Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekçim hoşgeldin nasılsın?bebiş nasıl? ben de kasımda izin almıştı canım yeni döndüm,pazartesi yeniden diyete başlıyorum.o yüzden listede yokum
ah saphişcim hoşbuldum.iyi olmaya çalışıyorum.bebişim iyi çok şükür.kara kaşlı kara gözlü ben maviş bir kzı dogurudm yine. büyük kızımda mavişte.3 haftalık olduk.normal dogurudum cok zordu.benim dogumdan daha cok korkutan dogum sonrası bagırsak problemleri.şuan onu yaşıyorum.annemle babam yanımdaydı gittiler oyüzden nete girecek vaktim olmuyor geri gelecekler ozaman bende eğer uygunsa aranıza katılmak istiyorum.:31:

günaydın kızlar,sıcak suyumu içiyorum çocuklar kalktı birazdan kahvaltı yapıp hazırlanıcam anneme gidicem orda net yok akşam gelicem görüşürüz...

ah saphişcim hoşbuldum.iyi olmaya çalışıyorum.bebişim iyi çok şükür.kara kaşlı kara gözlü ben maviş bir kzı dogurudm yine. büyük kızımda mavişte.3 haftalık olduk.normal dogurudum cok zordu.benim dogumdan daha cok korkutan dogum sonrası bagırsak problemleri.şuan onu yaşıyorum.annemle babam yanımdaydı gittiler oyüzden nete girecek vaktim olmuyor geri gelecekler ozaman bende eğer uygunsa aranıza katılmak istiyorum.:31:

gözün aydın olsun canım,allah analı balı hayırlı evlat etsin inşallah,diyet yapmak için çok erken değil mi canım bebeğin biraz büyüse daha iyi olmaz mı?

12.02.2013 mesaj sayımı
roseberry------------7
ganfed----------------8
dudujan-------------7
fiyona---------------1
nev81----------------1
shopaholic------------3
aysen-34--------------11:nazar::65:
maviyesil--------------4
saphira----------------6
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------1
ansa--------------------?

Kızlar inş doğru saymışımdır tek tek saydım ama yinede gözden kaçmış olan olabilir kusura bakmayın :17:

günaydın kızlar bugün garip bir gün geç kalktığım halde hiç trafik olmadığı için ofise erken geldim ankarada sabah 8 de trafik yoktu alışılmamış bir durum :10:
Sabah ki menümü yazayım
1 kase nesfit kırmızı meyveler
125 ml yarım yağlı süt

12.02.2013 mesaj sayımı
roseberry------------7
ganfed----------------8
dudujan-------------7
fiyona---------------1
nev81----------------1
shopaholic------------3
aysen-34--------------11:nazar::65:
maviyesil--------------4
saphira----------------6
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------1

Kızlar inş doğru saymışımdır tek tek saydım ama yinede gözden kaçmış olan olabilir kusura bakmayın :17:
cnm benımkını yanlış saymışsın.7 olacaktı

cnm benımkını yanlış saymışsın.7 olacaktı

canım alıntılı mesajları tek mesaj mı sayıyoruz yoksa her alıntıyı mesaj içinde mi sayıyoruz.Tekrar baktım tek sayınca 4 çıkıyor.:17:

alıntıları tek sayıyoruz galiba o zaman 7 çıkıyor mesaj sayın canım kusura bakmayın ilk kez yaptığım için alıntılarıda tek mesaj saymıştım ben :17:

12.02.2013 mesaj sayımı düzeltimi
kızlar yapılan alıntılara mesaj içerisinde tek tek sayarak düzeltme yaptım inş bu defa olmuştum kusura bakmayın ilk defa yaptığım için alıntıları tek saymıştım:17:
roseberry------------7
ganfed----------------8
dudujan-------------11
fiyona---------------1
nev81----------------7
shopaholic------------5
aysen-34--------------22:nazar::46:
maviyesil--------------7
saphira----------------13
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------2

selam fıstıklar :16:
sabahım güzel başladı 2.1 kg vermişim :62:
tabi bir de güzel devam etseydi iyiydi.biraz canımı sıkan bir haber aldım da..neyse..
birazdan giyinip çıkıcam,arkadaşa gidicem.akşama gelirim öptüm hepinizi :16:

canım alıntılı mesajları tek mesaj mı sayıyoruz yoksa her alıntıyı mesaj içinde mi sayıyoruz.Tekrar baktım tek sayınca 4 çıkıyor.:17:
evet tek tek sayyılıyor
alıntıları tek sayıyoruz galiba o zaman 7 çıkıyor mesaj sayın canım kusura bakmayın ilk kez yaptığım için alıntılarıda tek mesaj saymıştım ben :17:

evet olmuş sımdı cnm

selam fıstıklar :16:
sabahım güzel başladı 2.1 kg vermişim :62:
tabi bir de güzel devam etseydi iyiydi.biraz canımı sıkan bir haber aldım da..neyse..
birazdan giyinip çıkıcam,arkadaşa gidicem.akşama gelirim öptüm hepinizi :16:
wuuuuuuu efsane geri döndüüüüüü...canım sana da bu yakışır zatennn...umarım canını sıkan sey çok da önemli diildir kaptanım...
kızlar buvgun oglen yedıgım bı çizi ve portakal oldu.oğle yemegını gecıstırsem ıyı olcak bole...:))
aksama allah kerım
maviyeşilim aman dikkat et canım..ben böyle geçiştirince sonra patlıyorum açlıktan hersye saldırıyorum...
aman dikkat et canım kendine

ohh afiyet olsun..öğlen yediğin elmanın yanına ceviz/fındık/fıstık /badem yesen daha iyi olurdu canım.acıktırmadı mı tek elma?

sağol canım...acıktım ama sabrettim bide sütle idare etmeye calıştım kaptanım...

SAPHİRA cım cnm ben yarın 24 saat nöbetçiyim işyerimde..gündüz çok yogun oluyoruz zaten giremem de ..5 den sonra internet kesik olmazsa gelirim yazarım cnm..bazen belli olmuyor dönem dönem siteler yasaklanıyor bazen net olmuyor falan...haberin olsun cnm:16:

sabah...soğanlı 2 yumurtadan omlet...(yarısını kızım yedi:)))) 1 kk peynir 5 zeytin yedim...az önce 2 tane ceviz yedim...
1 saat sonra da 1 tabak kuru fasulye ve marul salatası yiycem inşaallah:)))

wuuuuuuu efsane geri döndüüüüüü...canım sana da bu yakışır zatennn...umarım canını sıkan sey çok da önemli diildir kaptanım...

maviyeşilim aman dikkat et canım..ben böyle geçiştirince sonra patlıyorum açlıktan hersye saldırıyorum...

sağol canım...acıktım ama sabrettim bide sütle idare etmeye calıştım kaptanım...

haklısın bugunluk bole oldfu yaa aksama bakacaz artık
SAPHİRA cım cnm ben yarın 24 saat nöbetçiyim işyerimde..gündüz çok yogun oluyoruz zaten giremem de ..5 den sonra internet kesik olmazsa gelirim yazarım cnm..bazen belli olmuyor dönem dönem siteler yasaklanıyor bazen net olmuyor falan...haberin olsun cnm:16:

sen ne ıs yapıodun cnm

selam kızçeler eşim gececi o yüzden fırsat bulamıyorum
kendimi duba gibi hissediyorum hiçkaçamakda yapmadım sanırım regl olduğum için:ssz:
gece 4 de emara gidicem..adama küfreder gibi resmen ama devletin işi işte :ssz:
eşimde izin alıp gelecek götürecek artık ben sabah yatarım

Back
X