Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevimm ankarada internet üzerinden emniyetçek dinliyoruzzz....süpersin canım benım yaaa....niyedir bilmem pek duygulandım yaahuu...

Canlarım deli yorgunum,okuldan sonra radyo,radyodan sonra eve geç geliş yemek bulaşık sersem gibiyim,sizi kocaman öpüyor ve iyi geceler diliyorum kuzularrrrr :70:

canim ya kizlari kiskandim galiba internet uzerinden bende dinlemek istiyorum hem adresini hemde program saatini soylermisin bana

bugun yediklerimide yazim belki utanir birdaha yapmam
sabah iki haslanmis yumurta bir domates yarim salatalik tabi iki bardakta su
oglen iki tabak kofte bizim oralara ozgu sulu kofte .bir tabakta sehriye corbasi yaninada tursu aslinda kalkip cikolatada yiyecektimde evde yoktu o yuzden yiyemedim cunku biliyom huyumu kriz geldimi tutamiyorum kendimi.o yuzdende almamistim eve:))iyiki almamisim .spor hic yok bugun oglumla beraber gittim ama dedigim gibi hasta diye sadece millet yapti biz seyrettik:DDyarin yapacam insallahyapinca yazarim

05/03/2013 MESAJ SAYIMIDIR.....:72::7:
saphira:7
dudujan:8
paşam:19:nazar::nazar::nazar:
lepistesinyavrucuğu:11:nazar:
ganfed:6
anşaaa:15:nazar::nazar:
roseberry:6
nev:6
ipekyol:6

5 mesaj altı yok muhabbetınıze sağlık kızlar...:46::46::46:
eline sağlık canım :16:
:nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederimm saphırammmm kariyer için iyiydi ama psikolojik olarak bitirdi beni burada da güzel şanslar yakaladım gibi ege üniversitesine sözleşmeli olarak girebilirim sanırım olursa süper olcak 15 güne belli olcak:52::52: bana dua edin inş oluurr:52::52: diyett için belli birşey yok aslında karatay dukan gibi sadece şimdilik eski gittiğim diyetisyenin verdiği diyeti yapıyorum başlangıc olarak öle başladım bakalım sonu nasıl olcak belki sonra değiştiririm canım:52::52:
hakkında hayırlısı neyse o olsun bitanem :16:

gecmis olsun canim bu hava basinciundan oluyor galiba ani basagrilari falan aman dikkat edin kendinize bu gecis havalari cok fena carpiyor

bende sendenim bende bugun cok yoldan ciktim ya ne olacak bizim halimizi neden tutamiyoruz kendimizi:47::27:

yok benim karnım kasıklarım filan ağrıyordu canım,reglym de,benim 10 gün ve çok sancılı geçer.tatlı krizlerim bimez deliririm :14:

Mesaj sayım tarihleri:

1)nev81...25.2.13 pazartesi +
2)dudujan...26.2.13 salı +
3)maviyesil1999...27.2.13 çarşamba +
4)saphira...28.2.13 perşembe +
5)roseberry...1.3.13 cuma
6)pasam3405...4.3.13 pazartesi +
7)anşaaa...5.3.13 salı +
8)Ganfed...6.3.13 çarşamba
9)maviyesil1999...7.3.13 perşembe
10)roseberry...8.3.13 cuma

eline sağlık canım :16:
:nazar::nazar::nazar:

hakkında hayırlısı neyse o olsun bitanem :16:

yok benim karnım kasıklarım filan ağrıyordu canım,reglym de,benim 10 gün ve çok sancılı geçer.tatlı krizlerim bimez deliririm :14:

bilirim o krizleri canim bende olacam galiba acayip istah acmisim durduramiyom bu hafta kendimi

ara:1 bardak zero+1 dukan kurabiye
ara:1 bardak ayran
akşam:tavuk+ayran
1 kase dukan puding

çok feci tatlı krizindeyim kızlar,nerdeyse bol soslu brovni filan yapıp yicektim,zor tutuyorum kendimi ağlıcaktım artık,hemen bi dukan puding yaptım kendime,valla soğumasını beklemeden ılık ılık yedim.bolca tarçın da koymuştum içine,şu an bir nebze daha iyiyim :ssz:

Evet paşam görüşemedik yaa benim olduğum yerde kötüydüüü hiç çıkamıodum girince dışarıdan giriş de yasakdı kısmet değilmiş ama ben ara ara gidicem istanbula randevulaşır görüşürüz inş rahat rahat :52::52::52:
:5::5:ah canım nasipten öte köy yok malesef işşallah gelirsen misafir ederim seni:16::16:
paşacım sıkıntın büyük öncelikle soruna cevap vereyım haklarından feragat ettiğine ve kıme devir etmek ıstiyosan açık kımlığını belırterek devredeceğin sahısla beraber notere gidiyosun ve feragatname imzalıyosun....ama lütfen mantıklı ol ve bunu yapma bence bak ilerleyen dönemde ne olur belkı tedavin için paraya ihtiyacın olur veya rabbim sana bir evlat nasip eder onun geleceğini de düşün tabii ama karar senın tabıkı...
canım artık bıktım yaw öle ailem varki ne sen sor ne ben söylüyüm aslında hepsi çok iyi ama kızdırıyolar beni erkek kardeşim bana çok düşkün hep der sen bir tarafa 2 ablam bir tarafa on bile kıskanıyolar kardeşlerim biliyorsun gebelik düşünüyorm 10 milyara kadar dikiş dediler rahimime doktor dünyada 2 sırada adam 270 den 330 olmş muayenesi allahım eşime ömür versin kardeşim bu yolda tekim ben okadar sıkıntılar çektimki kimse demedi nasılsın bugün oglumun ölüm yıldönümü millete dedim bugün annemgile herkez ölenle ölünmüyor boşver ileriye bak dediler ama anne yüregim işte olmuyor çok agladım ben kimseden birley istemiyorm benden uzak olsnlar bana bulaşmasınlar yeter bana eşim yeter bana zaten hamile kalıyım kimseye demicem eşim yeter bana yemegi ben yapsam temizligi
haftada bir o yapar market pazar işi eşim yapar allaha şükür hep gebeliklerimde allah razı olsn eşim baktı hakkını nasıl inkar edeyim tek korkm gene ya giderse kaybedersem :14:rahmetli babamın bir traktörü var büyük öyle garajda dryor erkek kardeşim annem istemiyor hakllarını allah var 2 ablam istiyor:53: abla işte biri var memelekette biri var brda ama ablamı bir kere gelip işimi görmedi gebeliklerimde hep yanlızdım ben ölemi yaptım dogmlarında vs hep yanımdaydı neden emeklerimin karşılıgını alamıyorm acaba mallarıda mülkleride onların olsun en azında üstlerine veririm kafam rahat olr bunların haberleri olmadan yapamazmıyım ben ya:44::44:burdaki ablam diyor malları benim üstüme yap ben veririm diyor eşimin canı sag olsn kimseden birşey istemiyorum :14::14:anladım babam ölünce kim kimmiş :53::53:
Paşammm acın büyük ne desem bilmiyorum annem her zaman evlat ve kardeş acısı geçmez der ikisini yaşamış annem de aklına geldikçe ağlar o da :(
benim annem 65 yaşında 1 oglu 7 aylık nazardan ölmüş halen aklına gelir aglar :14::14:kardeş acıosı ve evlat acısı çok zormş babamada agladım allah var evlşatlarım babamı bile solladı düşün gerisini artık sen :14::14:başa gelmeyince bilinmiyor kzm rabbim kimseyi evladıyla imtaan etmesin :14::14:
Kızlar benim çalıştığım şirket aslında yurtdışı kökenlidir o yüzden yarın Sidney e gitmem gerekiyor uçakla 1 gün sürüyor malesef net sorunum olmaz mesaj yazabilirim ama yine olursa ben birkaç gün 5 mesajtan muaf tutulabilir miyim?Bildirimi mutlaka yaparım zaten.
:32::32::32:benide götür nolurrrrr:3::3::3:
şimdi gelelim yediklerimeeee....
sabah:yarım sımıt 2 zeytın yarım demet maydanoz 1kk kaşar
ara:yarım demet maydonoz:27:
öğle:tarhana corbası 1 kepçe 1 tane tulumba tatlısı salata ayran
ara:2 bardak kahve sekersiz
akşam yemeğimi yemek ıcın eve geldım kızım kayınvalıdemde kalcak nobetcıymısım gece yemeği yiyip çıkıcam o yüzden bi yandan yıyıp bı yandan yazıyorum
:56:akşam:2 kaşık bulgur pilavı yağsız tavuk göğsü 2 parca yeşil fasulye kavurması 4 kaşık lıght lımonata....
ben kaçar kızlar ankara geceleri beni beklerrr......:37:
tulumba tatlısını yemiyeydin eyiydi:9::9:
Canlarım deli yorgunum,okuldan sonra radyo,radyodan sonra eve geç geliş yemek bulaşık sersem gibiyim,sizi kocaman öpüyor ve iyi geceler diliyorum kuzularrrrr :70:
gene nutulmuşm küçük birşey olsam neyse:17::17::17:sen beni beyenmiyonmu oysaki ne kadarda şirinim allah var söyle şirin degilmiyim :86::86::86:
gecmis olosun canim salginlar da olmasa cok guzel olacak yabune benimde oglan ustmustu bir haftadir mizmiz.sukur bugun duzeldi gibi

aman pasacim dikkat et dugun falan derken kacamak yapmayasin ha

eline saglik gulum

duydum seni canim duydum tami tamina 150 dk bugune kadar yaptigim spor

bu ne azim masallah sen bayagi bir asildin spora gulum basarilar

hg aramiza canim ben seni tanimiyorum gerci ama tanisiriz ikimizde bu takimdayiz demi ama

ah ah bu miras davasi yokmu arkadas illet oluyom kardes kardese dusman oluyor bu nedir ya canim rabbim sanada sabir versin insalah en hayirli cozumu bulursunuz

masallah canim emegine saglik

canim sen uzulme bende trye gekliyom telefonlasiriz gorusuruz hatta hatta burdaki kizlarin dedikodusunu yapariz caktirmadan sen yeterki hamile kal bebisini saglikla kucagina al gerisi kolay:1:

ah canım yemekkmi dedim fırsatım olursa yerim :9::9:kayananmgilin adeti yemek veiriler dügünlerde aklına kim gelirse dügün kartını kimlere verdilerse :53::53:kesim 10 kilo veririm b tempoyla:9::9:şimdi yedikelrimi yazayım işlerim var ANNEMDEN YENİ GELDİM UZANICAM :17::17:

Sabah yediklerimi yazıyım
5 siyah 3 yeşil kibrit kts büyüklügünden az yarım peynir bir ymrta haşlama 1 ıhlamr bardakla badem domates okadar

öylen pırasa yemegi bulgr pilavı bol salata akşam bir adet muz yemiyeydim eyiydi:1::1:

günaydın güzeller bildirime 1 gün kaldı durumlar nasıl :62:
kahvaltımı yaptım çayımı kaptım geldim :16:

500 ml su
1 haşlanmış yumurta
1 kk yağsız peynir
2 ad. dukan kurabiye
çay

:32::32::32::32:topigi ben açayım bari:27::27:nerdesiniz acaba:57::57:kimseler gelmemiş ben çok güzel bir yk çektim bugün evi temizlicem yemek yapıcem çayın yanına tzl krabiye elmalı trta ve çklatalı kek yapıcem sonra cam kavonozlarıma koycam eşim artık çayla yer adamada yazık boş boş yiyor ben hazıra karşıyım kızlar ya içine ne koyyolar belli degil bgün menüde tavk gögsü var yemeklerde tarhana çorbası bakla annemim deyişiyle eşşek baklası:1: sosol makarna:32::32::32:salata:32::32:eşim yer aık banada allah kerim :27::27:

günaydın paşacım ben açtım topiği geç kaldın bacım :9::9:
kolay gelsin işlerinde.benim de yapmam lazım da hiç yapasım yok :ssz:

günaydın güzeller bildirime 1 gün kaldı durumlar nasıl :62:
kahvaltımı yaptım çayımı kaptım geldim :16:

500 ml su
1 haşlanmış yumurta
1 kk yağsız peynir
2 ad. dukan kurabiye
çay

ay kem küm kaptanım bebeiki gelmiş görmemişim :17::17:beni sorcak olrsan 1 kilo gitmiş 81.500 bebem:18::18:pirinç lapası yapamadım ya bndan sonra evdeyim dicem olmcak yarın anneme gidicem gelinin dogm günü var :52::52::52:ona ugr böcekli pasta alıcem :30::30:üflesin garibim kimse dogm gününü kutlamamış:5::5:

ay kem küm kaptanım bebeiki gelmiş görmemişim :17::17:beni sorcak olrsan 1 kilo gitmiş 81.500 bebem:18::18:pirinç lapası yapamadım ya bndan sonra evdeyim dicem olmcak yarın anneme gidicem gelinin dogm günü var :52::52::52:ona ugr böcekli pasta alıcem :30::30:üflesin garibim kimse dogm gününü kutlamamış:5::5:

1 kilo harika canım tebrikler :nazar::nazar:

günaydın paşacım ben açtım topiği geç kaldın bacım :9::9:
kolay gelsin işlerinde.benim de yapmam lazım da hiç yapasım yok :ssz:

:1::1:benim işler bitsin hızımı alamazsam gelirim sana:1::1:b işlerin içinde namaz kılıcam tespihlerim var selatı tefficiye 200 çekicem artık yemek yaparken tefficiyeyi çıkarırırım :16::16:demeyi unuttum bir aile dostmuz vardı anneme geldi dün kadın beni gördü şok old paşa ne olmuş sana dedi:53::53:kadın beni elleye elleye bir hal old kız:30::30:amanm maşşallah nasıl verdin vs dedi ban dediki paşacım 104 geliyorm o an gözüme kendim geldi dedim 6 kilo daha koy paşa öle pak sonç bu:30::30::30:şükürler olsnki verdim bu kiloları eşimle yürüyorz diyorm millet ban garip neden bakıyor eşimdeki tekki aynen şu seviyorm kız seni:17::17::17:kilo verdinya ondan dedi geçen pazara gittik eşimle tanıyanlar pazarda taciz ettiler ay nasıl verdin diye ay hem iyi vermek hemde kötü şimdi onlara anlat dr:1::1:

kahvaltıma gelince neler yedim :kkk:
1-2 bardak ıhlamr
2-2 yeşil 1 siyah zeytin
3-2 adet etimek
4-badem domates
5-bir adet sahanda rafadan ymrta
6-2 çatal yok peynir
7-bir çay kaşıgı ayva reçeli yemiyeydim eyiydi mme allah var güzel olmş:9::9:
öylene allah kerim işlerden fırsat blrsam yemeyi düşünüyorum :27::27:

günaydın güzellikler nasılsınız bakalım..
ben acayip yorgun uyandım bugün..sanırım dün sporu fazla kaçırdım,boynumda eğrilik var sağ kolumun parmaklarım şişmiş bükemedim kaç dk çok acıdılar :(
bugün gidip ortopedik yastık alıcaz bakalım kullanabilecekmiyim şüpheliyim

Back
X