Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeşil elmamı yedim banyomu yaptım suyumu içip birazda kitap okuyup uyucam,herkese iyi geceler fıstıklar.....
Günaydın 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmŞubat 2011'de 105 kg ile girdiğim takımımdan tam bir yıl sonra şubat 2012'de 35 kg vererek 70 kg ile ayrıldım.Ve yine bir şubatta,şubat 2013'te 97 kg ile kürkçü dükkanıma döndüm
İnsan hayatında yıldan yıla nasıl büyük değişimler olduğunun bir kanıtı da bu sanırım
Efsane 7. takımım,listeleri tekrar titretmek üzere start aldıkAslında Dukan diyeti kararı ile girdim diyet mantığına ama,cuma günü babam yanıma gelecek ve 15 gün kalacak.Babamı yolcu ettikten sonra da dukana başlıycam.O süreçte ise planım;ilk hafta detokslarla ödem atmak ve haftaya da kalori sayarak sporla kilo atmaya başlamak.Bugün pirinç lapası ile başladım.Kahvaltım pirinç lapası+limonata+1 lt su idi.Öğle ve akşam da pirince devam.Önce ödemleri atmak lazım demi ama
Hemen stickerimi de ekleyim ve start veriyim.Vira bismillah
![]()
Günaydın 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmŞubat 2011'de 105 kg ile girdiğim takımımdan tam bir yıl sonra şubat 2012'de 35 kg vererek 70 kg ile ayrıldım.Ve yine bir şubatta,şubat 2013'te 97 kg ile kürkçü dükkanıma döndüm
İnsan hayatında yıldan yıla nasıl büyük değişimler olduğunun bir kanıtı da bu sanırım
Efsane 7. takımım,listeleri tekrar titretmek üzere start aldıkAslında Dukan diyeti kararı ile girdim diyet mantığına ama,cuma günü babam yanıma gelecek ve 15 gün kalacak.Babamı yolcu ettikten sonra da dukana başlıycam.O süreçte ise planım;ilk hafta detokslarla ödem atmak ve haftaya da kalori sayarak sporla kilo atmaya başlamak.Bugün pirinç lapası ile başladım.Kahvaltım pirinç lapası+limonata+1 lt su idi.Öğle ve akşam da pirince devam.Önce ödemleri atmak lazım demi ama
![]()
kızlar bir problem yok ama buraya gelemeyebilirim evde işlerim aksıyo çünkü bu yüzden takımdan ayrılıyorum ama diyeti bırakmayacağım yine devam günde 5 mesaj kuralına uyamayacağım için çıkıyorum burdan
dfdum kurkçu tukanıma:))Günaydın 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmŞubat 2011'de 105 kg ile girdiğim takımımdan tam bir yıl sonra şubat 2012'de 35 kg vererek 70 kg ile ayrıldım.Ve yine bir şubatta,şubat 2013'te 97 kg ile kürkçü dükkanıma döndüm
![]()
ohh ne guzel kahvaltıherkese günaydınTatilden sonra ofise girmek ne zor oluyormuş.
sabahki menümü yazayım
1 dilim beyaz peynir
2 siyah zeytin
1 adet domates
1 tutam maydanoz
2 dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt
kızlar bugün diyetsyen günü çok korkuyorum:18: istanbula gidince kaçamak yapmadım ama pek uyamadım listeye [/B]
ooo hoş geldınn cnmGünaydıııııııııınnn arkadaşlar...ben de geldim...
Saphiram takımda yer var mı?
Gunaydin kizlar,
bende buralardayim..
muthis bir uykusuzluk ve halsizliklen beraber...
hava cok sogukkkk...diyetten zorlaniyorum oyuzden biraz.
malum benimki sabah ogle yogurt sonra salata
isinacak birsey yok bende sicak su iciyorum..
aldigim 13 kilonun 6si gitti.. kalan 7 kiloyla ugrasiyorum...
suan 66 kiloyum![]()
![]()
Selam canim hosgeldinselamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi![]()