8 mesaj

canım gene görüşmek dilegiyle işşallah işşallah iyi gelmiştir konşmamız istedigin zaman arayabilrisin ben hep evdeyim 

bu aralar sık idrar çıkmaya başladım akıntımda çogaldı kornmayı bıraktım ymurtlama günlerinde evcilik oynadık acaba diyorm hamile kalmam olasılıgım kaç:18::18::18:
canım hadiimi aşıyorsam ksra bakma eşimle sorunlarınmı var

seni görümeyince minnacık bedenim yüregim acır kız sen olmayınca bir yerin eksik olur

dün ferekansını istedim dinlamak için görmedin galiba
sen beni beyenmıyormsun
bu arada şifayı kaptım grip oldum hapşurp duruyorum :2::2:
bu arada ilk defa pirinç lapasını seven gördüm kız birde iştahlı anlatmışsın canım çekti

istanbulda gene yagmur var ne zaman güneş açıcak

geldigin iyi oldu bebem 

ay hayali bile güzel rabbim hayırlı evlatlar versin saglıkklısından işşallah 

çık o girdaptan çabuk

bende senin giibiyim işte mutszluktan kafayı herşeye takmaktan bebem geçen gene öle oldum deidm paşa silkelen kendine gel
iyi güzel şeyyler düşün bebegim aslında bebegimiz olsa varya hiç birşeyimiz kalmıcek eşime deidmde öle çockta olsa sen takıntılısın bu seferde çocga birşey olur diye korkarsın dedi
ne demişler can çıkar huy çıkmaz
kızlar yeni uyandım ne yiyecegim bilmiyorm bir akıl kahvaltı yap diyor diger yanım pirinç lapası hanki aklımı dinlesem bilemedim :44::44:
insallah gece gec vakit girer yazilarinizi okurum
simdilik hepiniz Rahmana emanetsiniz fistiklar...![]()

canım haklısın aslında dikkat ettim ölen çocklarımda az yedim yatıyorm diye suyda 3 litre içtim allahım güzelde verdim kiloları hamilede kalsam işşallah 3 ay zamanım var o aradada veirirm işşallahhoşbuldum canım bn bir kaç aydır yoktum sadece ama feci aldım kilo insallah toplarım
evet canım sanırım bızım kılo almamız bıraz pkodan hamıle kalınca o devre dısı oldugundan sanırım yatsak da kılo almıyoruz
tarıfı de hemen vereyım canım
bır soganı dogradım ınce ınce kavurdum bıraz domates bıraz bıber salcası yesıl mercımegı ekle ben daha onceden haslamıstım senın de haslaman gerek sonra bıraz su kaynayınca ıcıne erıste atıver makarnalar pısne kadar pısır cnm guzel oldu
onu anladım cnmben de saydım dun o yuzden
gıttım bugun doktora da apandıst ddegıl canım
valla kuzu ısler buyudu esım artık haddını asınca babama soyledım herseyı o da bı daha gımek gelmek yok dedı esımle de konustu
canım ne bıleyım emının duyduguma da ondan sordum
evet cnm karsılasamadık hosbuldum memnun oldum
cok etkılı oldu![]()

canım hadiimi aşıyorsam ksra bakma eşimle sorunlarınmı var

selam canlar
benim pirinç yalan oldu,yarına Allah kerim
kızlar ben bu cuma izne ayrılıcam artık,verdim aldım derken acayip stres oluyorum,hatta eşimi de germişim iyice,yapma artık deyip duruyor,bu halini koru,emeklerin boşa gitmesin,yeterli diyor..Biraz toparlanayım da inşallah iyi bir motivasyonla yine vericem..yalnız burayı bırakıp gitmiyorum merak etmeyin,sonra dağılıyor takım.Yine buralarda olucam,sadece listede,yarışmada olmayacağım yani,şu anda yarışacak durumda değilim..

beni görmüyormsn arkadaşımMesaj sayısı:5
Sağol canım benim
Canım benim 2 gün üst üste akşam yemeklerinde yalnızca haşlanmış ya da közlenmiş tavuk göğsü yiyip,çarşamba ve perşembe gecesi 2 büyük bardak kaynatılmış maydonoz-limon suyu içersen hemen kıpırdayacaktır canım
Kolay gelsin canım benim
Canım ben de bugün biraz araştırdım,şu an iptal gibi bir durum söz konusu değil dedi meb
Canım çok üzüldüm ama yine de senin moralin herşeyden önemliiiii![]()

bu arada ilk defa pirinç lapasını seven gördüm kız birde iştahlı anlatmışsın canım çekti

istanbulda gene yagmur var ne zaman güneş açıcak

canım senin kaç kızın vardıhoşbulduk canııııım beniiim tatlıııım....:13
yle yemeğe alıştım ki hemen dukan çok zor önce kısmaya alişim biraz....:18:
hoşbulduk tatlıım....
117 yi görmüştüm maalesef....
kızlar da iyi ellerinden öpeer....senin fıstık nasıl..kardeş yok mu daha....
[/B]
117 yi görmüştüm yaaaa....nerde o günleeer....
allah hayırlı etsin analı babalı büyüsün inş...3 mü oldu bebeler...
inan canım geldiiim...dönüşüm muhteşem olacak....
ben geldim sen gidiyorsuuun ...oldu mu şimdiiii.....
saliş nerelerde ayrıldı mı takımdan....

:2::2:benimde 1 hafta var regli olmama tabi böyle olmamışsamgünaydın kızlar..dün akşam girerim diye niyetlenmiştim ama girecek hal bırakmadılar.üstüne bide regl oldum daha 2 hafta bile tam gecmemişti.bomba gibide şiştim.ayakkabılarım sıkıyor resmen.

:2::2:saat 11 kalktım bebem grip olmşm çayı demledim :2::2:gözlerim slanıyor silip dryor eşim hastaydı o iyileşti ben hasta oldıum:2:allah şükür akşama yemegim var evimde temiz bir namazım dantelim var yapılıcak okadar:2:günydın kızlarrrr....keyifler nasıl bakalıım.....
ufaktan kızmaya başladııımmm..bakalım tartı beni ne zaman göstercek..en fazla 150 tartoyooo....:18::18::18::18:![]()
günaydınlar canlarım
geçmiş yapmadan önce vicdanımı rahatlatmak istiyorum dün yedimde yedim zaten kaç gündür koşturmadan ne düzen kaldı ne bişey
ben su ve çaylarımı içemeyince kilo veremiyorum zaten birde insülin direnci var az ve sık yemem lazım zaten psikolojimde iyi durumda değil
kaç gündür yazmıyım yazmıyım canınızı sıkıp motivasyonuzu düşürmek istemedim ama iyi değildim gerçekten
bende obsesiflik var 3 haftadır yine takıntılarım başlamıştı,ağlama krizlerim gülme krizlerim sayma yıkamaantidepresana başladım bu yüzden
yarında annem geliyor inşlh toparlanıcam sizlerden destek alıyorum![]()

kızlar yeni uyandım ne yiyecegim bilmiyorm bir akıl kahvaltı yap diyor diger yanım pirinç lapası hanki aklımı dinlesem bilemedim :44::44:
Son düzenleme: