Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar öncelikle dün akşam ki menümü yazayım:
salata salata içinde marul+turp+havuç+maydonoz+yeşil soğan+domates vardı.

Sabahki menüm
1 kase nesfit kırmızı meyveler+150 ml yarım yağlı süt
şimdi 1 portakal yiyorum.

Diyetisyene gelince:
Sadece 900 gram vermişim ama 820 gramı yağdan gitmiş o yüzden diyetisyen iyi dedi ama ben pek sevinmedim.Gerçi hasta olacam onun şişkinliği var.
bu hafta diyetim biraz değişik oldu su tutmuş vucudum o yuzden biraz sulu besinler beslenerek su atacakmışım bakalım nasıl olacak:8:

Sabahki menüm

Diyetisyene gelince:
Sadece 900 gram vermişim ama 820 gramı yağdan gitmiş o yüzden diyetisyen iyi dedi ama ben pek sevinmedim.Gerçi hasta olacam onun şişkinliği var.
bu hafta diyetim biraz değişik oldu su tutmuş vucudum o yuzden biraz sulu besinler beslenerek su atacakmışım bakalım nasıl olacak:8:

900 gramı 1 haftadamı yoksa 2 haftadamı verdin
yağdan vermişsen iyi canımcım:34:regl dönemi öncesi 1 kilo artı bile çıkabiliyo insan
bende bugün oldum bakalım cumaya nasıl fark edicek ilk haftaya denk gelmeyeydi iyiydi ama :ssz:

Kizlar nasilsiniz bakalim.ben hastayim kizim da tam iylesmedi ama artik dönmek istiyorum araniza cünkü saldim kendimi 4gündür..neyse tlfndan giriyorum simdilik aksam görüsürüz..

900 gramı 1 haftadamı yoksa 2 haftadamı verdin
yağdan vermişsen iyi canımcım:34:regl dönemi öncesi 1 kilo artı bile çıkabiliyo insan
bende bugün oldum bakalım cumaya nasıl fark edicek ilk haftaya denk gelmeyeydi iyiydi ama :ssz:

9 günde verdim canım ama ben daha hızlı istiyorum diyetisyende çok iyi çok iyi diyip duruyor :43:

allah kolaylık versin canım.:16:
3 ay da çok olmuş neden bu kadar süredir sizde kalıyor hasta falan mı?

selam kızlar,eşimin odasındayım emine hanıma geldim 800 gram yağdan kilo vermişim ama spor yaptığım için kas oranım artmış emine hanımda yağ vermeden kas yapmamı istemiyor birazda su fazlam çıktı kas olunca vucut su tutarmış sopu biraz yavaşlatacağım...

dudujan kaynanam hasta değil gezmeye geldi yanımıza çenesini tutsa ölene kadar kalsın yanımda ama şuna eminim o benim ömrümü azaltır...

nevim ben henüz koşu bandını açamadım öyle bir istiflemişizki 60m2 lojmana:37: inşlh küçük odaya kapı dibine sığıp açılır..bu akşam eşim gelince halledicez bakalım
ama 20 dk çok iyi şu kilomuzla :27: dj likmi:32::32::32: sen harika yaparsın bu işi.keşke dinleme imkanım olsa yaaaa:25:

aslında eşim sağolsun diyet konusunda pek sabotaj uygulamaz bilir diyet yaparken mutlu olduğumu:1:
gtabi doğum günü olunca ve ilk güne gelince böyle oldu:25:

sağol hayatım:16:

açıkcası yerin varsa ve kullanacaksan harika bişey.ben bi ara lojmana taşınınca satmayı düşündüm evin darlığından :ssz: 300 400 temiz ikinci eller:34:
ama eliptik varmış biraz onunla yap eğer koşu bandıyla daha iyi verim alıyodum dersen alırsın:31:

en iyisini yapmışsın benim eşimde doğru düzgün hiç bir sebzeyi yemezdi 5 senedir alıltıra alıştıra biraz yer oldu.kaynana sağolsun hiç zeytinyağlı geleneği olmayan bi insan:ssz: saysam o kadar çok yemeği yemiyoki eşim çok zor oluyo.benimde çocuğpum olduğundan her yemeğe alıştırıcam küçükken yedi yedi yoksa sevmiyolar:ssz:

hoşbulduk canım
senin burcun ne canım merak ettim.kovayla evli olmak zordur da:1:bu arada nice seneler eşinle beraber:16:

koşu bandını alıcam eşim izin verdi,daha sonra kilomu korumak için istiyorum ben bu yola baş koydum,inşallahh

selam kızlar,eşimin odasındayım emine hanıma geldim 800 gram yağdan kilo vermişim ama spor yaptığım için kas oranım artmış emine hanımda yağ vermeden kas yapmamı istemiyor birazda su fazlam çıktı kas olunca vucut su tutarmış sopu biraz yavaşlatacağım...

dudujan kaynanam hasta değil gezmeye geldi yanımıza çenesini tutsa ölene kadar kalsın yanımda ama şuna eminim o benim ömrümü azaltır...

of o geziyor sen hasta oluyorsun yani kolay gelsin canım.

koşu bandını alıcam eşim izin verdi,daha sonra kilomu korumak için istiyorum ben bu yola baş koydum,inşallahh

bende yürüyüş bandı alacam canım ama karşı komşunun bir yürüyüş bandı var tüm bina inliyor sesinden o yüzden biraz tedirginim.

temizlik molası verdim türk kahvemi içiyorum enfess enfesss:27:
iyi kalori harcadım bugün camları sildim evi sildim tülleri yıkatıyorum
nerde hareket orda bereket:9:

9 günde verdim canım ama ben daha hızlı istiyorum diyetisyende çok iyi çok iyi diyip duruyor :43:
troidin pko insülin direncin felan yoksa hızlı verebilirsin ama yavaç vermek en sağlıklısı:34:

teyzemin arkadaşı diyetisyene gidiyo tam 50 kilo verdi hiç spor yaptırtmadı daha yeni başlatacakmış
bu işin ortası yokmu acaba çok şaşırıyorum nasıl spor yaptırmaz diye :ssz:

ne zaman gidecek kaynanan allah kolaylık versin.en iyisi he hee diyip geçebilmek :ssz:
of o geziyor sen hasta oluyorsun yani kolay gelsin canım.

bende yürüyüş bandı alacam canım ama karşı komşunun bir yürüyüş bandı var tüm bina inliyor sesinden o yüzden biraz tedirginim.

ses azaltma sensörü var benim koşu bandının 10 da felan koşman lazım ki ses çıksın o da ayak seslerin :34:

11-o2.13pazartesi mesaj sayim listesi

roseberry------------19:65::65::65:
ganfed----------------7:nazar::nazar:
dudujan-------------11:65::65:
fiyona---------------0:47::47::47::47::47:
nev81----------------8:nazar::nazar::nazar:
shopaholic------------9:65:
aysen-34--------------7:nazar::nazar:
maviyesil--------------9:65:
saphira----------------11:65::65:
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------6:46:
ansa--------------------?
bahayk-----------------?
yalniz ben bilemedim berenimi idare ederiz bir kacgun demistik hala yok ona ne yazmaliyiz
bahayk ayrilacam dedi gitti simdi listede yok degil mi
ansadanda ses seda yok liste bundan ibaret

Son düzenleme:
troidin pko insülin direncin felan yoksa hızlı verebilirsin ama yavaç vermek en sağlıklısı:34:

teyzemin arkadaşı diyetisyene gidiyo tam 50 kilo verdi hiç spor yaptırtmadı daha yeni başlatacakmış
bu işin ortası yokmu acaba çok şaşırıyorum nasıl spor yaptırmaz diye :ssz:

ne zaman gidecek kaynanan allah kolaylık versin.en iyisi he hee diyip geçebilmek :ssz:

ses azaltma sensörü var benim koşu bandının 10 da felan koşman lazım ki ses çıksın o da ayak seslerin :34:

malesef he he deyip gecilmiyor bazen insanin alip kaynanayi duvara calasi geliyor.:1:
ben hic diyetisyene gitmedim hep kendi cabamla verdim kilomu ama busefer fazla duramiyom ustiunde galiba yerimde sayiyorum :47::47::47::47:

Sabahki menüm

Diyetisyene gelince:

gayet guzel gitmis .giden yagdan olsun suyu detokslarla atarsin canim dert etme

malesef he he deyip gecilmiyor bazen insanin alip kaynanayi duvara calasi geliyor.:1:
ben hic diyetisyene gitmedim hep kendi cabamla verdim kilomu ama busefer fazla duramiyom ustiunde galiba yerimde sayiyorum :47::47::47::47:

benimki uzakta ve pek karışmaz o yüzden pek çalasım gelmez iyi insandır vesselam :1:
ama uzun süre aynı evde kalınca ne olur bilemem,yalnız yaşamaya alışmışım:27:

öğle yemeğimi yedim,bulaşık mk boşaltıp,ders vermeye inicem komşulara
akşamada kapuska yapıcam az yağlı :56:
menümü toplu yazarım gelince:10:

slm kızlar
sabahtan berı dort donuyorum
yemeklerdı evdı derken sımdı oturdum oglumu uyutuyorum
kahvaltımı da az once yaptım:))

sabahleyın lahana suyumu da ıctım cok sukur.kürünü yapcam bakalım nasıl olcak

sagol canim ya oruc tutmama ragmen cok yemememe ragmen 58.1 ciktim bu sabah tartida moralim acayip bozuldu:47::47::47:
sern kaçla basladıydın cnm

11-o2.13pazartesi mesaj sayim listesi

roseberry------------19:65::65::65:
ganfed----------------7:nazar::nazar:
dudujan-------------11:65::65:
fiyona---------------0:47::47::47::47::47:
nev81----------------8:nazar::nazar::nazar:
shopaholic------------9:65:
aysen-34--------------7:nazar::nazar:
maviyesil--------------9:65:
saphira----------------11:65::65:
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------6:46:
ansa--------------------?
bahayk-----------------?
yalniz ben bilemedim berenimi idare ederiz bir kacgun demistik hala yok ona ne yazmaliyiz
bahayk ayrilacam dedi gitti simdi listede yok degil mi
ansadanda ses seda yok liste bundan ibaret
ellerıne saglık hayatım

Sabahki menüm

Diyetisyene gelince:
cok ıyı gıtmış valla

temizlik molası verdim türk kahvemi içiyorum enfess enfesss:27:
iyi kalori harcadım bugün camları sildim evi sildim tülleri yıkatıyorum
nerde hareket orda bereket:9:
ohhhhhhhhhhhh missssssssssssssss bayılırım temızlığe
aslinda kilom ideal degerler arasinda ama gecen sene 61 e dusunce cok iyi olmustum simdi agir hissediyorum.sikilasmam lazim bide.ben boyle deyinc onceden cokmu zayiftin da simdi vermeye ugrasiyorsun diyorlar.yok diyorum alakasi yok omur boyu kiloyla ugrastim hep kilo fazlasi olan biriydim.universitede bile simdiki halimden kilolu oldugum cok oldu.

ıyısın bence.sıklaşmada ancak sporla olur

Back
X