Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu haftanın rakibeleri:

DUDUJAN VE LEPİSTESİN YAVRUCUĞU
MAVİYEŞİL1999 VE GANFED
ROSEBERRY VE NEV81
İPEKYOL VE ANŞAA
SAPHİRA VE PAŞAM

Amaaa bennn yokummm rakipsizz kaldımm kanımca:43::43::43::43::43:

o kadar kacamaktan sonra buna bile sukrettim kizlar.bu hafta kudurmustum resmen ya deli gibi yedim :47::47::47:.allahtan ki hasar birakmadi.200gr da olsa verdim sukur bunuda yaptigim kacamaklardan sonra telafi babindaki spora borcluyum:1:.neyse haftaya daha iyi sonuc alirim insallah

bencedee canımmm haftayaa daha az kaçamak daha iyi sonuçlar alırızz inşallah:52::52::52:

85le hamile kaldım 93den sonrasına bakmadım sanırım 98i buldu ama çoğu ödemdi.gecen hafta 87i gördüm.sonra abarttım sanırım.emziren anne diyeti yapmayı düşünüyorum.destege ihtiyacım var.abartınca birilerinin bana aa bunları mı yedin die ayıplaması lazım.
vaktim bu aralar cok kısıtlı.üstelik aile heimlerine net üzerinde ders ve sınav geldi.1 yıllık.onada vakit ayıramıyorum.
bebişim maşaallah sağlıklı bir bebek sütüm iyi.adı reyyan vera.şuan doğum iznindeyim eşimnihayet bu dönem okulu bitirecek inşalllah.bunlar benden haberler.hepinizi özledim paşacım saliscim sapishim gerberacım ipekyolcum.yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamadım tek elimlede kızımın beşiğini sallıyorum.
:52::52::52:
grubu bi deneyim.inşaallah uyum sağlarım.ne dersiniz?

Allah yardımcın olsun canımmm yaa inşallah gelirsinnn yinee aramızaaa mutlu mesutt veririz kilocuklarımızıııı yineee sen merakk etmmeee:52::52::52::52:

selam kızlar yinemi birinci olamadık:ssz:
ben hemen bugünki menümü yazıp çıkıyorum 5 dk bakınca boyun ağrım başlıyoda :5:

sabah:2 dilim ttb ekmeği,1 kk peynir,5 zeytin,2 çay kaşığı bal
ara:yok
öğle:sabah kahvaltısını 11 den sonra ettiğim için
3 tane susamlı çubuk kraker,3 tane kornişon turşu,1elma
akşam:1 tabak bezelye yemeği,2 dilim ttb ekmeği,kornişon turşu,yoğurt
ara:henüz karar vermedim:27:

85le hamile kaldım 93den sonrasına bakmadım sanırım 98i buldu ama çoğu ödemdi.gecen hafta 87i gördüm.sonra abarttım sanırım.emziren anne diyeti yapmayı düşünüyorum.destege ihtiyacım var.abartınca birilerinin bana aa bunları mı yedin die ayıplaması lazım.
vaktim bu aralar cok kısıtlı.üstelik aile heimlerine net üzerinde ders ve sınav geldi.1 yıllık.onada vakit ayıramıyorum.
bebişim maşaallah sağlıklı bir bebek sütüm iyi.adı reyyan vera.şuan doğum iznindeyim eşimnihayet bu dönem okulu bitirecek inşalllah.bunlar benden haberler.hepinizi özledim paşacım saliscim sapishim gerberacım ipekyolcum.yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamadım tek elimlede kızımın beşiğini sallıyorum.
:52::52::52:
grubu bi deneyim.inşaallah uyum sağlarım.ne dersiniz?

bebeğin için çok sevindim cnm isminin anlamı nedir ? bizde seni özledik canım benim bıraktığın yerdeyiz hemen hemen:1::1:

Allah yardımcın olsun canımmm yaa inşallah gelirsinnn yinee aramızaaa mutlu mesutt veririz kilocuklarımızıııı yineee sen merakk etmmeee:52::52::52::52:

kuzuuuuuuum ben olurum senin rakibin gerçi senin kadar veremesemde:27:

Afiyettttt olsunnn kuzucummm çok az kaçırmışsın senn:52::52::52:

Kaptanımmmm süpersinnnnnnnnn tebriklerrrr:52::52::52::52::52::52::52:

saol kuzucum evde kek var ben daha ellemedim inanırmısın:52:hemde 3 gündür bayatlamayan kekim beni bekliyor benim gözüm görmüyor :27:

***7. TAKIM 300. ETAP***

Ganfed (55.8 /
roseberry (59.9 / 59 / 0,9 / %1,5)
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5 / 86 / 0.5 / %0.58)
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8 / 93,5 / 1,3 / %1,37)
anşaaa (71,4 / 70,3 / 1,1 / %1,54)
ipekyol (76 / 76 / 0 / %0)
pasam3405 (82
saliss (105/102,5/2,5/%2,38)
gerbera1987 (91.7/91,7/0/0%) 295. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü

7. Takım Ortalaması: %

Cannnlarımmmmm benimmmmmm bennnn buu haftaaa 102 olurum diodum ennn azındannnnnn amaaa olmadııııı nee yapalımmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

harika gidiyorsun cnm az bi kilo değil verdiğin bende verebilseydim biraz:25:

offf çizelgemiii değiştirdiimmm allahımmmm neee çokkk yolummm varrrrrrr:43::43::43::43:

ahh:31: o yol çok uzun demi:31: banada öyle geliyor bi versek şöyle her hafta bir kilo versek:14:yıllar varki tedirgin olmadan hiç birşey yemedim:14:

sen en azından kilonda kalmışın canım :14::14:bende oda yok:14::14:eksilicegime artılarda çıktım:14:

12 nisanda 33 olcam allah nasip ederse çok nadir ktlarlar dogum günümü ablalarım hatırlamaz br ablam 1 ay sonra hatırladı mayısın 12de ne canım yanmıştı ben degersiz birimiyim anlamadım gitti:14::14:eşim desen öle adamın işleri yogun okadar özledimki süpriz yapmasını ya:59::59:evlendim evleneli ktlamayı sevmez hiç özle günleri gavr icadı der :14::14:

canım allah analı babalı büyütsün işşallah :16::16:

allah razı olsun kuzum not edicem bir yere kendime şöyle tarifleri tutan kitap blabilsem ne ka güzel olur:16::16:

dukanın mucizesimi :43::43:ben çok kötüyüm bgün dokunsan aglıcam hatta aglıyor gözlerim:14::14:

benide ekleyin canlarım yüzüm yok ama neden böle oldu anlamadımki kaçamakta yapsam b kilo olmaz ya 4 gündür wc sratını gördügüm yok yedikleirmde yemek degilki ölüm orucumu ttym illahı 7 görmek için canım çok acıyor bgün üstümü çıkardım bir sevinçle tartıya baktım şok:30::30:allahım ben ne güzh işledim dedim başladım tepinmeye çok kötüyüm çok aç kalmama gene verememişin tersine eksi çıkıcagıma artı çıkmışım iyimi canım yanıyor ben ne günah işledim :14::14:
kilom 82di salı günü 81700 geliyordum bgün ise 83 kilo geliyorum :14::14::14::14:burayada yalan yazamam kilom bu neden böle old kendi kilomda kalaydım iyiydi ama olmadı eşimde kızdı ne üzülüyorsn dedi veirisin adetin yakınya s ttmuşndur dedi gör bak birden düşücek kilon dedi adet olunca çok kötüyüm kızlar işin kötüsü aç kaldım aç kalmasam içim yanlıcak 4 gündür wc çıkmıyorm yedimki çıkayım vallahi kendimi atasım var bir yerlerden:14::14::14:hep diyorm ban yardım edin diye ama yüzm yok yapmıyorm ama bu sefer ban bir el atsın yoksa bebegime kavşamıcam o ymk ellerini öpemicem nisan gibi bebege vesile olucaz işşallah ben 8 kilo yla nasıl hamile kalıyım 75 olmam lazım 75 olmadan doktor yanıma gelme dedi :43::43::43:bebegim hayal old bana okadar kötüyümki şuan sormayın birazdan kaynanam gidicem ikramlıkları hazırlıcaz kaynımın evini temizlicem ütüsü var inanın evdeb dışarı çıkmak degil hiç iş yapasım yok yeminle şimdi arasam kaynanamı kızıcak küsücek yarında var ban dün brda kaılrısın deid kalamam dedim kızdı ne kalıcam hoş benim uyz eltimde gelicek bugün kaynanam onuda çagırmış şimdi laf sokup drucak yeminle sinirlerimi zıplatıcak:14:
ne olr b sefer yardım degil yalvarıyorm biri bana yardım etsin canım çok acıyor aglamaktan klevyeyi göremiyorm isyanlardayım:14::14:yemin olsn nazara geldim :43::43:

güzel vakit geçir benim berbat başladı günüm :14::14:

sen kaçamak yapmana ragmen vermişsin bende oda yokt gene verememişim :43::43::43:sinirimin oynadıgı aç kaldıgım halde neden fazla çıktım :43::43:

benim bebek işi hayal old bebem bu kiloyla bebek olmaz ben ne zaman bebegime kavşcam allahım afetsin çok imreniyorm insanlara gelin geçen dediki abla eymenin dogum gününü ktlarız degilmi dedi mayısın 4 dogm günü oglanın olur deidm içeri girdim bende bir aglama varmış allahım kızım drsaydı 7 ay vardı dedim drdm eymene her sarıldıgımda koklyormya kızım ömürüm aklıma geliyor çok kötüyüm bgün gen muslklar açıldı gene duygusala bagladım yeminle:43::43::43:bende istiyorm benden bir parça olsn ama yokki olsun ben böle gidersede zor olur eşim sen zor başardın önceden oda yokt dedi ama dayanamıyorm pirinç lapası dukan yaptım 78 gördüm ama bıraktım hemen aldım kiloyu çok aglıyorm çok bgün giremzsem ksra bakmayın olrmu kaynanam anamı aglatırsa halım olmaz yazamam:43::43::43:bıraksalar beni saatlerce aglarım kaderime:43::43:

:43::43::14::14::5::5::59::59::58::58:83 kilo 300 gram:43::5::14:beni atın grptan ben sizlere layık olamıyorm bu aralar benim yüzümden 1 oloamıcaksınız yemin olsun kaçamak yok ve yemekte yok yemekte yemicem ölüm oprcu anca iyi gelir bana benim yüzümden ceza almayalım kaptanım ay çok kötüyüm yeminle :43::43:

eskisi gibi mesajda yazamıyorm bakın ay benim bu halim ne olcak ben çıkıyorm haklkınızı helal edin kızlar özür diliyorm kilo vermdigim için oysa yemin olsn nede umudluydum bu hafta 80 granti ddim dereceye girerim kesin dedim ama olmadı:5::5::5:ben gidiyimde kaynanama yardım edeyim zaten geç kaldım kendinize iyi bakın :59::59:

cnm şu tuvalet tembelliğini düzenlemek için eğitimmi yapsan acaba bak bir çok doktordan duydum hergün keten tohumu çiğneyin suyu bol için diyo bide hergün aynı saatte tuvalete oturcan diyo kaç dakika orada öyle oturacakmışsın bir süre sonra kendiliğinden düzene girmeye başlarmış zaten bi araştırayım bak ben sana ama salis dediği şurup çok iyi şu sıralar ihtiyacın var içsen iyi olur :48:

Paşammmmmmm sesimiiii duyyyyyy o yaptığımmm çizelgeyiii gelincee koyyy ordaa yetmişlerdesinnnnn ayrıcaaa eczaneyeee gittttt osmalakkkkk şuruuppp allll hemennnn çatlayacakksınnn yoksaaa dukannn kabızz yaparrrr bu normallll sen kaçamaktann değğilll kabızlıktannnnnn öleee kiloooo almışşşş gözüküyorsunnnnnn salişiniii dinlee bebeğimmmmmm sennnn:52::52::52::52::52::52:canını da sıkmaaa sennn içimizdee en azimlilerdensinnnn
işşallah öledir bebem bgün 2 ktu şrüp aldım artık kafayı çekicek şuruplara:9::9::9:bir rahatlasam iyi olucek ama nerde ama b hafta azimliyim işşallah başarıcam :16::16:aç kalıcak yetmedi pirinç lapası yapıcem 7 görmem lazım :30::30:
ipekyolun interneti gitmiş yine canım malum nijeryada ya o,haber vermiş faceten
anşaaa görevde
nev izinli,neti hala yapılmadı
gerberanın kardeşi ameliyat oldu,bu haftalık cezasız geçsin herkesin bir mazereti var

huh yavrum benim beee gördün mü azmin zaferiniiiiiiiiiiii :46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar: bu hafta bireyselde birinci olabilirsin kuşummmm paylaşım alanında bu hafta neler yapıp 1. olduğunu yazmaya hazırla kendini :46::46:

hiç öyle düşünme tatlım,bu takıma 5 eylül 2011 de başlayışım dün gibi,6 ayda 20 kg dan kurtuldum,sonrası yavaşlama,bi ileri bir geri,diyete ara verme vs.. ile geçti yoksa çoktan hedefime ulaşmış olurdum.zaman çokkkk hızlı geçiyorrrr,kilo vermek için acele ettikçe,kendini sıktıkça daha fazla zorlanıyorsun,bundan emin ol,bizzat yaşadım çünkü

sen regl olacaksın diye,yine hem depresyona bağlamışsın hem de kilon fazla çıkmış.böyle yapma,kendini de bizi de üzüyorsun.stres kilo vermeye en büyük engel.Allah yardımcın olsun canım,inşallah en kısa zamanda bebek nasip etsin
allah razı olsn canım üzdüysem sizi affola ama kafayı yeidm tartıda öle gürnde 24 gibi adet olmam lazım eşim bile dedi senin sratım karnın şişmiş diye:17::17:vdmdaki suy atmam alzım :47::47:
cnm şu tuvalet tembelliğini düzenlemek için eğitimmi yapsan acaba bak bir çok doktordan duydum hergün keten tohumu çiğneyin suyu bol için diyo bide hergün aynı saatte tuvalete oturcan diyo kaç dakika orada öyle oturacakmışsın bir süre sonra kendiliğinden düzene girmeye başlarmış zaten bi araştırayım bak ben sana ama salis dediği şurup çok iyi şu sıralar ihtiyacın var içsen iyi olur :48:

canım gülmede ben 1 psikoloji kitabı bitirdim :53::53: klozetle bir bütün oldm kanımca:53::53:ketem tohm varda ben kllanamıyorm canım pırtılaşma varya oda yasak:5:ama hergün aynı saate denicem şu şrpları içiyim diyorum belkim işe yarar bgün wc bekle dr ne gelen ne gdien var bazen böle olyorm nedense allah yardımcım olsun ne diyim :5::5:

kızlar bugün okadar yoruldumki ne siz sorun ne ben söylüyüm :5:
canlarım umrum olmaz ama eşimin hatrına bebeklerimde kaynanam hastanede çok baktı onun hatrına gittim vallahi çok yoruldum 10 gece arabaya bindim tek basıma anca bitti işler eve geldim tırsa tırsa:18::18: dua ede ede eve geldim hava çok yagıyordu yagmur yedim üşüdümmmü saana kaynanam gittimki pogaçayı yoguryordu bende neler yaptım sayıyım:53:
elmalı kurabiye 2 tepsi
3 tepsi börek el açması yogurdm bir tepsisi patatesli diger 2 tepsisi mantarlı
ıspanaklı kremşantili pasta koca bir tepsi
şeker pare koca bir tepsi
börek yaptım karnıyarık şeklide içine peynir koydum orta bir tepsi
dolma sarıldı yaprak 5 litrelik tencereye
amerikan salatası koca bir plastik kapta
mercimek köftesi 4 litrelik tencerede:53:
işleri bittik kaynanamla anca namazlarda dinlendim okadar yoruldumki iş bitti eltim hanım ozaman geldi herzamanki hali:47::47: birde şişmiş kilo almış beni öle süzüyor evide halletim bu arada bir kaynımın kıyafetleri kaldı ütülenecek yarın çeyizler gelicek erken kalkkıp geri gidicem kaynanam evini dip köşe temizlicem servis tabaklaını çatalları bardakları demlikleri halledicez yarında anam aglıcak çeyizler serilsin hafta içi bir gün kıyafetler ütülenicek salı yufka açılıcak 30 kilo çarşamba günü 6 kilo kara lahana dolamsı ve sütlaç yapılıcak perşembe günü yemekler yapılıcak cuma günü kaynanamın evi temizlenicek malum evde verilicek dügün yemegi cumartesi kınası var pazar dügün anlıcagın bu moddayım şuan:111::111:dügün pazar günü biticek hayde kaynananda kal evi dip köşe temizlicez 31 eşimin dayısının kııznın dügünü var orayada gidilicek yardıma anlıcagınız isyanlardayım ne olcak paşanın hali soruyorum sizlere aslında yapmamda eşim hatrım için diyince kıramadım herkez yaptıgından unatsın ben allah rızası için yapıyorum belkim birinin duası kabul olurda bebegime kavuşurum:14::14: bugün kaynanamın komşusunun torunu gelmiş ömürümle 40 karışıcaktı ömeri görünce içim acıdı :14:teyzemin gelinide 33 haftalık hamile allahım dedim karnına bak kocaman mutfakta duruyordum gelini görünce işleri yapmaya başladım baktı kaynanam üzüldüm allah sanada versin kimsenin kucagını boş bırakmasın yavrum üzülme dedi ne üzülücekki allah banada veirir dedim sonrası şu:14: ben 8 ayını görebilirmiyim yavrumu saglim alırmıyımki dedim aglama moduna girdim imrendim ya evi temizledim dedi biz hamileyken iş yapamıyoruz o devamlı gezmelerde temizlikte dogumunu bekliyor allahım affetsin içimi çektim karnını görünce :14: eltimde çocukllarıyla geldi iş bitince oda sinir etti beni :47:kaynanam sanki hiç çocuk görmemiş elime verselerdi bogasım geldi türkiyede bir sanki o dogurdu laf sokmalarıda cabası
senin çocugun yok ayak bagın yok geliceksin zaten bu laf hep böle çocugmuz yokya yüklenin anasını satıyım:14::14::14:

yediklerimi yazıyım çıkıcam zanıcak çok yorldm aslında yarında yorulucam he
sabahleyin bir katı ymurta kibrik kutsu büyüklügünde penir 1 açık çay ve 2 kepek ekmegi incecik
arada elma öylen 2 dilim kaşar 5 siyah zeytin 2 bardak çay 2 dilim kepek ekmegi 2 çatal beyaz peynir 3 adet mercimek köftesi kıvırcık bol akşamada 4 köfte 2 çatal patlıcan yemegi soda okadar ben kaçtım bebeler çok yorgunum :5::5:

iyi geceler
bu hafta genel liste sirasi sizdeydi,unuttunuzmu,bir sorunmu var:18:
paylasimada bisey yazmamissiniz,yardim gerekmi,yarin ögleye kadar hazir olmasi gerek:16:

selamun aleykum canlarim ,gecen yil nisan ayinda tasinma ve umre münasebetiyle forumdan ayrilmistim
uzun zaman internetim yoktu ,bazi sikintilar olustu v.s derken hamd olsun yine foruma girebildim..
Saglikla ilgili biraz sikintilar yasadigimdan dolayi eski baslangic kiloma tekrar geldim
simdi yeniden kilo vermeye calisiyorum,hayirlisi bakalim

grupta yeniden yer olursa haber verirseniz sevinirim ,tekrar katilmayi cok isterim

günaydın kardeş takım
ben 6. takım kaptanı
bu hafta genel sıralama listesi hazırlama sırası sizin
hatırlatayım dedim

belki unutmuşsunuzdur
ceza almanızı istemem

15.03.2013 salı mesaj sayımıı

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...izinli herhalde
2)saliss...12.03.13 salı................18
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......izinli
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli (2)
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...9
6)saphira...18.03.13 pazaresi......24:46::46::46::46::46::46::46::46:
7)roseberry...19.03.13 salı.......2 ?
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...11
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......izinli
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........5
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı......

bencedee canımmm haftayaa daha az kaçamak daha iyi sonuçlar alırızz inşallah:52::52::52:

canım üzülme ben saphirayada sanada yeterim bebem reglim başa bela olmazsa:9::9:
selamun aleykum canlarim ,gecen yil nisan ayinda tasinma ve umre münasebetiyle forumdan ayrilmistim
uzun zaman internetim yoktu ,bazi sikintilar olustu v.s derken hamd olsun yine foruma girebildim..
Saglikla ilgili biraz sikintilar yasadigimdan dolayi eski baslangic kiloma tekrar geldim

grupta yeniden yer olursa haber verirseniz sevinirim ,tekrar katilmayi cok isterim
hoş geldin canım ne var ne yok :6::6:

:27::27::27::27:
listeyi 2. takım yapmış

sagolsnlar canım :48::48:ben beremedim becerebilsem seve seve yaparım :5::5:

kızlar burası çok soguk kar yagmış uyandımkiben nasıl gidicem kaynanam ya tüh doncam gene sıkıda giyinsem hakgetire bu hafta hep ordayım ne yapsak çayı koydm kahvaltımı yapıp gidicem kızkardeşleri var onlar yapsın geç gitsemde dün okadar yorulmuşmki yayyıgım gibi kalktım kızmıcagını bilsem gitmicem dün tembih etti kimseye iş yaptırma işler sana dedi kız tarafı 20 kişi gelicekler e malum kaynanamlarda var kardeşleri onların çocukları vs var toplasam 50 kişiyi geçer benim halim perişan bgün okadar kişiye hizmet çay blaşıklar daha evi temizlicem hem gidince hemde onlar gidince paşa gülün suçu ney allah var lafım yok allah rızası için yapıyormda işşallah yardım edende olr dün 2 bacısı geldi kaynanamın benle kaynanamın anası agladı hoş ben yogrdm herşeyi kaynanam hazır hamuru hallettibileklerim agrımış yeminle hamr yogurmaktan neyse ben kahvaltıyı yapayımda bulaşıkları makinaya diziyim sonra evi toplym ver elini kaynanaların evi kendinize iyi bakın eve kaçta gelirim allah bilir:5::5:

bebeğin için çok sevindim cnm isminin anlamı nedir ? bizde seni özledik canım benim bıraktığın yerdeyiz hemen hemen:1::1:

kuzuuuuuuum ben olurum senin rakibin gerçi senin kadar veremesemde:27:

tamammm bebbeğimmmmmm olsun versende veremesende beraberizz:52::52::52::52::52::52:

saol kuzucum evde kek var ben daha ellemedim inanırmısın:52:hemde 3 gündür bayatlamayan kekim beni bekliyor benim gözüm görmüyor :27:

harika gidiyorsun cnm az bi kilo değil verdiğin bende verebilseydim biraz:25:

ahh:31: o yol çok uzun demi:31: banada öyle geliyor bi versek şöyle her hafta bir kilo versek:14:yıllar varki tedirgin olmadan hiç birşey yemedim:14:

kıyamammmm sanaa hep bölee devam et kuzum kaçamaklar biziiiii bitiriyorrr:50::50::50::50:

işşallah öledir bebem bgün 2 ktu şrüp aldım artık kafayı çekicek şuruplara:9::9::9:bir rahatlasam iyi olucek ama nerde ama b hafta azimliyim işşallah başarıcam :16::16:aç kalıcak yetmedi pirinç lapası yapıcem 7 görmem lazım :30::30:

allah razı olsn canım üzdüysem sizi affola ama kafayı yeidm tartıda öle gürnde 24 gibi adet olmam lazım eşim bile dedi senin sratım karnın şişmiş diye:17::17:vdmdaki suy atmam alzım :47::47:

canım gülmede ben 1 psikoloji kitabı bitirdim :53::53: klozetle bir bütün oldm kanımca:53::53:ketem tohm varda ben kllanamıyorm canım pırtılaşma varya oda yasak:5:ama hergün aynı saate denicem şu şrpları içiyim diyorum belkim işe yarar bgün wc bekle dr ne gelen ne gdien var bazen böle olyorm nedense allah yardımcım olsun ne diyim :5::5:

kızlar bugün okadar yoruldumki ne siz sorun ne ben söylüyüm :5:
canlarım umrum olmaz ama eşimin hatrına bebeklerimde kaynanam hastanede çok baktı onun hatrına gittim vallahi çok yoruldum 10 gece arabaya bindim tek basıma anca bitti işler eve geldim tırsa tırsa:18::18: dua ede ede eve geldim hava çok yagıyordu yagmur yedim üşüdümmmü saana kaynanam gittimki pogaçayı yoguryordu bende neler yaptım sayıyım:53:
elmalı kurabiye 2 tepsi
3 tepsi börek el açması yogurdm bir tepsisi patatesli diger 2 tepsisi mantarlı
ıspanaklı kremşantili pasta koca bir tepsi
şeker pare koca bir tepsi
börek yaptım karnıyarık şeklide içine peynir koydum orta bir tepsi
dolma sarıldı yaprak 5 litrelik tencereye
amerikan salatası koca bir plastik kapta
mercimek köftesi 4 litrelik tencerede:53:
işleri bittik kaynanamla anca namazlarda dinlendim okadar yoruldumki iş bitti eltim hanım ozaman geldi herzamanki hali:47::47: birde şişmiş kilo almış beni öle süzüyor evide halletim bu arada bir kaynımın kıyafetleri kaldı ütülenecek yarın çeyizler gelicek erken kalkkıp geri gidicem kaynanam evini dip köşe temizlicem servis tabaklaını çatalları bardakları demlikleri halledicez yarında anam aglıcak çeyizler serilsin hafta içi bir gün kıyafetler ütülenicek salı yufka açılıcak 30 kilo çarşamba günü 6 kilo kara lahana dolamsı ve sütlaç yapılıcak perşembe günü yemekler yapılıcak cuma günü kaynanamın evi temizlenicek malum evde verilicek dügün yemegi cumartesi kınası var pazar dügün anlıcagın bu moddayım şuan:111::111:dügün pazar günü biticek hayde kaynananda kal evi dip köşe temizlicez 31 eşimin dayısının kııznın dügünü var orayada gidilicek yardıma anlıcagınız isyanlardayım ne olcak paşanın hali soruyorum sizlere aslında yapmamda eşim hatrım için diyince kıramadım herkez yaptıgından unatsın ben allah rızası için yapıyorum belkim birinin duası kabul olurda bebegime kavuşurum:14::14: bugün kaynanamın komşusunun torunu gelmiş ömürümle 40 karışıcaktı ömeri görünce içim acıdı :14:teyzemin gelinide 33 haftalık hamile allahım dedim karnına bak kocaman mutfakta duruyordum gelini görünce işleri yapmaya başladım baktı kaynanam üzüldüm allah sanada versin kimsenin kucagını boş bırakmasın yavrum üzülme dedi ne üzülücekki allah banada veirir dedim sonrası şu:14: ben 8 ayını görebilirmiyim yavrumu saglim alırmıyımki dedim aglama moduna girdim imrendim ya evi temizledim dedi biz hamileyken iş yapamıyoruz o devamlı gezmelerde temizlikte dogumunu bekliyor allahım affetsin içimi çektim karnını görünce :14: eltimde çocukllarıyla geldi iş bitince oda sinir etti beni :47:kaynanam sanki hiç çocuk görmemiş elime verselerdi bogasım geldi türkiyede bir sanki o dogurdu laf sokmalarıda cabası
senin çocugun yok ayak bagın yok geliceksin zaten bu laf hep böle çocugmuz yokya yüklenin anasını satıyım:14::14::14:

kabız olmaktan iyidir şurup tatlım ne yapcan dukanda yapıo kabızz yazık sanaa:43::43::43::43:tümm sorunlarr geçecekk inşşş şuu kilolarıı verelimmm:52::52::52:

yediklerimi yazıyım çıkıcam zanıcak çok yorldm aslında yarında yorulucam he
sabahleyin bir katı ymurta kibrik kutsu büyüklügünde penir 1 açık çay ve 2 kepek ekmegi incecik
arada elma öylen 2 dilim kaşar 5 siyah zeytin 2 bardak çay 2 dilim kepek ekmegi 2 çatal beyaz peynir 3 adet mercimek köftesi kıvırcık bol akşamada 4 köfte 2 çatal patlıcan yemegi soda okadar ben kaçtım bebeler çok yorgunum :5::5:

Afiyettt olsunnn bebbeğimmmmm çizelgeni tekrar yaptım bi denwseneee balımm:52::52::52:sen görmedin galibaa arka sayfadaaa:50::50:
günaydın kardeş takım
ben 6. takım kaptanı
bu hafta genel sıralama listesi hazırlama sırası sizin
hatırlatayım dedim

belki unutmuşsunuzdur
ceza almanızı istemem

Evett canımm bilmiodukkk benn yapayımmm nasıl yapcazzz tariff eder misinnnn:30::30::30:

eline sağlık canım:52::52::52::52:

listeyi 2. takım yapmış

Akabecimmm hoşgeldinnnnnnnn geçmiş olsun canımmm:34::34:

kızlar gunaydınn
rezalet hafta sonu perşembe akşamdan berı ne yerdeyım ne gökte biliyosunuz gece uc buçukta eve girdim ayakta duracak takatım yok tu yattım uyudumm....çalıştım ya malum gecen hafta köpek gibi benı bu haftasonu rahat bırakırlar diye duşunurkene....telefonum caldı uyuyodum tabıı benn ayşegül hanım saat 2 de 19 mayıs stadyumunda mac görevınde olucaksınız diye bir ses telefonun öbur ucundan...rüya falan görüyorum zannettım ama yok gerçeeekk ne yazıkkı....kalktım koca bı kupa sek kahvemı ıctım duşumu alıp hemen çıkmam lazımm...ama ben bu düzenınnn taaaaa......ne diyim ya insanım yaa...buda bunye be....nasıl insan bunlar uyudum ya 5-6 saat yeter...ben bu teşkilatın yedi ceddini içimden şevkatle öpüyüorum ne diyim dahaa....

herkese güzel hafta sonları diliyorum...:18:

kızlar gunaydınn
rezalet hafta sonu perşembe akşamdan berı ne yerdeyım ne gökte biliyosunuz gece uc buçukta eve girdim ayakta duracak takatım yok tu yattım uyudumm....çalıştım ya malum gecen hafta köpek gibi benı bu haftasonu rahat bırakırlar diye duşunurkene....telefonum caldı uyuyodum tabıı benn ayşegül hanım saat 2 de 19 mayıs stadyumunda mac görevınde olucaksınız diye bir ses telefonun öbur ucundan...rüya falan görüyorum zannettım ama yok gerçeeekk ne yazıkkı....kalktım koca bı kupa sek kahvemı ıctım duşumu alıp hemen çıkmam lazımm...ama ben bu düzenınnn taaaaa......ne diyim ya insanım yaa...buda bunye be....nasıl insan bunlar uyudum ya 5-6 saat yeter...ben bu teşkilatın yedi ceddini içimden şevkatle öpüyüorum ne diyim dahaa....

herkese güzel hafta sonları diliyorum...:18:

ne iş yapıyorsun tatlım sennn senin iş de zormuş uykususzzz :26::26:

ne iş yapıyorsun tatlım sennn senin iş de zormuş uykususzzz :26::26:

sevgili salis ben denedim olmadı malesef alta evlilik çizelgem var ondanmı olmyor hata var diyor:14:wc raporunna gelince bgünde tık yok:53:kaynanam gitmesem dikicem agzıma müshil ilacını:43::43:eşim dügün kartlarını dagıtmaya gitti bende abdestimi alıyım namazı kılıyım birlikte çıkıcez eşimle gene yorulucam :30::30:
bu arada anşa polis canım :18::18::18::18:adını agzımıza alırken besmele çekmeyi untmayalım:9::9::9:ben bugün belkim kaynanamda kalabilirm haberini zolsn yarın anca eve gelirirm bgün çeyizler geliyor 11 çıkmışlar bende geç kaldım zaten gene paparayı yicem dün okadar üşümüşümki sormayın okadar yagmr yedimki:14::14:ben çıkıyım sonra sevişirk bebem benim anlamadıgım çizelge neden olmadı herkezin var benmi beceremiyorm ya:43::43:
bgün peynir 3 bardak çay 3 dilim keopek ekmegi yedim okadar ordada ne yerim bilemicem ama kaeae verdim pirinç lapasına başlıcam başka yolu yok canım 3 gün dişimi sıkıcam:18::18:sonra ver elini dkan:32::32:

Back
X