Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pasammm salisimmm hosbuldum kizlar
beni unutmamissiniz cok sevindim :)
elhamdulillah biraz daha iyiyim,hepinize umrede cok cok dua ettim
hele pasam sana hayirli bir bebis icin kabede dua ettim Rabbim kabul buyurur insallah
sizleri cok özledim ...

hele pasam sana hayirli bir bebis icin kabede dua ettim Rabbim kabul buyurur insallah
sizleri cok özledim ...

canıımmmmm beniiiiiiiimmmmmmmmm hiiiçççççççç unutur muyuzzz bizdee seniii özledikkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Kiiiiimmmsecikkklerrr yokkk bu haftaaa sonuuu kızlarrrr nerelerdesinizzz:52::52::52::52::52:

benn 1 saaat yüzzzdümmmm bu hafta hedef 100:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

300. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

8-15 MART

1) 13.TAKIM (1.94%)
2) 6. TAKIM (0.91% )
3) 4. TAKIM ( 0,68% )

300. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
8-15 MART

1) dalin26 ( 3,90% )- 5. TAKIM
2) limonlubrokoli(3,42%) - 13. TAKIM
3)Venüskadini(3.30% )- 13.TAKIM

Kiiiiimmmsecikkklerrr yokkk bu haftaaa sonuuu kızlarrrr nerelerdesinizzz:52::52::52::52::52:

benn 1 saaat yüzzzdümmmm bu hafta hedef 100:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

şekerin olmasına rağmen çok güzel veriyorsun senin şekerin kaçtı en son ölçüldüğünde hba1c
bende veremiyorum ya diyetisyen kansızlık gizli şeker tiroid var dedi hepside yavaşlatıyormuş :26:kilo vermeyi:50:

şekerin olmasına rağmen çok güzel veriyorsun senin şekerin kaçtı en son ölçüldüğünde hba1c
bende veremiyorum ya diyetisyen kansızlık gizli şeker tiroid var dedi hepside yavaşlatıyormuş :26:kilo vermeyi:50:

Bu seferr çok azmettim gerberammm kendimee sözz verdim bu yaz o bikiniyiiiiii giyeceğimmmm çeşme bodrum gezeceğimmmm:52::52::52::52::52::52::52: tombul hemşiree olmayacağım yada insanlara zayıflamanız gerekio derken yüzüm kızarmayacak 105 kiloluk bir hemşire olarakkk çok neden var çokk:52::52::52: h1a1c ye de bu aralar baktırmadım ben ne zamandır kontrolede gitmiom gonca hanımaa yüzüm yok ki :26::26::26::26::26:

Bu seferr çok azmettim gerberammm kendimee sözz verdim bu yaz o bikiniyiiiiii giyeceğimmmm çeşme bodrum gezeceğimmmm:52::52::52::52::52::52::52: tombul hemşiree olmayacağım yada insanlara zayıflamanız gerekio derken yüzüm kızarmayacak 105 kiloluk bir hemşire olarakkk çok neden var çokk:52::52::52: h1a1c ye de bu aralar baktırmadım ben ne zamandır kontrolede gitmiom gonca hanımaa yüzüm yok ki :26::26::26::26::26:

hba1c gizli şeker testi canım bir iki haftaya gitcem ben ama nesil hanıma gitcem neredeyse hiç veremedim sabah erken kalkamadığımdan diyetimde düzgün olmuyor:50::14: giderken beraber gitsek ya:34: birbirimizden destek alırız :35:

hba1c gizli şeker testi canım bir iki haftaya gitcem ben ama nesil hanıma gitcem neredeyse hiç veremedim sabah erken kalkamadığımdan diyetimde düzgün olmuyor:50::14: giderken beraber gitsek ya:34: birbirimizden destek alırız :35:

ben pazartesi işe başlıcam ya bebeğimmmm ne zaman izinli olcam hiç bilmiommm:31::31: cok iyi olur aslında

sizleri cok özledim ...
allah razı olsun kız sen unutulurmusun be:48::48::48:

anam agladı canım okadar yoruldmki duşa giricek halim yok

Son düzenleme:
bebeğin için çok sevindim cnm isminin anlamı nedir ? bizde seni özledik canım benim bıraktığın yerdeyiz hemen hemen:1::1:

:27:
reyyan cennetin oruç tutanların gireciği kapısı verada takva demek canım.sorma gerberacım üzüldüm aslında sizleri mezun olmus görmek isterdim.ama en azından almamıssınız.burda olmak en azından bunu sağlıyor.biz kiloluların en büyük hatası zaten hep yüksek hedefler haftada 2kilo 3 kilo verme istekleri ben 10 aydır yoktum her hafta 250 gr bile vemiş olsaydınız 10 kilo ederdi.ama size diyecek sözüm yok çünkü bende sizdenim.

saliscim sen işe mi başladın.izmirdeydin sanırım.istanbula gelirsen beraber çalışalım:68:

Son düzenleme:
paşacım senin paşa kuşun vardı o ne yapıyor.kabız olmussun sanırım.ah ben ne çektim dogumdan sonra.halada devam ediyor o osmolak duphalaclar banamısın demedi banada.çözümü demir ilacı içmekte buldum.genelde kabız yapan demir ilacı bende tam ters etkiyapıyor:)

paşacım senin paşa kuşun vardı o ne yapıyor.kabız olmussun sanırım.ah ben ne çektim dogumdan sonra.halada devam ediyor o osmolak duphalaclar banamısın demedi banada.çözümü demir ilacı içmekte buldum.genelde kabız yapan demir ilacı bende tam ters etkiyapıyor:)

bende de aynı etkiyi yapar bide şu kas gevşetici yokmu mus la başlıyor hani o felaket oluyor :52:ilaç ismi yazmak yasak diye biliyorumda ondan yazmadım:27:

canım hoş geldin tekrardan :3::3:paşamı sormşsn diyeyim beyfendiyi evlendirdik hanımının adı köpük :9::9:bembeyaz kızım pek dadl gagası kvvetti eşimi az gagalamadı:9:oglanda iyi içimden demiştimki paşayı bir milli olurken görüyüm:17::17: bir çocuk sevindricem dün milli old oglm benim allahım çok mtlym öyle yarım milli oldu ama tam degil :9::9:eşime dedim hemen sabah çkulata alıyorsn bir bebeg veriyorsn allahım paşanın bebeleri çok güzel olyor yaw:16::16:babanne olcam işşallah yakında:52::52:kızım olrsa öeln kızımın ismini koycam ömür oglm olursada ölen oglmn ismini koycam umud diye:5::5:şimdi kafesi gaglıyor dışarı çıkar beni diye dün kaynamalara gittik eve geldik kafese girmişler ikiside bizi görünce hemen uçtlar omuzlarımıza hayvan deyip geçmicen kardeşim ya:14::14::14:onlar benim yavrlarım :14:sen ne yaptım görüşmeyeli bebegini görmek çok isterim inan ban resimlerini gsöteririmisin :17::17:
bende de aynı etkiyi yapar bide şu kas gevşetici yokmu mus la başlıyor hani o felaket oluyor :52:ilaç ismi yazmak yasak diye biliyorumda ondan yazmadım:27:

:27::27::27:bgün 6 günün kaliba öyle hatırlıyorm tık yok :30:dün kaynanamdan geldim müshil ilacını içtim bekliyorm öle suda içtimki bagırsaklara çabk insin diye eşim ban ben eşime bakıyorm ne old canım diyor tık yok diyorum :9::9:bakalım ne zaman tık olucek:14::14:
kzılar kahvaltı yapmadım allah nasip ederse bgün pirinç lapasına başlıcam salı günü lapa biticek çarşamba dkanı yapıcem 24 az kaldı adetime s ttt heryerim dügüne kadar 7 görsem iyi olcek :31::31:bu sefer kaçamak yapmıcam diyetime sadık kalıcem temem old bu iş :32::32:dügün yemegi olcak işşallah sapıtmam ama sapıtmam kaynanamda süt peynir yumurta eşliginde takılırım onlar börekleri götürsünler:27::27:
güzel bri hafta sonu diliyorm bebeler:3::3::3:
salıs kız ş diyet çayı vardıya elmalı tarçınlı on ban bir zahmet verebilirmisin yapıcemde lahana kürüde yapsakmı kızlar güzel kilo veriliyormu:27::27:yapan varmı:49::49:

reyyan cennetin oruç tutanların gireciği kapısı verada takva demek canım.sorma gerberacım üzüldüm aslında sizleri mezun olmus görmek isterdim.ama en azından almamıssınız.burda olmak en azından bunu sağlıyor.biz kiloluların en büyük hatası zaten hep yüksek hedefler haftada 2kilo 3 kilo verme istekleri ben 10 aydır yoktum her hafta 250 gr bile vemiş olsaydınız 10 kilo ederdi.ama size diyecek sözüm yok çünkü bende sizdenim.

saliscim sen işe mi başladın.izmirdeydin sanırım.istanbula gelirsen beraber çalışalım:68:

Canuım ben geçen sene takımdan ayrıldım senin arkandann istanbula gittim florance nıghtangale da cerrahi yoğun bakımda çalıştım sonra ordan çıktım baya iş aradım istanbulda sonra izmire döndüm annem hastalandıı diee burda ege üniye başlıcammm yarın kalp damar cerrrahisii nee annem hasta olmasaa gelirdimm çok aradım burda aile hekimi amaa bulamadım aklıma yatan biriniiii canımmm ahh keşkee beraaberr çalışsakk ne güzell olurduuu:52::52::52::52::52::52:

Kızlarrr bugün akşamaa kadarr hazırlık yapcam bugün yarın ilk iş günümm heyecanlıyımmm allahımm inşş iyilerlee karşılaştırır benii çok çektim istanbulda çokk:50::50::50:

[sıze=3]kızlarrr bugün akşamaa kadarr hazırlık yapcam bugün yarın ilk iş günümm heyecanlıyımmm allahımm inşş iyilerlee karşılaştırır benii çok çektim istanbulda çokk:50::50::50:[/sıze]

:71::71:ilk iş gününde başarılar dilrim bebem sana:48::48:bende gidiyimde pirinç lapamı koyymda pişsin :37:içine dereot dograsam olurmu acaba:44:

Merhaba canlarım.İnternet hatlarından kaynaklanan sorun sebebi ile birkaç gündür yoktum.Bu haftanın bilançosu olan 100 gr fazlasıyla canımı sıktı.Biliyorsunuz ne diyetimi ne sporumu kaçırmıştım.Sonraaaaaaaaa,düşünürken düşünürken hatalarımı buldum ve neden veremediğimi anladım.Maddeler halinde tespitlerimi sıralayım:
1-65 gündür olmayan regl,
2-Kullandığım yarım yağlı ürünler,
3-Fazlaca tükettiğim nescafe ile aldığım az da olsa krema,
4-Kullandığım fazla tuz,
5-Tamamlayamadığım 2 lt su.
Bunları bulduktan sonra da ah vah demeyi bırakıp hemen çözümleri oluşturdum,şöyle ki:
1- Reglmin gecikmesi tamamiyle kilom ile bağlantılı ama yine de adaçayı tüketmeye başladım.
2-Yarım yağlı ürünlere elvede diyip hemen light süt,light yoğurt,light peynir depolaması yaptım.
3-İkisi biraradayı bırakıp sade nescafeye light süt katmaya başladım ve kalorisi sıfır oldu.
4-Tuzu yarıya indirdim.
5-2 lt suyumu içiyorum.
İşte böyle canlarım.Tahminlerimin doğru olup olmadığını cuma günü görücem,hadi hayırlısı :66:

Merhaba canlarım.İnternet hatlarından kaynaklanan sorun sebebi ile birkaç gündür yoktum.Bu haftanın bilançosu olan 100 gr fazlasıyla canımı sıktı.Biliyorsunuz ne diyetimi ne sporumu kaçırmıştım.Sonraaaaaaaaa,düşünürken düşünürken hatalarımı buldum ve neden veremediğimi anladım.Maddeler halinde tespitlerimi sıralayım:
4-Kullandığım fazla tuz,
Bunları bulduktan sonra da ah vah demeyi bırakıp hemen çözümleri oluşturdum,şöyle ki:
1- Reglmin gecikmesi tamamiyle kilom ile bağlantılı ama yine de adaçayı tüketmeye başladım.
2-Yarım yağlı ürünlere elvede diyip hemen light süt,light yoğurt,light peynir depolaması yaptım.
3-İkisi biraradayı bırakıp sade nescafeye light süt katmaya başladım ve kalorisi sıfır oldu.
4-Tuzu yarıya indirdim.
5-2 lt suyumu içiyorum.
İşte böyle canlarım.Tahminlerimin doğru olup olmadığını cuma günü görücem,hadi hayırlısı :66:

Nevv öğretmenimmm bu olmayann regller biliyyorsun ki bazennn hormon düzensizliğinden bazen haberimiz olmayan kistlerden oluo ilaçlarla eriolarrr bir doktoraa gitsen bence bi ultrason olsan iyi olur 65 gün çokmuş özellikle kıllanmada artış varsa bence bir an önce gitmelisin kendimden biliom ben çok çektim uyanık olmak lasım:16::16::16::16::16::16::16:

ne iş yapıyorsun tatlım sennn senin iş de zormuş uykususzzz :26::26:
emnıyet tatlım ben...
4-Kullandığım fazla tuz,
4-Tuzu yarıya indirdim.
5-2 lt suyumu içiyorum.

tespitlerde haklısın kuzum...nevım çok azımlendım senden ve saphıradan ama ben dukanı yapamıyorum ne yazıkkı...şimdi söylemesı ayıp dehset ağız kuruluğu ve kokusu yapıyo bende şekersiz nane esansı sprey falan kesmedi bugun sebze proteın gunumdu ama sabah kahvaltıdan sonra bıraktım arkadaşla konuşurken kokudan kendım rahatsız oldum engelleyemıyorum...kabızlık desen bugun 6. gun ....:25:ben eskı yontemlere devam edicem artık yapcak bişey yok esranın diyetını takıp edicem ....:50:

emnıyet tatlım ben...

tespitlerde haklısın kuzum...nevım çok azımlendım senden ve saphıradan ama ben dukanı yapamıyorum ne yazıkkı...şimdi söylemesı ayıp dehset ağız kuruluğu ve kokusu yapıyo bende şekersiz nane esansı sprey falan kesmedi bugun sebze proteın gunumdu ama sabah kahvaltıdan sonra bıraktım arkadaşla konuşurken kokudan kendım rahatsız oldum engelleyemıyorum...kabızlık desen bugun 6. gun ....:25:ben eskı yontemlere devam edicem artık yapcak bişey yok esranın diyetını takıp edicem ....:50:
Bitanem işte Dukan kitabında o ağız kuruluğu ve nefes kokusundan bahsediyor protinin salgılattığı bir enzim sebebi ile.Kabızlık da,o koku da sebze protein dönüşüme başladığın an bitiyor.Aslında evet Dukan zor bir diyet ama bütün diyetleri yaptım,Dukandaki incelme mucizesi hiçbirine benzemiyor,ben bu yüzden kopamıyorum.Ama senin kilon az başka yöntemle de olur elbette canım :70:

Back
X