Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahhhh ipeğimmmm allah beni nası biliyorsa öle yapsınn turpp değil o pancar yaprağııı pancar da turpda havuç da depo besin die anlatırken ağzımda turp kalmış ben pancar yaprağı kavuruom turbun yağprağı olmaz kki zatenn demiii:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Allah seni ne etsin kız.Kaç gündür turp yaprağı tutmus topik yıkılıyor turp değilde pancarmıymış o.Bizde sarma yaparız yaprağından.Çok güzel olur
canim bende 3 cocuk var ikisi buyuk okula gidiyor bir bebek bide ucune bedel koca.cocuklar okuldan farkli saatlerde geliyorlar onlardan sonrada esim gelincesoframiz yerden kalkmiyor diyebilirim

kiz sen ne zaman gittin nijeryaya en son misirda degilmiydin senin esin ne olarak calisiyor

maşallah.Okuldan gelenlere atıştırmalık ver sofrayı beklesinler onlarda aaaa :52:
Kaçırmışsın canım yaw :9: biz sen yokken yazın ülke değiştirdik.Eylülden bu yana nijeryadayız.Türk okulunda çalışıyoruz ikimizde

Sonunda beklenen oldu ve regl oldum tabi ağrıdan doğrulamıyorum.Az once eşim gelip kızımı aldı okula götürdü.Yerimden kalkamadığım için sinir edip duruyordu beni.Kursa gitmiyorum iki gündür hocamız yok.Yerli hocaylada çok verimli geçmiyor ders ne yazık ki.Evdeyken eksiğimi tamamlayayım bari.Öğleden sonrada okulda toplantı var ins düzelirde kalkabilirim.Bu arada sabah kahvaltıda helva yedim.Sonra kalorisine baktım gözlerim pörtledi :53:

günaydın güzellikler..bol kalori yakmalı bir gün olsun inşlh
aminn kuzum amınn bizim dukan dun akşam yalan oldu ne yazıkkı o kadar hazırlanmıştım ama eşim başladı bikaç güne kadar bende dahıl olıcımm hastaneyım kızlar eltım doğum yaptı minnak 2,5 kıloluk bı kızımız oldu aybükemiz...ve ben son 48 saattır uyumuyorum biyerde devrilip kalıcam ama allah sonumu hayretsın....
bennn uyandımmmm kii evvrak teslime gitcem bugün şimcik gelelimm yediklerimeee

2 adet hurma
2 bardak su

dereotlu maydonozlu lorlu karışım(bir aşama daha ileri taşıdım)

bir adet haşlanmışş yumurtaa

1 dilim ekmek

1 adet domates

bir bardak çay

bugünn ekmekkk hep olcakk çünküü hem akşama kadar dışarda olcam hemde yüzcem akşam kızlarrr:52::52::52::52::52:

Veee yineeee tarrtıldımmmmmm allahımmm allahımmm inanamıyorummm:52::52::52::52::52:
bende yüzücimmm akşama inşallah 1 haftadır spor yapamadım ama toplıycımm inşallah bu akşam...
kahvalti
bir haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
32gr beyaz peynir.
3-4 tane kuru uzum
1 domates.
600 ml su
çok güzel bi kahvaltı kuru uzum fıkrınede bayıldım...
prşmbe günü misafirlerim gelecek kızlar..aslında pzrtsi geleceklerdi ama ben prşmbeye erteledim çünkü kaçamak yaparsamda hiç olmazsa tartılırım sabahında ödül veririm diye düşündüm gerçi kilo verdiğimde meçhul :(
şimdi kalorisi az olacak salata türü şeyleri araştırıyorum hiç olmazsa onlardan yerim börek poğaçadan yemem diye

üüüüüüüü
fffffffffffffffffffffffffffffffff :14: :14: kilo vermem lazım :14:
mantıklı yapmışsın aslında...perşembe daha mantıklı yoğurtlu denızcı salatası falan yapabilirsin yağsız yapılan şeker yerıne bal yada pekmez konan kekler var kalorı oranı daha duşuktur heralde diye düşünüyorum tatlıyı sütlü bişeyler de yapabilirsin tavuk gögsü olabilir mesela...valla diyetteyken mısafir ağırlamayıda gitmeyıde sevmıyorum yaaa...
Sonunda beklenen oldu ve regl oldum tabi ağrıdan doğrulamıyorum.Az once eşim gelip kızımı aldı okula götürdü.Yerimden kalkamadığım için sinir edip duruyordu beni.Kursa gitmiyorum iki gündür hocamız yok.Yerli hocaylada çok verimli geçmiyor ders ne yazık ki.Evdeyken eksiğimi tamamlayayım bari.Öğleden sonrada okulda toplantı var ins düzelirde kalkabilirim.Bu arada sabah kahvaltıda helva yedim.Sonra kalorisine baktım gözlerim pörtledi :53:

helva mııı uwww çok tehlıkelı....:20:

prşmbe günü misafirlerim gelecek kızlar..aslında pzrtsi geleceklerdi ama ben prşmbeye erteledim çünkü kaçamak yaparsamda hiç olmazsa tartılırım sabahında ödül veririm diye düşündüm gerçi kilo verdiğimde meçhul :(
şimdi kalorisi az olacak salata türü şeyleri araştırıyorum hiç olmazsa onlardan yerim börek poğaçadan yemem diye

üüüüüüüü

canım benim bak ne güzel kendini frenleyebiliyorsun sen kilo vermiycende kim verecek:46::46::46::46:

selam kızlar,öğlen yemeğimi yedim az önce emine hanıma gittim ama kendi kendime nazar değdirdim sadece 300 gr.yağ yakmışım 200 gram kasım ve 300 gr.suyum artmış ilk defa oldu ama moralim çok bozuldu sporu ertele dedi eşimde ne alakası var sporu bırakma dedi ve bu hafta sırf yoğurt ve sebze haşlaması verdi bakalım ne yapacağım ama görenler çocuk gibi olmuşsun daha verme diyorlar ama ben 555-56 yı görmeden bırakmıycam,geçen hafta kahveyi ve nescafeyi biraz fazla kaçırdım ondan olabilir mi acaba?

Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*Kahvaltıdan önce 1 bardak su ile içtiğim çinko hapı
*Dukan krep+yağsız peynir+limonata
ARA ÖĞÜN:1
*1 bardak suda eritilmiş magnezyum tablet
*200 ml süt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 küçük parça haşlanmış tavuk
*Ayran
ARA ÖĞÜN-2:
*Nescafe
*Tekrar nescafe :26:
AKŞAM YEMEĞİ:
*Ton balığı
Canlarım şu anda da 9'u 1 yerde çayın içine 10 kuru karanfil,2 kabuk tarçın ve 1 yemek kaşığı petek bal katıp demledim onu içiyorum.Sporumu da 7 gibi yapıcam inşallah :124: Menümden de bitki çaylarımdan da tahmin etmişsinizdir ki çok sıkıyorum bu hafta çünkü babamı uğurladım ve son gün sevinsin diye onunla fazlasıyla karbonhidrat aldım son günümüz diye,ama telafi ediceğime eminim zaten haftada 1 gün ödül yapıyordum :66:
canım afiyet olsun menün harika :46: babacığınla da Allah kavuştursun :70: 9 lu çayı bir dönem ananeemiz çok öneriyordu,ben de bitki çaylarından bıktığımdan hiç içmiyorum artık bitki çayı,ben varsa yoksa siyah çay ve kahve..bu menüyle kesinlikle çok iyi vereceksin bu hafta eminim bundan :16: çinko ve magnezyumu ne için alıyorsun canım ve dr. tavsiyesi mi?
canım benims aydıgım mesajlardanmı eksik var:44::44::44:eşim yanımdaydı kafamı karıştırdı desem olamaz :53::53:
canım sorun eğil artık zaten ipekyol saydı kendi mesajlarını 6-7 mesajı varmış :34:
kızlarrr işteyımm msj gecemıycem bilginiz olsun öpüyorummm:14:
mesaj geçemiycem derken 5 mesaj yazamayabilirim demek sanırsam :9: :16:
afiyet olsun canım işin çok zor ama güzel ....

ne kadar güzel,bol bol siparişlerin olsun inşallahhhh
sorma canım valla herkes aynı şeyi söylüyor bana,kah dayanabiliyorum,kah dayanamıyorum,napiim nefis bu da yani,robot değiliz ki :ssz:
çok sağol tatlım inşallaaahhh :16::16:
canlarım benim bu aralar malum dönem dolasıyla tatlı krizlerim var ne yapsam kuru kayısı falan fayda etmedi sütte buzlukta donmuş
oyyy kabusuuummm :ssz: canım dukan tariflerinde çok güzel tatlılar oluyor.onlardan deneyebilirin.hepsinde ille yulaf kepeği yok.meela ben geçen gün dukan pudingi yaptım yedim,yazmıştım hatta,bir kriz anıydı.1 tatlı kaşığı mısır nişastası (dukanda her gün olmamak kaydıyla bu kadara izin var),1-2 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı veya 1 tatlı kaşığı kakao ve 1 bardağa yakın yağsız süt.muhallebi olarak pişirdim.ben biraz dr. outkerin vanilya aromasından da kattım.toz tatlandırıcın yoksa,ocaktan aldıktan sonra,normal tablet tatlandırıcını,ekleyebilirsin,kendi damak zevkine göre.inan baya kesiyor krizi

üüüüüüüü
canım perşembe sabahı tartıl,perşembe kaçamağın olsa bile hafataya kadar yakarsın :34: kalorisi az ikramlar az yağlı yoğurtlu salatalar olabilir,belki yeşil mercimekli veya nohutlu salata olabilir.köz kırmızı bibere sarılı maydanozlu lor filan olabilir.salatalarına bolca z.yağ yerine,limon suyuyla beraber,içme suyu eklersen,az yağlı olduğunu anlamazlar bile,bir de balsamik veya nar ekşisi ekleyebilirsin canım :34:
geçmiş olsun canım...evet helvayı anca karatay diyeti yapanlar yiyebilir yoksa kalori bombası :9:
aminn kuzum amınn bizim dukan dun akşam yalan oldu ne yazıkkı o kadar hazırlanmıştım ama eşim başladı bikaç güne kadar bende dahıl olıcımm hastaneyım kızlar eltım doğum yaptı minnak 2,5 kıloluk bı kızımız oldu aybükemiz...ve ben son 48 saattır uyumuyorum biyerde devrilip kalıcam ama allah sonumu hayretsın....

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar,öğlen yemeğimi yedim az önce emine hanıma gittim ama kendi kendime nazar değdirdim sadece 300 gr.yağ yakmışım 200 gram kasım ve 300 gr.suyum artmış ilk defa oldu ama moralim çok bozuldu sporu ertele dedi eşimde ne alakası var sporu bırakma dedi ve bu hafta sırf yoğurt ve sebze haşlaması verdi bakalım ne yapacağım ama görenler çocuk gibi olmuşsun daha verme diyorlar ama ben 555-56 yı görmeden bırakmıycam,geçen hafta kahveyi ve nescafeyi biraz fazla kaçırdım ondan olabilir mi acaba?

canım senin kilon artık çok düştü o yüzden bence çok normal 300 gr. yağ yakmış olman.sporla şöyle alakası olabilir,kaslarını şişiriyor ya spor,o yüzden fazla görünebilirsin he bir de su da tutmuşsundur.çok su içmek işe yarayabilir bir de nescafe antioksidandır canımsu tutmaması lazım

selam canlar :16:
bugün yine kursum vardı.dünden hazırlığını yaptığımız pizza ve pastanın tadına baktık.kahvaltı da yapmadan gitmiştim,çok acıkmıştım,bir de aç karnına çay içtim,fena oldum,bu durumda ½ dilim ince hamur pizza ve 1 ince dilm rulo pastayı götürdüm :56:
sınavımız vardı bugün ve benim dünkü yoğunluğumdan dolayı çalışamamıştım,mecburen sabah çalıştım biraz,kahvaltıya vakit ayıramadım,kahvaltı edebilseydim,dayanma gücüm daha iyi olabilirdi :ssz: neyse kahvaltı yapamadım,kaçamak yaptım ama değdi,sınavım çok iyi geçi sanırım 100 alıcam :nazar:

Mesaj sayım tarihleri:

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)nev81...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi
12)gerbera1987...26.03.13 salı

kahvaltı:
½ dilim pizza
1 ince dilim rulo pasta
2 şekersiz çay

öğlen:
3-4 dilim hindi füme
2 dilim salam
lor
½ dilim tam tahıl ekmeği
2 fincan şekersiz çay

ara:1 şekersiz çay

şimdilik 1 lt su içtim,en az 2 ye tamamlarım akşama kadar

bugün yürüyüş yapamadım,fırsat bulursam bir şeyler yapıcam

henüz kahvemi içmedim,başım ağrıyor artık.şimdi bir nescafe yaparım,kendime gelirim.sonra ver elini işler,pasta ve kurabiyelerime girişmem lazım

Allah seni ne etsin kız.Kaç gündür turp yaprağı tutmus topik yıkılıyor turp değilde pancarmıymış o.Bizde sarma yaparız yaprağından.Çok güzel olur

maşallah.Okuldan gelenlere atıştırmalık ver sofrayı beklesinler onlarda aaaa :52:
Kaçırmışsın canım yaw :9: biz sen yokken yazın ülke değiştirdik.Eylülden bu yana nijeryadayız.Türk okulunda çalışıyoruz ikimizde

Canımmmm benümm bendee akıl mıı kaldııı :52::52::52::52::52::52::52:

bende yüzücimmm akşama inşallah 1 haftadır spor yapamadım ama toplıycımm inşallah bu akşam...

mantıklı yapmışsın aslında...perşembe daha mantıklı yoğurtlu denızcı salatası falan yapabilirsin yağsız yapılan şeker yerıne bal yada pekmez konan kekler var kalorı oranı daha duşuktur heralde diye düşünüyorum tatlıyı sütlü bişeyler de yapabilirsin tavuk gögsü olabilir mesela...valla diyetteyken mısafir ağırlamayıda gitmeyıde sevmıyorum yaaa...

ohhhhh buuu akşammmm yüzmeceee o zamannnn:52::52::52::52::52:

Kızzzlarrrrr bugünn geneee arkadaşlarrrınn yanına uğradınmm evrak teslim ederkennnnn amaa bu seferrrrr kaçamakktannnn kaçamadımmmmmm bennnn:43::43::43::43:Çok da acıkmıştımmm 2 adet lahmacun yedimm :43::43::43::43::43:bir bardak ayran içtimm allahtan akşam yüzcemmm yoksaa vicdan azabından ölcektimmmm:43::43::43::43::43::43::43:

az uyuyayım dedim telefon trafiği yaşadım kafam sersem olmuş ve çok acıkmışım bizimkilere yemek yapmadım daha birazdan yaparım ara öğün olarak meyvem var onu yicem şimdi....

ipekyol nijerya ayy çok uzaktasınız allah yardımcınız olsun ....

Kızzzlarrrrr bugünn geneee arkadaşlarrrınn yanına uğradınmm evrak teslim ederkennnnn amaa bu seferrrrr kaçamakktannnn kaçamadımmmmmm bennnn:43::43::43::43:Çok da acıkmıştımmm 2 adet lahmacun yedimm :43::43::43::43::43:bir bardak ayran içtimm allahtan akşam yüzcemmm yoksaa vicdan azabından ölcektimmmm:43::43::43::43::43::43::43:

allah affetsin artık ne diyelim:52::52::52::52:olsun yüzecekmişsin orda yakarsın bişey olmaz....

aynen katiliyom sana nevim ne sevsek kalorili cikiyor ya ben bide turpu tuza banip yerim oda sakincaliymis baksana bune ya acaba sadece inek gibi cayira cikip otlasak mi ne ise yararmi acaba.salisde dedigin gibi azimli baksana hatun simdiden vermis cumaya darmaduman edecek beni :(((((( ne yapsam acaba acil bir cozum bulun bana
gayet guzel omus o odul gunu telafi edersin boylece canim zaten senin azminden suphem yok
Sağol canım ama bu hafta bedenim istediğim gibi olmuyor.Kaçamak yapmasam da 65 gündür regl olmamamın etkisi ile tartı kıpırdamadı hala,3 gün daha da sıkıcam umarım işe yarar :(

Veee yineeee tarrtıldımmmmmm allahımmm allahımmm inanamıyorummm:52::52::52::52::52:
Ayyy Salişşşş,heyecanlandım valla :124:

üüüüüüüü
Bu hafta benim de tartı hala yüzümü güldürmedi :(

Canım bi fırsat yarat ve birazcık dinlen lütfen,kıyamam ben sana :70:

Canımmmm,bende de o nescafeyi kaçırma derdi var çok iyi anlıyorum.Bu hafta bitki çaylarına ağırlık verirsen eminim çok daha fazla düşecek tartı :70:

canım afiyet olsun menün harika :46: babacığınla da Allah kavuştursun :70: 9 lu çayı bir dönem ananeemiz çok öneriyordu,ben de bitki çaylarından bıktığımdan hiç içmiyorum artık bitki çayı,ben varsa yoksa siyah çay ve kahve..bu menüyle kesinlikle çok iyi vereceksin bu hafta eminim bundan :16: çinko ve magnezyumu ne için alıyorsun canım ve dr. tavsiyesi mi?
Ciğerim dukan diyeti vücuttaki çinko ve magnezyum depolarını boşaltıyormuş,bu yüzden dışardan takviye alıyorum.

Mesaj sayım tarihleri:

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)nev81...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi
12)gerbera1987...26.03.13 salı
Kaptanımmmmm,ben perşembenin sayımını yapmıştım maviyeşil izne ayrılınca,listenin sonlarına kaymam gerekiyordu,sanırım değiştirmeyi unuttun :1:

gözünüz aydın canım rabbim analı babalı büyütsün darısıda bana olsun :49::49:
canım benim bak ne güzel kendini frenleyebiliyorsun sen kilo vermiycende kim verecek:46::46::46::46:

valla frenlemeye çalışıyorum arada kaçırıyorum canım ama gerçekten nefis ile mücadele çok zor bu diyet işi resmen nefsi terbiye etme işi :25:
resmini koyda bakalım valla cücük kadar kaldın bacım :46:
durması çok normal ki durmadı 300 de olsa vermişsin,sporu gün aşırıya indir bana kalırsa :34: kahveyi spor yapmadan önce diyetisyenlerde öneriyo yağ yakımını hızlandırıyo ondan olduğunu sanmam bende günde iki defa içiyorum :44:

canım sorun eğil artık zaten ipekyol saydı kendi mesajlarını 6-7 mesajı varmış :34:

mesaj geçemiycem derken 5 mesaj yazamayabilirim demek sanırsam :9: :16:

sorma canım valla herkes aynı şeyi söylüyor bana,kah dayanabiliyorum,kah dayanamıyorum,napiim nefis bu da yani,robot değiliz ki :ssz:
çok sağol tatlım inşallaaahhh :16::16:

oyyy kabusuuummm :ssz: canım dukan tariflerinde çok güzel tatlılar oluyor.onlardan deneyebilirin.hepsinde ille yulaf kepeği yok.meela ben geçen gün dukan pudingi yaptım yedim,yazmıştım hatta,bir kriz anıydı.1 tatlı kaşığı mısır nişastası (dukanda her gün olmamak kaydıyla bu kadara izin var),1-2 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı veya 1 tatlı kaşığı kakao ve 1 bardağa yakın yağsız süt.muhallebi olarak pişirdim.ben biraz dr. outkerin vanilya aromasından da kattım.toz tatlandırıcın yoksa,ocaktan aldıktan sonra,normal tablet tatlandırıcını,ekleyebilirsin,kendi damak zevkine göre.inan baya kesiyor krizi

canım perşembe sabahı tartıl,perşembe kaçamağın olsa bile hafataya kadar yakarsın :34: kalorisi az ikramlar az yağlı yoğurtlu salatalar olabilir,belki yeşil mercimekli veya nohutlu salata olabilir.köz kırmızı bibere sarılı maydanozlu lor filan olabilir.salatalarına bolca z.yağ yerine,limon suyuyla beraber,içme suyu eklersen,az yağlı olduğunu anlamazlar bile,bir de balsamik veya nar ekşisi ekleyebilirsin canım :34:

geçmiş olsun canım...evet helvayı anca karatay diyeti yapanlar yiyebilir yoksa kalori bombası :9:

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
öle yapıcam saphıram patates salatası yapıcam yoğurtlu birde buğday salatası yapıcam bol nar ekşili felan,mercimek köftesinide çok severim ama yağlı olur diye düşündüm:25::25:

olmuşla ölceğin çaresi yokmuş canım :1::1:
bi tane yiyeydin iyiydi hiç olmazsa:27::27: çrşmba prşmbe sıkı bi diyet :34:

Sağol canım ama bu hafta bedenim istediğim gibi olmuyor.Kaçamak yapmasam da 65 gündür regl olmamamın etkisi ile tartı kıpırdamadı hala,3 gün daha da sıkıcam umarım işe yarar :(

Ayyy Salişşşş,heyecanlandım valla :124:

Bu hafta benim de tartı hala yüzümü güldürmedi :(

Canım bi fırsat yarat ve birazcık dinlen lütfen,kıyamam ben sana :70:

Canımmmm,bende de o nescafeyi kaçırma derdi var çok iyi anlıyorum.Bu hafta bitki çaylarına ağırlık verirsen eminim çok daha fazla düşecek tartı :70:

Ciğerim dukan diyeti vücuttaki çinko ve magnezyum depolarını boşaltıyormuş,bu yüzden dışardan takviye alıyorum.

Kaptanımmmmm,ben perşembenin sayımını yapmıştım maviyeşil izne ayrılınca,listenin sonlarına kaymam gerekiyordu,sanırım değiştirmeyi unuttun :1:

ben hiç tartılmadım hayatım moralim felan bozulur diye:27:
üfff napcaz bu nescafeye kahveyi yaaa şu an bile içiyorum allahtan şu splenda varda hiç olmazsa kalorisiz oluyo:1:

bugünki yediklerim
sabah:sütlü nescafe ve bir galeta
ara:75 kalorilik kraker
öğle:2 dilimttb ekmeği,menemen
ara:1 elma,bir çay bardağı sütlü nescafe(eşim yapmış bende hayır diyemedim:ssz::ssz:)
akşam:1 tabak patatesli sulu köfte,2 dilim ttb ekmeği,salata
ara:bi brdk yoğurt

çocuklarımı doyurdum onlar yiyince benimde karnım doydu,akşam ya bir bardak yoğurt ve 1 galeta ve haşlanmış sebze yada 60 gram tavuklu salata yicem sanırım yoğurtlu menüyü yerim....

Back
X