canım bu sabah kanaltürkte 2. sayfa diye bi magazin programı var orada bi tane tarihçi çıktı pargalı ile birlikte soyu yürümesin diye çocuklarıda öldürülüyormuş yani bir dahaki bölümde çocuklarıda gidecekmiş öyle dediler. şok oldum bu kanuni neymiş beee kimseyi gözü görmüyor devlet içincanım pargalıyı bogdlarya çok agladım çocklarını düşündüm yavrları ne yapar diyeeşimde güldü manyakmısın ne aglıyorsn diye dedim ne gaddarlık varmış zamanında göz yaşı aktıya sonnda oda bana yetti galiba çocklarım ölünce çok duygusal oldum ben
herşeye aglıyorm nedense
heleki kızı dediya ne istersin diye oda anne dedi ordada koptum
![]()
canım 81 kilo 900 geliyorm wc çıkamadım haberin olsunyürüyüşede gidemedim eşimle fatura yatırmaya gittik hava soguktu yürüyüşü yaptırmadı bana zaten gripsin dahada hasta olma dedi bana:18::18:eşim bgün evde galiba giremzsem eklersin
canım mantarmı olmuş acaba resmini çekebilirsen koy faceye bakıyım kşcya sor muhtemelen mikrop kapmıştır gaga yanlarına bak canım aman diyim mantar olmasın rabbim şifa versin işşallah
canım bende aldım marş fasülyesinden bagışıklık sistemine iyi geliyormş bebem ama nasıl yemegi yapılır bilemem tarif alıyım lütfen
şimdilik 81 .900 sen geceye bırak eklemeyi wc gidim gelim belkim inerimben 9 gibi girer yazarım sana ş kilodayın diye müshil ilacım vardı onu içtim aferedsin var gibi ama otur dur gelmiyorki
ay tandım bgün kendime dt krsu aldım onu yicem aç karnıma kilo verdiriyormş diyete birebirmiş metebolizmayı çalıştıryormş biline
bana bahanelerle gelme bebegim icraatını görelim
vatana millete hayırlı olsn bebem işşallah veririsin kiloları
bende wc gidebilsem varya ne ka gzüel olcek mudlyum ama gelir evde hareket yapayım evi temizlicem vs bakalım elime alıyım psikoloji kitabını temem bu iş vallahi bir psikoloji kitabı bitirdim wcne yesekte bagırsakları yumuşatsak
![]()
ne güldün kız benim kiloma. aşk olsun çokmu gahim durumdayım