ki zatenanneye büyük sabırlar diliyorum,tabii yakınlarına da
![]()
paşa ALLAH sabır versin inş ne denirki anne için çok zor
Allah sabırlık versin canım![]()
sag oln kızlar ben dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilemedimpaşam o kadar üzgünümki tıkandım resmen kıyamam ben onlara ya allah sabır versin allah yardımcıları olsun çok zor![]()
ohhhhhhhhhhh afıyet bal seker olsun:))yazmayı unttm küçük bir kase tarhana çorbası bol yeşil salata yedim birazdan sodamı içicek neyse kimse yok ben çıkayımda eşimle ilgileneyim![]()
ayyyyyyyyyyy allah yardımcısı olsun annesının ne kdr zor bı durumkızlar 2 bebegimizide kaybetmişiz başımız sagosun birden 2 bebegi ölmesi bir anne için ben çıkıyorm keyfim kaçtı
![]()
uf yaaa gercekten zor bı meslegın var yaa.kuzular ben cooook yorgunum erkenden yatıyım sabah 05,30 da kalkıyorum...allaha emanet olun yarın görüşürüz inşallah...:18:
bende kullanmıstım ıyı gelmıstı cnmbu arada avon kuru saç ucu onarıcı serum aldım çok güzel bir kokusu var ve tülerik ve kuru saçgörünümünü yok ediyormuş 7.5 tl![]()
zayıflamıssın cnm bellı oluo vallakızlar gunaydınn:) alıntı yapıcak vaktim bile yok şu anda inanın bugun telefonun internetini halletcem inşallah sporları yazdım yesilerikle ecemavi:)
vee sabah 70.3civarındaydım demekki kilo almamısım yol odemi ve kabızlık oyle yapmış kızlar:) dun petshoptan kızıma mama aldım ordaki bayanla aramız iyi bana cok zayıflamıssın dedi bir mutlu oldumki anlatamam:)
kızlar yumrugun ikinci gunundeim hersey yolunda ama iştahım kesildi benim normalde kalkınca yumurta yapardım hep ama şimdi istemiyo canım kendimekakaolu kahvemden yaptım yine onu içiyorum:)
benim bilgisayarı vermem lazım bugun hallederim inşallah telefonu kendinize iyi bakın kızlar sporlarınızıda bana bildirirseniz sevinirm:)