Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

NEV cim evet canım karatay yapıyorum:)
MAVİYEŞİL canım ben sağlık personeliyim ...
karatayda haftada bir kere serbest ama benimki baya erken oldu yarım lahmacun yedim kızlar...vicdanım rahat diil...su anda soda içiyorum...belki etkisini azaltabilirim die:)

ah bu vicdan denen sey yemeden once gelse ya neden se is isten gectikten sonra ortaya cikiyor :))bende ayni durumdayim ya bugun gercekten cok yedim:(((((

menümüde yazayım
sabah
bir kase special k bir bardak yarım yağlı sütle

ara
türk kahvesi

öğle
bir tabaktan az kapuska
2 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık yoğurt

ara
bir avuç leblebi

akşam
bir tabak kıymalı karnıbahar yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık bulgur pilavı
3 kornişon turşu

ara
ne yiyceğim belirsiz malum sabah yatacağım için :ssz:
ama birazdan kahve yapıp içicem:12:

menun gayet guzel olmus .tez zamanda atarsin sen bu kilolari boyle devam edersen

hemencik menülerimi yazayımda uyuyayım kızlar çok uykum var bugün :)
öğlen:
1 küçük porsiyon sulu köfte
1 kase cacık
3 kaşık bulgur pilavı
saat 4 de
2 adet mandalina
akşam:
1 kase tavuk çorbası

masallah kizlarya herkes tutmus kendini ben haric kendimi catidan mi atsam ne yapsamguzel menu olmus canim:46::46:

canım reglyken metabolizmamız hızlanıyor ya,o yüzden wc sayın artmışır.Bunu fırsat bilip diyetini ve sporunu çok iyi yaparsan,regl sonrasında çok güzel kilo vermiş olduğunu görürsün..gaz da regldendir :34:

tamam tatlışım :16:

Maşallah canım ne güzel Allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebişkoyu :16::16: doğum sonrası wc sorunu çok zor Allah yardımcın olsun.sıvı şeyler tüketsen yardımcı olur sanırım..canım buyur gel tabi bebişten fırsatın olursa biz buradayız :16::16:

canım alıntıları da tek tek sayıyoruz :34:

eline sağlık tatlım şimdi olmuş :16:
*fiyonanın pazartesi ve salı için 2 ceza puanı düşüyor
*berenim izinli
*ohcanimadeysinin 1 ceza puanı düşüyor
*anşaa izinli

canım benim çok teşekkürler inşallah sonuna kadar gidebilirim bu kez ve hepimiz tabiki :16:
sağol tatlım canımı sıkan şey kısa sürede çözümlendi moralim yerine geldi :16:

tamam canım iyi nöbetler :16:

oyoy :56: valla atak evresinden sonra karatay mı yapsam diye düşünüyorum yaa dukan çok kastı,hiç bir şey yiyemiyorum :ssz:

canım mr ne için hayırdır?

kizlar ben alintilar tek cevap diye biliyordum o yuzdende hep tek sayiyorum
eger oyle ise benim mesaj sayim genelde cok cikar ogrendigim iyi oldu tek tek alintilarida sayicagiz demi yanlis anlamadim?

slm kızlar nasılsınız ben fenalardayım bu aralar.Gecıcı bır hamılelık gıbı bırsey yasadım ama bu ay bitti ve ben son 2 ayda neredeyse 4 kilo aldım.Fenalardayım imdaaaattt.Bı arada soyle bir baktım herkes toplanmıs gibi masallah.Ben gecmisi okuyayımda feyızleneyım biraz

gecmis olsun canim rabbim hakkinda hayirlisi ne ise onu versin sende hg aramiza sendemi donenlerdensin :))

kızlar alıntı yapamıyorum bağlantı kopup duruyo
evet bizde şaşırdık (haydarpaşa numuneyi bilenler varsa istblda) oraya gittim 2 senedir kolum ağrıyodu son bir aydır ağrı kesici içmeden duramıyorum ve elim şişmeye başladı ve ağrı arttı.iğneli emg yi çektirdim sinir sıkışması değilmiş zaten doktorda boyun fıtığından şüphelenmişti boyun emarı çekitricez.birde hastanede emarla doluymuş başka bi devlet hastanesine sevk etti oraya gidicez.
eşim randevuyu aldığında inanmamıştım adama yemnin ettirdim:9: diyorum ya resmen küfür eder gibi birde 04.05 yazıyo kağıtta görünce ağlanacak halime gülerim hesabı kahkaha patlattım:9::9::9:
neyse kurtulsam şu ağrıdan allahın izniyle inşlh.rabbim bütün hastalara şifa versin banada

evet ya artik randevularda cildirmis gecen bi arkadasim dedi gece 12de doktora goturecem annemi diye sasirmistim yalan atiyon demistim ama artik sistem degismis galiba geceleride randevu veriyorlarmis:)))

Harikasınnnnnnnnnnn :65: Ben kaç kilo verdiğimi yarın akşam yazıcam,sürprizzzzzzzzzzzzzzzzz :66:

Offfff saat sabah 4 nedir ya,hayret yani,kıyamam sana ben :70:

Harika başladın 41 kere maşallah ciğerim :nazar:
ooo böyle dediğine göre sen de harika verdin demekki yaşasınn :62::62::nazar:

o acayip saatler mr tomografi vs.. işleri İzmirde de oluyor.birkaç yakınım yaşadı o durumu da ordan biliyorum :ssz:

sağol bitanem sen de pirinçle harika başladın :nazar:
slm kızlar nasılsınız ben fenalardayım bu aralar.Gecıcı bır hamılelık gıbı bırsey yasadım ama bu ay bitti ve ben son 2 ayda neredeyse 4 kilo aldım.Fenalardayım imdaaaattt.Bı arada soyle bir baktım herkes toplanmıs gibi masallah.Ben gecmisi okuyayımda feyızleneyım biraz
ipeğim hoşgeldin canım gelmiş geçmiş olsun bekleriz buradayız :16::16:
kızlar alıntı yapamıyorum bağlantı kopup duruyo
evet bizde şaşırdık (haydarpaşa numuneyi bilenler varsa istblda) oraya gittim 2 senedir kolum ağrıyodu son bir aydır ağrı kesici içmeden duramıyorum ve elim şişmeye başladı ve ağrı arttı.iğneli emg yi çektirdim sinir sıkışması değilmiş zaten doktorda boyun fıtığından şüphelenmişti boyun emarı çekitricez.birde hastanede emarla doluymuş başka bi devlet hastanesine sevk etti oraya gidicez.
eşim randevuyu aldığında inanmamıştım adama yemnin ettirdim:9: diyorum ya resmen küfür eder gibi birde 04.05 yazıyo kağıtta görünce ağlanacak halime gülerim hesabı kahkaha patlattım:9::9::9:
neyse kurtulsam şu ağrıdan allahın izniyle inşlh.rabbim bütün hastalara şifa versin banada
canım İzmirde de mr saatleri öyle yoğunluktan :(
hastane çalışanları sesimimi duydu nedir aradılar 11 de gelin geceye kalmayın dediler:1:
aman iyi bari hiç yoktan iyidir
NEV cim evet canım karatay yapıyorum:)
MAVİYEŞİL canım ben sağlık personeliyim ...
karatayda haftada bir kere serbest ama benimki baya erken oldu yarım lahmacun yedim kızlar...vicdanım rahat diil...su anda soda içiyorum...belki etkisini azaltabilirim die:)
aman o kadarcık olur boşver,lahmacun hakkını yemişsin say bu hafta :34: afiye olsun
iyi aksamlar hanimlar ay bugun sabahtan gunum vardi oraya gittim ogleden sonrada misafirim vardi anca vakit bulup gelebildim .nasilsiniz hanimlar
yediklerime gelince ne siz sorun nede ben soyleyim:(((:19:

abooo bugün herkesin kaçamak günü olmuşşş :9:

Son düzenleme:
Mesaj sayım tarihleri:

1)ganfed...11.2.13 pazartesi +
2)dudujan...12.2.13 salı +
3)fiyona...13.2.13 çarşamba
4)nev81...14.2.13 perşembe
5)shopaholic...15.2.13 cuma
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı

kızlar sayım sırası fiyonada ama fiyona ortalarda yok,o yüzden sıradan devam edelim.nevim sıra sende oluyor :126::16:

geçmiş olsun canım nasılsın görüşmeyeli
herhalde gitmeyecekler varda o yüzden çağırdılar yoksa yine verdikleri saatte alırlardı:2:
iyiyiz canımyeni yerimize alışmaya calışıyoruz yeni keşifler yapıyoruz
gecmis olsun canim rabbim hakkinda hayirlisi ne ise onu versin sende hg aramiza sendemi donenlerdensin :))

ipeğim hoşgeldin canım gelmiş geçmiş olsun bekleriz buradayız :16::16:

Hoşbulduk canım saol.Takımda var mı bos yer.Varsa net meselesini halledip gelebilirim belki

yaaaa zar zor giriyorum zaten vakit bulup..bir suru sey yazdim bir suru alinti yaptim hepsi gitti :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

herkese günaydın hanımlar,dün annemde olduğum için ve orda net olmadığı için giremedim biraz keyfim yok belim ağrıyor ve çok uykum var kahvaltıdan sonra belki biraz yatarım sabah tartıldım kilom 62.9
inanamıyorum ya ideal kiloma gün gün yaklaşıyorum,dün günde herkes erimişsin dedi daha fazla zayıflama dediler bende daha 5-6 kilo daha vericem dedim azmine hayranız dediler,allah bozmasın kendimi oruçlu gibi hissediyorum diyet listemin dışında ki herşey orucumu bozacak gibi:52::52::52:dün en az 7-8 çeşit mama vardı ama ben ucundan bile bakmadım tatlarına 1 bardak light yoğurtla semiz otunu karıştırıp yedim....

herkese günaydın hanımlar,dün annemde olduğum için ve orda net olmadığı için giremedim biraz keyfim yok belim ağrıyor ve çok uykum var kahvaltıdan sonra belki biraz yatarım sabah tartıldım kilom 62.9
inanamıyorum ya ideal kiloma gün gün yaklaşıyorum,dün günde herkes erimişsin dedi daha fazla zayıflama dediler bende daha 5-6 kilo daha vericem dedim azmine hayranız dediler,allah bozmasın kendimi oruçlu gibi hissediyorum diyet listemin dışında ki herşey orucumu bozacak gibi:52::52::52:dün en az 7-8 çeşit mama vardı ama ben ucundan bile bakmadım tatlarına 1 bardak light yoğurtla semiz otunu karıştırıp yedim....

günaydın canım
insanın iradesine sahip olabilmesi ne harika bir duygu değilmi:8:
bm kaç oldu ?ne zaman korumaya geçiceksin:21:

bu arada herkese günaydın:8:
tiroid ilacımı içtim yarım saat sonra kahvaltımı edicem tabi bu arada 2 bardak suyumu bitirmeye çalışyorum
kızlar tiner kokusu yıkamayla geçmiyo..eşim gece tinerciyle uğraşırken üzerine değmiş.şimdi mk attım ama tiner kokusu kolay çıkmaz biliyorum ne yapsam:26:

geçmiş olsun canım nasılsın görüşmeyeli
herhalde gitmeyecekler varda o yüzden çağırdılar yoksa yine verdikleri saatte alırlardı:2:

hiç sorma bende bu ara ona taktım nasıl canım çekiyo regl olmasam dicem hamileyim:9:
eşim kavanoz kavanoz turşu taşıyo eve:9:
valla polis otosunun sirenlerini çala çala gidicektik artık:9::9::9:

bu saattemi:27:
recimdeyim çayın yanına bişi yok de:27:

annemle ikimiz olunca sadece saat falan anlayıp geliyorlar.Allahtan rejimde olduğumu biliyorlar birşey demiyorlar ye falan diye hatta geçen hafta annem yoktu komşu bana salata yapmış getirmiş :)

masallah kizlarya herkes tutmus kendini ben haric kendimi catidan mi atsam ne yapsamguzel menu olmus canim:46::46:
sağol canım ama çorba doyurmadı walla gece acıktım ama tuttum kendimi sadece 1 kivi yiyip uyudum.

tiroid ilacımı içtim yarım saat sonra kahvaltımı edicem tabi bu arada 2 bardak suyumu bitirmeye çalışyorum
kızlar tiner kokusu yıkamayla geçmiyo..eşim gece tinerciyle uğraşırken üzerine değmiş.şimdi mk attım ama tiner kokusu kolay çıkmaz biliyorum ne yapsam:26:

Canım limon yağı alkol ve su karşışımı yada limon kolonyası ile silmekte işe yarıyor bende hastane çalışırken tinerciler gece çok gelirdi öyle yapardık.

Buarada geçen gliforu sormuşsun nasıl içiyorsun diye cevap vermeyi unuttum canım ilacı görünce hatırladım.Glifor bana çok dokunuyor mide bulantısı baş dönmesi yapıyor bende akşam yapmadan önce gliforu alıyorum.15 dk sonrada sütümü içip yatıyorum.Günde 2 dedi doktor ama alamayınca bir al alışınca 2 yaparız dedi.

iyi aksamlar hanimlar ay bugun sabahtan gunum vardi oraya gittim ogleden sonrada misafirim vardi anca vakit bulup gelebildim .nasilsiniz hanimlar
yediklerime gelince ne siz sorun nede ben soyleyim:(((:19:

nettün bacım ....

selam fıstıklar :16:
sabahım güzel başladı 2.1 kg vermişim :62:
tabi bir de güzel devam etseydi iyiydi.biraz canımı sıkan bir haber aldım da..neyse..
birazdan giyinip çıkıcam,arkadaşa gidicem.akşama gelirim öptüm hepinizi :16:

süpersin kaptaaaann ....

kahvaltımı yaptım 1 dilim peynir 1 dilim ekmekle allah berekt versin doydum kızımın kahvaltısınıda yaptırdım zar zor, asla kaşığı görünce açmıyor ağzını ....

Hoşbulduk canım saol.Takımda var mı bos yer.Varsa net meselesini halledip gelebilirim belki
tatlım ay sonunda paşamında dönmesiyle 13 kişi olucaz ama birkaç ay önce sayı 15 e kadar yükseltilebilir kaptanın kararıyla diye bir güncelleme yapıldı.O yüzden sorun olmaz sanırım,sen 14. kişi olucaksın bu durumda,daha 1 kişilik yerimiz bile kalıyor :1: :34:
yaaaa zar zor giriyorum zaten vakit bulup..bir suru sey yazdim bir suru alinti yaptim hepsi gitti :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ayyy ben de sinir oluyorum öyle olunca :47:
canım 41 kere maşallah harikasın gerçekten,çok motive ediyorsun beni ve eminim herkes de aynı etki oluyordur :16:
günaydınn tatlımm..tinerci mi?kız ne tinercisi ben bişey mi kaçırdım? dün mr noldu?
süpersin kaptaaaann ....

kahvaltımı yaptım 1 dilim peynir 1 dilim ekmekle allah berekt versin doydum kızımın kahvaltısınıda yaptırdım zar zor, asla kaşığı görünce açmıyor ağzını ....
sağoll kuzumm :16: çok az yemişsin kahvaltını,çabuk acıkmayacak mısın?

Günaydın güzeller :16:
yarın bildirim günü heyecan doruka mııı :62:
bildirimlerinizi yarın saat:12.00 ye kadar listeye ekleyin canlar,ben şimdiden koyucam listeyi,isteyen bugünden eklesin kendini :16:

Back
X