sıkıntı ankara diil aslında ben çok sıcak kanlı bı hatunum bılk bıraz soğuk dursamda ısınmam 15-20 dk surer ama kadromuzzz rezil durumda selam vermekten acız saygısız her fırsatta dedikodu yapan hayasız ınsanlar her tarafımda ve ısın garıp tarafıve en acısı su ki koskoca sehırde cayı koy gelıyorum dıyebıleceğim bır allahın kulu yok...
bendeeeee gece sıkıntıdan uyuamadın ....gözlerımın altı mosmor...
hadı hayırlı olsun canım...
berenım hoşgeldın canım...kaynananla naptınız allah aşkına....
incelceğini düşünüyorum ben kosturman ıkı kat artıcak netıcede...
ben varımmm...suyla başlayalım mı mesela yarınn...
hoşgeldin safişimmmmmmmmmmmmmmm....119lara düşmemişmiydın bakımm sen...güzel kızların nasıll...
ben aç geziyorumcanım bıseyde ıstemıyo ama artıdayım canım buna ne diyceksın...sen sporu arttırdın ya su tutmussundur hafta sonuda kaçırmıştın hatırlıyosan ....

yarına normale dönersın
istanbula gelrisen ban ugra senle bol bol çay içeriz ne hikmetse diyete başladım başlayalı çay içme aşkım depreşti

canınıda sıkma bebem işşallah rabbim hayırlı kapılar acar senin b tempoyla iyi kilo vermen lazım sabah kalktım gene hava berbat ben ne zaman yürümeye gidicem yürüyüş bandımda yok

biri bana yürüyüş bandı alsın vallahi çok makbüle geçer inanın

Canımmmmmm,annemler bende misafir olduğu için ancak bu saatlerde girebiliyorum ve çok kalamıyorum,bir yandan da 23 nisan hazırlıkları zamanla yarışıyorum.Sen yaz bitanem,ben görünce hemen cevap yazarım
Canımmmm,dualarım hep seninle.Senin o kocaman yüreğine göre versin Rabbimiz inşallah,keşke aynı şehirde olsak da,çayı koy geliyorum dediğinde sana bol karanfilli bir çay demleyip,hafif kalorili ama çok lezzetli mamalar hazırlasam,üstüne de bol köpüklü bir türk kahvesi içsek,ahhhhh hayaller
O kadarına cesaret edemezler diye düşünüyorum canım benim ya,ben 23-24 tatil ve tören var diye biliyorum ciğerim
Harika fikir,jemen sabah kahvaltıdan önce başlıyorum
Ah canımmm,ben de çok özledim.Annemler bende biliyosun ya,bir yandan da 23 nisan,çok az girebiliyorum,ama valla özledim
Canımmmm,çok özledim seni.Gidişler,dönüşler,bambaşka gidişler,bambaşka dönüşler.Bu takımda hepimizin başına geldi sanıyorum,her zaman olduğu gibi beraber toparlanıcaz,127 kiloya düştüğün günü hatırlıyorum,gel dukanla sönelim o günlereee
Ayyyyy,pirinç lapası en sevdiğim diyettir hele yoğurtlu ve yanında light limonata ile.Özledim valla
olmazmı sefarncım ya kusuruma bakma halimi anlatmaya bile dermanım kalmadı bugün arada kaçırmıışım seni.3 ay evvel dogum yaptım bugün dogum iznim bitti işe başladımda hasta arası gördüğüm kadar yazıyom.
olurum hayatım.onun bilimsel dayanagı varmı bilmiyorum ama genelde hastalarım işe yarıyor diyorlar.
saolasın.su gercekten işe yarıyor
seni dinlemek bir nasip olmadı bebem ya frekansıları versende bizde dinlesek diyorum

allahım eksilerde olmak ne ka güzel yaşasın

isterseniz hafta sonu da tutabiliriz listeyi
canim ya Allah sikintini gidersin ins
cok uzuldum pasacim arkadaslarina rabbim dayanma gucu versin
Amin Rabbim sikintilarini gidersin
yaparsn canim yaptiklarin yapacAklarinin garantisidir
iyi olur aslinda
amin canım inan bu hafta herşey üst üste geldi desem inanmazsın

canımda çok sıkkın eşim serbest çalışıyorya 1 aydır evde elimizdeki hazır para nereye kadar yeter bilmiyorm ş havalar düzelsede işleri açılsa ayın 1 çok var orayada gidicegi garanti degil galiba allah yardımcımız olsun

arkam yokki borç alıyım
kizlar 20 nisanda kultur gunumuz var cok yogunlasti calismalar yetisemiyorum ve aksamda pestilim cikmis oluyor.Ins pzt yenilenmis olacam.olaki msj sayim vs eksik olur please bu hafta idare edin.Ama geceleri mutlaka ugrarim.Rahatliyorum en azindan burayi okuyunca.Nasip olsada fotolarimizi da paylassam
adresi ver hemen geliyorm

merak ettim o neymiş ole

bende geliyimmi

kucagını açarmısın yatagını benle paylaşırmısın anıtkabiri görmek çok istiyorm ben ya

hayalim oraya gelip orayı gezmek ama nerde
kız vallahi şaka olsun diye seni dürtücektim dün dedim paşa bırak yatsın dua et dürtmeyi nutmşum cenke gelince seni dürtmesine gerek kalmamış misafirler seni iyi dürtmüş

allahım bol uyku versin bebem sen işe gitmiyormsn canım ya arabada uyu

bugünde yemege gidicen he aferim neler yicen bakalım

kilonn durması normal bende vermeye başlamıştım bir ara drdu sonra geri devan altın çilek ye işe yarıyor

gunaydın kızlar
kahvaltımı yaptım
hıc bırseyde ıstemıyor canım ben bu hafta hep kacırdım
kılo veremıcem herhalde ya

kahvaltı şart ye bakıyım bugün pirinç lapası yapasım var allah için amma ammasıda var nasıl yicem

tadı aklıma gelirken daha midem kalkıyor

diyorm hafif bir şey yiyeyim ozaman iyi olr heran fikir degişebnilir bakıcez

selamlar canlarım
hemen girdim ve çıkıyorum bugün misafirlerim gelecek sabahın 8 den beri mutfak ve ev işi yapıyorum zaten kaç gündür kermes telaşasından temizlikde yapamamıştım hepsi sıkıştı..birde boyun ağrım tuttuki acayippp

yarından erkenden dikiş evine gitmem lazım..24 saat bana yetmiyoooo

beni mesaj sayımından muaf tutun emiii

neyi merak ediyorm biliyinmi nasıl birşey devamlı dol olman birde kız allah nasip ederse bebek dognca nasıl başa çıkıcen sen dogur işşallah bebegini görmeye gelicem işşallah bogaza karşı çay içeriz senle

kızlar günaydın sizlere 1 iyi haberim bir kötü haberim var iyi haberim bu saat old karnım aç degil
kötü haberimde grip olmşm üstümde halsizlik var başım ayrı agrıyor gözlerim slanıyor hapşrp duruyorm eşim iyileşti ben hasta oldum :2::2

aşanında astımı azdı minnacık boyuna bakmadan allahım bir gzüel hapşryor sormayın

dün öpücük manyagı yaptım sıpamı allahım evladım gibi old ya bana diyorlar bebegin olnca ver gitsin insan evlatlarını veirimi

yemin olsnd eseler al sana şu kadar para bana ver dese elimin tersiyle iterim parayı yalan degil okadar alıştım teyzemin eşi dünyanın parasını verdi bana ban verde benim olsun diye içim acıdı teklifi edince neymiş konuşuyormş

neymiş çok güzelmiş allah var oglm çok yakışıklı 2 yaşını geçti rabim ömür versin işşallah kızıma oglma birde bebekleri olsa

vallahi 4 gözle bekliyorm annem diyorki senin kız seni bekliyor dogurmak için diyor artık biz yatarız kocalarımız bakar

günaydın bebeler

yedikelrimi akşama yazarım işşallah ben çıkıyım gidiyimde kahvaltıyı hazırlıyım