Burdan devam ozaman
AYDASu kilo vermissin tebrik ederim arkasi bolbol olsun inş
Ne pisirsem sorunu ev hanimliginin en komplike derdi dun tetemi aradim(yegenim) ablam annemde malum hastaya yegenim diyoki tete uyaniyorum icimd bir sızı aksam ne pisirsem diye yavrummm buz seni bosunamu yeme içme hizmetleri okuttuk nihahaha ya babami pazara gonderdim gitmis domates biber fasulye almis ne bekliyodun kuzum pazardan kapari avakado kuskonmaz falanmi yap bisey gitsin en corba konusunda tıkandık tarhana nenize yetmiyo diyorum yok degisik olacakmis mısır vip basi bamya corbası falan geveliyodu gel ezogelinde anlasalim dedim hala abant kebabi falan diyo sıpa

ooyyy bak benimde dıstu çene gördunmu aydasu gel karatay yapalım ve haklısin nerde o eski takimlar boyum 172..
BİJOM sn akılli kızsın yaparsın ben excelde olsa yapamam mesela

. Elin nasıl oldu çok geçmis olsun tekrar ve dön artık kutahyaya
MERSA gitmicekler merak etme ben bi enerjimi toplayim dalacam çikoma yanima bijomla aebenimi alıp siddetli çemkirme planları yapiyorum
Swetdimple ellerine ve beline saglik senlede etraflica tanisamadik benim depresyonlu anıma denk geldin
AEBENİM o azcik ekmekler Azcik karpuzlar olmayaydi demekki ne olacakmiş hemen senide karatay cenahina çekmek istiyorum aksam meyve yeme yogurt sebze bence