kiz bunla nasil doyuyon bide kizin emiyormus bak sagligini bozacan aman dikkat et noolur zayiflayacam diye kendini yipratmabugün ruh halim hava gibi bira ara açıyor bir ara bozuyor hayırlara gelsin inşallah bu hafta diyetim çok katı ve ben çok acıkıyorum artık kızda son kuvvet emiyor bende nescafe içtim az önce açlığımı bastırsın diye ne yedim derseniz
sabah
1 dilim kepek ekmeği
peynir
yumurta 2 küçük domates
ara
yok
öğle
1 bardak yağsız yoğurt
kıvırcık slatası
1 küçük galeta
ara
küçük bir portakal ve şekersiz nescafe
akşamda
1 bardak yağsız yoğurt ve salata
1 galeta yicem
gecede
1 meyve
işte bu kadannnn
ah ah bu cocuklara ne yapsan daha fazlasini istiyorlar o yuzden iyi olmus doktora gitmenizayşecim yusuf için gittik eskilerden biliyorsun benim eşim sadece çalışıyor herşey benim üstümde yusuf biraz hareketli beni çok üzüyor nasıl başedebilirim diye istedim psikolog eşinle rolleri değiştirin üzerinizdeki yükleri eşiniz yüklenmeli dedi evde ben babayım eşim anne yusufa daha iyi bir anne olmak için kısacası....
kiz canini sikma bu hafta olmazsa haftaya verirsin ama sakin ipin ucunu temeli birakmaKızzzlaarrrrrr yaaa benn yaramazzklık yaptımmm:26::26::26::26:
Gitmeden tıkasın die ağrıyan dişime rağmen 1 ayva yedim
ssssssoonnraa yengemleree gittiikk alllahım neler yapmışşşşşş
4 kaşık kısır 1 kurabiye yedim şekersiz çay içtimm
Amaaa allahtannn öğlen yemekk yememişttiiiimmmmmm
akşamm çok az pırasa yerim ekmeksizzzz yarınnn taarrtıııı güünüüü allahımmm sanaa geliyorummm![]()
katiliyorum spor gercekten cok yapinca agirlik olusuyor nedendir bilmiyorumerken ya da geç dönmek seninle alakalı bir şey,bizim için niye hoş olmamış olsun ki,sadece paylaşım önemli bu sebepten madem müsait değildin müsait olunca dönseydin diye
900 gr. a az mı diyorsun sen yauv sen hiç dayak yemedin sanırımmaşallahhhhh muhteşem muhteşem muhteşem
he anladımm canım,dr. dan memnunsan sorun yok..ahh canım ya daha iyi olmana sevindim,yarına daha da iyi olursun
canım çok spor yaptın birden,şiştin tabi şimdi,normaldir tartının durumuzaten kahvaltılarını hep kuvvetli yapmalısın bana kalırsa
ayy kıyamam vardın mı canım benim.yolculuk nasıl geçti?jetlog mıydı neydi,ondan olmuşsundur
afiyet olsun tatlım,1 tabak patatesle 2 dilim ekmek fazla değil mi kuzum? çok geçmiş olsun krem sür,yün filan koy,sıcak tut
Selam güzeller
ancak gelebilmiş duurmdayım buraya..sabahan yine öğlene kadar kursum vardı.bu seferki pastacılık kursu.çarşamba ve perşembe günleri oluyor,sanırım misafir öğrenci olarak katılıcam ona da.merak etmeyin yenecek bir şey yapmadıkşeker hamurundan modelleme çalışması yaptık bugün sadece,küçük biblolar diyeyim yani
sonra kızımı aldım okuldan,eve geldik.kızımla biraz ilgilendim,doyurdum vs.. sonra sipariş pastamla buluştuk mufakta,nerde kalmıştık dedik
sırtım ağrımış pastaya figür yaparken neyse olsun varsın,seviyom ben işimi
![]()
canim ya su yaptigin pastalarin resmini cekip koysana bakalim nasil gorunuyorlar