• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım pargalıyı bogdlarya çok agladım çocklarını düşündüm yavrları ne yapar diye :14::14:eşimde güldü manyakmısın ne aglıyorsn diye dedim ne gaddarlık varmış zamanında göz yaşı aktıya sonnda oda bana yetti galiba çocklarım ölünce çok duygusal oldum ben:14::14:herşeye aglıyorm nedense:14:heleki kızı dediya ne istersin diye oda anne dedi ordada koptum:14::14:

canım 81 kilo 900 geliyorm wc çıkamadım haberin olsun :17::17::17:yürüyüşede gidemedim eşimle fatura yatırmaya gittik hava soguktu yürüyüşü yaptırmadı bana zaten gripsin dahada hasta olma dedi bana:18::18:eşim bgün evde galiba giremzsem eklersin :16::16:

canım mantarmı olmuş acaba resmini çekebilirsen koy faceye bakıyım kşcya sor muhtemelen mikrop kapmıştır gaga yanlarına bak canım aman diyim mantar olmasın rabbim şifa versin işşallah :16::16:

canım bende aldım marş fasülyesinden bagışıklık sistemine iyi geliyormş bebem ama nasıl yemegi yapılır bilemem tarif alıyım lütfen :9::9::9:

şimdilik 81 .900 sen geceye bırak eklemeyi wc gidim gelim belkim inerim :17::17:ben 9 gibi girer yazarım sana ş kilodayın diye müshil ilacım vardı onu içtim aferedsin var gibi ama otur dur gelmiyorki :17::17:ay tandım bgün kendime dt krsu aldım onu yicem aç karnıma kilo verdiriyormş diyete birebirmiş metebolizmayı çalıştıryormş biline:32::32::32::32:

:32::32::32::32:bana bahanelerle gelme bebegim icraatını görelim :48::48::9:

vatana millete hayırlı olsn bebem işşallah veririsin kiloları :1::1::1:
bende wc gidebilsem varya ne ka gzüel olcek mudlyum ama gelir evde hareket yapayım evi temizlicem vs bakalım elime alıyım psikoloji kitabını temem bu iş vallahi bir psikoloji kitabı bitirdim wc :17::9::9:ne yesekte bagırsakları yumuşatsak :14::14:
canım bu sabah kanaltürkte 2. sayfa diye bi magazin programı var orada bi tane tarihçi çıktı pargalı ile birlikte soyu yürümesin diye çocuklarıda öldürülüyormuş yani bir dahaki bölümde çocuklarıda gidecekmiş öyle dediler. şok oldum bu kanuni neymiş beee kimseyi gözü görmüyor devlet için

ne güldün kız benim kiloma. aşk olsun çokmu gahim durumdayım:33::33:

kızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak

KIZLAR BENİM ELMALI TARİFİN İNTERNETTEN BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞE YARAR BEKLİ HADİ HEP BERABER BAŞLAYALIM NE DERSİNİZ

menümüde yazayım kızlar belki akşam gelemem eşim kullanıyor pc yi çünkü

kahvaltı öncesi ballı sirkeli suyumu içtim

kahvaltı
1 çay bardağı pirinç lapası 3 yk yarım yağlı yoğurt ve nane koydum içine

ara
4 gün kurusu 1 şekerli türk kahvesi

öğle

yine pirinç lapası sumak nane pul biber koydum içine

ara

1kivi 1 mandalina

akşam

yine pirinç lapası yaparım

akşam da çay içerim sanırım 1 tane belki elma yerim

bukadar

leslie 1 yaptım 20dk.
kalça hareketlerimi yapıcam birde 10 dk. bisiklete binerim

m.ali birand öldü diye açıklama yapılmış oğlu yalanlamış hangisi doğrudur anlamadım:14::14: 67 yaşındaymış 55 anca gösteriyordu:50:
severmısın bu zatı muhteremı...
canım pargalıyı bogdlarya çok agladım çocklarını düşündüm yavrları ne yapar diye :14::14:eşimde güldü manyakmısın ne aglıyorsn diye dedim ne gaddarlık varmış zamanında göz yaşı aktıya sonnda oda bana yetti galiba çocklarım ölünce çok duygusal oldum ben:14::14:herşeye aglıyorm nedense:14:heleki kızı dediya ne istersin diye oda anne dedi ordada koptum:14::14:

canım 81 kilo 900 geliyorm wc çıkamadım haberin olsun :17::17::17:yürüyüşede gidemedim eşimle fatura yatırmaya gittik hava soguktu yürüyüşü yaptırmadı bana zaten gripsin dahada hasta olma dedi bana:18::18:eşim bgün evde galiba giremzsem eklersin :16::16:

canım mantarmı olmuş acaba resmini çekebilirsen koy faceye bakıyım kşcya sor muhtemelen mikrop kapmıştır gaga yanlarına bak canım aman diyim mantar olmasın rabbim şifa versin işşallah :16::16:

canım bende aldım marş fasülyesinden bagışıklık sistemine iyi geliyormş bebem ama nasıl yemegi yapılır bilemem tarif alıyım lütfen :9::9::9:

şimdilik 81 .900 sen geceye bırak eklemeyi wc gidim gelim belkim inerim :17::17:ben 9 gibi girer yazarım sana ş kilodayın diye müshil ilacım vardı onu içtim aferedsin var gibi ama otur dur gelmiyorki :17::17:ay tandım bgün kendime dt krsu aldım onu yicem aç karnıma kilo verdiriyormş diyete birebirmiş metebolizmayı çalıştıryormş biline:32::32::32::32:

:32::32::32::32:bana bahanelerle gelme bebegim icraatını görelim :48::48::9:

vatana millete hayırlı olsn bebem işşallah veririsin kiloları :1::1::1:
bende wc gidebilsem varya ne ka gzüel olcek mudlyum ama gelir evde hareket yapayım evi temizlicem vs bakalım elime alıyım psikoloji kitabını temem bu iş vallahi bir psikoloji kitabı bitirdim wc :17::9::9:ne yesekte bagırsakları yumuşatsak :14::14:
havuç ıncır bunlar bağırsağı yumusak tutan önemlı besınler aklında bulunsun..
kızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak

KIZLAR BENİM ELMALI TARİFİN İNTERNETTEN BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞE YARAR BEKLİ HADİ HEP BERABER BAŞLAYALIM NE DERSİNİZ

ben en az 2 yıldır yaparım bu tarıfı detoks özellığının dışında kısın bunyeyı de kuvvetlendırıyo...:34:

şubeye geldık çok sukur bugun ankaranın yağmurunu camurunbıde ustune dolusunu yedım ustum başım leşş oldu...
bugun eve gec geçicem mesajları sayıyım dedım arkadaşın bılgısayarıda musaıtmıs hemen oturdun sayımmm başlasın.....:52:

16/01/2013 mesaj sayımı
gerbera:30
anşa:13
ganfed:15
PAAAAŞŞŞŞŞŞAAAMMMMM:40 :52::46::46::46:
bahar:31
azeri:16
beren:5
roseberry:7

ganfed azerı ve baharın -1 puanları gerı cekıldı herkesın bılgısı olsun...

***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (70.8/70.4/0.4/0.57%)
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1/66.8/1.3/1.91%)
bahayk(52)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI:

SAAT KAÇ OLURSA OLSUN KİLO BİLDİRİMİ TAMAMLANSIN LÜTFEN CUMA GÜNÜNE PAYLAŞIM KALMASIN:42:

benim kilom ayni ne aldim ne verdim yerimde saydim 57.7

canım bu sabah kanaltürkte 2. sayfa diye bi magazin programı var orada bi tane tarihçi çıktı pargalı ile birlikte soyu yürümesin diye çocuklarıda öldürülüyormuş yani bir dahaki bölümde çocuklarıda gidecekmiş öyle dediler. şok oldum bu kanuni neymiş beee kimseyi gözü görmüyor devlet için

:53::53::53:kız ne agladım ne garipmiş ş kanni sltan ya beblerine yazık çockları nasıl öldürcek acaba:18::18:sonradan olan kızlarını bana versinler kanım kaynadı çok güzel ne istersin deyince anne dediya koptugum an :14::14:

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber

Hazırlanısı :

tansiyon sorn oalnlar kllanmasınlarmı bbem bende varmı yokm bilemiyim ama heycanlanınca çıkıyor:14::14:yapsammı yapmasammı:44::44:bir ara denedim habira wv çıktım küçüge:17::17:mishil ilacı içtim kardeşim karnım grldo icraat yok:53::53:bu arada benim panik atak yokluyor beni bgün ya eşim diyor ne old stresmi yaptın birşeyde yapmadımda ne oluyor bana:14::14:çok yoryor bu hastalık allah effetsin :14::14:
severmısın bu zatı muhteremı...

havuç ıncır bunlar bağırsağı yumusak tutan önemlı besınler aklında bulunsun..

ben en az 2 yıldır yaparım bu tarıfı detoks özellığının dışında kısın bunyeyı de kuvvetlendırıyo...:34:
canım incirde havuçta kilo yapar biliyorm kr dut aldım onu denicem hem metebolizmayı hızlandırıyormuş:30::30:
16/01/2013 mesaj sayımı

:24::24::24:yaşasın sizler
i geçtim çalışın sizinde olur:32::32::32:

GERBERA
CANIMS EN KİLOMU 81 .900 GEÇ WV ÇIKAMADIM MALESEF :27::27:BEN İNANIYORUMKİ ÇIKARSAM GRAMDA OYNAMA OLUCEK NE YAPSAMDA ÇIKSAM YA :44::44:

canım bende yarın başlıycam pirinç lapasına senin menünde bana örnek oldu tşk ederim.
ooo süpersin canim.ama sakin iki günden fazla yapma.detoks diyeti oldugu icin sadece iki gün yapiliyor.sakin ekmek,et falanda yeme bu iki gün canim
teşekkürler cnm :52::52::52::52: Ay var ya çantamta çikolata var 80 gr lardan ve lokma dökülüyordu annem sürükledi beni önünden delircek gibiyim yeni bitti reglim fena şeker krizine giriyorum:20::20:ben kazandım ama yemedim
ooo azimli hatun seniiiiii.bravoo
kızlar kurayı bugün çektim arkadaşlar sag olsun çok ısrar ettiler dayanamadım :17::17:
bu haftaki rakipler şunlar aslında berenim dedi kendini ban sakla dedi bende hak geçmesin diye kura çekiyim dedi kalbimi çamaşır suyuyla yıkamış galiba :9::9::9:kurada hatun ban çıktı artık beni şerbetlermi sütlümü yer beni ekmek arasımı yapar bilemedim :9::9::9:biraz asılır gibi oldu kendi tabiriyle berenin :29::29:aslında cuma günü çekiyordum bu sefer böle olsun genel istek üzerine çektim biline:38::38:
bu haftaki rakipler şunlar :kkk:
gerbera:8:Azerikizi
Paşam3405:9:berenim2012
roseberry:4anşa
bahayk:24:Ganfed

:53::53:hiç birşeyinde yokmş bebem he benimde demirim vs düşük bebek için tedavideyimya allahtan vitamin çok kullanıyorm şekerimin düşmemesi içinde şeker hapı maksat yumurtalarım çalıssın :17::17:
yarın kilo bildirimi büyük bir zevkle yaparım :9::9:
aaaa cok iyiymis yaaa,gerberayla rakip olmak sevindirdi beni
azerikizi kork benden haftaya bomba gibi düşcem 1.liğe oturcam :52::52: Kaçamak yapmazsam en az 1 kilo hedefim:32::8:
dur bakalim güzelim.bende iddialiyim amaaaaa
günaydın hatunlar,yemin ederim şoktayım kilom tammmmmmmmmm 66.8 kg. çok şaşırdım kilo vermem durur sanmıştım çok şükür durmadı inşalllahta durmaz birazdan kahvaltımı yapıcam bugün giricem inşallah foruma hepinizi öpüyorum,heeeee bu arada bahaykcım beni ekmek arası yapacaktın sanırım hadi afiyet olsun canııımmmmm:56:
masallah cok güzel $ipir $ipir gidiyor yaglarin.harikasin
hadi gozun aydin olsun kavusmussun bende simdiden basliyorum hem spora hem yememeye insallah bu hafta basaracam.bu hafta en az 2 kilo vermeliyim bana basari dileyin hatunlar

afiyet olsun bi ben basaramiyorum oylemi bogazimi tutmayi hain midem durmadan istiyor:47::47::47::47:sonunda gidip kelepce taktiracam,yada yerinden sokturecem bune ya ye ye nereye kadar dev gibi oldum :18::18:ablamlara gulerdim pis siskolar diye onlardan beter oldum acil acilacil cozmem lazim bu sorunumu:20::20::20::20:
oh masallah bu hafta herkesten supriz var desene .asil supriz azeride olacak sanirimbu hafta iyi bir sonuc gelecek bakalim.herkese basarilar
oooyyyyy canimsin yaaa.evet sürpriz bende bu haftaaaa
kuşumun sağ gözü kapandı ya ne yapabilirim acaba çayla sildim açıldı gözü ama göz kapağı şiş ve kızarık muhtemelen acıyordur da hafif karalığa koydum gözleri yormasın gün ışığı diye:ssz::ssz:bir bilgisi olan varmı
ayy gecmis olsun canim.ama hic bir bilgim yok maalesef
paşam haftaya göreceksin o icraatı 1. olacağım işte o kadar :47: totem yaptım :1::1:
ne totemi yaptin kiz.bide nasil oluyorki o.bir türlü aklim eremedi bu totem olayina

canim maalesef eskiden adamlari öldürdüklerinde ogullarinida öldürürlermis ki büyüyünce intikam almasin.mantiga bak yaa.cok üzücü.

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber

Hazırlanısı :

iste bak bu icecek bende hic ise yaramadi.iki kere denemistim gram verememistim.valla sen süper vermissin,bravo
menümüde yazayım kızlar belki akşam gelemem eşim kullanıyor pc yi çünkü

kahvaltı öncesi ballı sirkeli suyumu içtim

kahvaltı
1 çay bardağı pirinç lapası 3 yk yarım yağlı yoğurt ve nane koydum içine

ara
4 gün kurusu 1 şekerli türk kahvesi

öğle

yine pirinç lapası sumak nane pul biber koydum içine

ara

1kivi 1 mandalina

akşam

yine pirinç lapası yaparım

akşam da çay içerim sanırım 1 tane belki elma yerim

bukadar

leslie 1 yaptım 20dk.
kalça hareketlerimi yapıcam birde 10 dk. bisiklete binerim
oooooo menü cok güzel.en az 1,5 kilo garanti pirinc lapasinda.ben bazen 1,5 bazende iki kilo atiyorum bunu yapinca
16/01/2013 mesaj sayımı

oooo 16 mesaj yazmisim.süperim bende yaa

***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (70.8/70.4/0.4/0.57%)
Azerikizi(59,4/56,9/2,5/
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1/66.8/1.3/1.91%)
bahayk(52)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI:

2,5 gitmis benden.pirinc lapasi hep ise yariyor bende:ssz:

menüm

sabah:yarim muz
iki incir

ara:1 kase sütle müsli
öglen:1 meyve salatasi tabagi
ara:bol sütlü sekersiz kahve
aksam:firinda köfteli sebzeli yemek,sarmisakli yogurt

zumbada yapicam insallah

iyi akşamlar hatınlar,yağsız tuzsuz kabuska yemeğimi yiyorum kaynanamı aldım geldim tv karşısında yemeğimi yiyorum gene gelcem....

aferin sana canım yaaa doğru yapıyorsun valla inş. herşey yoluna girer cancazım

seni tebrik ediyom hayatım valla çok azimlisin sakın bıraka kendini tamam mı

Allah benim rakibe çok fena hiç kaçamak yapmadan deli gibi spor yapmalıyım hade bakalım bende seni yiyicem yok haftaya kadar sıfır kaçamakla karşındayım kuzummm

ciddimisin hiç duymadım gerçi haberlere hiç bakamadım ki bizim evde baby tv izleniyo hep :52::52:

canım bizde bakmıştık kuş ama hiç bilmem neden olduğunu

beni de götürsene gittiğin yere canım yaaaa :9::9:

sağol canım inşallah bu azimle devam ederim,spora gidiyorum ya ondan bahsettim canım gel senide götüreyimmm yağlarımızı beraber enerjiye çevirelim....

ooo süpersin canim.ama sakin iki günden fazla yapma.detoks diyeti oldugu icin sadece iki gün yapiliyor.sakin ekmek,et falanda yeme bu iki gün canim

ooo azimli hatun seniiiiii.bravoo

aaaa cok iyiymis yaaa,gerberayla rakip olmak sevindirdi beni

dur bakalim güzelim.bende iddialiyim amaaaaa

masallah cok güzel $ipir $ipir gidiyor yaglarin.harikasin

oooyyyyy canimsin yaaa.evet sürpriz bende bu haftaaaa

ayy gecmis olsun canim.ama hic bir bilgim yok maalesef

ne totemi yaptin kiz.bide nasil oluyorki o.bir türlü aklim eremedi bu totem olayina

canim maalesef eskiden adamlari öldürdüklerinde ogullarinida öldürürlermis ki büyüyünce intikam almasin.mantiga bak yaa.cok üzücü.

iste bak bu icecek bende hic ise yaramadi.iki kere denemistim gram verememistim.valla sen süper vermissin,bravo

oooooo menü cok güzel.en az 1,5 kilo garanti pirinc lapasinda.ben bazen 1,5 bazende iki kilo atiyorum bunu yapinca

oooo 16 mesaj yazmisim.süperim bende yaa
artık ekmek arasımı yersin sütlü tatlımı şerbetli tatlıdı bilemedim şimdi:9::9::9:kolay gelsin bebem bu hafta hepinize:27::27:
menüm

sabah:yarim muz
iki incir

ara:1 kase sütle müsli
öglen:1 meyve salatasi tabagi
ara:bol sütlü sekersiz kahve
aksam:firinda köfteli sebzeli yemek,sarmisakli yogurt

zumbada yapicam insallah
benim yerimede yap kız :5::5:
iyi akşamlar hatınlar,yağsız tuzsuz kabuska yemeğimi yiyorum kaynanamı aldım geldim tv karşısında yemeğimi yiyorum gene gelcem....

biri kaynanamı didi:9::9::9:çok severim ben kaynanamı :110::110:bende bu hafta karnıbaharla lahana alıcem işşallah canım yemeklerini istiyorda:34::34:

ŞİMDİ SİZLERE LAF YETİŞTİRİCEM DİYE YEDİKELRİMİ YAZMAYI UNUTTUM EYİMİ:1::1:
SABAH YEDİKLERİM ŞUNLAR
1-YARIM KİBRİT KUTUSU PEYNİR
2-BİR BARDAK IHLAMUR
3-5 SİYAH 1YEŞİL ZEYTİN
4-2 ADET ETİMEK

ÖYLEN YEDİKLERİM:kkk:
1- 3 BARDAK AÇIK ÇAY MİNNAK BARDAKTA:24::24:
2- SOGAN MIHLAMASI 3 ÇATAL YMURTALI
3-2 ÇATAL YOK PATATES KIZARTMASI
4-KÖY EKMEGİ EKMEGİN SIRTINI YEDİM İÇİNİ DEGİL ÖZLEMİŞİM

AKŞAM YEDİKLERİMDE ŞUNLAR:kkk:
1-BİR KEÇÇE YOK MERCİMEK ÇORBASI
2-3 KAŞIK YOK BAMYA YEMEGİ
3-3 ADET BİBER 1 ADET KR PATLICAN DOLMASI İÇLERİNDE 1 TATLI KAŞIGI PİRİNÇ VAR İŞARETLEDİM :17:
4-1 DİLİM TAM BUGDAY EKMEGİ
5-1 ADET SODA
6-BİR ÖLÇEK MİSİL ŞURUBU (SONUÇ )YOK BİTŞEY:5::5:
ŞARKI YAZICAM BUNUN ADINA HE :24::24:NE OLRSN İLAÇ FAYDA ET :24:YOKSA HALİM HARAP PERİŞAM:24::24:AMAN DERTLENDİM İMDATTTTTTTTT:52::52::52::52:

BOLDA YÜRÜDÜM EŞİMLE DAHADA YÜRÜDÜMDE SOGK VAR DİYE EŞİM EVE GERİ GETİRDİ:27::27::27:
SİZLERLE YAZIŞMAYI ÇOK İSTİYORUM AMA EŞİM EVDE YEMEK YİYOR ÇIKMAM LAZIM BEN VARKEN KİMSELER YOK BEN VARKEN HEPİNİZ BURDASINIZ BANADA YAZIK AMA:43::43:BENİM AKLIM BURDA KALIYOR EŞİME DİYORM İZİN VER KONŞYM AMA YOK SABAH SEN AKŞAM BEN DİYOR:25::25:

KIZLAR HERKEZ BEBELERİNİ TEKER TEKER ALIYOR KUCAGINA ŞÜKÜRLER OLSUN BENDE ALIRMIYIM ACABA KUCAGIMA ÇOK MERAK EDİYORUM BİR MURADIM VAR İÇİMDE ALLAHIM HİÇ BİTMESİN UMUDUM BENİM TEK İSTEDİGİM MURADIM OLSUN:14::14:
:5::5::5::5::5::5::5:
Kaçmaya çalıştığın gerçek,
Birgün karşına çıkacak.
Ve işte o gün
Kaçacak yerin olmayacak.
Ben senin varlığını seviyorum,

Yokluğunu seviyorum
Sana ulaşamadığım dakikalarda.
Seni duymayı
Seni özlemeyi
Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum.
Hiç korkmuyorum seni sevmekten.
Senin gülüşünü seviyorum.

Her bana bakışında
Gözlerinede okuduğum o duyguyu
Gözlerindeki gözlerimi seviyorum.
Gönlünü seviyorum
Özünü seviyorum senin
Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.

Ben sendeki o sıcaklığı
Sana olan uzaklığı seviyorum.
Yanaklarından akan göz yaşlarını
En çok, dağınık olduğunda saçlarını
Beni arayan ellerini seviyorum.
Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen
Ayrılığını seviyorum,
En çok yalnız kaldığımda
Beni bulan gönlünü seviyorum.
Ben en çok senin bana olan
Sevgini seviyorum.

İçimden haykırmak geliyor.
Dünyaya sığdıramadığım seni
Kalbime sığdırmak geliyor.
Ağlamak geliyor seni görmezsem
Özlemek geçiyor içimden seni
Sevmek geçiyor.
İçimden sana doğru giden
Bin bir türlü yol geçiyor.
Korkmuyorum seni sevmekten.
Ben yalnızca seni seviyorum,
Ne o muhteşem güzelliğin
Ne kalbimdeki özelliğin
Ne de sevdiğim için değil,
Seni yalnızca sen olduğun için,
Ruhun için
Kalbin için
Aklın ve sevgin için seviyorum seni.

Ben seni en çok kendim için seviyorum
Belki de ilk defa bencil oluşumu
Sana borçlu olduğum için.
Seni her şey için seviyorum.
Ve sahip olmadığım
Hiçbir şey için.
Her dakika seninle olmayı seviyorum.
Gözlerimi her açtığımda
Aklıma gelişini seviyorum.
Her gece uyumadan önce
Seni sevdiğim aklıma gelince
Sensiz uyumayı bile seviyorum
Uyumadan önce seni düşününce.

Ben seni en çok
Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum.
Ben seni bu şehirde olduğun için değil
Benimle aynı toprağa ayak bastığın için
Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum.
Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı
Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum.
Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi
Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni.
Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum.
Ben seni benimle yaşadığın için
Benden hiç gitmediğin için seviyorum
Beni hiç terketmediğin için.
Ellerini seviyorum Allah’a açıldığında

Kalbini seviyorum kapıları açıldığında
Ve gözlerini seviyorum
Her karşımda kapanıp açıldığında.
Bana baktığında
İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum,
Her bana baktığında
Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum.
O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi
Yalnızca sen olduğun için hayatımda
Kendimi bile seviyorum
Sen olunca aklımda.
Kalbimi seviyorum seni seviyor diye
Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye.
Ruhumu seviyorum, seni ruhuna
Bu kadar yakın diye.
Gülümsememi seviyorum seni düşününce
Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca

Ben sana olan sevgimi yazan
Kalemimi seviyorum.
Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum.
Sana olan sevgime benzettiğim
Her sevgiyi seviyorum.
Bana seni hatırlatan herşeyi
Sana giden yolları seviyorum.
O kadar çok seviyorum ki seni
Seni kaybetmek korkusunu bile,
İçinde yalnızca, sen olduğun için
Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için
Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum.

SENİ…SENİ…SENİ SEVİYORUM…
BEBEGİME GELSİN DOGMAYAN BEBEGİMEBİLSİNKİ ANNESİ BABASI YOLNU ÇOK GÖZLÜYOR GELSEDE BİZLERİ MUTLU ETSE HİÇ BİZDEN AYRILMASA CENNETE GİTMESE BU SEFER BİZLERLE KALSA NE OLUR :43::43::43:

Back
X