canım afiyet olsun menün harika

babacığınla da Allah kavuştursun

9 lu çayı bir dönem ananeemiz çok öneriyordu,ben de bitki çaylarından bıktığımdan hiç içmiyorum artık bitki çayı,ben varsa yoksa siyah çay ve kahve..bu menüyle kesinlikle çok iyi vereceksin bu hafta eminim bundan

çinko ve magnezyumu ne için alıyorsun canım ve dr. tavsiyesi mi?
canım sorun eğil artık zaten ipekyol saydı kendi mesajlarını 6-7 mesajı varmış
mesaj geçemiycem derken 5 mesaj yazamayabilirim demek sanırsam
sorma canım valla herkes aynı şeyi söylüyor bana,kah dayanabiliyorum,kah dayanamıyorum,napiim nefis bu da yani,robot değiliz ki

çok sağol tatlım inşallaaahhh

oyyy kabusuuummm

canım dukan tariflerinde çok güzel tatlılar oluyor.onlardan deneyebilirin.hepsinde ille yulaf kepeği yok.meela ben geçen gün dukan pudingi yaptım yedim,yazmıştım hatta,bir kriz anıydı.1 tatlı kaşığı mısır nişastası (dukanda her gün olmamak kaydıyla bu kadara izin var),1-2 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı veya 1 tatlı kaşığı kakao ve 1 bardağa yakın yağsız süt.muhallebi olarak pişirdim.ben biraz dr. outkerin vanilya aromasından da kattım.toz tatlandırıcın yoksa,ocaktan aldıktan sonra,normal tablet tatlandırıcını,ekleyebilirsin,kendi damak zevkine göre.inan baya kesiyor krizi
canım perşembe sabahı tartıl,perşembe kaçamağın olsa bile hafataya kadar yakarsın

kalorisi az ikramlar az yağlı yoğurtlu salatalar olabilir,belki yeşil mercimekli veya nohutlu salata olabilir.köz kırmızı bibere sarılı maydanozlu lor filan olabilir.salatalarına bolca z.yağ yerine,limon suyuyla beraber,içme suyu eklersen,az yağlı olduğunu anlamazlar bile,bir de balsamik veya nar ekşisi ekleyebilirsin canım
geçmiş olsun canım...evet helvayı anca karatay diyeti yapanlar yiyebilir yoksa kalori bombası
canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün