Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saphira nuhan nasilsiniz hatunlar .ayrica bugun cekilisi kim yapacak malum pasa yok biriniz eslesmeyi yapsin bu hafta fena gelicem insalah:52:

***7. TAKIM 295. ETAP***

Ganfed(57 / 57 / 0 / %0)
roseberry(65,5 / 64 / 1.5 / %1.15) geçen hafta bildirim yapmadığından yüzdesi ikiye bölündü
bahayk(52,8/52.8/0/%0)
berenim2012(88/ 88/ 0/%0)
gerbera1987(91,7 izinli
dudujan(108,1 / 106.8 / 1.3 / %1.20)
fiyona_07(60 / 58.9 / 1.1 / %1.83)
nuhan(82,7/81,7 /1.6/% 1.93)
ohcanimadeysin(66 / 65 /1.0 /%1.51 )
Benim bugun yaptigim bildirimde bir yanlislik yoktu... Sanirim sen dikkatli okumadigin için burada 1 kilo olmali diye dönüs yapildi..

ben sonucu öğrenebilirmiyim?
81,1=1.6 mi
yoksa
81.7=1 mi?
Hangisi?
tekrar koyuyorum yazdığın bildirimi,1 kg vermişsin gibi görünürken,1.6 kg verdiğini yazıp yüzdeni o şekilde hesaplamışsın gibi olmuş.yani 81.1 yazacağına 81.7 yazmışsın,hepsi bu.Bunu ben de,yarışmadaki hiç bir takımda büyütmedi,hatta arkadaşlar düzeltmişler kendi kendilerine ama sanki 1 kg vermişsin gibi düzeltmişler.neyse hala dikkatli okumamışsın yazıp,1.6 mı 1 mi diye sorduğuna göre,anlatamıyorum demekki :110: paylaşım alanına bakarsan anlayacağını düşünüyorum.Düzelttiğim için verdiğin kilo 1.6 olarak yazıldı

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-751.html

sen 2 kişiye de düzeltmeleri için ayrıca mesaj mı attın ? :52: şimdi gördüm onu da paylaşım alanında çok ilginç gerçekten..neyse ya tamam daha fazla cevap yazmayacağım bu konuda

Saphira nuhan nasilsiniz hatunlar .ayrica bugun cekilisi kim yapacak malum pasa yok biriniz eslesmeyi yapsin bu hafta fena gelicem insalah:52:

tamam yapalım istiyorsanız

SP günü
sabah:
dukan ekmeği, 2ad yumurta, 2adet ceri domates, light beyaz peynir. 2 fincan sekersiz çay
ara:
sekersiz türk kahvesi
ögle:
Beir kase cacık, 4 dilim hindi jambon, light beyaz peynir
ara:
1 fincan kusburnu çayi
1 fincan yesil çay
aksam:
lahana göbegi- 2ad çeri domatesten limonlu 1 tatli kasikği z.yağlı satala, 3 parça firin palamut, 3 kasik karides 3 parça buharda pismis brokoli.

Mesaj sayım tarihleri:

1) saphira...4.2.13 pazartesi +
2) berenim...5.2.13 salı +
3) ohcanimadeysin...6.2.13 çarşamba +
4) roseberry...7.2.13 perşembe +
5) nuhan...8.2.13 cuma
6) ganfed...11.2.13 pazartesi
7) dudujan...12.2.13 salı
8) bahayk...13.2.13 çarşamba
9) fiyona...14.2.13 perşembe
10)shopaholic...15.2.13 cuma
11)gerbera...18.2.13 pazartesi

7. takımmmm muhteşemsinizzzz dünyanın en azimli kadınları 4. olmuşsunuz hepinizi tebrik ediyorummmm :46::46::46::65::65::65:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
tekrar koyuyorum yazdığın bildirimi,1 kg vermişsin gibi görünürken,1.6 kg verdiğini yazıp yüzdeni o şekilde hesaplamışsın gibi olmuş.yani 81.1 yazacağına 81.7 yazmışsın,hepsi bu.Bunu ben de,yarışmadaki hiç bir takımda büyütmedi,hatta arkadaşlar düzeltmişler kendi kendilerine ama sanki 1 kg vermişsin gibi düzeltmişler.neyse hala dikkatli okumamışsın yazıp,1.6 mı 1 mi diye sorduğuna göre,anlatamıyorum demekki :110: paylaşım alanına bakarsan anlayacağını düşünüyorum.Düzelttiğim için verdiğin kilo 1.6 olarak yazıldı

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-751.html

sen 2 kişiye de düzeltmeleri için ayrıca mesaj mı attın ? :52: şimdi gördüm onu da paylaşım alanında çok ilginç gerçekten..neyse ya tamam daha fazla cevap yazmayacağım bu konuda

isim çikti... sabah 81,1 çiktim.. yüzdemi hesaplayim mi? geç mi kaldim..

geçmisi okumak çözüm olabilirdi. ama genede ben keske ekran resimlerini çekseydim diyorum. çünkü aksam üstü kontrol etmistim. benim yazdiklarim doğruydu. sadece senin en son yazidigin lacivert yazida hataliydi. Mesajlarin alintilarinda düzeltme durumda görmedegim için, bir suçlamada bulunmak istemiyorum.
2 ayrı kisiye özel mesaj göndermedim. konuyu soran beril 77ye konuyu düzeltebilirmisiniz dedim...
Konu ama bugun beni çok gerdi...saat 12 de mesaj samimi yapıp gruptan ayrılıyorum.

Kilo vermeye çalisanlara basarilar dilerim.

7. takımmmm muhteşemsinizzzz dünyanın en azimli kadınları 4. olmuşsunuz hepinizi tebrik ediyorummmm :46::46::46::65::65::65:nazar::nazar::nazar:

hetkesi tebrik ediyorum :)
Liste yapimi gibi islede ugrastigi icin kaptanimiza cok tesekkur ederim ;) sahsen ben hic ugrasamam beceremem o isleri :(

geçmisi okumak çözüm olabilirdi. ama genede ben keske ekran resimlerini çekseydim diyorum. çünkü aksam üstü kontrol etmistim. benim yazdiklarim doğruydu. sadece senin en son yazidigin lacivert yazida hataliydi. Mesajlarin alintilarinda düzeltme durumda görmedegim için, bir suçlamada bulunmak istemiyorum.
2 ayrı kisiye özel mesaj göndermedim. konuyu soran beril 77ye konuyu düzeltebilirmisiniz dedim...
Konu ama bugun beni çok gerdi...saat 12 de mesaj samimi yapıp gruptan ayrılıyorum.

Kilo vermeye çalisanlara basarilar dilerim.

Canim insanlik hali herkes hata yapabilir.sen o ben baskasi ne fark eder sonucta duzeldi.duzelmese bile nolacak deymez.kimsenin uzulup kirilmasina.

08.02.2013 Mesaj Sayimi

Berenim 2012 : 1

Saphira: 23

ohcanimadegsin: 12

dudujan: 16

roseberry: 15

baharyk: 13

nuhan: 15

Ganfed: 5

yapalim cok eglenceli oluyorinsani azimlendiriyor
:))

herkese günaydın kızlar bugün çalışmıyorum güya 1 e kadar uyuyacaktım acıldı gözlerim 8 de :(

uyanmışken düzenim bozulmasın dedim kahvaltı yaptım.
1 dilim peynir
3 siyah zeytin
2 adet domates
2 dilim çavdar ekmeği

valla tebrikler kızlar benimbu hafta pek bi katkım olmadı ama bu hafta inşallah olacakkızlar veremediğim için üzgünümkusura bakmayım özürrrr ama kaçamaklar bitti kafayı fena taktımmm gitsinnn şu aptal 3 kilo

herkese günaydın kızlar bugün çalışmıyorum güya 1 e kadar uyuyacaktım acıldı gözlerim 8 de :(

hep öyle olur zaten çalışırken uykusuzluktan kalkamazsın amatatilde zıpkın gibi olursun ne iş anlamadım:52::52::52::52::52:

bencede yapalım kilo vermek için ekstra motivasyon oluyor:8:

ama arkadaşlar kilo oranları birbirine yakın olanları eşleştirelim bence mesela ben 52.8 kiloyum X kişisi 120 kilo benimalmam gereken kalori atıyorum 1000 120 kilo olanın alması gereken 2500 kalori. 2500 den az aldığında kilo veriyo benim vermem daha zor motivasyon düşer bence

bu mesaj saayımındada yine örnek vererek konuşacağım arkadaş bütün gün gelmiyo katılmıyo giriyo takıma 5 tane tek cümlelik yazıyo 5 mesajı çekip gidiyo olmazki böyle ben 4 mesaj yazdım diye ceza puanı aldım ama o arkadaş almaz çünkü 5 mesaj içeriği falan önemli değil olmazki

kimse doğru düzgün menülere yorumyapmıyo geçmişi okumuyo günlük muhabbet yapılıyo olmaz bence böyle arkadaşlar 5 mesajın içinde yorumlar olmalı motivasyon arttırıcı yazılar ne biliyim birşeyler eklenmeli bence olmuyo böyle yani adaletsizlik oluyor

Son düzenleme:
menümüde yazayım

sabah tarıtıldım kaçamaklara rağmen kilo almamışsım aferin dana

şimdi menüm

sabah ballı sirkeli suyumuiçtim

2 zeytin
1 dilim tambuğday ekmeği
2fincan çay
domates maydonoz
peynir çeşitleri vardı hepsinden azaz tattım

okadar

Back