Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar akşam akşam moralim bozuldu yine yaklaşık 3 aydır kayınvalidem bende o kadar çiğ bir kadın ki anlatamam,genç bayanlar evleneceğiniz zaman eş adayının annesine babasına bakın muhakkak etkiler kişiyi benim kaynanam kendiyle kavga eden bir kadın mesela anne yemek hazır hadi gel yiyelim desem yok canım ben yemem der 10 dakika sonra gelir yer,kahve yapsam içmem dizlerime dokunur der her yaptığımı eleştirir ve sürekli eskiden eskiden deyip beni beğenmez ve benim sinir kat sayımı artırır saygımdan yutarım ve bu benim sabrımı sürekli zorlar allahım biran önce gitsin evine yoksa dayanamıycam sanki oğlumu büyütürken o vardı yanımda sürekli beni eleştiriyor çocuklarımın bakımıyla ilgili ya sabır ya rabbbb

ohcanımadeysin, canım, benim adım esra 36 yaşındayım 160 boy kilom 64 2 çocuk annesiyim oğlum 4 kızım 8aylık istanbuldan katılıyorum yarışmaya :46::46::46::46:

kızlar akşam akşam moralim bozuldu yine yaklaşık 3 aydır kayınvalidem bende o kadar çiğ bir kadın ki anlatamam,genç bayanlar evleneceğiniz zaman eş adayının annesine babasına bakın muhakkak etkiler kişiyi benim kaynanam kendiyle kavga eden bir kadın mesela anne yemek hazır hadi gel yiyelim desem yok canım ben yemem der 10 dakika sonra gelir yer,kahve yapsam içmem dizlerime dokunur der her yaptığımı eleştirir ve sürekli eskiden eskiden deyip beni beğenmez ve benim sinir kat sayımı artırır saygımdan yutarım ve bu benim sabrımı sürekli zorlar allahım biran önce gitsin evine yoksa dayanamıycam sanki oğlumu büyütürken o vardı yanımda sürekli beni eleştiriyor çocuklarımın bakımıyla ilgili ya sabır ya rabbbb

cok zor yaaa ne desem biklemedim:50::50:

ohcanımadeysin, canım, benim adım esra 36 yaşındayım 160 boy kilom 64 2 çocuk annesiyim oğlum 4 kızım 8aylık istanbuldan katılıyorum yarışmaya :46::46::46::46:

memnun oldum..bende hilal :1:
bu arada benimde kizim 4 yasinda olacak 3 hafta sonra.kucuk kizimda 21 aylik.
boyum 174 kilom 65

Son düzenleme:
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?
su akupuntur ıse yarıyormu gerxekten merak ıcındeyım
Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba :1:

oooooooooooooooooooooooooooo becerırsın neden bolew bı karamsarlıga dustunkı...

Menümü de yazıyım unutmadan:Sabah-öğle-akşam=pirinç lapası+yoğurt+limonata.
uff su lapayı da denesemmı ya verebılıyormusun boyle nevcım

cnm sakın ol ve sadece bas sallaa..sesını cıkarma..baktın tınlamıyor susar

memnun oldum..bende hilal :1:
bu arada benimde kizim 4 yasinda olacak 3 hafta sonra.kucuk kizimda 21 aylik.
boyum 174 kilom 65
benım oglumda 24 aylık
senın boyun baya uzunmus ama.kılon ıdeal bence

aslinda kilom ideal degerler arasinda ama gecen sene 61 e dusunce cok iyi olmustum simdi agir hissediyorum.sikilasmam lazim bide.ben boyle deyinc onceden cokmu zayiftin da simdi vermeye ugrasiyorsun diyorlar.yok diyorum alakasi yok omur boyu kiloyla ugrastim hep kilo fazlasi olan biriydim.universitede bile simdiki halimden kilolu oldugum cok oldu.

canım çok zor haklısın,çok sabır istiyor.napçan be canım netice anne.Allah yardımcın olsun

Selam kizlar...herkesler toplanmis takimaaaa...ben de geliiimiii...isteyenler begensiiin....

Netim kapali ama acilinca damliyorum takima haberiniz olaaaa....

Heeeyt beee eefsane tum agirliguyla geri donuyoooor....

Azzzzz kalddddiiiii.....
:21:
:23::24:
:33:

Selam kizlar...herkesler toplanmis takimaaaa...ben de geliiimiii...isteyenler begensiiin....

Azzzzz kalddddiiiii.....

safiiişşş hoşgeldinnnn :16::16::16:
kız nerelerdesin sen?nasılsın iyi misin?kilolar ne alemde ? Ben de bu gün dukana başladım :51:

Canımmmmmmmmm,teşekkür ederim :70: Çok duygulandım.O beraber günler,verilen kilolar,beraber yaşadığımız mucizevi değişimler,hepsi anında gözümün önünden geçti.27 kg aldığım için üzgünüm ama sizlerle yeniden beraber olduğum için çok mutluyum çok,hoşbulduk :70:

Çok teşekkür ederim canım benim,sıcak suya başlaman da harika olmuş ayrıca,japonların inceliğinin sırrı bu sıcak su ve küçük lokmalardaymış.

İnşallahhhhh,inşallah hep beraber başarıcaz :70:

Canım maşallah,66 kg harika :nazar:

Günaydın canım,hoşgeldinnnn :70: Durumlar nasıl,kilo durumları nasıl canım?

İnşallah sağlıkla atalım kilolarımızı :70:

Canım canım canım,selamlarrr :70: Başarıcaz Ayşen'im :70:

Bugün beraberce ilk kez çıkalım canım.Çok kendimizi yormadan 20 dk ile başlayalım.Çıkmadan önce nescafe,indikten sonra soda ile önerilen spor yapma ve yağ yakma formülünü uygulayalım.20 dk yeter ilk gün için,bugün bizim için milat olsun canım benim :70:

Biz ne yaptık kendimize böyle ya,ne kadar inceyken ayrıldık :43:

Canımmmmm,hoşbulduk.Start verildi :66:

9'lara vurduk çoğumuz ama inşallah beraber 6'lara da vurucaz ben yürekten inanıyorum :70:

Ben yaptırmıştım senenin birinde,iştahımda da hiç azalma olmamıştı canım ya :26:

Harikasın :46:

Menü harika canım,kusursuz bir başlangıç :46:

Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba :1:

nevim ben henüz koşu bandını açamadım öyle bir istiflemişizki 60m2 lojmana:37: inşlh küçük odaya kapı dibine sığıp açılır..bu akşam eşim gelince halledicez bakalım
ama 20 dk çok iyi şu kilomuzla :27: dj likmi:32::32::32: sen harika yaparsın bu işi.keşke dinleme imkanım olsa yaaaa:25:
senin iradene herzaman hayran kalmisimdir zaten mukemmelsin canim

hosgeldin canim yeniden

bu konu kirmizigulun uzmanlik alani o cevaplar kesin

basla bence vucudu habersiz yakalamak bol kilo yaktirirmiso yuzden hic erteleme

kahvaltin gayet guzel olmus canim

afiyet olsun aksamada bisey yeme sadece salata yeter bugunluk

amanin ascilikmi kiz zormeslek baska sey bulamadin miinsan gorunce o mamalari tutamazki kendini sadece tadina bile bakmak yeter sanirim kilo almaya:///

afiyet olsun canim senin bide yemek blogun vardi demi yanlis hatirlamiyorsam

ay ama turk kahvesi harika ya afiyet olsun kapatta falina bakalimbari

ay bu eslerde resmen sabotaj uyguluyorlar ha benimkide ayni diyette oldugum zamanlarda pizza yeme lahmacun yemeye yada donere davet ediyor bide zorla goturuyor
ustunede dondurma ismarliyor iste bunlar yuzunden butun emeklerim bosa gidiyor:/

yaparsin canimm cok zor bisey degil zaten evde oturup pcden yayin yapacan onemli olan programi kurmakgerisi kolaybide bol bol muzik arsivin olmali:)):46::46::46::46:
aslında eşim sağolsun diyet konusunda pek sabotaj uygulamaz bilir diyet yaparken mutlu olduğumu:1:
gtabi doğum günü olunca ve ilk güne gelince böyle oldu:25:
bence hiçbir faydası yok boşubşuna paran gidiyor diyet olmadan hiçbirşeyin faydası yok....

eferin sana eşinle nice mutlu yıllara canııımmmm....

bence çok güzel bir menü afiyet olsun...
sağol hayatım:16:
kızlar bişey danışmak istiyorum şimdi eşim bana kilo problemim ve çocuklar yokken bir koşu bandı aldı sonra hamile kaldım sonra bel fıtığı ameliyatı o arada erkek kardeşim abla kullanmıyorsun evden alayım işim bitince geri getiririm dedi aradan yıllar geçti beyza oldu ve ben artık spor yapmak istediğimde abla bana sat dedi bende çok cuzi bir paraya sattım çünkü makinam sıfırdı eşim neden sattın dedi bir daha almam dedi bugün spor salonunda konuşurken anterenör ikinci el al dedi bende baktım bir tane iyi durumda bir koşu bandı buldum eşimde yapmazsın boşu boşuna yer kaplar dedi ama ben ideal kiloma gelince kilomu sporla korumayı düşünüyorum sizce ne yapayım....

açıkcası yerin varsa ve kullanacaksan harika bişey.ben bi ara lojmana taşınınca satmayı düşündüm evin darlığından :ssz: 300 400 temiz ikinci eller:34:
ama eliptik varmış biraz onunla yap eğer koşu bandıyla daha iyi verim alıyodum dersen alırsın:31:
çok şükür allahım oğlum yemek ayırmıyor çünkü ben evlendiğimden beri yok eşim sevmiyor onu yapmam yok bunu yapmam demedim oğlumada bebekliğinden itibaren her yemeği yedirdim kocaman insanlar bile bamya sevmez ama benim oğlum ellerimi öpüyor yanınada bulgur pilavı bayıldı danam,ben pirinç pilavını fazla pişirmem daha çok bulgur pilavı yaparım,kayınvalidem 65 yaşında ben pırasa pişirmem,kereviz yapmam,ıspanak bilmem oğluda yemek kültürü hiç yok çok zor,bence anne çok önemli benim oğlum maşşaaallah pırasa enginar,kereviz herşeyi yer...
en iyisini yapmışsın benim eşimde doğru düzgün hiç bir sebzeyi yemezdi 5 senedir alıltıra alıştıra biraz yer oldu.kaynana sağolsun hiç zeytinyağlı geleneği olmayan bi insan:ssz: saysam o kadar çok yemeği yemiyoki eşim çok zor oluyo.benimde çocuğpum olduğundan her yemeğe alıştırıcam küçükken yedi yedi yoksa sevmiyolar:ssz:
benim hedefim 60 canim..aslinda 60 in altina dusup 60 oldummu kontrol edip dengelemek..
senin boy kac yas kac isim ne :9: takimdakilerin isimlerini bilmiyorum yaa..neyse daha yeniyim ogrenirim insallah:16:

canim daha oncede dedim cocuklardan once kk ya cok vakit ayiriyordum simdi zar zor girip yaziyorum.gercekten zaman cok kisitli geliyor banada..

benimde elimdeki kitaplar bitti.turkce kitapta yok burda.acaip sikinti basti donunce bir suru kitap alip deli gibi okumak istiyorum:68::68::68::68:

merhaba ben yeni uyeyim..hosgeldin :)

korkma canim senin menulerin gayet iyi takip ediyorum ben vermissindir insallah

merhaba bende 7 kilo vermek istiyorum..offf cok zorluyor aryik insallah veririm yaa:43::43::43:

merhaba hosgeldin:39::39::39:

umarim guzel ve bol kilo kayipli bir hafta olur :10:

hangi ildesin donunce gelebilecgim yer olursa ugramak isterim:46::46:

bugun de benim esimin dogum gunu bir suru yemek yaptim pasta yaptim.yemekelrde birer kasik aldim pastatdan 2 catal aldim bende.az az yapmama ragmen bir suru yemek kaldi ya bir kac gun idare eder bizi.Allahtan esim ertesi gune kalan yemegi yemem diyen biri degil.

bende tr gelince yagimi kasimi olcturmek istiyorum.yagim kiloma gore olmasi gereken yuzdeden fazladir diye dusunuyorum cunku vucudum siki degil hic.

benimde kosu bandim vardi yani hala var aslinda :1: ama ben satamam ya onsuz yapamam elim kolum oluyor.her zaman disari cikip spor yapamam.ama onda fazla kacirinca cikiyorum kilo koruruken haftada 3-4 kere cikiyorum..

sususzluk basa bela ya cok zor kolay gelsin cnm

hoşbulduk canım
senin burcun ne canım merak ettim.kovayla evli olmak zordur da:1:bu arada nice seneler eşinle beraber:16:

bu arada herkese günaydınlarrrr:16:
bugün erkenciyim..hava güneşli olacakmış çamaşırlar çok sevindi:27: ben temizliğe girişicem dip köşe aslında halı silkelemek istiyorum ama kol ağrım izin vermiyo:ssz:

Azzzzz kalddddiiiii.....

gel tabi sensiz olurmu hic butun kizlar toplandik yinekilocuklarimizlaberaberiz yine:46::46:

masallah kizlar bugun kalabaligizben menumu yazim .benim yazdan kalma oruc borcum vardi iki haftadir onu tutuyorum sahurda yarim simit yedimm parmak ucu kadarda pide yedim 5 tanede siyah zeytinle birlikte
bir kupada sut ictim suyuda unutmadim tabi .iftarda daha olmadi .bu arada bodrumumdaki boru patlamisti onla ugrastim yarin tamirci gelecek bu gece susuzuz yani mahsur ladik anlayacaginiz:((

Allah kabul etsin canım.

Mesaj sayım tarihleri:

1)Ganfed...11.2.13 pazartesi
2)dudujan...12.2.13 salı
3)fiyona...13.2.13 çarşamba
4)nev81...14.2.13 perşembe
5)shopaholic...15.2.13 cuma
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı

Canım paşam da 24 ünde dönecekmiş galiba :)

allah kolaylık versin canım.:16:
3 ay da çok olmuş neden bu kadar süredir sizde kalıyor hasta falan mı?

Back
X