Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

afiyet olsun canim. bendede bugun bolonez soslu makarna ve kuru fasulye var azar azar yerim artikgerci makarna belki yemeyecem sadece fasulyeden yerim ama simdilik bilemiyecem yemekteki durumuma bagli:1:

sizede afiyet olsun canım bence kuru fasulye ve boool salata ye,senin kaç kilo fazlan vardı şekerim...

Canım bana sorarsan 2. el bir koşu bandı yerine eliptik bisiklet tavsiye ederim.Hem vücudun daha çok kasını çalıştırıyor,hem de daha az yer kaplıyor.[/QUOTE]

bi tanem ondan var düşündümde çok haklısın balkonda onu içeri alayım kullanayım ama bana koşu bandı daha iyi gibi geliyor eliptik daha mı iyi diyorsun ?

çok şükür allahım oğlum yemek ayırmıyor çünkü ben evlendiğimden beri yok eşim sevmiyor onu yapmam yok bunu yapmam demedim oğlumada bebekliğinden itibaren her yemeği yedirdim kocaman insanlar bile bamya sevmez ama benim oğlum ellerimi öpüyor yanınada bulgur pilavı bayıldı danam,ben pirinç pilavını fazla pişirmem daha çok bulgur pilavı yaparım,kayınvalidem 65 yaşında ben pırasa pişirmem,kereviz yapmam,ıspanak bilmem oğluda yemek kültürü hiç yok çok zor,bence anne çok önemli benim oğlum maşşaaallah pırasa enginar,kereviz herşeyi yer...

Hoşbulduk Ganfed,yakışıklı oğlun nasıl?

Hayırlı olsun canım,kasıma kadar iğne ipliğe dönersin hiç merak etme :66:

Teşekkür ederim canım benim,hafta içi bi deneme yayını yapıcaz bakalım kıvırabilecek gibi olursam başlıycaz.

Evden yapmam sanırım,radyodaki sistemler daha donanımlı,heralde orda yapıcam.

Canım bana sorarsan 2. el bir koşu bandı yerine eliptik bisiklet tavsiye ederim.Hem vücudun daha çok kasını çalıştırıyor,hem de daha az yer kaplıyor.
oglum simdi wiisportta bovling oynuyor 2.5 yasinda oldu .iki haftadir hasta yemekte yemiyor
mizmioz aglayip duruyor canim
sizede afiyet olsun canım bence kuru fasulye ve boool salata ye,senin kaç kilo fazlan vardı şekerim...
benim 7 kilo fazlam var 49-yada 50 olsam yeter birakacam artik.su an 57 yim:18:
Canım bana sorarsan 2. el bir koşu bandı yerine eliptik bisiklet tavsiye ederim.Hem vücudun daha çok kasını çalıştırıyor,hem de daha az yer kaplıyor.

bi tanem ondan var düşündümde çok haklısın balkonda onu içeri alayım kullanayım ama bana koşu bandı daha iyi gibi geliyor eliptik daha mı iyi diyorsun ?[/QUOTE]

kiz daha ne ugrasiyon kosu bandi diye onu kullan kur tvnin karsisina dizi bitene kadar yapsan yeter:DDDD:1:

bi tanem ondan var düşündümde çok haklısın balkonda onu içeri alayım kullanayım ama bana koşu bandı daha iyi gibi geliyor eliptik daha mı iyi diyorsun ?
Benim de koşu bandım var ama benim sırt bölgemde yağlanma fazlaca var ve koşu bandı ne yazık ki sırttan götürmüyor ama eliptik her bölgeyi aynı anda eritiyor canım.

çok şükür allahım oğlum yemek ayırmıyor çünkü ben evlendiğimden beri yok eşim sevmiyor onu yapmam yok bunu yapmam demedim oğlumada bebekliğinden itibaren her yemeği yedirdim kocaman insanlar bile bamya sevmez ama benim oğlum ellerimi öpüyor yanınada bulgur pilavı bayıldı danam,ben pirinç pilavını fazla pişirmem daha çok bulgur pilavı yaparım,kayınvalidem 65 yaşında ben pırasa pişirmem,kereviz yapmam,ıspanak bilmem oğluda yemek kültürü hiç yok çok zor,bence anne çok önemli benim oğlum maşşaaallah pırasa enginar,kereviz herşeyi yer...
Maşallah.Sebze kültürü kesinlikle çocuklara kazandırılmalı,uzun vadede çok önemli gerçekten,maşallah :nazar:

nevim bana bir kilo cetveli yaparmısın ?sana zahmet başlangıç 74.4 şimdi 64 hedef 55 inşallahhh...
Şu an açılmadı canım bağlanmıyor,açılır açılmaz yaparım :70:

nilom eliptiki çıkardım 20 dakaika yaptım 1 saat yürüseydim bu kadar yorulmazdım kan ter içinde kaldım,şimdi yemeğimi yicem ...

benim kemik yapım ince bacaklarımda vücuduma göre ince kollarımda eliptik sanki bacaklarımı dahada inceltir gibi geliyor ama ben karın bölgemin incelmesini istiyorum ama bi fitte her yerim çalışıyor ama şu eliptik bisikletimi kullanıcam sanırım çok kalori harcatır...

masallah kizlar bugun kalabaligizben menumu yazim .benim yazdan kalma oruc borcum vardi iki haftadir onu tutuyorum sahurda yarim simit yedimm parmak ucu kadarda pide yedim 5 tanede siyah zeytinle birlikte
bir kupada sut ictim suyuda unutmadim tabi .iftarda daha olmadi .bu arada bodrumumdaki boru patlamisti onla ugrastim yarin tamirci gelecek bu gece susuzuz yani mahsur ladik anlayacaginiz:((

allah kabul etsin canım ne güzel borçlarını kapatıyorsun benimde var borcum beyzanın 40 ı yeni çıkmıştı ramazanda bende tutamamıştım ma en kısa zamanda tutmayı düşünüyorum....

Menümü de yazıyım unutmadan:Sabah-öğle-akşam=pirinç lapası+yoğurt+limonata.

kilolarımız birbirine yakın hedef kilon nedir ohcanimadeysin?
benim hedefim 60 canim..aslinda 60 in altina dusup 60 oldummu kontrol edip dengelemek..
senin boy kac yas kac isim ne :9: takimdakilerin isimlerini bilmiyorum yaa..neyse daha yeniyim ogrenirim insallah:16:

kızlar bir problem yok ama buraya gelemeyebilirim evde işlerim aksıyo çünkü bu yüzden takımdan ayrılıyorum ama diyeti bırakmayacağım yine devam günde 5 mesaj kuralına uyamayacağım için çıkıyorum burdan
canim daha oncede dedim cocuklardan once kk ya cok vakit ayiriyordum simdi zar zor girip yaziyorum.gercekten zaman cok kisitli geliyor banada..
yeşil elmamı yedim banyomu yaptım suyumu içip birazda kitap okuyup uyucam,herkese iyi geceler fıstıklar.....
benimde elimdeki kitaplar bitti.turkce kitapta yok burda.acaip sikinti basti donunce bir suru kitap alip deli gibi okumak istiyorum:68::68::68::68:
Günaydın 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmm :52: Şubat 2011'de 105 kg ile girdiğim takımımdan tam bir yıl sonra şubat 2012'de 35 kg vererek 70 kg ile ayrıldım.Ve yine bir şubatta,şubat 2013'te 97 kg ile kürkçü dükkanıma döndüm :50: İnsan hayatında yıldan yıla nasıl büyük değişimler olduğunun bir kanıtı da bu sanırım :6:
Efsane 7. takımım,listeleri tekrar titretmek üzere start aldık :1: Aslında Dukan diyeti kararı ile girdim diyet mantığına ama,cuma günü babam yanıma gelecek ve 15 gün kalacak.Babamı yolcu ettikten sonra da dukana başlıycam.O süreçte ise planım;ilk hafta detokslarla ödem atmak ve haftaya da kalori sayarak sporla kilo atmaya başlamak.Bugün pirinç lapası ile başladım.Kahvaltım pirinç lapası+limonata+1 lt su idi.Öğle ve akşam da pirince devam.Önce ödemleri atmak lazım demi ama :70: Hemen stickerimi de ekleyim ve start veriyim.Vira bismillah :1:
merhaba ben yeni uyeyim..hosgeldin :)
herkese günaydın :16:Tatilden sonra ofise girmek ne zor oluyormuş.:(
sabahki menümü yazayım
1 dilim beyaz peynir
2 siyah zeytin
1 adet domates
1 tutam maydanoz
2 dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt

kızlar bugün diyetsyen günü çok korkuyorum:18: istanbula gidince kaçamak yapmadım ama pek uyamadım listeye :17:
korkma canim senin menulerin gayet iyi takip ediyorum ben vermissindir insallah
Gunaydin kizlar,

bende buralardayim..
muthis bir uykusuzluk ve halsizliklen beraber...
hava cok sogukkkk...diyetten zorlaniyorum oyuzden biraz.
malum benimki sabah ogle yogurt sonra salata:31::31:
isinacak birsey yok bende sicak su iciyorum..
aldigim 13 kilonun 6si gitti.. kalan 7 kiloyla ugrasiyorum...
suan 66 kiloyum :27::27:
merhaba bende 7 kilo vermek istiyorum..offf cok zorluyor aryik insallah veririm yaa:43::43::43:
selamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım:16::16::16::16::16:
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi:32::32::32::32::32::32::8::8::8::8::8:
merhaba hosgeldin:39::39::39:
canlarımmm herkese mutlu bir hafta diliyorum :16:
aman da kimler gelmiş kimler gelmiş :62::62: motivasyon meleklerim gelmiş :16::16: hoşgeldiniiiizzzzz :16::16::16:

mesajlarınızı okudum hepiniz ama bir an evvel cevap yazayım diye heyecandan,alıntılamayı unutmuşum :1::1:
umarim guzel ve bol kilo kayipli bir hafta olur :10:
Pazartesi ve salı günleri sabahtan aşçılık kursuna gidiyorum bir süredir.Haziranda bitecek,sertifikamı alıcam inşallah.Sonra da kendi yerimi açıcam nasip olursa..bu yüzden pazartesi ve salı günleri biraz yoğun oluyorum,sabahtan buralarda olamıyorum.Bugün kursta çok sevdiğim yemeklerden birini yaptık,Kıymalı lazanya :111: vee sadece küçücük bir lokma yiyerek tadına baktım.ders olduğu için onu da yapmam gerekiyordu zaten.kalanını eve getirdim kızımın öğlen yemeği oldu,ona yemek düşünmemiş oldum böylece :9:
hangi ildesin donunce gelebilecgim yer olursa ugramak isterim:46::46:
gittim diyet alışverişimi yaptım
special k aldım bazen sabahları kahvaltı yapmak istemeyince iyi oluyor
yağsız peynirimi
buğday ekmeğimi leblebilerimi:8:
splentam var sanıyodun ama bulamadım bi daha çıkışıma kaldı
bugün eşimin doğum günü pasta aldık iki çatal aldım (doğum günümü buldun dediği için ):1:
bugun de benim esimin dogum gunu bir suru yemek yaptim pasta yaptim.yemekelrde birer kasik aldim pastatdan 2 catal aldim bende.az az yapmama ragmen bir suru yemek kaldi ya bir kac gun idare eder bizi.Allahtan esim ertesi gune kalan yemegi yemem diyen biri degil.
nevcim sen dj liği çok güzel yaparsın o donanımın sebde fazlasıyla yapabileceğine inanıyorum hakkında hayırlısı olsun.....

oğlanı servisten aldım yemeğin yanına bulgur pilavı pişiriyorum evdekilere benim içinde taze fasulye var yanınada 1 bardak yoğurt bitti gitti,yarın emine hanıma gideceğim inşallah bakalım ne kadar yağdan ne kadarı sudan gitmiş....
bende tr gelince yagimi kasimi olcturmek istiyorum.yagim kiloma gore olmasi gereken yuzdeden fazladir diye dusunuyorum cunku vucudum siki degil hic.
kızlar bişey danışmak istiyorum şimdi eşim bana kilo problemim ve çocuklar yokken bir koşu bandı aldı sonra hamile kaldım sonra bel fıtığı ameliyatı o arada erkek kardeşim abla kullanmıyorsun evden alayım işim bitince geri getiririm dedi aradan yıllar geçti beyza oldu ve ben artık spor yapmak istediğimde abla bana sat dedi bende çok cuzi bir paraya sattım çünkü makinam sıfırdı eşim neden sattın dedi bir daha almam dedi bugün spor salonunda konuşurken anterenör ikinci el al dedi bende baktım bir tane iyi durumda bir koşu bandı buldum eşimde yapmazsın boşu boşuna yer kaplar dedi ama ben ideal kiloma gelince kilomu sporla korumayı düşünüyorum sizce ne yapayım....
benimde kosu bandim vardi yani hala var aslinda :1: ama ben satamam ya onsuz yapamam elim kolum oluyor.her zaman disari cikip spor yapamam.ama onda fazla kacirinca cikiyorum kilo koruruken haftada 3-4 kere cikiyorum..
masallah kizlar bugun kalabaligizben menumu yazim .benim yazdan kalma oruc borcum vardi iki haftadir onu tutuyorum sahurda yarim simit yedimm parmak ucu kadarda pide yedim 5 tanede siyah zeytinle birlikte
bir kupada sut ictim suyuda unutmadim tabi .iftarda daha olmadi .bu arada bodrumumdaki boru patlamisti onla ugrastim yarin tamirci gelecek bu gece susuzuz yani mahsur ladik anlayacaginiz:((
sususzluk basa bela ya cok zor kolay gelsin cnm

ayşecim sende hoşgeldin sefalar getirdin,sporuma gittim kavitasyonada gittim geldim bamya yemeğini pişirdim kendime nescafe yaptım içiyorum bi vazgeçemedim şu nescafe ve türk kahvesinden şekersiz içiyorum ama nescafeye toz krema koyuyorum acaba süttozuyla aynımıdır kalorisi?
afiyet olsun canım.süttozu yağsız süttozuysa,o zaman kahve kremasıyla aynı değildir kalorisi.çünkü dukanda süttozu izinli ama kahve kreması yasak ordan biliyorum
ohhhh afiyet olsun saphircim bende nescafe içiyorum kavitasyondan çıkınca avm de çorba salata yedim benim diyetimde sabah hiç açlığım yok ama öğle ve ikindi arası içimde bir canavar böğürüyor resmen akşamda iyiyim ama bu saatleri ne yapsam acaba?

dudujan canım senin fikrinde güzel 1 dilim pastanı ye biraz hareket edersin yakarsın inşallah....
canım o saatler için kalorisi düşük atıştırmalıklar ayarla kendine bence :34:
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?
canım memnun kalan da var kalmayan da..onu en güzel kırmızıgül anlatır sana :16:
Canımmmmm,hoşbulduk.Start verildi :66:

9'lara vurduk çoğumuz ama inşallah beraber 6'lara da vurucaz ben yürekten inanıyorum :70:
canımmm inşallahh :kkk:
Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba :1:
aa çok keyifli bir iştir o.Lise dönemimde çok kısa süreli yapmıştım.benimki iş gibi değildi tabi,gönüllü olarak yapıyordum.bir denemeni öneririm canım :34:
amanin ascilikmi kiz zormeslek baska sey bulamadin miinsan gorunce o mamalari tutamazki kendini sadece tadina bile bakmak yeter sanirim kilo almaya:///

afiyet olsun canim senin bide yemek blogun vardi demi yanlis hatirlamiyorsam
ben yemek yapmayı ve yedirmeyi çok seviyorum.Sevdiğim şeyler bana zor gelmez :34: ama tadına bakmayı da çok seviyorum işte o kısım biraz kasıcak yapçak bişi yok

evet bloğum var maalesef çok vakit ayıramıyorum
kızlar bişey danışmak istiyorum şimdi eşim bana kilo problemim ve çocuklar yokken bir koşu bandı aldı sonra hamile kaldım sonra bel fıtığı ameliyatı o arada erkek kardeşim abla kullanmıyorsun evden alayım işim bitince geri getiririm dedi aradan yıllar geçti beyza oldu ve ben artık spor yapmak istediğimde abla bana sat dedi bende çok cuzi bir paraya sattım çünkü makinam sıfırdı eşim neden sattın dedi bir daha almam dedi bugün spor salonunda konuşurken anterenör ikinci el al dedi bende baktım bir tane iyi durumda bir koşu bandı buldum eşimde yapmazsın boşu boşuna yer kaplar dedi ama ben ideal kiloma gelince kilomu sporla korumayı düşünüyorum sizce ne yapayım....
istediğin spor aleti almaksa kocanı ikna et derim :1:
maşallah canım ne güzel :46:

merhaba ben yeni uyeyim..hosgeldin :)
Sağol canım,sen de hoşgeldin :70:

aa çok keyifli bir iştir o.Lise dönemimde çok kısa süreli yapmıştım.benimki iş gibi değildi tabi,gönüllü olarak yapıyordum.bir denemeni öneririm canım :34:
8 ay kadar bir gazetede köşe yazmıştım,çok hoşuma gitmişti.Bir de radyolucuğu deneyim,hobi işte...

hangi ildesin donunce gelebilecgim yer olursa ugramak isterim:46::46:

bugun de benim esimin dogum gunu bir suru yemek yaptim pasta yaptim.yemekelrde birer kasik aldim pastatdan 2 catal aldim bende.az az yapmama ragmen bir suru yemek kaldi ya bir kac gun idare eder bizi.Allahtan esim ertesi gune kalan yemegi yemem diyen biri degil.

canım ben İzmirdeyim ne kadar güzel olur çokkk sevinirim
eşine nice yıllar canım

Mesaj sayım tarihleri:

1)Ganfed...11.2.13 pazartesi
2)dudujan...12.2.13 salı
3)fiyona...13.2.13 çarşamba
4)nev81...14.2.13 perşembe
5)shopaholic...15.2.13 cuma
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe