bu haftanın rakibeleri:
DUDUJAN VE LEPİSTESİN YAVRUCUĞU
MAVİYEŞİL1999 VE GANFED
ROSEBERRY VE NEV81
İPEKYOL VE ANŞAA
SAPHİRA VE PAŞAM
Amaaa bennn yokummm rakipsizz kaldımm kanımca

o kadar kacamaktan sonra buna bile sukrettim kizlar.bu hafta kudurmustum resmen ya deli gibi yedim.allahtan ki hasar birakmadi.200gr da olsa verdim sukur bunuda yaptigim kacamaklardan sonra telafi babindaki spora borcluyum
.neyse haftaya daha iyi sonuc alirim insallah
bencedee canımmm haftayaa daha az kaçamak daha iyi sonuçlar alırızz inşallah

85le hamile kaldım 93den sonrasına bakmadım sanırım 98i buldu ama çoğu ödemdi.gecen hafta 87i gördüm.sonra abarttım sanırım.emziren anne diyeti yapmayı düşünüyorum.destege ihtiyacım var.abartınca birilerinin bana aa bunları mı yedin die ayıplaması lazım.
vaktim bu aralar cok kısıtlı.üstelik aile heimlerine net üzerinde ders ve sınav geldi.1 yıllık.onada vakit ayıramıyorum.
bebişim maşaallah sağlıklı bir bebek sütüm iyi.adı reyyan vera.şuan doğum iznindeyim eşimnihayet bu dönem okulu bitirecek inşalllah.bunlar benden haberler.hepinizi özledim paşacım saliscim sapishim gerberacım ipekyolcum.yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamadım tek elimlede kızımın beşiğini sallıyorum.
grubu bi deneyim.inşaallah uyum sağlarım.ne dersiniz?
Allah yardımcın olsun canımmm yaa inşallah gelirsinnn yinee aramızaaa mutlu mesutt veririz kilocuklarımızıııı yineee sen merakk etmmeee