canımcım açıkçası gelip bir açıklama yapman beni çok mutlu etti.Çünkü hiç bir şey yazmadan,hiç haber vermeden çekip gidenler oluyor,gidecek mi,gitmeyecek mi,geri gelecek mi diye arada kalıyorum,beni çok zorluyor bu durum ve takım ortalamasını da kötü yönde etkiliyor.çok çokkk geçmiş olsun,migrenin ne bela olduğunu iyi bilirim yakın bir arkadaşım da varŞu ara hem sağlık yönünden hem de yoğunluktan vaktim yok giremiyorum diyorsan o zaman seni izne ayırırız.Sen müsait olduğunda geri dönersin.Kalbimiz senin de takımda olmandan yana ama sen bilirsin tabii ki
kizlar kalmayi devam etmeyi cok istiyorum valla Allah biliyor..su ustumde yapismis 5 kilomdan destekler sayesinde kurtulabilecegim sadece..ama inanin vakit bulamiyorum hic.bakiyorum bazen menu bile yazmamisim.kurallari cignemekte vicdanimi cok fazla rahatsiz ediyor.tr donusumuze 5 ay kaldi.bitsin de gidelim artik bir yere kadar ya...cok ozledim ulkemi ailemi..su saat farki yuzunden arkadaslarimla bile gorusemiyorum.sabah kalkinca aramam lazim..kahvalti ev topla mutfak telasindan unutuyorum aklima geldigimde turkiye uyuyor oluyor :44: iyice bunaldim ya..
o zaman ben izinli sayilayim simdilik
zaten dun annemde dedi sen orda kilo vermeye ugrasma artik.bi doktora gorunmen lazim.orda kilonu korumaya bak.gelince butun tetkikleri bi yaptir,sekerine kolestrolune,hormonlarina baktir..hayatini bi duzene sok sonra ne yapiyorsan yap dedi.
hepinizi cok opuyor bol kilo vermeli,kacamaksiz,iradeli gunler diliyorum.
kendin icin en uygununu sececeginden eminim canim nasil rahat edeceksen oyle yap rabbim kolaylik versin herzaman