İyi akşamlar,herkese mutlu haftalar...
Kızlar kuzum çok hasta yine

yine bademcikte iltihap,orta kulakta iltihap başlangıcı

nefret ettim bu sene kıştan.sadece 1 haftadır antibiyotik kullanmıyordu,tekrar başladık hem de bu sefer ağır ilaçlar verdi.uzun süreli bir tedavi yapacakmışız,kurutamadık gitti

yarın da 23 Nisan kutlamaları için dasn gösterisi var okulunda.kostümü,ayakkabıları,çorabına kadar hazırız.Günlerdir babasıyla bana dansını yapıp duruyor evde,bize de öğretiyor.Şimdi gel de gösteriye götürme

çok üzülür

mecburen götürücez,arabada sırası gelene kadar hep birlikte otururuz,sırası gelince hemen 3-5 dk dansını yapar,sonra alırız eve götürürüz dedi eşim.diğer taraftan dr. hayır hayır kesinlikle evden dışarı çıkmıcak dinlenicek,kulak zarı delinir dedi

böyle bir şeyi de ilk kez duydum.sen bilirsin kelebekim var mıdır doğruluğu.öyle çok yüksek ateşi yok.bugün biraz oldu ateşi ölçüm 38 di....tamam çocuğun fizyolojik sağlığı elbette çok önemli ama psikolojik sağlığı daha önemli bence çünkü geri dönüşümü olmayan yaralar açabilir psikolojik sorunlar..offff böyle işte kızlar,ondan bugün gelemedim..
Kursta da yine fena mamalar yaptık.Allahtan 23 nisandan dolayı yarın tatil,kurs yok