Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah 2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin
1 yumurta
sekersiz cay

oglen
1.5 lahmacun yarim kusbasi pide
2 parca baklava:26::27::8::3::47::53::36::56:

aksam yesil cay ve portakal..

dunku sporum
leslie 3 mil+ 15 dk bel karin egzersizleri

bugun 1 saat yuruyus
50 kere saga sola bel cevirme
20 mekik
20 alt mekik
50 kere saga sola egilme:41::41:

kizlar evli olan herkese bir sorum var

esiniz ev isinde yardimci olurmu,isinizi kolaylastirirmi.kisacasi hayati paylasirmisiniz.
benimkinin yerinden kalkmaya mecali yok
ev isine yardim etmek olum gibi gelir ona
kimi anlatir cok guzel yemek yapar kimi der cok guzel kahvalti hazirlar
kimi der utusunu kendi yapar kimi supurme ona aittir der.
bizimkine supururmusun desem beni kirmamak icin yapar ama ol deseydim daha iyi gibi de davranir
artik kendimi hizmetci gibi hissediyorum
kesinlikle calismaya baslamam lazim donunce.
evlenmek erkeklerin isine geliyor
ohhh mis gibi bakiliyorlar vallla
calisirsam en azindan kadin tutarim.
bugun sinirimden agladim ben buyum diyor.
istersen tr de duzenli eve kadin alirsin en dogal hakkin diyor.tek maasla nasil olacaksa..
hayir sevmesine sever sevgisini gosterir.anlayislidir,guzel hediyeler alir
hic bir seyi esirgemez
kavga etmeyi sevmez vs bunlar cok guzel taraflari ama ben ev isinde azcik oda dusunsun istiyorum.biktim usandim
kadin dedigin surekli yemek yapip ev isi yapan,cocuklarin daginikligini toplayan kisimidir
offf cok doluyum bunaldim artik
hersey ustume geliyor

son öğünüm olan yeşil elmamıda yiyorum bugünü hasarsız kapatıyorum çok şükür darısı yarına,hepinize iyi geceler uykunuzda bol bol kalori yakın inşşşşşaaallllaaaahhhhhh....
darisi bugun basima olamadi malesef:43::43::43:neyseki ayda yilda bir diyerekten siyiriyorum
ohcanımadeysin canım benim kızım 8 aylık oldu 2 dişi var daha ama damakları hep şişmiş sürekli ateşi çıkıyor terliyor oğlumda öyleydi tecrübeliyim yoksa sürekli doktora götürürdüm....

ben bi fitten çok memnunum 30 dakika çok yeterli herkese tavsiye ediyorum tamamen vücut inceltmeye yönelik birde pahalı değil ben 3 aya 1 ay bedava kampanyası vardı 308 tl ödedim....
seninkinin ilk disler cikiyormus o zaman..benim masallah ikisindede disler cikarken hic hissettirmediler.ama simdiki huysuzlugunu son dislere bagliyorum.5-6 aylik bebekler gibi eli hep agzinda:19:
geçmisi okumak çözüm olabilirdi. ama genede ben keske ekran resimlerini çekseydim diyorum. çünkü aksam üstü kontrol etmistim. benim yazdiklarim doğruydu. sadece senin en son yazidigin lacivert yazida hataliydi. Mesajlarin alintilarinda düzeltme durumda görmedegim için, bir suçlamada bulunmak istemiyorum.
2 ayrı kisiye özel mesaj göndermedim. konuyu soran beril 77ye konuyu düzeltebilirmisiniz dedim...
Konu ama bugun beni çok gerdi...saat 12 de mesaj samimi yapıp gruptan ayrılıyorum.

Kilo vermeye çalisanlara basarilar dilerim.
canim ara sira oluyor boyle anlasilmazliklar neden ayriliyorsun yapma lutfen...kimsede suc yok gerilme lutfen.
valla tebrikler kızlar benimbu hafta pek bi katkım olmadı ama bu hafta inşallah olacakkızlar veremediğim için üzgünümkusura bakmayım özürrrr ama kaçamaklar bitti kafayı fena taktımmm gitsinnn şu aptal 3 kilo

hep öyle olur zaten çalışırken uykusuzluktan kalkamazsın amatatilde zıpkın gibi olursun ne iş anlamadım:52::52::52::52::52:

ama arkadaşlar kilo oranları birbirine yakın olanları eşleştirelim bence mesela ben 52.8 kiloyum X kişisi 120 kilo benimalmam gereken kalori atıyorum 1000 120 kilo olanın alması gereken 2500 kalori. 2500 den az aldığında kilo veriyo benim vermem daha zor motivasyon düşer bence
banada yapisti bi aptal 5 kilo...aslinda soyleki iki kizimada hamile kaldigim kiloda sayilirim.ama altina dusmek istiyorum.uzun ve iri kemikli olunca biraz kilo fazlan oldugunda cok iri duruyorsun.yani ben kendimi oyle hissediyorum.narin gorunmem icin kilo vermem lazim:8::8::8:
bu mesaj saayımındada yine örnek vererek konuşacağım arkadaş bütün gün gelmiyo katılmıyo giriyo takıma 5 tane tek cümlelik yazıyo 5 mesajı çekip gidiyo olmazki böyle ben 4 mesaj yazdım diye ceza puanı aldım ama o arkadaş almaz çünkü 5 mesaj içeriği falan önemli değil olmazki

kimse doğru düzgün menülere yorumyapmıyo geçmişi okumuyo günlük muhabbet yapılıyo olmaz bence böyle arkadaşlar 5 mesajın içinde yorumlar olmalı motivasyon arttırıcı yazılar ne biliyim birşeyler eklenmeli bence olmuyo böyle yani adaletsizlik oluyor
valla ustume alinirdim normalde ama aramizdaki saat farkindan dolayi alinmiyorum..suan cogunuz misil misil uyuyordur bense anca oturup yazmaya vakit bulabildim.gun icinde size katilamadigim icin hepsini bir anda yazip cikiyor konumuna dusuyorum:26:
menümüde yazayım

sabah tarıtıldım kaçamaklara rağmen kilo almamışsım aferin dana

şimdi menüm

sabah ballı sirkeli suyumuiçtim

2 zeytin
1 dilim tambuğday ekmeği
2fincan çay
domates maydonoz
peynir çeşitleri vardı hepsinden azaz tattım

okadar
:46::46::46::46::46::46:
herkesi işi oluyor gelemiyorlar diye düşünüyordum bende.ben sürekli pc başında çalışıyorum yada telefondan çat giriyorum işim dolayısıyla sürekli mail işleri falan yüzden telefonumda şirket sağ olsun hızlı internetim var:17:
diş fırçalama cidden işe yarıyor canım ama canım tatlı istemiodu sadece mutfağa girince görüyorum o zaman istiyor:17: ama mutfağa girmemek vee eşinin cümlesi gerçekten işime yarayacak sağol canım.birde bugün burdan çıkmam okurum diyet günlüklerini falan fayda eder.Ayrıca bugün bir tatlı yesem tüm hafta boşa gider demi :34:
ben ozellikle cocuklar olmadan once en cok paylasim yapan kisiydim grubumda..ama simdi zor yetistiriyorum valla.bilgisayari aciyorum ama hep boluk porcuk herseyim.otur kalk otur kalk oluyor..
ovv nettin sen :9::9: hemen fazladan sporla kendini cezalandır ki beynin bir sonraki kaçamakta cezayı hatırlasın :34::16:
valla cok fena seyler ettim :26::26::26::26::26::26:

esiniz ev isinde yardimci olurmu,isinizi kolaylastirirmi.kisacasi hayati paylasirmisiniz.
bizimkine supururmusun desem beni kirmamak icin yapar ama ol deseydim daha iyi gibi de davranir
istersen tr de duzenli eve kadin alirsin en dogal hakkin diyor.tek maasla nasil olacaksa..
hic bir seyi esirgemez
kavga etmeyi sevmez vs bunlar cok guzel taraflari ama ben ev isinde azcik oda dusunsun istiyorum.biktim usandim
kadin dedigin surekli yemek yapip ev isi yapan,cocuklarin daginikligini toplayan kisimidir
hersey ustume geliyor

canım aynısından bir tane de ben de var hiç sıkma canını..maalesef her kadın bu açıdan şanslı olmuyor..arkadaşlarımın kimisi ev hanımı,eşi her şeyine yardımcı olur,adam işten gelir yemek yapar,yatana kadar çocuklarla ilgilenir vs..,diğer taraftan çalışan arkadaşlarım da var,onların içinde de kocası tam tersi olanlar var,hiç bir şeye yardımcı olmaz,daha misafirlik yapar,kendini ağırlatır,kadın hem işe koşturur hem iki çocuğa bakar,üstelik biri 7 aylık,bir taraftan hasta annesine koşar,bir taraftan ev işleri..maşallah biz kadınlar güçlüyüz her yere yetişmesini,her işin altından kalkmasını beceririz de,insan bunalıyor,çünkü bu hayatı paylaşmak değil.hani hayat müşterekti :47: ben de senin gibi isyan ediyorum bazen ama yapacak bir şey yok,insanları değiştiremiyoruz ki en büyük yanlış da değiştirmeye çalışmakmış :ssz:

gözün aydın canım :16:
sagol hayatım

hic bir seyi esirgemez
hersey ustume geliyor

cnm cok derın bır yarama parmak bastın ama bak senınkı en azından hedıyeler surprızler yapıyormus benımkınde o da yok
yanı sımdı cocuga ıkı dk bak ısımı goreyım veya sen tuvaletı banyoyu temızle ben evı temızlıyım veyada sofrayı toplarmısın desem yapar cayı falan da demler ama gel gor kı bunları yapması gerektıgı ıcın degıl kendı dusundugu ıcın degıl sadece soledıgım ıcın yapar yanı bunları aslında gorevı degıl ekstra yapıyor olarak goruyor bu da ona yuk gıbı gelıyor ama sonucta bende calısmak zorunda degılım ama calısıyorum

Sabahtan uyandim ama kahvaltiya misafir vardi gelebildim

sabah kahvalti menum
1 dilim peynir
2 siyah.zeytin 2 yesil zeytin
2 dilim tqm bugday ekmegi
1 qdet domates

oglen menum
ceyrek simit
2 yemek kasigi menemen

selam kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum,sabah sporuma gittim oğlumla geldim ortalığı süpürdüm çamaşır yıkadım tekrar bir posta attım kız gece hiç ama hiç uyumadı beynim zonkluyor fitil attım emzirdim şimdi uyudu,bende uzandım sırtımı dinlendiriyorum....
oh oh masallah basarmissin ne guzel hepsini, su uykusuzluk yapmistir bas agrisini bir haftadirda ben oyleyim hic uyutmuyor kerata halim yok
akşam yemeğimi yaptım dolaptan taze fasulye çıkarttım kıymalı onu pişirdim kıza bebe bisküvisi yaptım,evdekilere çok güzel süzme mercimek çorbası yaptım vallahi yoruldum erkek olmak varmış eşim saat 3 te geldi güüümmm yattı hanım yoruldun mu ? yok ben at gibi dıgıdık dıgıdık koştur....
ay taze fasulyeyi cok severim yapincada cok yerim kendimi durduramam.erkekleri biz kotu alistirmisisz herseyölerini hazir ederektenkendi sucumuz
canım verdiğin kiloya değil yüzdeye bakıcaz,aynı yarışmadaki yüzdeler gibi.o zaman haksızlık olmaz :34:

kesinlikle katılıyorum ve bu konuyla ilgili uyarımı da yazmıştım ama 5 mesajımı doldurup çıkayım derdinde olduğu için arkadaş,geçmişi okumuyor ki uyarıları görsün!:20:
menülere gelince doğru bulduklarımı beğeniyorum,yanlış gelen olursa soruyorum :34:
hadi ya eslestirme olsun cok iyi olacak bak pazartesiye cattik
iyi hafta sonları canlar :16:
bugün arkadaşımın kızının doğum günü vardı oraya gittik.bu yasaklı gıdalardan oluşan günü de atlattığımıza göre pazartesiye dukan amcaya hazırım :1:
hadi basarilar canim dukan amcayla sana ama sen karatay yapmiyormuydun biraktin mi onu
ohhh sonunda markete gidebildik birazdan onalri yerlestiririm sabahtan beri bi nefes alamadim gruba ustun koru goz gezdirdim sadece
dun ve evelsi gun menulerim cok iyiydi.dun cok mutluydum adam akilli spor yapabildigim icin..
amaaaa bugun batirdim..diyarbakirli briinin salonu varmis oraay gittik lahmacun ve pide yedik bide baklava aldik:17::17::17:esim cok ozledim dedi aldik valla
ama telafi etmeye calisacagim.su islerimi bitireyim gecmisi okuyacagim..
amaaan bosver arada kacamak olsun insanin cani cok istiyor ne yapalim
sabah 2 dilim ekmek
peynir
5 zeytin
1 yumurta
sekersiz cay

oglen
1.5 lahmacun yarim kusbasi pide
2 parca baklava:26::27::8::3::47::53::36::56:

aksam yesil cay ve portakal..
menun gayet guzelmis canim diyemeyecem oh masalah goturmussun lahmacun baklava:///
dunku sporum
leslie 3 mil+ 15 dk bel karin egzersizleri

bugun 1 saat yuruyus
50 kere saga sola bel cevirme
20 mekik
20 alt mekik
50 kere saga sola egilme:41::41:
masallah sporu ne guzel yapmissinbir ben yapamiyorum galiba spor://

hic bir seyi esirgemez
hersey ustume geliyor
uzulme canim bende o sanssizlardanim esim koltuga kurulur bir eli cerez tabaginda diger elinde kumanda onu getir bunu gotur efendi modunda pasa:DDD
sagol hayatım

cnm cok derın bır yarama parmak bastın ama bak senınkı en azından hedıyeler surprızler yapıyormus benımkınde o da yok
yanı sımdı cocuga ıkı dk bak ısımı goreyım veya sen tuvaletı banyoyu temızle ben evı temızlıyım veyada sofrayı toplarmısın desem yapar cayı falan da demler ama gel gor kı bunları yapması gerektıgı ıcın degıl kendı dusundugu ıcın degıl sadece soledıgım ıcın yapar yanı bunları aslında gorevı degıl ekstra yapıyor olarak goruyor bu da ona yuk gıbı gelıyor ama sonucta bende calısmak zorunda degılım ama calısıyorum

hepimiz ayni durumdayiz desene canim :)))))))))))))))

hic bir seyi esirgemez
hersey ustume geliyor

aynı benim kide öyle hiç bir faydası yoktur ev ile ilgili en basit işlerde bile yardımcı olmaz o hep yorgundur ben ise yorulmaz bir makina gibi hissederim kendimi canını sıkma yalnız değilsin....

ÇİNLİLER NEDEN SICAK SU İÇER ?

Çine gitmiş olanlar iyi bilir, özellikle yaşlı Çinliler yanlarında sürekli bardak tipi termoslarda sıcak su, çay taşırlar. Kışın soğuk günlerde, hatta bunaltıcı yaz sıcaklarında bile hep sıcak su içerler. Çin restoranlarına gittiğinizde de masanıza ilk gelen bu hafif çayımsı sıcak su'dur.

Peki Çinliler neden sürekli sıcak su içer?

Vücudumuz için gerekli olan şeylerin %99'unu midemiz sayesinde alıyoruz. Yediklerimiz bizi fiziksel ve ruhsal olarak o kadar çok etkiliyor ki acı yememiz bizi daha agresif, tatlı yememiz ise bizi daha mutlu yapıyor. Hatta bu yüzden bilim adamları midemiz için 2.ci beynimiz diyorlar. Midemize en iyi gelen şey ise sıcak su.

Peki sıcak su bizim için neden iyi?

İşte binlerce yıldır bunun farkında olan Çinliler de her fırsatta sıcak su içiyor.

Midemiz vücudumuzun için bir nevi "fırın" işlevi görüyor. Midemiz yediklerimizi bakteri ve enzimlerle eritmek için ilk önce uygun ısıya getiriyor, yani tekrar ısıtıyor. Soğuk su içmek ise midemizin daha fazla enerji harcamasına neden oluyor. Ve yanında alınan diğer besinlerin sindirimini de zorlaştırıyor. Özellikle yağlar soğuk suda çok daha zor çözünüyor. Çinliler ise yemekten önce ve sonra sıcak su içerek midelerinin extra efor sarfetmesini engelliyor.

Çinliler soğuk içecekler içtiğiniz veya soğuk besinler yediğiniz zaman içsel organların daha fazla büzüldüğüne, mevcut problemleri daha da kötüleştirdiğine inanıyor. Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı SICAK suda
yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir.
Sıcak su sistemimizi temizler.

SICAK SUYUN Faydaları :
1 – Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 – ıç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir,daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 – Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 – Kabızlığı giderir.
6 – Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ilebirleştirilirse, yağ yakmak için hiper – oksijenlenme sağlar.
7 – Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.

NE KADAR ıÇMELı? NE KADAR SICAK OLMALI? NE KADAR SIK ıÇMELı
Günce 3 kez 1 fincan için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.

Denemeye ne dersiniz?

Sabah kalktığınızda siz de güne sıcak su içerek başlamayı deneyin ve vücudunuzun nasıl tepki verdiğini kendiniz deneyimleyin.

Eğer sıcak suyun tadı hoşunuza gitmiyorsa

İçine biraz zencefil, limon, portakal yada kivi dilimi katarak suyunuzu tadlandırabilirsiniz. Yada direkt Çin usülü yeşil çay içebilirsiniz. Afiyet olsun.

canım aynısından bir tane de ben de var hiç sıkma canını..maalesef her kadın bu açıdan şanslı olmuyor..arkadaşlarımın kimisi ev hanımı,eşi her şeyine yardımcı olur,adam işten gelir yemek yapar,yatana kadar çocuklarla ilgilenir vs..,diğer taraftan çalışan arkadaşlarım da var,onların içinde de kocası tam tersi olanlar var,hiç bir şeye yardımcı olmaz,daha misafirlik yapar,kendini ağırlatır,kadın hem işe koşturur hem iki çocuğa bakar,üstelik biri 7 aylık,bir taraftan hasta annesine koşar,bir taraftan ev işleri..maşallah biz kadınlar güçlüyüz her yere yetişmesini,her işin altından kalkmasını beceririz de,insan bunalıyor,çünkü bu hayatı paylaşmak değil.hani hayat müşterekti :47: ben de senin gibi isyan ediyorum bazen ama yapacak bir şey yok,insanları değiştiremiyoruz ki en büyük yanlış da değiştirmeye çalışmakmış :ssz:
dediginden bi tanede benim arkadasim var..resmen full hzimet bekliyor adam.kadin 9-17 arasi memur.eve gelip ev isi ve adamin isteklerini yapiyor.bide cocuklar babasini ornek alip zerre kadar yardim etmiyorlar.neden calisiyorsun o zaman calisma bu kadar harap oluyorsun dedim.o zaman para mevzu cok sikinti olur her aldigima karisiyor bu sefer..kendine cok pahali markalar alir benim aldigim ya gereksiz,ya kalitesiz,kaliteli alirsam bu kadar para verilmez buna diyor.bu yuzden calismaya basladim zaten diyor..o yonden bakinca sansliyim.da iste burda zaten canim skkn dert ariyorum herhalde kendime:1::1:
sagol hayatım

aynen bisey istersem yapar.ozellikle misafir gelecegi zaman cok kullanirim bunu.son zamanlara sikistirirm ki oda yapsin..ben ikramla yemekle mutfakta ilgilenirim.cocuklardan supurmeyi sona bakirakir surekli biseyler yere dustugu icin..yapar ama hic severek degil valla sirf beni kirmamak icin...yontmaya ugrasiyorum bakalim
aynı benim kide öyle hiç bir faydası yoktur ev ile ilgili en basit işlerde bile yardımcı olmaz o hep yorgundur ben ise yorulmaz bir makina gibi hissederim kendimi canını sıkma yalnız değilsin....
hepsi aynimi bunlarin yaa:1::1:

dun kizdigimda dedim ki eger ev isi yapmak zoruna gidiyorsa,gururunu incitiyorsa hayatini anlamlandiracak biseylerle doldur lutfen..eline ipad alip oyun oynarken gordummu deliriyorum 2 saat rahat otruyorsun oyle.ya spora git ya konusmayi pekistirmek icin hoca tut,ya derslerine guzel calis..seni bombos oyle gorupte ben haril haril biseylerle ugrasinca artik kanima dokunuyor dedim..

oh oh masallah basarmissin ne guzel hepsini, su uykusuzluk yapmistir bas agrisini bir haftadirda ben oyleyim hic uyutmuyor kerata halim yok

ay taze fasulyeyi cok severim yapincada cok yerim kendimi durduramam.erkekleri biz kotu alistirmisisz herseyölerini hazir ederektenkendi sucumuz

hadi ya eslestirme olsun cok iyi olacak bak pazartesiye cattik

hadi basarilar canim dukan amcayla sana ama sen karatay yapmiyormuydun biraktin mi onu

amaaan bosver arada kacamak olsun insanin cani cok istiyor ne yapalim

menun gayet guzelmis canim diyemeyecem oh masalah goturmussun lahmacun baklava:///

masallah sporu ne guzel yapmissinbir ben yapamiyorum galiba spor://

uzulme canim bende o sanssizlardanim esim koltuga kurulur bir eli cerez tabaginda diger elinde kumanda onu getir bunu gotur efendi modunda pasa:DDD

hepimiz ayni durumdayiz desene canim :)))))))))))))))
sorma dun bayagi bir kotu gun oldu diyet icin ama telafi etmeye calistim..bugunde yuruyusu arttiracagim biraz daha:32::32::32:

kızlr uzun zaman sonra ilk kez menü paylaşımında bulunucam kendime çekidüzen vermem gerek yeniden başladım bugun sabah iki adet etimek öğleden sonra bir tabak dolma ama başka birşey yemicem

kızlr uzun zaman sonra ilk kez menü paylaşımında bulunucam kendime çekidüzen vermem gerek yeniden başladım bugun sabah iki adet etimek öğleden sonra bir tabak dolma ama başka birşey yemicem

hadi bakalim kolay gelsin bende bugun cok hafif gecirmek istiyorum.dunden cezaliyim..:18:
dun aksam yemegi yemedim
gece 10 gibi acaip aciktim kendimi zor tuttum biseyler yememek icin ama ck sukur yemedim:32::32::32:

iyi akşamlar hanımlar,pazar tatil günü ama ben çok yoruldum yemek,temizlik 2 canavara bakım pazar derken bu saat oldu çok şükür....

menüm
sabah
mis gibi evdekilere pazar kahvaltısı bana
1 dilim k.ekmeği
30gr.peynir
1 haşlanmış yumurta
domates-salatalık

ara
pazardaydım unuttum

öğle
çeyrek simit
çay

ara
yeşil elma ve yarım küçücük muz
toplam 180

akşam
3 köfte
salata

biraz sonra bir nescafe içmeyi düşünüyorum

gecede 1 meyve hakkım var,bu arada eliptik bisiklette yarım saat spor yaptım...

ganfedcim paylaştığın bilgiler çok güzel teşekürler....

kızlar bir problem yok ama buraya gelemeyebilirim evde işlerim aksıyo çünkü bu yüzden takımdan ayrılıyorum ama diyeti bırakmayacağım yine devam günde 5 mesaj kuralına uyamayacağım için çıkıyorum burdan

kızlar takımdan ayrılıyorum geri dönmemek üzere hoşçakalın
kızlar bir problem yok ama buraya gelemeyebilirim evde işlerim aksıyo çünkü bu yüzden takımdan ayrılıyorum ama diyeti bırakmayacağım yine devam günde 5 mesaj kuralına uyamayacağım için çıkıyorum burdan

hayırdır ne oldu,hani 3 kiloyu vermeden gitmeyecektin yazacaktım ki son mesajını gördüm.İstediğin zaman gel canım sağlıklı zayıflamalar :16:

Back
X