Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese iyi akşamlar hanımlar,henüz girebildim inşallah herkes iyidir bugün diyetisyenimin yazdığı diyete başladım geçen pazartesi 74.4 tüm bu sabah 70.9 süperrrr bir rakam inceldiğimi farketti komşular,bakalım pazartesi diyetisyenime gidince ne kadar gidecek sevgili rakibem kork benden:52::52: şaka şaka,eşim geldi sofrayı hazırlıyim....

birazdan bugün yediklerimi yazıcam

kızlar öncelikle herkese iyi akşamlar paşamda gelmiş hoş gelmiş
arkadaşlar beni yarışmadan affetmenizi istiyorum arada uğrar hal hatır sorarım inş
:49::53::53:

kızlar ben geldim paşanız geldi:3::3:sizleri ne kadarda özlemişim yav bir bilseniz:110::110:sizde beni özlemişinizdir işşallah :32::32::32:ben burdan ayrılmadan 80 kiloydum 3 hafta izin oldu sana 85 kilo:30::30::30:inanın bugün ablamın oglunun dogum günü vardı abartmıyorum bol bol yedim sefam olsun :53::53:işşallah yarın kaçamaksız bir gün diliyourm yarından sonra besmelemi çekicem rabbim dicem şeytana uydurma :47::47:hayırlısıyla vereyim bu kiloyu dicem sabah 10 ebru şallıyla spor yapıcem gözüm alsa yrürümde hava çok soguk olur bir delilik yaparım yürürüm :27::27:biliyosunuz benim sagım solum belli olmaz ben diyorumki yarın 3 günn pirinç lapası yapayım sonrada dukan yapayım artık bir dur demek geldi galiba:45::45:okadar pişmanımki yedigime psikolojim bozuldu sizden ayrılmadan önce bende hoş deli gibi yemeye verdim kendimi canım çok sıkkın kızlar bebek işi şubattan sonraya kaldı ablamın kızı 16 şubatta evleniyor :5::5:ona gidicem sonra bebeg vesile olucem hoş eylülde olucektim ama nerde korkumdan bebeg bile vesile olamıyorum ne olucak benim bu halim :14::14::14:bugün yeni aldıgım pardesömü giydim girdim içine girmesinede canım sıkıldı az dar geldi meyerse nede alışmışım kilo vermeye geçen albünler geçti elime allahım ne fark var gözlerim yerinden pörtledi:53::53::53:dedim paşa istedikten sonra nasıl verdim eşimede dedim eşim dünyanın kilosunu verdi sen 5 kiloyu gene veirrisin dedi :53::53:işallah vericem yarım günümüz var gitmesem olmaz ama gidicem yemek yemeyi düşünmüyorum yanıma brokoli haşlamamı alıyım deyom tavugumla yanına diyet çayımı alırım olmadı salata yaparım :27::27::27:ev sahibinede derim artık burası meyerse nede önemliymiş benim için sizleden ayrıldım 5 kilo aldım bir daha beni bırakmayın bir yere :14::14::14:ananecim kitabınıda eşimle konuştum işşallah bu hafta iöçinde yollucem özelime telini at bebem lazım olursa ararlar arada senlede görüşürz ne dersin :9::9:sen beni ne güzel motive ediyordum kızlar aklıma birşey geldi yaparsınızmı bilmiyorum toplamm 12 kişiyiz nede olsa ben diyorumki kendimize rakip bulalım olmadı bebeler kura çekelim kime kim çkarsa ozaman daha çekişmeli olur :9::9::9:bana kafa tutan varsa hodri meydan :2::2::2:bu arada grip olmuşum :1::1:tekliflere açıgım yane bugün son saltanatımı yaptım yarım bomba bir gün geçiricem işşallah :52::52::52::52:

yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum işşallah gzüel ilolar veirirz ve paylaşımlar yaparız:48::48::48:neyse benden bu kadar sabah erken kalkıcem evi toplucem yemegim var erkenden gidicem arkadaşa yardım edicem akşamı bulur gelmem bebeler ozaman toplu alıntı alırım :27::27::27:kendinize iyi bakın:54::54:

hoşgelmişsin paşa kardeş:1: ben eski üyelerdenim en son 60 kiloyla hamile kaldığım için ayrılmıştım şimdi kızım 6,5 aylık oldu diyet yapmaya karar verdim oğlumda aldığım kiloların çoğunu burda vermiştim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara geliriz rekabete açığım:32:
geçen hafta yaptığım diyetle yaklaşık 3 kilo verdim sanada tavsiye ederim istersen yazarım sevgili rakibem:54:

az önce akşam yemeğimi yedim yazayım aslında bugün ki menümü yazayım.....

sabah
30 gram peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates biber

ara
200 gram meyve
(yarım greyfurt ve yarım küçük mandalina :)))

öğle
bol salata yaptım kıvırcık.havuç,kırmızı lahan,turp içine 80 gram ton balığı

ara
3 tane diyet bisküvi ve şekersiz türk kahvesi (diyetisyenim yasakladı ama dayanamadım)

akşam 30 gram kıymayla ğişirdiği yağsız tuzsuz patlıcan yemeği
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
ve bol salata

açıkcası geçen hafta ki diyetimden sonra missss gibi geldi bugün ki menüm

saat 21 de 188 gr meyvem var,tartcam bakalım hangi meyve ne kadar

menümü de yazıyorum gerçi baharcım listeyi verdi birazcık değişiklikler oldu ama şu anda iyi gidiyor
sabah bir çay bardağı süt (okuldan geldim evde light süt yoktu bu yüzden normal süt olduğu için bir bardak yerine bir çay bardağı)
yanına üç adet yulaflı bisküvi( grisini olmadığı için evde yarın olmayanları elde etmeye çalışacağım)

ara
1 adet portakal

öğle
az önce yani bir tabak yayla çorbası
(baharcım çorbada belli birşey yok sanırım tüm çorbalar oluyormu)

ara
bır saat sonra falan bır greyfurt yemeyı dusunuyorum

akşam
bir tabak yayla çorbası

ve bir saat sonra kadar da bir elma

canım geçen hafta benim yaptığım diyete benziyor ben epey kilo verdim elmanın özellikle şu ekşi elmalardan yedim ve çok iyi geldi

amanın paşamda gelmış yağlanmışşş da gelmışşş....ben de dıyem paşaaaaa sanaaaa.....azımlı hatunsun yakacaksın inşallah o aldığın kıloları.....

valla oku oku bitiremedim bende maşallah yenı uyelerımız hafta sonu tatil 5 msj zorunluluğu yok bilginiz olsun....

ebru şallı gibi hatun olcan bu hızla sekerim...

hadi gözün aydın....gecen ay gecıktım 3 gun yemın ederim nasıl korktum anlatamam....

veeeeeee paşam fırtına gibi döndü.....

bence bu böle olmamalı paşama katılıyorum herkes kendi kılosuna bıyuna denk birileri ile eşleşmeli .....

takım en fazla 12 kışı olmalı diye biliyorum ben kızlar hata olmasın....

kızz gaza gelme her zaman o kadar ıyı olmuyo ne yazıkkı ben gecen hafta bi canta aldım....rezalett bişey geldi orda kocaman gözüküyodu mınnacık bi şeymış derhal iade ettim ...temkınlı ol genede ıade garantısı olan sitelerden alışveriş yap canım benım...
:1::1:sorma bebem ya aldım kiloları sorma ama azimliyim işşallah bu sefer vericem kiloları kaçamak yapmadım :27::27: inan çok pişmanım çok:14::14:öldürün beni yasamak haram bana ya okadr azim ettim yemin olsun nazara geldim yüzümde kocaman çiman çıktı:14::14::14:eşim okudu geçsin diye millet aman ne kilo verdin dedi durdu sonuç 6 kilo:30::30::30:ama kaçamak yok bundan sonra yemin olsun aşure var dolapta yemedim :14::14:neden evlatlarım için vericem bu kiloyu şubata kadar 65 olmam lazım 60 olsam fena olmaz:9::9::9:biri yardım etsin ne olur:5::5::5::5:
arkadaşlar beni yarışmadan affetmenizi istiyorum arada uğrar hal hatır sorarım inş
h.b bebem dadlum benim :48::48::48:nereye gidiyon kız:20::20:kıararım o çırpı bacaklarını:9::9::9:
herkese iyi akşamlar hanımlar,henüz girebildim inşallah herkes iyidir bugün diyetisyenimin yazdığı diyete başladım geçen pazartesi 74.4 tüm bu sabah 70.9 süperrrr bir rakam inceldiğimi farketti komşular,bakalım pazartesi diyetisyenime gidince ne kadar gidecek sevgili rakibem kork benden:52::52: şaka şaka,eşim geldi sofrayı hazırlıyim....

:86::86:ben geldim alt kattaydımda:17::17:ay çok korttum ya:9::9::9:yi beni yi rakibem:9::9::9:
hoşgelmişsin paşa kardeş:1: ben eski üyelerdenim en son 60 kiloyla hamile kaldığım için ayrılmıştım şimdi kızım 6,5 aylık oldu diyet yapmaya karar verdim oğlumda aldığım kiloların çoğunu burda vermiştim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara geliriz rekabete açığım:32:
geçen hafta yaptığım diyetle yaklaşık 3 kilo verdim sanada tavsiye ederim istersen yazarım sevgili rakibem:54:
sen eskisin yane :17::17:işim zor desene amanın ver bakalım listeyi yapayım bakalım :27::27: benimde bebegim yok 11 senelik evliyim 3 bebegim vefat etti şubatan sonrA İŞŞALLAH BEBEGE VESİLE OLUCEZ BAKALIM :14::14:
canım geçen hafta benim yaptığım diyete benziyor ben epey kilo verdim elmanın özellikle şu ekşi elmalardan yedim ve çok iyi geldi

BENDE YEŞİL ELMA YEDİM ÇOK GÜZLDİ SURATIM EKŞİDİ DURDU AMANIM :9::9:

Bugün yediklerimi yazdım sadece 1 kepçe kıymalı nohut yedim suları süzülüp 1 çavdar ekmegi yedim okadr bugün bol bol sakız çignedim su içemedim ordan geç geldim anca salatamı yedim okadr :56:
Anane nasılsın bebm:3::3::3::3:özledim kı seni kız gel öpem :38::38::38:

ananecımmmmm

12dk bel
11 dk bacak,kalça
11 dk göbek

35dk leslie 2 yaptım...
masallah rakibime bende sporumu yapıyorum iki gundur:)
çok sağol canım evet 60 kilo ile hamile kalmıştım ama bu sabah 71.3 tüm geçen pazartesi 74.4 tü kilom açım açççç :52::52::52:
ah canım bende açım her an canım tatlı cekıyo nolcak boylee
selam kızlar iyicene cıvkını çıkardım ben bugün diyetiny azmasammı ne yapsam öğlen 1 de kahvaltıyla başladı ve akşama arkadaşlar gelecek mercimek köftesifalan yaptım poğaça kek inşallah kendime engel olabilirim. :))

yarın yine tam gaz devam ederim ne yapayım oluyo kızlar arada işte

sporun s sini bile yapmadım ama vucudu dinlendirmek gerekiyo arada nasıl da kendimi telkin ediyom ama :)))
bazen cozutuluyo arada tabiiki ama aynen tam gaz devam:)
haftaya cts sevgilim gelcek 1 aydır görüşmüoduk bunu mu denesemmmm:D
cunku beni en son gördüğüünden bu yana bende bir gelişme yokk
evet eet 5 gün bunu deniyimm bakalim nolcak :Dama öğlen sdce corba içebilirim iş yerinde olduğum için
süt yerine de 5i biyerde cay olarak yapacağım ben....
mantıklı canım hatta diyetine sadece lahana corbası eklesen super bi tarif o
maşallah 52ye kadar gelmişsin, umarım yememişsindir :))

Bu tür diyetler sağlıklı mı ki ya?
canım aslında saglıklı degıl 1 haftada giden iki kilon yağdan gidemez o surede o kadar tabi cok kilolu degilsen
kızlar ben geldim paşanız geldi:3::3:sizleri ne kadarda özlemişim yav bir bilseniz:110::110:sizde beni özlemişinizdir işşallah :32::32::32:ben burdan ayrılmadan 80 kiloydum 3 hafta izin oldu sana 85 kilo:30::30::30:inanın bugün ablamın oglunun dogum günü vardı abartmıyorum bol bol yedim sefam olsun :53::53:işşallah yarın kaçamaksız bir gün diliyourm gelmem bebeler ozaman toplu alıntı alırım :27::27::27:kendinize iyi bakın:54::54:
hoşgeldin canım vercen inşallah kiloları sonrada hazırlığın baslar inşallah ben mesaj atarım sana numarayı dukanı bidaha bırakma ama sakın bak sureklı devam edilmesi gereken bi diyet bu bide rakip sabit olmalı bencede ve paşam bi kötü haberim var sana sen burda olcan ama seni listeye alamıyorum takım dolu cunku senin kilonu haftalık takip edelim ama biri gidince hemen alcaz seni
kahvaltimida yaziimaz once iki dilim tam bugday ekmeyiyle iki haslanmis yumurtayedim ekmeklere cok azbitkisel yag surdum.hani derlerya yemekten hemen sonra spor yaparsaniz sadece yediklerinizi yakarsiniz en az yarim saat gemeli o yuzden bende erken yedim.oglum 1 saate kadar uyur o uyurken bende lesli yapacamsirf bu yuzden erken yedim. bide dun oglen misafirlerle yediklerimin ustundeydim aksam bisey yememistim acikmisim yav.neyse benim rakibem belli olunca daha hizli kilo verecegim eminim .zaten kalkiyom oglumu uyutup leslimide yapacam.cumaya kadar durmak yok hergun kesinlikle leslimi 5 yada 6 mil kesin yapacam kararliyim:47:
inşallah hergun yaparsın canım:)
gunaydın kızlar
dk ebru sallı ıle platesımı yaptımmmmmm
45 dk dmi:)
kızlar sonunda bekledıgım mısafır geldı regl oldum yanı baharın dıyetını uygularsam bu hafta baya bı sonuc alırım gıbıme gelıyor
inşallah canım
ŞİMDİ GELELİM ASIL MEVZUYA :kkk::kkk:SABAH 8. KALKTIM EŞİME KAHVALTI HAZIRLADIM ONU YOLLADFTA TNDEN CENNETE GİTTİ İŞŞALLAH BUNDAN SONRAİLER DURUR:14::14:
yatmadan yoğurt yesen sabah meyve yesen canım?
olur cnm bunu sadece 1 hafta yapabilmiştik ama sayımız arttığına göre sürekliliği olabilir sıralamayı yapayım hemen

dsds-pearljam-ecemavi
ganfed-bahayk
azerikizi-anşaa
maviyeşil-anane
gerbera-berenim
rosebery-paşam
eline sağlık canım bencede bu liste sabit olsun
rabbbim gonlune gore versin insallah canim .yakin zamanda kendi bebenin dogum gununu kutlayasin .yalniz gittigin yerde brokoli yiyicem deyip bizi kekleme he .bak kacamak yaptigini duyarsam yandin sen. yalin ayak kosar adim turkiye turu yaptiracam sana yoksa ona gore .:1:ben hazirim yeni rakibeme herhafta birinizi yenecem en fazla 8 haftada mezun olacam insallah .hadi iki haftada kenideme esneme payi birakayim 10 hafta olsunn mezuniyetim .cok hirslandim coooook:8::47:
hadi bakalım bende kendime 6 hafta verdim not alalımmm:D
bu arada kızlar netten eşimeve kendime ayakkabı almıştım geldi inanın bir daha kimse bana mağazadan ayakkabı aldıramaz o kadar hoşuma gitti ki
sans de bence ona hiç güvenemiyorum sanal alışverişe ya tavsiye etmem
canim oldugu kilo onemli degil isterse 100 kilo olsun
o haftaki performansi onemli
100 kilolu biri 2 kilo verirse 55 kiloluk birini n 1 kilo vermesi hictir
ezip gecer o yuzden diyoz yapalim zaten:46:
işte o diyetlerde 55kiloluk insan nasıl 2kilo verir verince bidahaki hafta hemen almazmı şok diyet bi gün için yapılabılır bence hani özel gunler için onun dısında olmamalı
niye kimsecikler yok cumanın sayımını yaparım bugün sıra kimde:26:
canım ben sayım listesini atym brazdan ama ceza puanları geliyo simdi
fazla yoğurt göz çıkarmaz beren yoğurt yağ yakar farkettirmeden:41:
evett:)

amanın paşamda gelmış yağlanmışşş da gelmışşş....ben de dıyem paşaaaaa sanaaaa.....azımlı hatunsun yakacaksın inşallah o aldığın kıloları.....

valla oku oku bitiremedim bende maşallah yenı uyelerımız hafta sonu tatil 5 msj zorunluluğu yok bilginiz olsun....

ebru şallı gibi hatun olcan bu hızla sekerim...

hadi gözün aydın....gecen ay gecıktım 3 gun yemın ederim nasıl korktum anlatamam....

veeeeeee paşam fırtına gibi döndü.....

bence bu böle olmamalı paşama katılıyorum herkes kendi kılosuna bıyuna denk birileri ile eşleşmeli .....

takım en fazla 12 kışı olmalı diye biliyorum ben kızlar hata olmasın....

kızz gaza gelme her zaman o kadar ıyı olmuyo ne yazıkkı ben gecen hafta bi canta aldım....rezalett bişey geldi orda kocaman gözüküyodu mınnacık bi şeymış derhal iade ettim ...temkınlı ol genede ıade garantısı olan sitelerden alışveriş yap canım benım...
12yiz canım sanırsam suanda ecemavi gitti cunku

cok sevindim ya gel hemen 6lara yanımıza:)
canım bu izne ayrılıyorummu demek cunku oyleyse cok dogru bi karar olur degilse ben puan duscem
az önce akşam yemeğimi yedim yazayım aslında bugün ki menümü yazayım.....

sabah
30 gram peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates biber

ara
200 gram meyve
(yarım greyfurt ve yarım küçük mandalina :)))

öğle
bol salata yaptım kıvırcık.havuç,kırmızı lahan,turp içine 80 gram ton balığı

ara
3 tane diyet bisküvi ve şekersiz türk kahvesi (diyetisyenim yasakladı ama dayanamadım)

akşam 30 gram kıymayla ğişirdiği yağsız tuzsuz patlıcan yemeği
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
ve bol salata

açıkcası geçen hafta ki diyetimden sonra missss gibi geldi bugün ki menüm

saat 21 de 188 gr meyvem var,tartcam bakalım hangi meyve ne kadar
amanın bu gramlar beni diyetten sogutuyo nasıl ugrasılır oyleee
kızlar sporumuda yaptım bi fitte
canım lısteye yazmam için detay istiyorumm:)
:1::1:sorma bebem ya aldım kiloları sorma ama azimliyim işşallah bu sefer vericem kiloları kaçamak yapmadım :27::27: inan çok pişmanım çok:14::14:öldürün beni yasamak haram bana ya okadr azim ettim yemin olsun nazara geldim yüzümde kocaman çiman çıktı:14::14::14:eşim okudu geçsin diye millet aman ne kilo verdin dedi durdu sonuç 6 kilo:30::30::30:ama kaçamak yok bundan sonra yemin olsun aşure var dolapta yemedim :14::14:neden evlatlarım için vericem bu kiloyu şubata kadar 65 olmam lazım 60 olsam fena olmaz:9::9::9:biri yardım etsin ne olur:5::5::5::5:

h.b bebem dadlum benim :48::48::48:nereye gidiyon kız:20::20:kıararım o çırpı bacaklarını:9::9::9:

:86::86:ben geldim alt kattaydımda:17::17:ay çok korttum ya:9::9::9:yi beni yi rakibem:9::9::9:

sen eskisin yane :17::17:işim zor desene amanın ver bakalım listeyi yapayım bakalım :27::27: benimde bebegim yok 11 senelik evliyim 3 bebegim vefat etti şubatan sonrA İŞŞALLAH BEBEGE VESİLE OLUCEZ BAKALIM :14::14:

BENDE YEŞİL ELMA YEDİM ÇOK GÜZLDİ SURATIM EKŞİDİ DURDU AMANIM :9::9:

Bugün yediklerimi yazdım sadece 1 kepçe kıymalı nohut yedim suları süzülüp 1 çavdar ekmegi yedim okadr bugün bol bol sakız çignedim su içemedim ordan geç geldim anca salatamı yedim okadr :56:
Anane nasılsın bebm:3::3::3::3:özledim kı seni kız gel öpem :38::38::38:
iyiyim canım ya koşturuyorum işte:) sen naasılsın yarın dukana basla hemenn

Bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 bardak yeşil çay
1 dilim salam

Ara
1 bardak şekersiz nescafe

Öğlen
Malesef yine yok :50:
iştahsızııııım..

Akşam
2yk kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
3 acı biber turşusu

Ara
1 elma
şekersiz türk kahvesi

1.5 lt su...

:16:

Bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 bardak yeşil çay
1 dilim salam

Ara

Öğlen
iştahsızııııım..

Akşam
2yk kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
3 acı biber turşusu

Ara
1 elma
şekersiz türk kahvesi

1.5 lt su...

şu listeleri gördükçe sana özeniyorum

masallah rakibime bende sporumu yapıyorum iki gundur:)

ah canım bende açım her an canım tatlı cekıyo nolcak boylee

bazen cozutuluyo arada tabiiki ama aynen tam gaz devam:)

mantıklı canım hatta diyetine sadece lahana corbası eklesen super bi tarif o

canım aslında saglıklı degıl 1 haftada giden iki kilon yağdan gidemez o surede o kadar tabi cok kilolu degilsen

hoşgeldin canım vercen inşallah kiloları sonrada hazırlığın baslar inşallah ben mesaj atarım sana numarayı dukanı bidaha bırakma ama sakın bak sureklı devam edilmesi gereken bi diyet bu bide rakip sabit olmalı bencede ve paşam bi kötü haberim var sana sen burda olcan ama seni listeye alamıyorum takım dolu cunku senin kilonu haftalık takip edelim ama biri gidince hemen alcaz seni

inşallah hergun yaparsın canım:)

45 dk dmi:)

inşallah canım

yatmadan yoğurt yesen sabah meyve yesen canım?

eline sağlık canım bencede bu liste sabit olsun

hadi bakalım bende kendime 6 hafta verdim not alalımmm:D

sans de bence ona hiç güvenemiyorum sanal alışverişe ya tavsiye etmem

işte o diyetlerde 55kiloluk insan nasıl 2kilo verir verince bidahaki hafta hemen almazmı şok diyet bi gün için yapılabılır bence hani özel gunler için onun dısında olmamalı

canım ben sayım listesini atym brazdan ama ceza puanları geliyo simdi

evett:)

12yiz canım sanırsam suanda ecemavi gitti cunku

cok sevindim ya gel hemen 6lara yanımıza:)

canım bu izne ayrılıyorummu demek cunku oyleyse cok dogru bi karar olur degilse ben puan duscem

amanın bu gramlar beni diyetten sogutuyo nasıl ugrasılır oyleee

canım lısteye yazmam için detay istiyorumm:)

iyiyim canım ya koşturuyorum işte:) sen naasılsın yarın dukana basla hemenn
korktugum başıma geldi desene okadar emek ver topige takıma alamma he bu kadarmı yane:14::14:canım sıkıldı yemin olsun neden çıkardınızki bana sormadan 7 takımın cuma listesinde 10 kişi var neden 12 olmuyormuydu ben sizlerele motive oldum yapma dışlandım anlıcagını he öyle olsun :43::43::43::43:canım çok sıkıldı keyfime gitmedimki takımdan pc bozuldu bilseydim takımdan çıktıgımı gelmezdim buraya ay aylıcem şimdi he tutmayın beni ben ugraşıyorum bugün okadar yemedim aman kilo veriyim arkadaşlarıma borcum var diye yalan söylemesinide bilirsim kilo verdim diye ama ben dogruyu seçtim günahmı ay ben çok kötü oldum eşim demişti seni takımdan çıkarmışlardır diye inanmadım yapmazlar dedim :43::43::43:eşim haklıymış meyerse ben cuma günü listeye giremicemmi şimdi ne anladım ben bu diyetetn ozaman sagılk sorunlarım vardı sonra pc bozuldu 3 hafta gelmemein cezası takımdan çıkmak :5::5::5::5::5::5:ben nanaencim aglamaya gidiyorum izin veirrisen :5::5::5::14::14::43::43:eşim aradı demin dedigin çıktı dedim aglamamı duyunca çok kızdı boşver aglama dedi ay yemin olsun çok kötü oldum takıma alınıcam alınmasınada dışlanmış gibi oldum :59::59::59::59:kkya girmem olur biter zorlada kimseye kendimi istetttirememya:43::43:

Kızlar cumayı iple çekiyorum çok merak ediyorum tartıda kaç çıkacağımı.
yaklaşık 10 gündür hiç tartılmadım.
ama bende tuvalet sorunu var, ne yapıcam bilmiyorum.
form çayı içtim, kayısı yedim, yeşil çay içtim, bol su içiyorum..yok yok yok.. :18:
3 gün olucak tık yok :18:

Son düzenleme:
korktugum başıma geldi desene okadar emek ver topige takıma alamma he bu kadarmı yane:14::14:canım sıkıldı yemin olsun neden çıkardınızki bana sormadan 7 takımın cuma listesinde 10 kişi var neden 12 olmuyormuydu ben sizlerele motive oldum yapma dışlandım anlıcagını he öyle olsun :43::43::43::43:canım çok sıkıldı keyfime gitmedimki takımdan pc bozuldu bilseydim takımdan çıktıgımı gelmezdim buraya ay aylıcem şimdi he tutmayın beni ben ugraşıyorum bugün okadar yemedim aman kilo veriyim arkadaşlarıma borcum var diye yalan söylemesinide bilirsim kilo verdim diye ama ben dogruyu seçtim günahmı ay ben çok kötü oldum eşim demişti seni takımdan çıkarmışlardır diye inanmadım yapmazlar dedim :43::43::43:eşim haklıymış meyerse ben cuma günü listeye giremicemmi şimdi ne anladım ben bu diyetetn ozaman sagılk sorunlarım vardı sonra pc bozuldu 3 hafta gelmemein cezası takımdan çıkmak :5::5::5::5::5::5:ben nanaencim aglamaya gidiyorum izin veirrisen :5::5::5::14::14::43::43:eşim aradı demin dedigin çıktı dedim aglamamı duyunca çok kızdı boşver aglama dedi ay yemin olsun çok kötü oldum takıma alınıcam alınmasınada dışlanmış gibi oldum :59::59::59::59:kkya girmem olur biter zorlada kimseye kendimi istetttirememya:43::43:

tamam cnm sıkıntı yapma sensiz takım olarmı tabiki listedisin bir küçük problemimiz vardı cuma günü listeden ayrılacaktım ama ecemavi ayrılınca gerek kalmadı:34:

canım aşk olsun valla hergün yazıyom yaa neler yaptığımı hiç okumuyon mu ne yada beni umursamıyon :)) lesli muhakkak yapıyom bisiklete biniyom ve kalça hareketlerim var onları yapıyom cancazımmm

canım boy kilo orantisi yokki. boyum 1.55 o yüzden 49 falan olmak istiyom ama ilk olarak 50 yi göreyim gerisi kalsınn doğumdan sonra toparlanamadım ki :))))inş.sizlerle olacak eski günlerdeki gibi.

canım çok iyisin tebrikler

hoşgeldin arkadaşım bende gruba yeni katıldım sayılır aslında eskidim bile denebilir benden sonra katılan arkadaşlarda oldu.

sınavın için başarılar diliyom canım inş. istediğin gibi olur. hastalığıda atlattın çok şükür.

canım olmuyo yaaa bırak şu pilavı mantıyı onlar cızzzzzz cızzzzz yemek yasak lütfen yeme artıkkkkkk
E tamam iste bende onu diyorum ya,cok gzel spor yapiyorsun,keske bende yapabilsem diyorum.yani takdir ediyorum seniiii:8:
slm kızlar
aksam 6 gıbı oglum elını kapının mentesısıne sıkıstırdı delıye dondu...ortalık yıkıldı...tırnagı ıyıce kalktı.her yer kan oldu .doktora goturduk ..ılaclar fln verdı..sımdı sukur uyudu...elındekı tırnagı guzelce temızledım ..hastanede yapılması gereken seyı ben yaptım anlıcagınız allahtan uyuyordu...guzelce agrı kesıcı ve antıbıyotık kremını surdum...bakalım gece ne oluruzz

cok yaramaz oldu hıc bı yere ayrılamaıorum...erkek ccukları farklı olur derlerdıde ne farkı olabılır kı derdım..olyormus..hep ustlerde hep dolaplarda...hep kendını bı yerden atıyor..ıshal oldu dıye mutfaga patates haslamaya gıttıgımde bır cıglık ıle kostum yanına kı elını ezmıs zor cektım araya gırmıs...
ne yapacagım bılmıorum gıt gıde daha cok yaraamazlasıyor...bakalım gece noluruz:(
ayyyy gecmis olsun canim yaaaa.Allah'im sifa versin yavruna.
kızlar aklıma birşey geldi yaparsınızmı bilmiyorum toplamm 12 kişiyiz nede olsa ben diyorumki kendimize rakip bulalım olmadı bebeler kura çekelim kime kim çkarsa ozaman daha çekişmeli olur bana kafa tutan varsa hodri meydan

pasam hg aramiza ,ay ne guldum yazdiklarinaanlatamam .yemis yemis bide sefam olsun diyor .gulmemin sebebi aslinda kendimim.cumartesi azerikizi bana gelmisti .bizde cozuttuk ertesi gunde gene benim misafirlerim geldi pazarda cildirdim ayni dedigin gibi oldu ama bugun hem diyetime hemde sporuma basladim .rakip isi guzel fikir sen adlarimizi yaz at bi kaseyecekilis yap kim kime cikarsa bu cumaya kadar yarisalim bakalim etkisi ne olacak.bak bu arada ben karsi gelmedim hic:1:
oy oy oy onu hic sormayin.Ganfed neler hazirlamisti neler.yemeginden ,tatlisindan tuzlusuna kadar.Masallah cok hamarattir.
Bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 bardak yeşil çay
1 dilim salam

Ara

Öğlen
iştahsızııııım..

Akşam
2yk kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
3 acı biber turşusu

Ara
1 elma
şekersiz türk kahvesi

1.5 lt su...

ah ne kadar güzeeel.keske bende istahsiz olsam.zaten bütün suc istahimda benim.offf ooofffff:5:
Kızlar cumayı iple çekiyorum çok merak ediyorum tartıda kaç çıkacağımı.
yaklaşık 10 gündür hiç tartılmadım.
ama bende tuvalet sorunu var, ne yapıcam bilmiyorum.
form çayı içtim, kayısı yedim, yeşil çay içtim, bol su içiyorum..yok yok yok.. :18:
3 gün olucak tık yok :18:

tuvalet sorunu bende 15 yildir var.heleki diyet yapayim hic cikamiyorum.heh bugün 4. gün hala tuvalete cikmadim.neler icmiyorumki ama yok yok

beni izne ayırın ozaman ben listede yoksam biri çıkınca girerim ben hoş kiloyu aldım veriyim diyorum ozaman daha motive olurum işin kötüsü benim işime gelmez haftaları ekliceksiniz ama inadım inant inadım iki kanat ben gösteriirm sizlere kilo nasıl veriliyorumuş her hafta söylücem kaç kilo verdigimi hodri meydan diyorum:36::36: bana bu çok güzel bir gaz oldu kızlar haberiniz olsun :113::113:bir daha kaçamak yaparsam iki olsun telini yazda eşime diyeyim yollasın senin emaneti tel olmadan olmuyormuş haberin olsun ANANECİM BİRDEN PATİNADAK DEDİN İÇİM ACIDI HABERİN OLSUN İNSAN ALIŞTIRA ALIŞTIRA DER HOŞ ARKADAŞLADA YARIŞ YAPICEKTİK KAÇ KİLO VERİCEZ DİYE AMA LİSTEYE GİREMEDİKTEN SONRA:104::104::104:

Back
X