Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dun isimiz vardi kagit isi yani esimle disari cikmistik canim nasil lahmacun istedi anlatamam
karar verdik lahmacun almaya
tam restoranin onune geldik esim diyor kactane alayim 6 tane dedim
ikiser tane iki kizima bide esime soyledim
sana diye sordu yemiyecem dedim
buyuk bi gururla
:DD
oda sen yemiyorsan bizde yemiyoz dedi ve almadi
:))
boylece lahmacun krizini atlattim aksam salata ve yarim su bardagi haslanmis nohut yedim yolda dayanamayim aldigim ekmektende bir dilim yedim eve gelirken sonra 2 bardak su bir kupada yesil cay icip gunu bitirdim:DD

bugunku kahvaltim marul yapragi,bir haslanmis yumurta,30 gr peynirbir dilim ekmek,bir domates bir o kadarda salatalik
simdi evden cikmam gerekiyor ogleden sonra gelirim yada aksama bilmiyorum artik herkese basarilar diyetinde öpüldünüz hanimlar:54:

kızlar iyi akşamlar,beyza hasta bu hafta izin istiyorum......
Çok geçmiş olsun canım.:16:

Dün giremedim kızlar kızım atesli 2 gecedir.Bakıcısıda gelmiyor oda hastaymış.Bugün dr a gittik.Bronşit başlangıcı dedi.Bu sıcakta çocuğu bronşit yaptık ya tebrik ediyorum kendimizi.Bende de orta kulak iltahabı oluşmuş ve saçlarım acayip dökülüyordu.Saç diplerim egzama olmuş.
Tabi kızım öyle olunca ingilizce kursum.okul falan kaldı öğleden sonra ancak programlara katılömaya çalışıyorum.Allahtan sınav dönemi.

offf her ikinizinde hsta olması kötü olmuş çok geçmiş olsun:16:
şekersiz bir türk kahvesi belki biraz iyi hissettirebilir ;)

kafeine dayanacam bugün mecburen birde istanbule gidip gelecem akşama bugün kahve delisi olurum :43:
gunaydin hanimlar son iki gun diyetler ne alemde. kacamak yapanlar parmak kaldirsin

Günaydın canım ben yapmadım ama bugün yapabilirim hem yorgunum hem istanbula gidecem hem hasta olacam ama olamadım patlamak üzereyim:43:

bak ya yazmayi unuttum dun yarim saatte lesli yaptim spor listesine ekleyen varsa eger;)))
ay evet ya bırı lıste yapsınnn spor yapmak dasha keyıflı oluo o zmn

bugunku kahvaltim marul yapragi,bir haslanmis yumurta,30 gr peynirbir dilim ekmek,bir domates bir o kadarda salatalik
simdi evden cikmam gerekiyor ogleden sonra gelirim yada aksama bilmiyorum artik herkese basarilar diyetinde öpüldünüz hanimlar:54:
senın su maruluna hastayım:D
dun isimiz vardi kagit isi yani esimle disari cikmistik canim nasil lahmacun istedi anlatamam
buyuk bi gururla
boylece lahmacun krizini atlattim aksam salata ve yarim su bardagi haslanmis nohut yedim yolda dayanamayim aldigim ekmektende bir dilim yedim eve gelirken sonra 2 bardak su bir kupada yesil cay icip gunu bitirdim:DD
wuuuuuuuuuuuuuuu ben olsam kacırdıydım yarım da olsa yerdım:D

gunaydin hanimlar son iki gun diyetler ne alemde. kacamak yapanlar parmak kaldirsin
ben dun gece bı kacamak yaptım benimo bıskuvı yedım:D dayanamaıorum ona ben yaaa

Yok canım ya hala bulamadık.Kızım rahatsızlandı hiç papağanla uğraşacak vaktimiz olmadı

Maşallah sapişim en can alıcı noktadır benim için lahmacun

Saol canım değerlendireceğim inş

Gözün aydın insanın sevdiği biriyle beraber olması harika birşey

Hayırlı olsun canım.Hedefe varana dek durmak yok yola devam
gecmıs olsun nasıl oldu

Dün giremedim kızlar kızım atesli 2 gecedir.Bakıcısıda gelmiyor oda hastaymış.Bugün dr a gittik.Bronşit başlangıcı dedi.Bu sıcakta çocuğu bronşit yaptık ya tebrik ediyorum kendimizi.Bende de orta kulak iltahabı oluşmuş ve saçlarım acayip dökülüyordu.Saç diplerim egzama olmuş.
Tabi kızım öyle olunca ingilizce kursum.okul falan kaldı öğleden sonra ancak programlara katılömaya çalışıyorum.Allahtan sınav dönemi.
cnm cok dıkkat et bronsıt cok kotudur

evet canım çalışıyorum üniversiteden haziran mezun oldum bekarım kasıma kadar :) sidney kökenli bir çevre danışmanlık firmasının ankara şubesinde proje yöneticisi olarak çalışıyorum ama evde yatmayı isterdim özellikle şuan çok uykum var gün nasıl bitecek bilmiyorum:26:
aman calıs bover daha ıyı evde oturmakta cok sıkıcı

hemencik menümü yazayım

1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 adet siyah 2 adet yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
masallah:D

19.02.2013 mesaj sayımı

aysen_34-----------------1
dudujan------------------6
ganfed-------------------12
maviyesil1999-------------7
saphira-------------------7
nev81--------------------7
lepistesinyavrucugu ------2
roseberry----------------1
ipekyol------------------8

ben dun gece bı kacamak yaptım benimo bıskuvı yedım:D dayanamaıorum ona ben yaaa

gecmıs olsun nasıl oldu

Doğru diyon canım çalışmak iyide sabah erken kalkmak çok fena ya :(

19.02.2013 mesaj sayımı

aysen_34-----------------1
dudujan------------------6
ganfed-------------------12
maviyesil1999-------------7
saphira-------------------7
nev81--------------------7
lepistesinyavrucugu ------2
roseberry----------------1
ipekyol------------------8

eline sağlık canım:16:

heyt be bu hafta rekor ustune rekor kiriyom masallah bana kizlar beni ornek alin sizde cok yazin ya inan insan ne kadar cok buraya yazsa o kadar cok motive oluyor emin olun onemli degil kimse yazdiklariniza cevap vermesede olur kendiniz icin onemli insan yazarken ne kadar cok yedigini fark ediyor bir lokmada alsaniz yazin .ben sabah disari ciktim yeni geldim eve ciktigimdan beri dolasiyom yoruldum vallasimdi kalkip ispanak pisirecem evi toplayacam camasir yikayacam
utu yapacam ve aksam olacak ://

Çok geçmiş olsun canım.:16:

offf her ikinizinde hsta olması kötü olmuş çok geçmiş olsun:16:

kafeine dayanacam bugün mecburen birde istanbule gidip gelecem akşama bugün kahve delisi olurum :43:

Günaydın canım ben yapmadım ama bugün yapabilirim hem yorgunum hem istanbula gidecem hem hasta olacam ama olamadım patlamak üzereyim:43:
gunaydin sanada cancagazim elinden geldigi kadar dayanmaya calis bak ne zahmetlerle veriyoruz yara almasin diyetin nver sonra keyfini cikarmaya gidersin istanbula bende gelirim beraber gezeriz altini ustune getiririz ;))
gunaydın bebeklerım nasılsınızzz
sabah kahvaltım peynırlı omelet
salatalık domates
bal
gunaydin canim sanada kahvaltin harika olmus

gecmıs olsun nasıl oldu

kiz ben marul seviyom diyet olmasada yerim
marul domates salatalik benim vazgecilmezlerim aslinda maydanozda yemek istiyom ama onu yiyemiyom bakburda maydanozlar tuaf geliyor bana koye annemlere gidince demet demet yiyorum burda yiyemiyomm sanki icince cam kiriklari var agzimi parcalayacak gibi hissediyom neden bilmiyom amahele marul yapraginin ustune tuz ekip bukup yedigimde off nefis nefis
ciddi anlamda seviyom ya:DDD

heyt be bu hafta rekor ustune rekor kiriyom masallah bana kizlar beni ornek alin sizde cok yazin ya inan insan ne kadar cok buraya yazsa o kadar cok motive oluyor emin olun onemli degil kimse yazdiklariniza cevap vermesede olur kendiniz icin onemli insan yazarken ne kadar cok yedigini fark ediyor bir lokmada alsaniz yazin .ben sabah disari ciktim yeni geldim eve ciktigimdan beri dolasiyom yoruldum vallasimdi kalkip ispanak pisirecem evi toplayacam camasir yikayacam
utu yapacam ve aksam olacak ://

Haklısın canım ben ne zaman birşey yemek istesem hemen burayı açıyorum
gunaydin sanada cancagazim elinden geldigi kadar dayanmaya calis bak ne zahmetlerle veriyoruz yara almasin diyetin nver sonra keyfini cikarmaya gidersin istanbula bende gelirim beraber gezeriz altini ustune getiririz ;))

Canım istanbula iş için gidiyorum :( Karnımda çok ağrıyor ayaklarımı üşüttüm akşamda istanbulda inş bozmam uçağım 5:15 artık otelde salata yerim ama bir dilim pasta için neler vermezdim:(
Ama hem düğünü düşünüp hemde cuma tartıyı düşünüp vazgeçiyorum :43: burası olmasa çoktan bozmuştum.

selam kızlar

öğlen
bir brdk yoğurt
4 kaşık arpa şehriye pilavı
6 kaşık kapuska
1 dilim çvdr ekmeği

ara
bir çay brdğı süt

akşam
3 tane köfte
2 dilim tt ekmek
salata
ayran

ara
1 portakal

suyum şu an 7 bardak oldu yatana kadar 10 brdk yaparım
2 brdk yeşil çay 1 brdk form çay

yarın vücuda bi şok diyet yaptirim diyorum :/ tartıdan önce

buğdaylı yoğurt çorbası yapıp öğle ve akşam onu yiyeyim sadece içine birazda nohut koyarım belki

merhaba 7.takım aranızda banada yer açtığınız için teşekkürler saphıracım sanada ayrıca teşekürler
97 kilo ile aranıza katılmış bulunmaktayım
Hoşgeldin :16: Çıtır olana kadar ayrılmak yok :70:

selam kızlar biran buldum girdim kızımın hiiççç keyfi yok sürekli ağlıyor doktora götürdüm sabah, diş döneminde böyle olur dedi doktorumuz fitil kullanıyoruz sürekli kucağımda hapşırıyor biran nce çıksaydı damakları kıpkırmızı allah yardımcımız olsun....

diyetim tam gaz devam ediyorum sabah emine hanımada gittim bu hafta 1300 gitmiş 900 gram yağdan gitmiş çok şükür,allahhın izniyle hedefime az kaldı,darısı hepinize arkadaşlar....
Maşallah,harikasın canım :nazar: Güzel kızına da Allah şifa versin inşallah...

Gözün aydın insanın sevdiği biriyle beraber olması harika birşey

Hayırlı olsun canım.Hedefe varana dek durmak yok yola devam
Teşekkür ederim canım,evet artık hedefe kadar durmak yokkkk :66:

buyuk bi gururla
Bu irade muhteşem olmuş işte,seni yürekten tebrik ederim...

yarın vücuda bi şok diyet yaptirim diyorum :/ tartıdan önce

buğdaylı yoğurt çorbası yapıp öğle ve akşam onu yiyeyim sadece içine birazda nohut koyarım belki
Ben denemiş,çok sevmiş,çok da memnun kalmıştım ayran detoksundan,umarım çok güzel bir sonuçla çok güzel bir başlangıç yaparsın diyet yolculuğuna :70:

Canlarım menüm de şöyleydi bugün:
SABAH:Dukan krep+peynir+1 bardak süt
ÖĞLE:Küçük bir tabak közlenmiş tavuk göğsü+tavuk
AKŞAM:Haşlanmış tavuk +ayran :1:

kizlar oglen bir tabak domatesli corba ictim.aksamda
bol yesilllikli bir salata ve pirincle karistirilmis .
ayrica ogluma yarim kepce ispanak pisirmistim bulgurlu ondan koymustum o yemeyeince ben yedim insallah cok olmamistir ve ben su anda acliktan kriz gecirecem.ama yememege kararliyim .iki kupa yesil cay ictim4 tane tatlandiriciyla baska bisey yemedim
ama bol su ictim:20:

BEN GELDİMMMMMM....:kkk:
NABER ŞEKERLER NE VAR NE YOK KAPTANIM BENIM IZNIM BİTTİ GELEBİLİRMİYİM SU SON 4 HAFTADA NELER YAPTIM NELER BİR BİLSENİZZ....UZUN UZUN ANLATICAM INŞALLAH AMA KAPTANIM DAN DESDURUMU ALIYIM ÖNCE...:3:YER VARMI TAKIMDA SON DURUM NE BİLMİYORUM YOKSA BEKLERİM BEN SIKINTI YOK...:7:UZAKTAN TAKILIRIM:ssz:

Back
X