bi 10 veya 15 kilo vereyim sonra karatay yapıcam zaten
ama ben haşlamasını sevmiyom bol yağda kızartıyorumnerde zararlı kalorili şey var onu severim zaten
kuran tecvid ve mızraklı ilmihal dersi veriyorum bacım![]()
çok güzel maşallah sana .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi 10 veya 15 kilo vereyim sonra karatay yapıcam zaten
ama ben haşlamasını sevmiyom bol yağda kızartıyorumnerde zararlı kalorili şey var onu severim zaten
kuran tecvid ve mızraklı ilmihal dersi veriyorum bacım![]()
ah saphişcim hoşbuldum.iyi olmaya çalışıyorum.bebişim iyi çok şükür.kara kaşlı kara gözlü ben maviş bir kzı dogurudm yine. büyük kızımda mavişte.3 haftalık olduk.normal dogurudum cok zordu.benim dogumdan daha cok korkutan dogum sonrası bagırsak problemleri.şuan onu yaşıyorum.annemle babam yanımdaydı gittiler oyüzden nete girecek vaktim olmuyor geri gelecekler ozaman bende eğer uygunsa aranıza katılmak istiyorum.kelebekçim hoşgeldin nasılsın?bebiş nasıl? ben de kasımda izin almıştı canım yeni döndüm,pazartesi yeniden diyete başlıyorum.o yüzden listede yokum
ah saphişcim hoşbuldum.iyi olmaya çalışıyorum.bebişim iyi çok şükür.kara kaşlı kara gözlü ben maviş bir kzı dogurudm yine. büyük kızımda mavişte.3 haftalık olduk.normal dogurudum cok zordu.benim dogumdan daha cok korkutan dogum sonrası bagırsak problemleri.şuan onu yaşıyorum.annemle babam yanımdaydı gittiler oyüzden nete girecek vaktim olmuyor geri gelecekler ozaman bende eğer uygunsa aranıza katılmak istiyorum.![]()
cnm benımkını yanlış saymışsın.7 olacaktı12.02.2013 mesaj sayımı
roseberry------------7
ganfed----------------8
dudujan-------------7
fiyona---------------1
nev81----------------1
shopaholic------------3
aysen-34--------------11
maviyesil--------------4
saphira----------------6
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------1
ansa--------------------?
Kızlar inş doğru saymışımdır tek tek saydım ama yinede gözden kaçmış olan olabilir kusura bakmayın![]()
cnm benımkını yanlış saymışsın.7 olacaktı
cnm benımkını yanlış saymışsın.7 olacaktı
canım alıntılı mesajları tek mesaj mı sayıyoruz yoksa her alıntıyı mesaj içinde mi sayıyoruz.Tekrar baktım tek sayınca 4 çıkıyor.![]()
evet tek tek sayyılıyorcanım alıntılı mesajları tek mesaj mı sayıyoruz yoksa her alıntıyı mesaj içinde mi sayıyoruz.Tekrar baktım tek sayınca 4 çıkıyor.![]()
alıntıları tek sayıyoruz galiba o zaman 7 çıkıyor mesaj sayın canım kusura bakmayın ilk kez yaptığım için alıntılarıda tek mesaj saymıştım ben![]()
wuuuuuuu efsane geri döndüüüüüü...canım sana da bu yakışır zatennn...umarım canını sıkan sey çok da önemli diildir kaptanım...selam fıstıklar
sabahım güzel başladı 2.1 kg vermişim
tabi bir de güzel devam etseydi iyiydi.biraz canımı sıkan bir haber aldım da..neyse..
birazdan giyinip çıkıcam,arkadaşa gidicem.akşama gelirim öptüm hepinizi![]()
maviyeşilim aman dikkat et canım..ben böyle geçiştirince sonra patlıyorum açlıktan hersye saldırıyorum...kızlar buvgun oglen yedıgım bı çizi ve portakal oldu.oğle yemegını gecıstırsem ıyı olcak bole...:))
aksama allah kerım
aman dikkat et canım kendine
ohh afiyet olsun..öğlen yediğin elmanın yanına ceviz/fındık/fıstık /badem yesen daha iyi olurdu canım.acıktırmadı mı tek elma?
wuuuuuuu efsane geri döndüüüüüü...canım sana da bu yakışır zatennn...umarım canını sıkan sey çok da önemli diildir kaptanım...
maviyeşilim aman dikkat et canım..ben böyle geçiştirince sonra patlıyorum açlıktan hersye saldırıyorum...
sağol canım...acıktım ama sabrettim bide sütle idare etmeye calıştım kaptanım...
SAPHİRA cım cnm ben yarın 24 saat nöbetçiyim işyerimde..gündüz çok yogun oluyoruz zaten giremem de ..5 den sonra internet kesik olmazsa gelirim yazarım cnm..bazen belli olmuyor dönem dönem siteler yasaklanıyor bazen net olmuyor falan...haberin olsun cnm![]()